Sikkerhetskopier ditt WordPress-nettsted med BackupBuddy

Vi er i den andre uken i desember allerede – wow denne måneden flyr forbi! Men ikke la høytidsforstyrrelsen distrahere deg fra WordPress vedlikehold og sikkerhetspraksis. Forsikre deg om at en feilfri sikkerhetskopi av nettstedet ditt er klart med BackupBuddy – den enkleste måten å sikkerhetskopiere WordPress-nettstedet ditt! Og nå kan du gjøre sikkerhetskopiene klare til høytiden siden iThemes tilbyr et eksklusivt tilbud til WPExplorer-brukere i tillegg til en nettstedsrabatt som du virkelig ikke burde gå glipp av!


Viktigheten av WordPress Site Backups

Hvis du har mer enn et par innlegg, et tilpasset tema, eller hvis du ganske enkelt har brukt mye tid eller krefter på å få WordPress-nettstedet ditt akkurat slik du vil ha det, vil du bli ekstremt sur hvis noe skjedde riktig? Ja, vi trodde det. Dette er grunnen til at du bør beholde sikkerhetskopier av nettstedet ditt.

Database vs full sikkerhetskopi

Mange gode vertsfirmaer tilbyr daglige sikkerhetskopier som en funksjon i hostingpakkene. Dette er en flott funksjon, bortsett fra at de bare tar sikkerhetskopier av databaser, noe som betyr at alt annet i WordPress-installasjonen (bilder, temaer, plugins og innstillinger) vil gå tapt hvis noe skulle skje med nettstedet ditt. Vi har over 8000 elementer i mediebiblioteket vårt her på WPExplorer, og det er ikke mulig å kunne legge dem til igjen manuelt, så vi kjører alltid en fullstendig sikkerhetskopi av nettstedet hver dag.

BackupBuddy WordPress-plugin

Den enkleste måten å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt? Bruk en velkjent og pålitelig plugin som BackupBuddy. BackupBuddy kommer med alternativer å kjøre komplette sikkerhetskopier på nettstedet for ekstra sikkerhet så vel som database sikkerhetskopier som du kanskje vil ta med jevne mellomrom mens du jobber på nettstedet ditt (vi tar ofte sikkerhetskopi av databasen vår før vi oppdaterer temaer eller plugins, bare for å være på den sikre siden).

Manuell vs automatisk sikkerhetskopi

Når du lager en full sikkerhetskopi av WordPress-nettstedet ditt, kan du ta sikkerhetskopien selv eller bruke en plugin. For en manuell sikkerhetskopi må du logge inn på nettstedet ditt via FTP og laste ned kopier av alt i wp-admin, wp-inkluderer og wp-innhold mapper samt bruke et annet verktøy for å lage en kopi av databasen din (cpanel, phpmyadmin , etc.) for å laste ned. Hvis du ikke er kjent med den indre funksjonen til WordPress og servere, kan dette være en skremmende oppgave. I tillegg må du huske å gjenta denne prosessen regelmessig for å holde sikkerhetskopiene relevante.

SikkerhetskopiBuddy planlagte sikkerhetskopier

Gå aldri glipp av en sikkerhetskopi med sikkerhetskopiering

Eller du kan gjøre livet ditt mye enklere og konfigurere automatiske sikkerhetskopier med BackupBuddy. BackupBuddy har innebygde alternativer for å konfigurere din egen skikk backup tidsplaner (daglig, ukentlig eller månedlig) slik at du kan fokusere på alle de andre oppgavene som er involvert i å drive et nettsted. Enda bedre er alternativet å lagre sikkerhetskopiene dine på BackupBuddy Stash (du mottar 1 GB lagringsplass gratis med BuddyPress-kjøpet), Amazon S3, Dropbox eller du kan motta sikkerhetskopiering via e-post. Dette er en stor sikkerhetstiltak siden du aldri vil beholde sikkerhetskopiene på samme sted som du bor!

Manuell vs veiledet nettstedgjenoppretting

Hvis det skjer noe med nettstedet ditt ved å bruke sikkerhetskopifilene, er det omtrent som å ta dem – du kan prøve å gjenopprette nettstedet manuelt eller ved å bruke en plugin. Hvis du velger å gjøre det selv, må du laste opp databasen din (som i noen tilfeller også kan kreve at du oppretter en ny) og legge til alle de faktiske sidefilene dine via FTP på nytt. Hvis du ikke er komfortabel med WordPress-utvikling eller bruker utviklerverktøy som Transmit eller cPanel, kan dette være en skummel prosess.

ImportBuddy for BackupBuddy

Følg med ImportBuddy for sikkerhetskopiBuddy for å gjenopprette nettstedet

Den enkleste måten å gjenopprette nettstedet ditt er ved å bruke en sikkerhetskopi-plugin til å begynne med. Hvis du ikke har funnet det ut av oss nå, er iThemes BackupBuddy vår favoritt WordPress sikkerhetskopi-plugin av en grunn. Det gjør å ta, administrere og implementere sikkerhetskopier lett. Hvis du vil bruke en sikkerhetskopi, trenger du bare å logge deg på WordPress-nettstedet, klikke på menypunktet BackupBuddy i dashbordet og deretter klikke på alternativet Gjenopprett / migrere. Velg deretter sikkerhetskopien du vil bruke, og velg alternativet “migrere til ekstern server”, som vil importere sikkerhetskopien og BackupBuddys ImportBuddy-skript. Velg deretter en sikkerhetskopiedestinasjon og begynn sikkerhetskopieringen. ImportBuddy vil deretter lede deg gjennom prosessen med å gjenopprette nettstedet ditt – det er det!

Andre grunner til at BackupBuddy er bedre på sikkerhetskopiering enn deg

Med BackupBuddy kan du gjøre mer enn bare å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt. For den vanlige WordPress-brukeren eller hobbyisten BackupBuddy gjør det enkelt å administrere WordPress-sikkerhetskopier og sikkerhet.

I tillegg til fullstendige restaureringer av nettsteder kan du også gjøre det gjenopprette individuelle filer. Dette er flott hvis du bestemte deg for å prøve endringer i stilarket ditt, eller hvis du ved et uhell endret temaet til noe forferdelig. Med alternativene BackupBuddy Restore / Migrate kan du velge og velge hvilke filer du vil erstatte, slik at du ikke trenger å endre alt hvis du ikke vil.

Du kan også bruke BackupBuddy til migrering av nettsteder – et stort aktivum hvis du er en utvikler. Du kan bruke alternativet Gjenopprett / migrere for å flytte nettstedet ditt til et nytt domene eller vert (ikke bare for restaureringer). I tillegg med BackupBuddy kan du flytte alt – temaer, plugins og til og med widgets som gjør migreringsprosessen sømløs. Og det er til og med tilleggsfunksjoner for URL-erstatning (hvis du flytter til et nytt domene) og for push / pull distribusjon hvis du flytter et nettsted fra iscenesettelsen.

Og du kan bruke BackupBuddy til kloning av nettstedet. Dette er en stor fordel hvis du vil duplisere nettstedet ditt til et lokalt eller iscenesatt område for testing. Eller hvis du setter opp et nettverk av lignende nettsteder, kan du bruke BackupBuddy til å importere nettstedet ditt til et antall domener (flott for affilite-markedsførere med mange lignende destinasjonssider).

BackupBuddy har også mange flotte funksjoner for enkel håndtering av sikkerhetskopier (legg merke til lett trend med denne pluginen?). Det er alternativer for iThemes Sync-integrasjon (som du kan bruke til romote-sikkerhetskopiering, sporing av filendringer, aktive sikkerhetskopieringsplaner, administrering av BackupBuddy Stash og mer), fullføring av sikkerhetskopi E-postvarsler, Automatisk database skanning og reparasjon for å holde nettstedet ditt gratis, serververktøy for å feilsøke hostingproblemer som kan forhindre sikkerhetskopiering, gratis skadelig programvare og mer. Og dette er bare noen få av de mange grunnene til å elske BackupBuddy (og du kan lære om flere funksjoner og utvikler frynsegoder på siden deres).

BackupBuddy, et 5-stjerners backup-plugin

Vi elsker BackupBuddy, og gir dem 5 stjerner for flotte funksjoner og brukervennlige alternativer. Alle kan ta sikkerhetskopier og sikre nettstedet sitt med BackupBuddy. Så hvis du vil prøve dem, klikker du bare på knappen nedenfor for å lagre på BackupBuddy av iThemes. Og hvis du registrerer deg, har iThemes et kundelojalitetsprogram, slik at du kan spare 25% på fremtidige kjøp og fornyelser (yay)!

Mer om BackupBuddy

Og etter at du har fått BackupBuddy-oppsettet, kan du ta deg tid til å bli spent på morgendagens ferietilbud! Vi har fått noe utrolig fantastisk fra vennene våre på CSS Hero som du ikke vil gå glipp av!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me