Det er allment akseptert at sosiale medier er uunnværlige når det gjelder markedsføring av nettinnholdet ditt. Det kan imidlertid være slitsomt å manuelt oppdatere alle sosiale mediekontoer hver gang du oppretter et nytt innlegg. Dette gjelder spesielt hvis WordPress-nettstedet ditt tilbyr mange artikler daglig. Heldigvis finnes det en plugin for å automatisere prosessen.


Social Networks Auto-Poster (SNAP) er et verktøy som frigjør deg fra den vanskelige og tidkrevende oppgaven med å legge ut de nyeste koblingene dine til de forskjellige sosiale mediekanalene du bruker. Det er bokstavelig talt en av de beste vennene til enhver blogger som hevder å være sosiale medier. I denne artikkelen vil vi dekke de viktigste funksjonene i SNAP, og hvordan du konfigurerer plugin-modulen for best mulig resultat.

Tilbakekoblinger er vakre

Hvis du er kjent med grunnleggende SEO-teknikker (Search Engine Optimization), er du alltid på utkikk etter tilbakekoblinger. Dette er koblinger tilbake til nettstedet ditt fra andre nettsteder. De er verdifulle fordi, ganske enkelt sagt, jo mer eksponering du har på nettet, jo mer sannsynlig er det at du får klikk.

Selv om det er en viss bekymring for tilbakekoblinger fra nettsteder på sosiale medier er ikke relevant for søkerangeringer, det er ingen tvil om at de fremdeles er synlige for mennesker. Uansett kan det ikke skade, og vil nesten helt sikkert hjelpe, å ha en rekke tilbakekoblinger til nettstedet ditt fra en rekke sosiale mediekanaler.

Selv om de sosiale mediesidene kanskje ikke betyr så mye for rangeringene dine, er de såkalte Web 2.0-nettstedene fra og med denne skrivingen et verktøy som ofte brukes av SEO-fagfolk for å forbedre rangeringen av søket. Disse inkluderer nettsteder som Tumblr, WordPress, LiveJournal og Blogger, blant andre.

Her er den gode nyheten: SNAP støtter Web 2.0-nettsteder så vel som sosiale mediesider. Det er også grunnen til at SNAP er så kraftig for folk som er interessert i å bygge en blomstrende online tilstedeværelse. Det automatiserer opprettelsen av tilbakekoblinger for deg, inkludert å legge disse koblingene til veldig populære sosiale mediekanaler og Web 2.0-nettsteder. Kort sagt, kan du bruke SNAP for å gjøre nettstedet ditt mer synlig for både søkemotorsboter og mennesker.

Funksjoner av SNAP

snap

SNAP fungerer slik at det så snart du har publisert innlegget ditt, fungerer bak kulissene for å få tilgang til dine foretrukne sosiale medier og Web 2.0-kontoer og utføre oppdateringene for deg. Den vil legge ut koblingen du nettopp har opprettet med en passende tekst, vanligvis tittelen og / eller et utdrag som i utgangspunktet er artiklene eller så mange ord som nettstedet tillater. For nettsteder der et bilde er garantert (f.eks. Facebook), kan du selvfølgelig forvente at det kjente bildet ditt vises med oppdateringen også.

Det er for øyeblikket 27 forskjellige støttede nettverk, en full liste er tilgjengelig på nettstedet for plugin-nedlastning. Du er ikke begrenset til et maksimalt antall kontoer med SNAP. Med andre ord, hvis du har både en personlig og profesjonell Twitter-konto, kan du konfigurere SNAP til å publisere til begge kontoene.

Konfigurere SNAP

SNAP-konfigurasjon vises under din innstillinger alternativet i venstre navigasjonsmeny på administrasjonskonsollen. Når du er på konfigurasjonssiden, bestemmer du hvilke kontoer du vil legge til. Nedenfor kan du se listen over kontoer som er valgt for en spesifikk installasjon av SNAP.

snap2

For hver konto legger du til spesifikk informasjon, for eksempel URL-adressen til kontoen, brukernavnet og legitimasjon. Det skal bemerkes at konfigurasjon av noen av disse kontoene vil kreve bruk av en API-nøkkel. Å hente den API-nøkkelen vil innebære en viss innsats fra din side, men plugin instruksjoner for det er krystallklare.

For hver konto må du også spesifisere hvordan du vil at innlegget skal vises i oppdateringen. Du gjør dette ved hjelp av selvforklarende koder levert av SNAP. For eksempel med Diigo kontoen nedenfor, kan du se at posttittelen vil samsvare med tittelen på WordPress-innlegget (“% TITLE%”). Teksten til innlegget vil samsvare med utdraget av WordPress-innlegget (“% EXCERPT%”). Dette utdraget vil samsvare med logikken WordPress-temaet ditt bruker for å vise utdrag. Her er noen andre koder som SNAP støtter:

 • % URL% – URL-en til innlegget.
 • % SURL% – den forkortede URL-en til innlegget.
 • % IMG% – URLen til det kjennede bildet.
 • % RAWEXCERPT% – utdraget av innlegget (som skrevet).
 • %KUNNGJØRE% – teksten til tag eller de første N-ordene til innlegget.
 • %FULL TEKST% – den behandlede kroppen (teksten) til innlegget.
 • % RAWTEXT% – innslagets tekst (tekst) som skrevet.
 • % ORID% – den opprinnelige ID-en. Innleggs-ID for WordPress.
 • % TAGS% – innleggskodene.
 • % CATS% – innleggskategoriene.
 • % HTAGS% – innleggstemerkene som hashtags.
 • % HCATS% – innleggskategoriene som hashtags.
 • % AUTHOR% – forfatterens navn.
 • % AUTHORTWNAME% – Twitter-brukernavnet fra bruker (forfatter) -innstillingene.
 • %SIDE NAVN% – bloggen / nettstednavnet.
 • % CF-CustomFieldName% – innholdet i det tilpassede feltet med det angitte navnet.
 • % CT-CustomTaxonomyName% – listen over tilpassede taksonomier tilknyttet innlegget.
 • % HCT-CustomTaxonomyName% – listen over tilpassede taksonomier tilknyttet innlegget som hashtags.

Diigo

Sørg for å velge riktig kode for riktig nettsted. For eksempel ville du sannsynligvis ikke ønsket å bruke% FULLTEXT% for en tweet fordi tweets er begrenset til 140 tegn.

SNAP gir deg også fleksibilitet om hvordan innleggene dine blir lagt til på forskjellige sosiale mediesider. Vanligvis definerer du globale innstillinger som regnes som standard. Deretter har du muligheten til å overstyre disse innstillingene mens du redigerer innlegget ditt. Du vil se SNAP-administrasjonskonsollen lagt til rett under den visuelle tekstredigereren, og du kan gjøre de nødvendige endringene der for å overstyre standardverdiene, som vist nedenfor.

snap1

Det er ingenting som sosiale medier elsker mer enn forkortede nettadresser, spesielt på mikrobloggingsnettsteder som Twitter. Heldigvis vil SNAP forkorte den (sannsynligvis) lange URL-en som er konstruert ut fra innleggstittelen din. Du har muligheten til å velge en URL-forkortelse fra bit.ly, goog.gl, YOURLS, eller til og med den lite kjente innebygde WordPress URL-forkorteren.

Funksjoner ved Premium SNAP

Som mange andre WordPress-plugins tilbys SNAP som både en gratisversjon og en premiumversjon, kalt SNAP Pro. Premiumversjonen tilbyr en rikere funksjon satt til en pris av $ 49,95 for et enkelt nettsted og $ 99,95 for flere nettsteder.

For det første tilbyr SNAP Pro støtte for begge Google+ og Pinterest. Dette er sosiale mediekanaler som er førsteklasses eiendommer innen digital markedsføring, så bloggere som er seriøse med å komme med en uttalelse på nettet, bør vurdere å gjøre investeringen i premiumversjonen av den grunn alene.

I tillegg gir SNAP Pro deg muligheten til å konfigurere når innleggene dine skal publiseres til de forskjellige nettstedene dine, ved hjelp av WP-Cron-funksjonen i WordPress-installasjonen. Dette betyr at hvis du har et stort antall innlegg som blir publisert på en gang, kan du planlegge passende oppdateringer på sosiale mediekontoer, slik at du ikke oversvømmer vennene / følgere på en gang med en for stor mengde oppdateringer. SNAP gir deg også muligheten til å sette en maksimal daglig grense for antall innlegg du sprenger til de valgte nettstedene.

snap3

Hvis du virkelig er bevisst planleggingsplanen din, gir SNAP Pro deg også muligheten til å begrense automatisk posting til bestemte dager i uken og bestemte tider. Dette er nyttig hvis du følger visse analyser som gir deg beskjed om de beste tidene å legge ut på spesifikke sosiale mediekanaler.

Den premiumversjonen av SNAP har også støtte for Reddit. Men vær forsiktig med Reddit-misbruk. Dette nettstedet er beryktet for å plage spammere med et “skyggeforbud” – et forbud som ikke ser ut som et forbud. Med andre ord kan du legge ut og kommentere som normalt, det er bare det at ingen andre kan se hva du legger ut. SNAP Pro tilbyr også bedre Linkedin Brukerstøtte. Med gratisversjonen kan du legge ut på profilsiden din. Med premiumversjonen kan du imidlertid legge ut på bedriftssiden din.

Pakk det opp

SNAP er en kraftig plugin som ikke bare har potensial til å forbedre rangeringen av søkemotorene, men også gjøre innholdet ditt mer synlig for folk som surfer på forskjellige sosiale medier og Web 2.0-nettsteder. Det er et flott verktøy for enhver profesjonell blogger som bruker for mye tid manuelt på å kopiere og lime inn lenker og utdrag til andre nettsteder for salgsfremmende formål..

Hvordan liker du å lage tilbakekoblinger til de siste innleggene dine? Bruker du en automatisert løsning, eller gjør du det manuelt? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me