Selz WordPress eCommerce Plugin Review

Selz WordPress eCommerce Plugin Review

Ești încântat să începi propriul tău magazin online. Ai un plan director, produse grozave și aproape că poți mirosi banii care se rostogolesc.


Cunosc sentimentul; nimic nu este la fel de încântător ca a începe un magazin de e-commerce. Chiar dacă nu știți ce se va întâmpla cu magazinul dvs. în viitor, nu puteți aștepta să începeți și să vindeți primul dvs. articol.

Dar tu ești blocat; nu puteți alege soluția perfectă dintre mulți platforme de comert electronic acolo. L-ai auzit pe prietenul tău vorbind zece cu zeci despre WooCommerce, dar înainte de a putea face o mișcare, altcineva a recomandat Ninja Shop.

Următorul tip a jurat-o pe Shopify, însă căutarea dvs. nu se duce nicăieri. Trebuie să luați o decizie cu privire la cea mai bună platformă de comerț electronic, astfel încât să puteți economisi timp, bani și efort. Și dacă sunteți ca mulți alți proprietari de magazine de comerț electronic, doriți doar cel mai bun și nimic mai mic.

Dacă orice parte din această introducere sună ca tine, bun venit și simți-te ca acasă. În slujba de astăzi, voi trece în revistă Selz, o platformă puternică de e-commerce pe care o puteți integra cu ușurință cu WordPress.

Înainte de a ajunge la final, veți avea o idee mai bună de ce peste 120.000 de comercianți își duc magazinele pe Selz.

Suna bine? Grozav. Să trecem la afaceri.

Ce este Selz?

selz wordpress ecommerce

Lansat în 2013 de Martin Rushe, Selz este un găzduit platforma de comerț electronic seamana foarte mult cu Shopify, dar cu o mica lovitura in plus. Ce vreau să spun este că platforma face ca super-duper să fie ușor de creat magazin online, încorporați butoanele de cumpărare pe site-ul dvs. web existent sau vindeți pe pagina dvs. de Facebook.

Selz vine cu un constructor genial de magazine drag-and-drop care face crearea esterelor într-o adiere. În plus, instrumentul vă oferă multe teme pe care le puteți personaliza pentru conținutul inimii voastre. Pentru a îndulci afacerea, Selz vine cu o gamă variată de funcții care fac crearea și rularea magazinului online la fel de ușor ca A, B, C.

Această combinație unică de design și funcționalitate este cea care face din Selz partenerul perfect de e-commerce pentru a avea în colțul tău în timp ce construiești magazinul online al viselor tale..

În secțiunile următoare, evidențiez caracteristicile care fac din Selz o platformă uimitoare de comerț electronic. În plus, vă arăt exact cum să integrați platforma cu site-ul dvs. WordPress, astfel încât să puteți începe să vindeți imediat.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Caracteristici Selz

caracteristici selz

Acum, să vedem caracteristicile disponibile în Selz. Personal, merg pentru o platformă de e-commerce care oferă funcțiile care acoperă toate nevoile mele. Dacă este ușor de utilizat, cu atât mai bine. Din fericire pentru tine, Selz livrează o tonă de caracteristici și este ușor de utilizat.

Dacă trebuie să intru în codul lucrurilor, merg cu o platformă pe care o pot personaliza pe larg, ceva de genul WooCommerce. Dacă ești începător și ai nevoie de simplă, dar puternică platformă de comerț electronic care nu necesită codare, Selz are spatele.

Un producător intuitiv de drag-and-drop store

Constructorul de magazine drag-and-drop este probabil principalul punct de vânzare al Selz. Este incredibil de ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe de codare sau design. În câteva minute, puteți construi un magazin frumos care să se potrivească cu brandingul dvs. Acest singur constructor de magazine vă va economisi mult timp și bani.

În plus, Selz vă oferă mai mult de 20 de teme construite profesional cu abonament. Aceste teme sunt receptive și sunt gata pentru mobil, ceea ce înseamnă că clienții dvs. vor avea o experiență de cumpărare minunată, indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc. Puteți personaliza și stiliza temele pentru a vă completa brandul și pentru a pune un accent pe produsele dvs..

În plus, puteți înregistra un nume de domeniu personalizat cu Selz sau puteți utiliza un nume de domeniu existent. Un nume de domeniu bun este ușor de recunoscut și perfect pentru scopurile de marketing / branding. Combinați un nume de domeniu bun și optimizarea SEO integrată în Selz și veți atrage mai mulți vizitatori din motoarele de căutare.

În plus, veți fi bucuroși să știți că fiecare magazin Selz este livrat cu un certificat SSL gratuit pentru toate paginile, nu doar pe pagina de checkout ca în cazul altor platforme de comerț electronic. Aceasta înseamnă că informațiile și tranzacțiile clientului dvs. sunt sigure din prima zi, ceea ce crește încrederea.

Dacă crezi că ai auzit totul, greșești, deoarece Selz îți oferă o platformă puternică de blogging. Datorită acestei funcții, puteți publica conținut, conduce SEO și ocupa un nivel mai ridicat în motoarele de căutare. Nu trebuie să configurați un blog în altă parte; Selz vă oferă capacități puternice de blogging care vă ajută să vă dezvoltați afacerea.

Vinde peste tot

Selz vă oferă un cuplu de opțiuni de vânzare spre deosebire de alte platforme de comerț electronic. Vă puteți vinde mărfurile direct de la magazinul online Selz, datorită unui proces sigur și eficient de coș și proces.

Dacă aveți deja un site web WordPress, puteți adăuga produsele prin încorporarea unor butoane frumoase de cumpărare, widget-uri sau întregul magazin. Vizitatorii dvs. web nu vor trebui să lase site-ul dvs. web existent pentru a cumpăra.

Dacă acest lucru nu este suficient, platforma Selz e-commerce vă permite să vindeți pe Facebook cu un singur clic. Magazinul Facebook este ușor de configurat, pregătit pentru mobil și produsele de pe magazinul FB se sincronizează automat. Crearea unui magazin Facebook deblochează, de asemenea, funcții de publicitate puternice, ceea ce poate însemna diferența dintre succes și eșec.

Opțiuni de plată încorporate

Odată cu funcționarea și funcționarea magazinului, nu doriți să vă pună la cale un gateway de plată. Băieții din spatele Selz înțeleg cum aceasta poate fi o problemă uriașă, așa că procesează toate cardurile majore de credit și plățile PayPal pentru tine. Apoi, transferă fondurile în contul dvs. bancar fără a vă obliga să utilizați conturi suplimentare.

În plus, motorul de plată Selz vă ajută să calculați automat taxele, ceea ce vă economisește mult timp și dureri de cap. Impozitele includ impozitul pe vânzări din SUA și TVA-ul UE, printre altele. Spune adio calculării impozitelor manual și concentrează-te pe creșterea afacerii tale.

Pentru a vă economisi și mai mult timp și pentru a adăuga o notă profesională, Selz vă permite să creați automat facturi pentru clienții dvs. În afară de asta, puteți expedia automat e-mailuri de confirmare a comenzilor personalizate. Dacă nu aveți idee, e-mailurile de confirmare a comenzii sunt perfecte pentru scopuri promoționale și plictisitoare.

Opțiuni de checkout excelente

Pentru început, Selz vine cu un coș de cumpărături puternic, care are fiecare caracteristică de care ai nevoie. De exemplu, clienții pot adăuga mai multe produse în coșul lor fără efort și plătesc fără a merge pe un alt site web, ceea ce este excelent pentru experiența utilizatorului și pentru crearea încrederii.

Mai mult, Selz vă oferă peste 100 de valute diferite și o mulțime de câmpuri personalizate pentru a colecta o mulțime de informații despre clientul dvs. la finalizare. Aceste informații pot varia de la adresa de livrare, conturi sociale până la detalii despre cadouri și chestii de genul.

Cu Selz, afacerea nu se încheie după finalizarea cu succes. După finalizarea unei achiziții, puteți redirecționa cu ușurință clientul către orice pagină doriți. Puteți utiliza această ocazie pentru a vă duce clienții la pagini personalizate de mulțumire, conținut exclusiv și așa mai departe.

Căruțele abandonate sunt o problemă uriașă pentru mulți antreprenori. Selz vă permite să trimiteți e-mailuri cu coșul abandonat către clienți pentru a vă crește conversiile. Puteți utiliza această caracteristică pentru a trimite clienților dvs. stimulente și oferte speciale pentru a-i convinge să finalizeze achiziția.

Opțiuni uimitoare pentru îndeplinirea comenzilor

Mulți vânzători se luptă cu îndeplinirea comenzilor, mai ales atunci când aveți multe comenzi de procesat și expediate. Când începeți să primiți din ce în ce mai multe comenzi, aveți nevoie de un sistem care să eficientizeze întregul proces de îndeplinire a comenzilor. Exact asta vă oferă Selz.

Obțineți instrumente precum notificări pentru comenzi, SKU-uri, integrări de transport și procesare de rambursare. Puteți oferi clienților cu ușurință tarife și opțiuni de expediere în timp real la finalizare. În plus, vă puteți conecta cu furnizori importanți de transport maritim, cum ar fi DHL, Fedex, UPS, Australia Post și Deutsche Post, doar pentru a menționa câteva.

Dacă este necesar, puteți personaliza opțiunile de expediere în continuare, ceea ce înseamnă că puteți predefini regulile de transport intern și internațional pe baza conținutului articolului sau al comenzii. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți seta tarife manuale pentru a personaliza opțiunile de transport în continuare.

Managementul inventarului de clasă mondială

Selz vă oferă un tablou de bord frumos pentru a vă gestiona inventarul ca un șef. Pentru început, puteți vinde orice doriți, fie că este vorba de produse digitale, bunuri fizice sau servicii. Dacă acest lucru sună uimitor, veți fi bucuroși să știți că puteți crea cu ușurință orice variante pentru produsele dvs. precum culoarea, dimensiunea și greutatea.

În plus, Selz acceptă mai multe imagini de produs, ceea ce înseamnă că puteți arăta clienților dvs. fiecare unghi de care au nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. În afară de asta, puteți adăuga categorii de produse și subdirectoare, precum și meniuri și pagini pentru a vă gestiona conținutul.

Mai mult, Selz vă permite să setați și să urmăriți nivelul stocurilor. Dacă vindeți, platforma va întrerupe vânzarea automat, fără implicarea dvs. Deoparte, Selz vine cu un Plătești ceea ce vrei (PWYW) caracteristică care le permite cumpărătorilor să-și aleagă propriile prețuri.

Deveniți un Ninja Digital

Selz vă permite să vindeți ca șef. Platforma este dotată cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vinde aplicații, cursuri, cărți electronice, videoclipuri etc. Puteți livra automat produse digitale clienților dvs. prin Kindle, Dropbox sau e-mail. În plus, vă puteți proteja produsele cu chei de licență.

Cu Selz, nu aveți limitări de găzduire sau de lățime de bandă, ceea ce înseamnă că puteți vinde câte produse digitale doriți. Dacă aveți actualizări, puteți trimite automat cumpărători anteriori și lăsați-i să le descarce fără costuri suplimentare.

Majoritatea oamenilor care vor cumpăra de la dvs. vor primi acel vibrație profesională, caracteristică marilor comercianți de comerț electronic. Nu va trebui să creați soluții ad hoc pentru a vinde; fiecare caracteristică de care aveți nevoie pentru a construi un magazin profesionist este disponibilă în Selz.

Analize în timp real

Urmărirea performanțelor magazinului dvs. este de cea mai mare importanță, mai ales dacă sunteți în căutarea de a oferi clienților o experiență de utilizator mai bună și să stimulați afacerea. Pentru a ajuta acest lucru, Selz vine cu analize în timp real. Pentru început, puteți vedea de unde ați venit clienții și cum au găsit magazinul dvs..

În plus, vă puteți urmări statisticile de vânzări și vă puteți conecta la instrumentele preferate de analiză, cum ar fi Google Analytics și Bing Analytics. În plus, puteți exporta datele despre trafic și vânzări într-un fișier .csv pentru referințe și utilizări viitoare. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți importa datele dvs. în orice alt sistem extern. Nu este tocmai uimitor?

Integrări, integrări și mai multe integrări

Selz este regele integrațiilor. Platforma vă oferă integrări cu un singur clic cu aplicații și servicii populare, cum ar fi MailChimp, AWeber și Campaign Monitor, printre altele. Apăsați doar un buton și wham-bam, integrarea ta rulează ca o mașină bine unsă.

Construiți relații cu clienții

A obține clienți nu este o muncă ușoară. Proprietarul de afaceri inteligent cunoaște acest fapt și lucrează neobosit pentru a construi relații productive cu clienții care duc la afaceri repetate. Selz vă oferă o mulțime de opțiuni în acest domeniu, astfel încât să vă puteți menține clienții fericiți angajați cu brandul nostru.

Vorbesc despre funcții, cum ar fi integrarea de marketing prin e-mail, care vă permite să vă creșteți lista de corespondență pe măsură ce vindeți. Marketingul prin e-mail este o modalitate excelentă de a remarketing către clienții existenți și de a crea perspective noi. Este, de asemenea, un mod minunat de a răspândi mesajul dvs. de marcă.

În plus, Selz vine cu un generator de reduceri și cupon care vă ajută să răsplătiți loialitatea și să mențineți relații sănătoase cu clienții. La urma urmei, toată lumea adoră reducere sau transport gratuit! În plus, puteți utiliza aplicații precum Disqus și Yopto pentru a încuraja conversația pe paginile produsului dvs. și pentru a afișa dovezi sociale.

În afară de asta, Selz vine cu profiluri de clienți detaliate și cu mesagerie încorporată, ceea ce este ideal pentru interacțiunea individuală cu cumpărătorul.

Suport 24/7

Lucrezi atât de mult pentru a oferi cea mai bună experiență și produse utilizatorilor tăi. Tocmai din acest motiv, meritați o echipă excelentă de asistență care să vă ajute atunci când se sparge ceva. În acest fel, vă puteți concentra pe clienții dvs., și nu munca tehnică plictisitoare.

Selz vă oferă asistență în timp real 24/7 în timp real pentru toate planurile plătite. În plus, puteți citi ghiduri experți uimitori și puteți avansa curba de învățare. În plus, aveți acces complet la un centru de ajutor, ceea ce înseamnă că aveți asistență adecvată în orice moment.

Cu o listă atât de impresionantă de caracteristici, am decis să dau Proces gratuit de 14 zile un test drive. În secțiunea viitoare, creăm un magazin Selz și îl integrăm cu WordPress.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Cum să integrezi Selz cu WordPress

Acum că știți la ce să vă așteptați, permiteți-ne să creăm un magazin Selz și să-l integrăm cu un site WordPress.

Întoarceți-vă la Selz.com și apăsați pe Incepe buton așa cum se arată mai jos.

Selz

În pagina următoare, introduceți adresa de e-mail, numele și parola. După aceea, acordați termenii și condițiile bifând caseta de selectare, apoi apăsați pe Inscrie-te buton. În mod alternativ, vă puteți înscrie cu Facebook, Twitter sau Google, după cum evidențiem în imaginea de mai jos.

formular de înscriere selz

După înregistrarea cu succes, pagina vă va redirecționa către tabloul de bord. Selz vă va invita să furnizați mai multe informații despre afacerea dvs. și / sau să vă alăturați 15 – 20 de traininguri online, așa cum se arată mai jos.

Furnizați informațiile necesare și rezervați un loc pentru antrenament, dacă doriți. Până acum atât de bine, faci minunat. După aceea, navigați la tabloul de bord, așa cum se arată mai jos.

tablou de bord selz

Arată destul de îngrijit, nu? Acum, să adăugăm câteva produse și să terminăm asta. Navigheaza catre Articole> Toate din meniul de navigare din partea stângă, apoi faceți clic pe butonul Adaugare element buton după cum evidențiem mai jos.

adăugarea unui nou produs în Selz

Apoi, alegeți tipul de produs pe care doriți să îl adăugați. Aveți trei opțiuni; Fizic, digital și  Serviciu așa cum se arată mai jos.

Am mers cu un produs fizic pentru acest tutorial. După aceea, veți ateriza pe editorul de produse frumos prezentat mai jos.

editor de produse din selz

Editorul de mai sus l-a surprins plăcut cu adevărat pe al vostru Este intuitiv, așa că mi-a prezis automat moneda. Ei bine, puteți schimba cu ușurință moneda. Mai mult, editorul are o mulțime de opțiuni de produs. Puteți adăuga categorii, variante, SEO, licențe și multe altele, de pe un singur ecran.

Adăugați detaliile necesare, derulați spre partea de jos a ecranului și apăsați pe Salvați buton.

Am mers mai departe și am creat trei produse fictive în scopuri de testare.

Apoi, puteți naviga la Articole> Toate pe tabloul de bord Selz pentru a vizualiza toate produsele așa cum se arată mai jos.

În acest moment, produsele dvs. sunt adăugate la magazinul dvs. online, dar nu sunt live pe site-ul dvs. web. Bifați caseta de lângă fiecare produs, apoi faceți clic pe Publica așa cum se arată mai jos.

Confirmați că doriți să publicați produsele. Produsele dvs. sunt acum live, dar nu am activat încă plățile. Navigați înapoi la tabloul de bord făcând clic Tablou de bord din meniul admin așa cum se arată mai jos.

De aici, puteți activa plățile, personaliza magazinul dvs., crea un buton de cumpărare pentru site-ul dvs. web existent, configurați transportul și multe altele (majoritatea setărilor de administrare sunt ascunse în meniul de administrare din stânga, așa că nu ezitați să explorați acea zonă pentru a vedea ce veți găsi).

Dacă faceți clic pe butonul Personalizați-vă magazinul butonul, de exemplu, aveți șansa de a selecta tema dvs. așa cum se arată mai jos.

După cum probabil veți observa, puteți accesa și ecranul de mai sus, navigând în Magazin> Teme. Alegerea unei teme vă va redirecționa către uimitorul constructor de magazine despre care am vorbit. Vezi imaginea de mai jos.

Pentru a vedea rapid cum arată noul dvs. magazin online pe front-end, accesați Magazin> Previzualizare în meniul dvs. de administrare Selz, așa cum se arată mai jos.

Și oh btw, mai jos arată aspectul magazinului nostru cu o personalizare minimă (am schimbat doar tema și nu am editat nimic, deși puteți edita aproape totul).

Bellisima. Doar frumos. Și mai repede decât multe gazde bugetare pe care le cunosc. În plus, puteți stabili site-ul dvs., oricât vă place. Acum, că avem un magazin funcțional, să-l integrăm cu WordPress.

Nu uitați, puteți cumpăra un domeniu personalizat și puteți utiliza Selz fără a vă integra cu WordPress. Următoarea secțiune este destinată persoanei care dorește să adauge funcții puternice de comerț electronic pe un site WordPress existent.

Integrarea Selz cu WordPress

Navigheaza catre Pluginuri> Adaugă nou în meniul dvs. de administrator WordPress, așa cum se arată mai jos.

adăugarea selz wordpress plugin

Apoi, introduceți Selz e-commerce în caseta de căutare. A lovit Instaleaza acum buton când găsiți pluginul de comerț electronic de la Selz WordPress așa cum se arată mai jos.

Selz wordpress ecommerce plugin

Apoi, activați pluginul și apoi apăsați pe Conectați buton care apare pe pagina următoare așa cum detaliem mai jos.

În pagina următoare, autorizați-vă contul Selz făcând clic pe butonul Permite buton așa cum se arată mai jos.

După ce contul Selz este conectat la site-ul dvs. WordPress, ar trebui să vedeți pagina următoare.

Din ecranul de mai sus, puteți activa un coș de cumpărături pe întregul site sau faceți clic pe Accesați tabloul de bord Selz pentru a accesa tabloul de bord la Selz.com. Acum site-ul dvs. WordPress este integrat cu Selz.

Totuși, cum afișați un produs din contul Selz.com? Mai bine, cum vă afișați întregul magazin pe site-ul dvs. WordPress?

Ei bine, procesul este incredibil de ușor. Spuneți că doriți să adăugați produsul pe pagina magazinului. Pur și simplu deschideți pagina în cadrul administratorului WordPress (Selz funcționează doar cu editorul Gutenberg). Vedeți imaginea de mai jos despre cum puteți adăuga un buton Selz, stoca sau widget într-o pagină sau postare.

Pentru a adăuga un buton de cumpărare, magazin sau widget, faceți pur și simplu clic pe pictograma respectivă din imaginea de mai sus. Dacă adăugați un buton de cumpărare sau un widget, puteți alege produsul pe care doriți să îl conectați utilizând meniul din dreapta editorului, așa cum se arată mai jos.

Aaa și asta este! Așa creezi un magazin Selz și îl integrezi cu WordPress. Vă îndemn să explorați tabloul de bord Selz și constructorul de magazine pentru toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă personaliza magazinul online dincolo de cea mai sălbatică imaginație a dvs..

Prețuri Selz

Selz vă oferă trei pachete de prețuri în detaliu în imaginea de mai jos.

Noi avem:

 • Lite, la 17 dolari dolari lunar facturat anual
 • Standard, la 23 dolari dolari pe lună facturat anual
 • Pro, la 35 dolari dolari pe lună facturată anual

Căutați un pachet care funcționează pentru dvs., dar dacă nu aveți idee de unde să începeți, Standard pachetul pare destul de solid dacă mă întrebi. Rețineți că Selz.com percepe o taxă de tranzacție de 2% și 2,9% + comisioane cu cardul de 0,3 USD. Și după cum știți deja, există o probă gratuită de 14 zile care vă ajută să testați apele. Nu există taxe configurate și nu este necesar să achiziționați servicii suplimentare de găzduire. Există o garanție de returnare a banilor? Nu, dar nu este neapărat un lucru rău, nu?

Concluzie

Între tine și mine, Selz este o platformă remarcabilă de e-commerce. Este ușor de utilizat chiar și cu un milion și o caracteristică. Platforma vă va ajuta să configurați un magazin online în câteva minute datorită producătorului de magazine și să începeți să vindeți imediat.

Care este platforma ta preferată de e-commerce? Ați folosit Selz în trecut? Să ne cunoaștem gândurile în comentarii. Ura la vânzare fericită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map