Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio Plugin Review

Som nettstedseier bør du virkelig gjøre alt du kan for å få besøkende til å bli lenger på nettstedet ditt. Det kan gå langt med å forbedre SEO og generere inntekter. En måte å forhindre besøkende fra å trykke på tilbake-knappen i nettleseren, er å henvise dem til innhold som er nært knyttet til det de allerede leser på nettstedet ditt. Enda bedre kan du bruke det du vet om surfevanene deres til å regne ut innhold som de har større sannsynlighet for. Det fungerer for Netflix der anbefalinger bringer inn 80% av engasjementstiden. Det er ingen grunn til at det ikke skal fungere for deg, og det er her Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio kan hjelpe.


De Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio bruker kunstig intelligens til å finne og vise relaterte innlegg basert på innholdet og brukerdataene dine. Og fordi den bruker maskinlæring for å kontinuerlig forbedre forslagene, er plugin-en i stand til å tjene opp høyt optimalisert innhold. Algoritmene oppdateres konstant, lærer av publikums oppførsel og forbedrer seg når du legger til mer innhold. Før du vet ordet av det, har du et bedre skudd på en lojal leserkrets.

Hva betyr alt dette i SEO-termer? Over tid kan det bety høyere engasjement, mindre avvisningsfrekvens og bedre SERP-er. Du trenger ikke ta ordet mitt for det. I stedet kan du prøvekjør gratis Bibblio-plugin på nettstedet ditt. Det er en lek å installere plugin-modulen og jobbe med den, men jeg vil uansett ta deg gjennom trinnene litt senere.

Hvordan beslektede innlegg for WordPress av Bibblio fungerer

Når du aktiverer programtillegget, indekserer den automatisk alle innleggene dine og begynner å analysere dem med en gang. Den serverer deretter relevant innhold til leserne basert på en maskinlæringsalgoritme. Som et resultat er anbefalingene svært relevante for leserne, og oppfordrer dem til å bli lenger på nettstedet ditt.

BibblioL Slik fungerer det

Anbefalingsmodulen kan vises i en widget i sidefeltet, bunnteksten eller inline (med en kortkode), uansett hvor du vil ha dem. Displayet kan tilpasses ved hjelp av CSS for å være tilpasset nettsteddesign, og bildene som vises, vises på anbefalingene.

All behandling blir utført på plugin-serverens slutt, så det er ingen fall i nettstedets hastighet. Avhengig av volumet av innhold, kan det være et initialt etterslep i anbefalingene. Latensen kan variere fra noen minutter for mindre blogger til noen timer for innholdstunge nettsteder.

Hvor Bibblio virkelig skinner er på den måten det behandler hvert besøk som en mulighet til å lære og forbedre anbefalingene.

Hva det koster

La oss få ut kostnadene før vi fortsetter. Uten å betale opp en eneste cent, kan du motta opptil 25000 anbefalingssamtaler per måned. Hvert sett med anbefalinger teller som en samtale.

Registrer deg gratis

Gratis relaterte innlegg for WordPress av Bibblio Starter-plan er et flott alternativ for nye bloggere, eller hvis du vil prøve tjenesten før du dykker ned i en førsteklasses plan.

Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio Prisplaner

Derfra har du muligheten til å registrere deg for en premium Self-Serve- eller Enterprise-konto. Self-Serve-planene bruker en oppskalingspris basert på antall anbefalinger du vil bruke, starter med $ 19 for 50000 anbefalinger. På store nettsteder kan du kontakte Bibblio-teamet for å lage en tilpasset Enterprise-plan for å dekke dine behov.

Nøkkelegenskaper

De andre funksjonene som gir Bibblios attraktivitet:

Bibblio viktige funksjoner

 • Det er lett og raskt, med all forbehandlingen, hurtigbufringen og tungløftingen som håndteres av plugin-serveren. Uten belastning på serveren din, vil nettstedet ditt forbli raskt
 • Det er 150+ designkombinasjoner for de ferdiglagde modulene å holde anbefalinger som kan slippes i en widget
 • Moduler er tilpassbare og responsive
 • Flere visningsalternativer – i sidefelt, bunntekst eller inline hvor som helst i innlegget ditt
 • Støtter miniatyrbilder ved automatisk å trekke inn det viste bildet
 • Maskinlæringsalgoritmer for å tilby høyst relevante anbefalinger
 • Du har kontroll over hvordan dine tidligere eller fremtidige innlegg blir håndtert av plugin-modulen. Dessuten kan du utelate innlegg du ikke vil vise
 • Fordi Bibblios teknologi forstår innholdet ditt, trenger du ikke lenger å merke innleggene dine i utstrakt grad
 • Skraper nettstedet ditt automatisk for innhold og gir raskt anbefalinger
 • Lar deg legge til en sporingskode slik at du kan se hva brukerne klikker på
 • Overvåker hvor effektive modulene dine er med data om beregninger som antall anbefalte anbefalinger og klikkfrekvens
 • Støtte for over et dusin språk
 • Pålitelig infrastruktur der dataene dine blir lagret hos Amazon Web Services
 • Pålitelig kundesupport som sikrer responstid innen 24 timer

Slik viser du relaterte innlegg på nettstedet ditt med Bibblio

Nå som vi vet en god del om Bibblio, la oss sjekke hvordan det spiller ut i aksjon. For å gjøre dette, skal jeg installere plugin-en på et testnettsted som har noe innhold relatert til reise og eventyr.

Opprette en modul

Ved installasjon legger plugin-en til Bibblio element til dashbordet, hvor du får tilgang til alle plugin-funksjonene.

Det første du trenger å gjøre etter installasjonen er å opprette din Bibblio-konto. Du vil motta API-nøkler, og når du har skrevet dem inn i det aktuelle feltet, er du klar til å begynne å konfigurere plugin-modulen.

Opprett konto

Du kan la Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio få tilgang til alle dine eksisterende innlegg, samt automatisk legge til fremtidige innlegg. Hvis du har tilpassede innleggstyper, vises de også her.

Inkludert innlegg

Nå kan du fortsette å lage en modul og tilpasse den. En modul er en widget som inneholder beslektede innlegg som kan sitte på hvilken som helst del av innlegget eller sidene dine. Det er valg mellom fire oppsett – rutenett, utstillingsvindu, søyle og rad. Over 150 omlagskonfigurasjoner er klar.

Moduldesign

Du kan justere fliseforholdet og legge til spesialeffekter som Avslør mer om svevet, Skinne på svevet, Vis tekst separat under bildet eller som overlegg og mer. Innholdets valgte bilde vises automatisk i bakgrunnen. I tilfelle du ikke har et vist bilde for innlegget ditt, vil flisene som standard vise et vannmerke i gråtoner for hver flis. Dette er også stedet der du kan legge til en sporingskode i modulen din for å holde oversikt over ytelsen.

Du kan også tilpasse modulene dine manuelt ved å overstyre med din egen CSS. Når du er fornøyd med valgene dine, kan du gi modulen et unikt navn og Lagre den.

Legg til modul

Hvis du vil endre modulen på noen måte senere, kan du gjøre det også ved å besøke Bibblio> Moduler gjøre endringer og oppdatere endringene.

Tilleggsmoduler

Ikke bare det, hvis det er et bestemt innlegg du ikke vil vises i Relaterte innlegg, kan du ekskludere det ved å fjerne merket for et alternativ i Editoren.

Ekskluder innlegg

Modulvisning

Etter å ha opprettet modulen, er den enkleste måten å vise den å bruke den innebygde Bibblio-innstillingen for automatisk å ha en modul etter innlegg. Du finner denne innstillingen på hovedtrekket Bibblio> Moduler side. Velg modulen du vil ha som standard, gi den en tittel og lagre. Det er det! Nå vil alle innleggene dine vise denne modulen med mindre du spesifiserer en annen.

Bibblio automatiske utvalgte moduler

Men du kan også ha en modulvisning på flere andre steder på nettstedet ditt. Hvis du ønsker det, kan du vise modulen i innlegget. For å gjøre dette, mens du er i Visual Editor, holder du markøren på det punktet i innlegget ditt der du vil at modulen skal vises. Klikk deretter på Insert Shortcode-ikonet på verktøylinjen.

Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio Shortcodes

I popup-vinduet som vises, velg modulen som skal vises i innlegget, og klikk ok.

Gå til for å få widgeten til å vises i sidefeltet eller bunnteksten Utseende> Widgets og legg til etter behov. Bare klikk for å legge til, eller dra og slipp widgeten til det stedet du ønsker.

Widget-alternativer

Utvid widget-området og fyll ut alle detaljene, og lagre oppføringene.

Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio Widget

På lignende måte kan du lage så mange moduler du vil og legge dem til der du vil.

Bibblio kan begynne å vise anbefalinger og være live i løpet av minutter for små blogger. Men for veldig store kataloger kan full indeksering ta flere timer. I mitt tilfelle kunne jeg se Bibblio i aksjon på mindre enn fem minutter. Slik vises det på teststedet mitt.

Forhåndsvisning

Analytics

Bibblio konfigurerer det slik at du kan holde antallet antall innlegg som er lagret, så vel som antall anbefalinger rett fra instrumentbordet ditt. Men for å gå dypere inn i klikk på moduler og klikkfrekvens, må du gå til Bibblio-oversikten.

Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio Analytics Dashboard

Der vil du ha tilgang til en mer detaljert analyse både i metadataene som genereres av hvert innlegg, samt måten hver anbefaling går på. Den enkle CTR-analysen kan hjelpe deg med å se hvordan anbefalingene dine presterer.

Hva som gjør Bibblio til en standard

Det er mange ting å like med Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio, men det som gjør det til en fremtredende for meg er:

 • Den absolutte lettheten jeg klarte å sette den opp og få den til å komme med anbefalinger på få minutter
 • Anbefalingene er drevet av kunstig intelligens som er tilpasset leserens preferanser og lærer av dem hele tiden å komme med spot-on anbefalinger
 • Alt innholdet er lagret på plugins-serverne, behandlingen skjer der og det samme gjør hurtigbufringen. Som et resultat får du anbefalinger i toppklassen uten reduksjon i nettstedets hastighet eller belastning av serverressursene
 • Utvalgte bilder blir automatisk brukt som miniatyrbilder – hvis det hender at innlegget ikke har noen funksjoner, viser brikkene vannmerker
 • Snarveier og widgeter for å vise fliser hvor som helst
 • Fjern analyser som inkluderer CTR-er
 • Sparer deg for problemer med å tagge innleggene dine i utstrakt grad

Avsluttende ord på beslektede innlegg for WordPress av Bibblio

Det er ingen tvil om at tilnærmingen til maskinlæring er svært effektiv når det gjelder å finne og servere svært relevante anbefalinger til besøkende. Og det er liten tvil om at Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio-plugin gjør en god jobb med dette. Du trenger alle våpnene i rustningen din for å forbedre brukerens engasjement på nettstedet ditt. Det er ingen tvil i mitt sinn om at det er et av de beste relaterte innleggene plugins for WordPress, og at Bibblio kan være et flott tillegg til nettstedet ditt.

Last ned Bibblio for WordPress   Lær mer om Bibblio

Har du et spørsmål om Relaterte innlegg for WordPress av Bibblio som vi ikke dekket i guiden vår? Bare spør nedenfor. Eller har du allerede installert Bibblio på din egen hjemmeside? Legg igjen en lapp – vi vil gjerne vite hvordan det har fungert for deg i kommentarfeltet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me