Sikkerhetskopiere, gjenopprette og overføre WordPress-nettsteder med WPvivid

Sikkerhetskopiere, gjenopprette og overføre WordPress-nettsteder med WPvivid

Hvis du noen gang har brutt WordPress-nettstedet ditt (og hvem gjør det ikke minst en gang?), Vet du definitivt verdien av en lydsikkerhetsplan. En solid backup-strategi er en må-ha-forholdsregel i enhver god WordPress-sikkerhetsstrategi. Spesielt når du vurderer at det er over 90 000 hackerangrep på WordPress per minutt.


Et raskt klikk på gjenopprettingsknappen kan spare deg for unødvendig stress og tap av merkevaren omdømme og inntekter, som alle er en del av et offline eller ubrukelig nettsted. Men kanskje det ikke er grunnen til at du er her; kanskje du bare ser etter en WordPress-overføringsplugin for å migrere nettstedet ditt.

Hvis du er ute etter en formidabel backup- eller migreringsplugin, er vi glade for å peke deg mot WPvivid, gjenstanden for denne gjennomgangen. På et par linjer fremhever vi hvorfor WPvivid er en fantastisk WordPress-backup- og overføringsplugin. Vi installerer også plugin-en for å gi deg et tydeligere bilde av hva du kan forvente.

Hvis det høres bra ut, la oss komme i gang med å se på WPvivid og funksjonene som gjør at plugin skiller seg ut fra mengden. Etter det tester vi plugin-pluggen slik at du kan slå bakken. Kos deg og la oss høre tankene dine i kommentarfeltet på slutten.

Hva er WPvivid?

WPvivid

Uten å slå rundt busken er WPvivid en gratis og funksjonsrik backup- og migreringsplugin for WordPress. Viktige WPvivid-konkurrenter består av plugins / løsninger som Duplicator, BackupBuddy, VaultPress og blogVault blant andre..

Plugin er utviklet og vedlikeholdt av WPvivid, et selskap som spesialiserer seg på å lage fantastiske WordPress-plugins. I skrivende stund har plugin-en bare en gratis versjon tilgjengelig på WordPress.org. WPvivid hjelper deg å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt, gjenopprette en sikkerhetskopi når det er nødvendig og overføre nettstedets filer til og fra forskjellige miljøer.

Plugin-en er enkel å sette opp og bruke. Du bør være i gang på mindre enn 10 minutter. La oss nå se på funksjonene som gjør WPvivid til en utmerket sikkerhetskopierings- og migrerings-følgesvenn for alle WordPress-brukere.

WPvivid-funksjoner

wpvivid funksjoner for sikkerhetskopi av sikkerhetskopier

Du vil definitivt ikke at favorittløsningsløsningen din skal mislykkes, spesielt når du virkelig trenger den. Som sådan fortjener du en fullt utstyrt og alt-i-ett WordPress-plugin som WPvivid.

Plugin-enheten har funksjoner som:

Enkel migrering av nettsteder

Plugin-enheten lar deg overføre WordPress-nettstedet ditt med et enkelt klikk. Den støtter flere typer migrasjoner, inkludert dev-miljø til en ny server, dev-miljø til et nytt domene eller live-server til en annen.

I tillegg kan du migrere nettstedet ditt til en underkatalog, fra a.com til b.com, fra a.com til a.com/directory og fra a.com til b.com/directory. Plugin-enheten lar deg bare overføre hele nettstedet, filene eller databasen. Hele migrasjonsprosessen er like enkel som A, B, C.

Enkel sikkerhetskopiering og gjenoppretting med ett klikk

Å lage sikkerhetskopier med WPvivid er et stykke kake. Du kan opprette nedlastbare sikkerhetskopier manuelt. Videre kan du laste opp sikkerhetskopiene til eksterne lagringssider som Dropbox, Microsoft OneDrive, SFTP, FTP og Google Drive blant andre. Hvis du ikke har tid til å lage sikkerhetskopier manuelt, kan du enkelt konfigurere automatiske sikkerhetskopier som kjøres regelmessig.

I tider med behov kan du enkelt gjenopprette WordPress-siden fra en sikkerhetskopi med et enkelt klikk. Andre funksjoner inkluderer muligheten til å tilpasse sikkerhetskopiinnhold, muligheten til å filtrere store filer, loggfiler, støtte for store databasefiler, responsiv design, sikkerhetskopiering og en sikkerhetskopielås for å sikre sikkerhetskopiering mot automatisk sletting blant andre..

Hvordan installere WPvivid

Nå som du kjenner funksjonene du kan forvente, la oss installere gratis plugin og sjekke ut hva den har å tilby.

Logg deg på ditt WordPress admin dashbord og naviger til Plugins> Legg til nytt. På neste skjermbilde skriver du inn “WPvivid” i søkefeltet, og når du har funnet pluginen, trykker du på Installere nå knappen som vi markerer nedenfor.

installere wpvivid backup-plugin i WordPress admin dashbord

Etter det traff Aktiver knappen for å få ballen til å rulle. Se bildet nedenfor hvis du er en perfekt nybegynner og ikke vet hvordan du aktiverer en plugin.

aktivere wpvivid backup-plugin

Når du har aktivert plugin-modulen, blir du omdirigert til WPvivid’s admin-instrumentbord som vises på følgende skjermbilde.

WPvivid Admin Dashboard

wpvivid admin-dashbord

På skjermbildet over kan du enkelt lage manuelle sikkerhetskopier ved å velge dine alternativ for sikkerhetskopi og trykke på Sikkerhetskopi nå knapp. Sikkerhetskopiene lagres i wp-innhold / wpvividbackups mappe som standard. Du kan også se sikkerhetskopieringsplanen din hvis du aktiverer automatiske sikkerhetskopier. I tillegg kan du laste opp sikkerhetskopier du oppretter ved hjelp av WPvivid Backup-plugin.

I tillegg kan du vise veiledningsveiledninger som hjelper deg å lage manuelle sikkerhetskopier, samt gjenopprette og migrere nettstedet ditt. La oss nå dykke ned i den andre innstillingsfanen.

Planlegge WPvivid-sikkerhetskopi

En av de kraftigste funksjonene i WPvivid er de automatiserte sikkerhetskopiene som sparer deg for mye tid. Hvis du vil lage en sikkerhetskopieringsplan, klikker du på Rute fanen som vi detaljer på bildet nedenfor.

wpvivid backup-plan

På skjermbildet over kan du aktivere sikkerhetskopieringsskjema med et enkelt klikk ved å merke av for Aktiver sikkerhetskopieringsplan boksen. På toppen av det kan du velge en frekvens for sikkerhetskopiering av planer, dvs. 12 timer, daglig, ukentlig osv. Videre kan du velge hva du vil sikkerhetskopiere automatisk, dvs. hele nettstedet (database + filer), filer eller database bare . Lenger ned kan du velge å enten lagre de automatiske sikkerhetskopiene på serveren din eller sende filene til eksterne lagringssteder.

WPvivid Auto-Migration

Auto-migreringsfunksjonen hjelper deg å migrere WordPress-nettstedet ditt til et nytt domene. Det er det perfekte verktøyet for å flytte WordPress-nettstedet ditt fra dev-miljø til live-server eller fra gammel server til den nye. For å få tilgang til denne funksjonen, trykk på Auto-Migration som vist nedenfor.

wpvivid automatisk overføringsfunksjon

Merk: For å migrere WordPress-nettstedet ditt, må du først installere WPvivid backup-plugin på begge domener (nettsteder). Etter det kan du besøke destinasjonssted og opprette en overføringsnøkkel ved å klikke på generere knappen i Nøkkel fanen vist nedenfor.

generere wpvivid migreringsnøkkel for sikkerhetskopien

Du vil bruke nøkkelen i Auto-Migration fanen til opprinnelsesnettstedet. Prosedyren er ganske enkel, vi forventer ikke at du får problemer. I tillegg er det klare instruksjoner som viser deg nøyaktig hva du skal gjøre, så ikke vær redd.

WPvivid ekstern lagring

Hvis du har plassbegrensninger på webserveren din og / eller ønsker å lagre sikkerhetskopiene dine på eksterne lagringssteder, vil du definitivt elske WPvivis fjernlagringsfunksjon. For å dra nytte av funksjonen, klikk på Fjernlagring som vi markerer nedenfor.

wpvivid ekstern lagringsfane

I skrivende stund støtter WPvivid backup-plugin FTP, SFTP, Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive, Amazon S3 og DigitalOcean Spaces. Å integrere hvert alternativ for ekstern lagring er et spørsmål om å peke og klikke. Du kan til og med angi et av alternativene ovenfor som standard ekstern lagring.

WPvivid-innstillinger

Deretter har vi innstillingsfanen WPvivid vist på bildet nedenfor.

wpvivid-innstillinger

Tabellen ovenfor inneholder mange muligheter for å kontrollere sikkerhetskopiene dine. Det inkluderer innstillinger som:

 • Sikkerhetskopieringsdeling etter størrelse, noe som kommer godt med hvis verten begrenser store zip-filer
 • Mulighet for å ekskludere filer som er større enn grensen du angir
 • Mulighet for å angi tidsavbrudd for PHP-skriptutførelse for å unngå timeout-feil
 • Gi nytt navn til sikkerhetskopimappen din, som er wpvividbackups som standard
 • Sikkerhetskopiering
 • Fjerning av utdaterte sikkerhetskopier
 • E-post rapporter
 • Eksporter / import WPvivid konfigurasjonsinnstillinger, slik at du raskt kan sette opp plugin-modulen på et annet nettsted
 • En funksjon for å rense søppel som sikkerhetskopieringsbuffer, logger og midlertidige filer

WPvivid nettstedinfo

Hvis du støter på feil når du sikkerhetskopierer, gjenoppretter eller migrerer nettstedet ditt, trenger gutta på WPvivid nettstedinformasjonen din, slik at de enkelt kan finne ut hva som skjedde. Du kan samle denne informasjonen, eller sende den til dem direkte ved å bruke WPvivid nettstedinfo fanen vist nedenfor.

wpvivid nettstedinfo for feilsøkingsformål

Det er ikke mye å gjøre på kategorien over når det gjelder innstillinger. Siden inneholder ganske enkelt feilsøkingsinformasjon som er nyttig for feilsøking av feil.

WPvivid-logger

wpvivid logger

Og til slutt har vi WPvivid-logger fanen vist over. Fanen viser alle loggfilene dine, som er nyttige når du feilsøker feil.

WPvivid-støtte

Ser du at plugin-en er gratis for øyeblikket, tilbyr WPvivid støtte? Absolutt ja! Du kan få støtte fra støtteforum for plugin på WordPress.org, Twitter eller via e-post. Hvis du trenger mer informasjon, kan du også besøke komme i gang side. Du får alle fremtidige oppdateringer gratis, og det er en premiumversjon i verkene.

WPvivid-brukere sier …

Sikkerhetskopiering WordPress Site av WPvivid er en utmerket gratis backup-plugin. Det er enkelt å bruke og konfigurere. Det er også perfekt å kunne velge så mange skylager som for eksempel Google Drive, Dropbox, Amazon S3 og mange flere. Installer sikkerhetskopi av WordPress Site av WPvivid, konfigurer, og nettstedet ditt sikkerhetskopieres automatisk. Et stort pluss er at det er en gjenopprettingsfunksjon (med et enkelt klikk) hvis noe skulle gå galt med nettstedet ditt. Jeg personlig anbefaler denne backup-plugin for å sikre sikkerheten til nettstedet ditt. – Peter Nilsson

…og…

Dette er helt klart den beste, mest effektive, men tynneste backup-løsningen der ute! Fungerer som sjarm med MainWP og er gratis. Du kan sende innstillingene dine bulk og til og med bulkkoble til Onedrive innen MainWP. Fantastisk. – Phalancs

… Og de 5-stjerners vurderingene fortsetter å komme ��

Konklusjon

De WPvivid Backup-plugin er uten tvil en av de beste backup-pluginene for WordPress. Den leveres med alle funksjonene du trenger for å sikkerhetskopiere, gjenopprette og migrere WordPress-nettsteder som en proff. På toppen av det kommer det med et fint brukergrensesnitt som gjør bruk av plugin til en lek. Åh, og du kan ta tak i den gratis fra WordPress.org.

Få WPVivid

Har du brukt WPvivid før? I så fall, hva er dine synspunkter? Hvis ikke, som er din favoritt-backup-plugin, og tror du den kan konkurrere med WPvivid?

Gi oss beskjed om dine tanker og kommentarer nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map