Rask hosting for WordPress Fra svinghjul

Godt nytt år alle sammen! Vi er glade for å se deg igjen, og vi ønsket å starte det nye året med en fantastisk hosting-gave fra vennene våre på Flywheel! Nå er det en fantastisk tid å starte en ny blogg og administrert WordPress-hosting fra Flywheel, som gjør det enkelt for deg å fokusere på å lage kvalitetsinnhold i stedet for å administrere serveren din. Fortsett å lese for å finne ut hva som akkurat gjør svinghjulet så flott!


Svinghjul er rangert i topp 5% av webvertene, noe som virkelig ikke burde være en overraskelse. De er kjempebra. Ikke bare er de WordPress-eksperter, men de tilbyr også fantastiske funksjoner som iscenesettelse, gratis migrasjoner, innebygd cache, sftp-tilgang, overvåking av malware, automatisk sikkerhetskopiering, fantastisk støtte og mer!

Hva du trenger i en vert (hint: Svinghjulet har alt)

Flywheel er et flott webhotell som tilbyr administrert WordPress-hosting for nye bloggere, erfarne utviklere og frilansdesignere. De er fantastiske av så mange grunner til at vi umulig kunne dekke dem alle i ett innlegg, men her er noen av de største grunnene til at de rocker!

1. Enkel og brukervennlig

lett

Å ha en vertsplattform som er enkel for deg å jobbe med er veldig viktig – og svinghjulet er så enkelt som det blir. De tilbyr fantastiske funksjoner for gjør-det-selv-spillere samt fantastiske alternativer rettet spesielt for nettutviklere (som muligheten til å bygge et nettsted i et iscenesettelsesområde uten kostnad, og deretter overføre nettstedet og fakturering til kunden din når du går live ).

En del av det som gjør svinghjulet så enkelt å bruke er det faktum at de er en administrert WordPress-vert. Dette betyr at de håndterer installasjonen og administrasjonen av WordPress på serveren din, så alt du trenger å gjøre er å registrere deg for en plan og peke over domenenavnet ditt (som du kan hente fra NameCheap eller GoDaddy).

Migrations er også gjort enkle med svinghjul siden de gjør det tunge løftet for deg, gratis. Bare fyll ut migrasjonsskjemaet og WordPress-mestrene deres kommer i gang. De kopierer nettstedet ditt og flytter det over til svinghjulet, alt du trenger å gjøre er å velge en vertsplan.

Når du har konfigurert, kan du teste ut nye nettdesign og plugins ved å bruke Flywheels innebygde rasteområder. Bare aktiver aktiveringsstedet ditt, så kan du sømløst (og enkelt) kopiere live-nettstedet ditt for testing. Når du er ferdig, er det like enkelt å importere endringer fra iscenesettelsesområdet til ditt levende nettsted som ett klikk på en knapp.

Og hvis du har noen spørsmål i det hele tatt, kan du alltid nå ut til svinghjulet Brukerstøtte team. Send inn en billett via e-post 24/7. Eller hvis du heller vil snakke med noen, kan du ringe dem eller starte en live-chat med en vennlig representant mandag til fredag ​​(fra kl. 21 til kl. 17 i CDT). Svinghjul tilbyr en av de raskeste responstidene blant vertene, og teamet deres er trent i alt WordPress hosting relatert, slik at du kan få den hjelpen du trenger raskt.

2. Rask hosting

rask

Vi fortsetter å øke hastigheten på nettstedet og hvor viktige førsteinntrykk det er på nettet, så det er avgjørende at webhotellet kan tjene nettstedet ditt raskt. Nye lesere ønsker ikke å vente i 10 sekunder på at din skitt billige vert lastes inn. Så gjør deg selv en tjeneste og invester litt i en stor administrert vert som svinghjul. De bruker innebygd caching på serversiden for å holde nettstedet ditt raskt (ingen ekstra plugins kreves)

Så hvordan holder de kundene sine så raskt? Svinghjul setter opp hver sine fantastiske planer Virtuelle private servere (VPS), som er langt bedre enn noe delt alternativ du kanskje finner andre steder. Hvorfor er VPS så mye bedre enn delt? Det er enkelt skalerbart for virksomheten din, gir mer privatliv og sikkerhet og gir deg tilgang til flere ressurser slik at nettstedet ditt vil prestere bedre. Den eneste grunnen til at noen bloggere velger delt hosting over VPS, er å unngå å måtte administrere sin egen server. Men med svinghjul kan du få alle fordelene med en VPS fra en kjent administrert WordPress-vert som vil ta seg av serverne dine for deg.

Svinghjulet utnytter også 10 serverplasseringer, slik at du kan velge et sted nærmest kilden til trafikken. På denne måten lastes nettstedet ditt enda raskere for hoveddelen av leserne dine (dvs. hvis de fleste av leserne dine kommer fra Øst-Europa, er Londons datasenter sannsynligvis det beste alternativet).

Men hvis du virkelig ønsker å få fart på nettstedet ditt Flywheel tilbyr en premie CDN-tillegg Du kan være interessert i. Ved å oppgradere til dette vil Flywheel sikre at leserne dine rundt om i verden ser bufrede bilder som er lagret på serverne nærmest dem. Og siden de er en av lederne i deres bransje, vet du at de besøkende fra Shanghai til Syracuse ser på sidene dine i varphastighet.

3. Sikre WordPress-nettsteder

sikre

Du har sannsynligvis ikke tid til å fokusere på alle aspekter av beste praksis for WordPress-sikkerhet, og det er derfor en god vert kommer godt med. Svinghjul hjelper deg med å holde nettstedene dine trygge med noen få innebygde funksjoner du garantert vil elske.

Den første og mest åpenbare sikkerhetsfunksjonen er administrerte WordPress-oppdateringer. En av de mange fordelene med administrert WordPress-hosting er at du aldri vil glemme å oppdatere kjerneinstallasjonen din igjen. For å sikre et sikkert nettmiljø holder Flywheel nettstedet ditt oppdatert med hver nye WordPress-utgivelse.

Automatiserte sikkerhetskopier betyr at du ikke trenger å huske å lage en kopi av databasen manuelt. Svinghjulet gjør det for deg, automatisk hver eneste natt. Men du har også muligheten til å logge inn på kontoen din og kjøre din egen sikkerhetskopi når som helst du ønsker. Hvis du noen gang trenger å trekke nettstedet ditt ved å bruke en av sikkerhetskopifilene, er det like enkelt som å klikke på en knapp.

Hackerfri sikkerhet er et av Svinghjulsporene. De håndhever sterke passord for hver klient / bruker, begrense påloggingsforsøk å kutte av brute force-angrep og ansette intelligent IP-blokkering (som betyr at når en IP-adresse blir fanget og prøver å være slem, er de blokkert fra alle andre svinghjul-nettsteder).

Pluss at de har inngått et samarbeid med Sucuri, en ledende WordPress sikkerhetsekspert, som tilbyr topp hakk Skanning av skadelig programvare uten ekstra kostnad. Så alt dette pluss din egen implementering av noen få grunnleggende sikkerhetsprotokoller (vanlige passordendringer, installering av plugins og temaer fra anerkjente kilder osv.) Betyr at nettstedet ditt på Flywheel vil fungere trygt og forsvarlig.

4. Ekstra

statister

Som vi sa før, er det mange grunner til at svinghjul er et flott vertsalternativ, og de tilbyr en rekke ekstra funksjoner du garantert vil elske. En av dem er imponerende 100% oppetid. En god vert bør være trygg på deres evne til å holde nettstedet / nettstedene dine i gang, og mange gir en garanti på 99,99% eller 100% oppetid, noe som betyr at nettstedet ditt bare “skal gå ned” på grunn av servervedlikehold (som vanligvis bare tar en noen få minutter, og blir utført om natten om natten når du sannsynligvis har liten eller ingen trafikk likevel). Svinghjul er en vert du kan stole på for å holde nettstedene dine i gang, og de har vist seg å ha 100% oppetid måned etter måned.

De har også ingen overskudd, noen gang. Planen du registrerer deg for er hva du betaler for, så du ikke trenger å bekymre deg for nettstedet ditt ble omtalt i et Buzzfeed-innlegg. Traffikurer vil ikke resultere i latterlige overskridelser som noen delte hostingplaner. Når nettstedets popularitet vokser, gjør imidlertid Flywheel det enkelt å skalere opp til en større plan som samsvarer med ressursbehovet.

Og den siste kule funksjonen vi ønsker at du skal vite om, er det faktum at svinghjulet gir et nyttig ebøker samling. Som en ekstra bedriftseier eller blogger ekstraordinært, må du alltid lære å ligge foran konkurransen og holde leseren eller kundegrunnlaget i vekst. Svinghjul vet hvor viktig det er, og derfor slipper de regelmessig nyttige ebøker (GRATIS) som alle kan laste ned for å bli bedre på sitt håndverk.

Svinghjul i naturen

Så vi har delt hvorfor du kanskje vil bruke Flywheel selv, men hva synes faktiske kunder om Flywheels administrerte WordPress-hosting? Når jeg ser på at svinghjulet er rangert som nr. 1 for klientlykke, tror jeg det er trygt å si at folk elsker dem. Her er noen virkelige kundevurderinger:

svinghjul-tweets

Over til deg

Hvis du vil lære mer, er det bare å ta turen innom og sjekk ut Flywheels nettsted der du kan lese artikler og se videoer om alt de har å tilby (som globalisering, bulkplaner, PayPal-integrasjon, loggfiler, tilleggsprogrammer og mer).

Svinghjul Administrert WordPress Hosting

Så hva synes du om svinghjulet? Vi vil gjerne at du kan dele dinFlywheel-opplevelse med våre andre lesere. Eller har du noen spørsmål som vi kan svare på for deg? Bare la oss en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map