Qards-gjennomgang: En effektiv dra & slipp-sidebygger for WordPress

Selv om jeg elsker internett og kanskje har opprettet et nettsted eller to av mine egne, kan jeg ikke designe en webside slik den ser ut som jeg vet den burde. Min kodingsevne er ikke på linje med fantasien min. Høres kjent ut? Og så ble sidebyggere introdusert og jeg pustet lettet ut!


Vi har snakket om sidebygger WordPress-plugins mange ganger før, fordi det er så mange gode alternativer tilgjengelig. Vel, Designmodo ga nylig ut sin egen sidebygger for oss å legge til den listen – Qards. Her er en liten smak av Qards kan gjøre for deg.

Spørsmål: Pablo Demo

Hva kan Qards brukes til ?

Qards er en flott WordPress-plugin som du kan bygge fantastiske nettsider og kanskje til og med et nettsted, side for side. Du kan bruke denne dra & slipp-sidebyggeren til å lage vakre, elegante og responsive websider uten begrensninger.

Å bruke Qards er veldig mye som å spille lego med en bunke med kort, du passer dem sammen og får brikkene til å passe. Plugin gjør denne prosessen til en fryd og ekstremt enkel.

Sidene du oppretter har ingen av egenskapene til temaet eller de andre sidene dine, du starter med en blank skjerm og fortsetter derfra. Med Qards kan du redigere hver eneste lille detalj på den nyopprettede nettsiden, alt uten å berøre en kodelinje.

Qards: Showcase

Det betyr at du kan lage noenlunde hvilken som helst webside som passer til ethvert formål, jeg kan lage en handleside eller en webside for en personlig blogg med et minimalt design eller en destinasjonsside med et rutenettoppsett for fotograferingsnettsted. Qards blir annonsert som en plugin som fungerer med alle WordPress-temaer og etter all sannsynlighet bør gjøre det. Så uansett hvilken type side eller tema du kjører, bør denne pluginen komme til nytte hvis du noen gang trenger å lage en fantastisk webside.

Og hvis du er en designekspert og kjenner deg rundt, kan du også legge til koden din. Men det kommer vi til senere.

Bruke Qards

Spørsmål: Legg til ny side

Et enkelt vindu med ny side er tilgjengelig på Qards WordPress-dashbordet. Magien starter her. Du kan legge til og lagre så mange sider du vil herfra. Når du har opprettet en ny side, blir du møtt av dette skjermbildet.

Og du har en rekke alternativer tilgjengelig, nemlig:

 • Dekke
 • Bilde
 • Tekst
 • Trekk
 • Nett
 • Meny
 • bunntekst
 • Abonnere

Qards: Legge til kort

Brukergrensesnittet er veldig intuitivt og enkelt å bruke. Alle som noen gang har brukt en dra og slipp-byggherre før, vil finne bruk av denne pluginen som en lek.

Så etter at du har opprettet en ny side, kan du legge til kortene eller innholdsblokkene som kan være et av de 8 nevnte elementene. Når du har lagt til en enkelt blokk, forsvinner sidefeltet, og du kan se på websiden uten distraksjoner. Nå kan du igjen klikke på plussikonet nederst på skjermen og legge til flere innholdsblokker. De vises etter hverandre. Hele prosessen er veldig flytende og jevn.

Nå har jeg lagt til tre tilfeldige innholdsblokker. Slik ser det ut.

Spørsmål: Innholdsblokker

Finjustere dine tilpassede blokker

Du kan bruke Qards til å legge til nye bilder, videoer, endre posisjonen til teksten på hjemmesiden din, velge mellom å vise / ikke vise overskriften, helten og knappene. Fargene kan endres og innholdsblokkene kan flyttes opp og ned gjennom de forskjellige nivåene. Fra dette grensesnittet kan du duplisere innholdsblokken og også tilpasse CSS. Du kan også legge til fullskjermvideoer fra YouTube til bakgrunnen din. Skjermdumpen nedenfor er et eksempel på hvilke endringer som kan integreres i innholdsblokkene når de er lagt til.

Spørsmål: Redigering av blokker

En rutenettinnholdsblokk er alltid nyttig for ethvert nettsted som krever visning av portefølje. Et eksempel kan være en aksjemegler som viser en portefølje av hans / hennes beste handler. Rutenettalternativene gjør det mulig å enkelt legge til nye fliser, bestemme hvilke elementer i hver flis som skal vises, velge oppsett, bruke et sømløst rutenett og også velge antall kolonner i rutenettet.

Eventuelle formateringsendringer som skrift eller farge til teksten i en enkelt flis, blir replisert i alle fliser i rutenettet med tillatelse fra Items Style Sync.

Qards: Grid Style Sync

Funksjon er et element som kan brukes til å trekke oppmerksomhet til ethvert spesifikt aspekt av en webside. Du kan bruke den til å lage din bestselgende bok eller produkt til rampelyset. Bildeposisjon og størrelse kan endres og bakgrunnsfargene endres.

Qards: Feature Element

Bilder lagt til innholdsblokker kan enkelt endres og mye redigering kan gjøres. Plassering av bilde, farger, innebygde lenker og polstring kan redigeres med Qards.

Qards: Bilder

Den innebygde tekstredigereren gjør det enkelt for all teksttilpasning og formateringsarbeid. Du kan angi overskrifttagger, lage fet skrift, kursivere, legge til lenker og endre font like enkelt som du gjør med et Word-dokument. Dette betyr at du vet hvordan nettstedet ditt ser ut og når du skriver ny tekst eller endrer gammel tekst.

Qards: Inline Editing

På samme måte legger du til en meny, en bunntekst, en topptekst og en abonnementslinje med innholdsblokkene tilgjengelig som standard på Qards. Du kan lage en klebrig meny, hvis det kan passe til hjemmesiden du har tenkt å lage. Alt gjort med noen få museklikk, og redigeringsdelen er veldig intuitiv som med de tidligere innholdsblokkene.

Qards: Eksempel på landingsside

Alle innholdsblokkene kan fjernes, stokkes opp og ned på websiden og dupliseres. Og du kan også endre CSS hvis du er sikker på at du kan gjøre websiden din enda bedre med et personlig preg.

Rediger HTML og CSS

For WordPress-eksperter og de nysgjerrige som virkelig vil ha mest mulig ut av denne pluginen og har litt designferdigheter, kan du snakke litt om koden og få utseendet til nettstedet til akkurat det du trenger. Du kan få tilgang til det tilpassede CSS-alternativet og endre CSS og HTML for alle innholdsblokker etter din smak. Deretter kan du oppdatere forhåndsvisningen og velge å beholde endringene eller ikke.

Spørsmål: HTML & CSS

I tillegg kan du få tilgang til utseendeinnstillinger fra WordPress admin-dashbordet og endre CSS-elementene på websidene dine, og også de globale CSS-innstillingene for sidelayoutene dine.

Spørsmål: Innstillinger

Hvis du bruker CSS Hero, fungerer den veldig bra i takt med Qards. Du kan lese mer om det her.

Føler meg tvilsom ?

Se denne videoen, så får du en følelse av hvor enkelt denne pluginen er å bruke.

Qards And WooCommerce

Selv om du teoretisk sett kunne opprette et stort antall nettsider for nettstedet ditt med Qards, tjener denne pluginen deg best når du bruker den til å lage en eller noen få sider som en del av det samlede nettstedet ditt. For eksempel et nettsted med en side eller en bestselgende produktside eller en porteføljeside osv. Slik kan du bruke Qards-kraften med WooCommerce og selge bedre. Denne videoen viser deg hvor enkelt du kan utnytte Qards for å selge bedre!

Hvorfor jeg liker Qards?

Jeg kan lage en fantastisk webside fra grunnen av uten å måtte berøre en linje med kode. Enkelt å få tilgang til og endre CSS. Plugin-en er enkel og intuitiv å bruke, selv en WordPress-nybegynner skal ikke synes det er for vanskelig å bruke denne pluginen.

Qards kan brukes til å lage gode sider på en side, og jeg kan lagre hver av disse sidene. Hver gang du ombestemmer deg, kan elementene på sidene endres og brukes til helt nye formål, og omorganisering av innholdsblokkene kommer godt med.

Denne dra & slipp-sidebyggeren er ideell for å lage spesifikke sider for ethvert nettsted. Du kan bruke det til å presentere produktene dine og be om kunder eller investorer ved å vise din portefølje av arbeid. Byggherren blir spesielt nyttig når du trenger å lage spesifikke nettsider for veldig spesifikke formål.

Qards: Ulike alternativer

Mange valg for meg å bruke og tilpasse nettsidene mine, og som alle ikke er kompliserte å bruke. Når du har fått tak i det, bruker du plugin-en naturlig.

Den innebygde tekstredigereren er igjen veldig nyttig når jeg skal forutsi utseendet til nettsiden når og når jeg endrer tekst. Det samme gjelder redigering av kode, jeg kan se forhåndsvisningen og velge å beholde eller bli kvitt endringene, jeg trenger ikke å bekymre meg for å gjøre noe rot.

Det kan spare meg for mye tid og krefter, at jeg ellers måtte ha lagt inn å lage nettsider hver gang jeg har et prosjekt som krever en spesiell webside. Qards kan spare enhver designer eller koder timer og timer med arbeid som kan brukes produktivt på å lage noe annet.

En ulempe fant jeg imidlertid, det ville være fint om jeg kunne legge til bilder fra nåværende medier, mitt WordPress-galleri.

Priser for Qards

Qards er priset til en engangsavgift på $ 99, og du får bruke det på ett nettsted. Til $ 199 kan du bruke den til 5 nettsteder. Gitt tiden du sannsynligvis sparer med Qards, er det sannsynligvis verdt pengene.

Qards: Prising

Konklusjon

Qards er en fantastisk, intuitiv plugin for å dra, slippe og bygge vakre websider. I alle fall hvis du ikke er fornøyd med Qards, kan du alltid be om pengene tilbake, Design Modo gir en veldig sjenerøs pengene tilbake-garantiperiode på 20 dager.

Få Qards for WordPress

Så – har noen av dere prøvd Qards? Hva var tankene dine om plugin-modulen? Vi vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map