ProfileGrid Review: Den enkle måten å lage brukerprofiler på

Drømmer du om å bygge et utrolig sosialt nettverk på WordPress? I så fall vil du elske dagens gjennomgang av ProfileGrid, en fantastisk brukerprofil og plugin for fellesskapet.


Det er klart at det er like vanskelig å lage et formidabelt fellesskapsnettsted på WordPress som å ta tak i en skygge, og jeg føler ærlig talt for deg. Imidlertid bekymre deg ikke mer som ProfileGrid tar utfordringen med å bygge medlemskapssiden du ønsker.

Takket være en omfattende liste over fantastiske funksjoner, endrer ProfileGrid hvordan du tenker på WordPress-fellessider. Plugin-en ødelegger den gamle måten å opprette sosiale nettsteder på. For å gjøre opp for det, får du et moderne rammeverk for å forfalske nettsteder for fellesskap som berger din verden.

I denne anmeldelsen fremhever jeg hvorfor ProfilGrid blåser konkurransen fullstendig ut av vannet. Men du kjenner meg; Jeg vil ikke stoppe der. Jeg installerer plugin-programmet og viser deg hvordan det hele fungerer, slik at du kan begynne å bygge ditt drømmesamfunn med en gang.

Hvordan høres det ut? Hvis du liker det du leser, la oss veie ankeret og seile siden det er mye å dekke.

ProfilGrid gjennomgang: Støping av WordPress brukerprofiler og fellesskap som en proff

profilgrid brukerprofiler wordpress plugin

Enten du er en nybegynner eller er en sterk WordPress-bruker, hjelper ProfileGrid deg med å bygge eksepsjonelle fellessider på få minutter. I stedet for å kaste bort dager med å konfigurere det sosiale nettverket, vil du være i gang så snart du installerer plugin-modulen.

Jepp, ProfilGrid jobber rett ut av boksen. Og den beste delen? Kjerneplugin er helt gratis og åpen kildekode på WordPress.org. Det betyr at du kan starte festen fra innsiden av WordPress admin-dashbordet. Gratisversjonen tilbyr et stort antall funksjoner, men du kan alltid kjøpe premium tillegg når behovet oppstår.

I første rekke hjelper ProfileGrid deg med å lage vakre og tilpassbare brukerprofiler på ditt WordPress-nettsted. Imidlertid har denne skjønnheten flere muligheter for fellesskap / sosiale nettverk som muligens kan konkurrere som BuddyPress.

ProfilGrid får deg til å føle deg som en teknisk ninja; en slags designveiviser. Med andre ord lar plugin-en deg bygge fellessider ut av denne galaksen uten å skrive en kodelinje.

For å aktivere funksjoner for sosiale nettverk, trenger du ganske enkelt å slå på knapper og arbeidet ditt er ferdig. Folk som ser på det sosiale nettstedet ditt, lurer på: “Hvordan i helvete gjorde de det?”

Og det blir bedre: Brukerne dine vil aldri vite at du bruker WordPress, selv om og når de logger seg på.

Hvorfor er det slik? ProfileGrid kommer med enestående front-end og back-end funksjonalitet.

Førstnevnte lar deg tilby en utrolig brukeropplevelse mens du holder brukere utenfor ditt WordPress admin-område. Det siste gjør det enkelt å administrere fellesskapsnettstedet ditt, uten å ødelegge deg for ekle alternativer.

ProfileGrid er fullt kompatibel med bbPress og WooCommerce, slik at du kan forbedre forumene og e-handelsbutikkene dine uten å brekke svette.

ProfilGrid Funksjoner

profilgridfunksjoner

Jeg kvitrer alltid om at en plugin bare er så god som funksjonene den tilbyr, og ProfileGrid skuffer ikke en bit. Plugin-pakken pakker ganske mye, og tilbyr deg alle funksjonene du trenger for å lage fremragende brukerprofiler og fellesskap.

Mens vi dekker de fleste funksjonene når vi installerer plugin, tenkte jeg at det ville være fint å liste opp hva ProfileGrid har å tilby, skulle vi savne noe senere. På den måten vil du ha en fullstendig ide om hva du kan forvente av en brukerprofil-plugin som ingen andre.

Funksjoner på et øyeblikk

ProfilGrid WordPress-plugin-kommandoen har et unikt sett med funksjoner som:

 • Flere typer brukerprofiler
 • Brukergrupper med separate registreringsskjemaer
 • Gruppeledere og moderatorer
 • Medlemsgrenser for grupper
 • Brukerprofilfiltrering
 • Offentlige eller private grupper
 • Medlemmer kan sende venneforespørsel
 • Privat live chat akkurat som Facebook
 • Brukervarsler
 • meldinger
 • Brukere kan delta i flere grupper
 • Tilpassede felt for å berike bruksprofiler
 • kortkoder
 • Et fantastisk og brukervennlig administrasjonspanel
 • Massevis av globale innstillinger
 • Pre-made standardsider: Konto, innlogging, registrering, passordgjenoppretting og så videre
 • Tilpassbare e-postmaler
 • Tilpasselig profil og omslagsbilder
 • Kraftige begrensningsinnholdsfunksjoner
 • Front-end-blogger – Brukere kan opprette blogger uten tilgang til ditt WordPress admin-dashbord
 • Vent, blir listen for lang?
 • Tilpasset omdirigering etter brukerregistrering, pålogging og utlogging
 • Sikkerhetsfunksjoner som reCAPTCHA
 • Gratis PayPal-betalingsintegrasjon
 • SEO-vennlig kode
 • OK, la oss stoppe ved det, eller hele innlegget vil være en lang liste med funksjoner ��

Poenget er at ProfilGrid har flere funksjoner enn du noensinne vil trenge. Og dette er bare gratisversjonen; Du bør se den omfattende listen over premium tillegg.

Det er riktig, du vil sannsynligvis ikke bruke alle tilgjengelige funksjoner, men du vet hva de sier; bedre ha det og ikke trenger det enn å trenge det og … du vet hvordan det går. Plugin-en tilbyr deg et komplett system for å opprette et sosialt nettverk / medlemskap / fellesskapsside som du og brukerne dine elsker.

Ikke svett det hvis mye av listen over funksjoner ikke gir mening for deg. Etter installasjonen vil du få en bedre forståelse av hvordan du kan bruke det lykkebringende verktøyet som er ProfilGrid.

Slik installerer du ProfileGrid

La oss installere ProfileGrid med introen og funksjonene. Plugin-en er tilgjengelig på WordPress.org, noe som betyr at du ikke trenger å forlate WordPress admin-dashbordet. Dette er hva du skal gjøre.

Naviger til på WordPress-adminmenyen Plugins> Legg til nytt som vi fremhever nedenfor.

installere en ny wordpress plugin

På neste skjermbilde skriver du inn “ProfilGrid” i søkefeltet og klikker på Installere nå knappen som vist nedenfor.

hvordan du installerer profilgrid WordPress-plugin

Etter det, aktivere plugin-modulen ved å klikke på knappen vi markerer i screengrab nedenfor.

hvordan du aktiverer profilgrid-pluginen

Så snart du aktiverer ProfileGrid, oppretter plugin-modulen standardsider automatisk, som du kan se ved å navigere til Sider> Alle sider som vist på bildet nedenfor.

tilgang til alle sidene i wordpress admin dashbord

Du bør se alle ProfilGrid-sidene som vist nedenfor.

profilsider for profilgrid

Det er ni sider totalt, nemlig:

 • Alle grupper, som viser alle gruppene dine
 • Standard brukergruppe, som er standardgruppen for alle brukere. Merk at du kan opprette flere grupper når du vil
 • Glemt passord der brukere kan gjenopprette tapte passord
 • Logg inn slik at brukere kan logge inn fra front-end
 • Min profil, som er brukerens profilside på nettstedet ditt
 • Registrering, som lar brukere registrere seg på nettstedet ditt fra front-end
 • Søk i brukere slik at brukere enkelt kan finne hverandre på nettstedet ditt
 • Send inn nytt blogginnlegg, som lar brukerne lage blogginnlegg i front-end
 • Brukerblogger – siden som viser brukerblogger på nettstedet ditt

Sidene er allerede publisert, og alt du trenger å gjøre er å legge dem til i navigasjonsmenyene dine etter eget ønske. Nedenfor er for eksempel hvordan registreringssiden ser ut på testnettstedet mitt, som bruker Total WordPress-temaet.

Merk: Jeg har ikke redigert en eneste ting; dette er standardsidene med standardinnstillinger.

Registreringsside

profilgridregistreringsside

Her kan brukere enkelt registrere seg på fellesskapsnettstedet ditt. Ovennevnte registreringsskjema er fullt funksjonelt; trenger du ikke gjøre noe for å begynne å godta brukerregistreringer.

Du kan omdirigere brukere til hvilken som helst tilpasset side i Profilinnstillinger for administratorinnstillinger, slik vi vil lære senere i innlegget.

Innloggingsside

profilgrid påloggingsside

Brukere kan enkelt logge inn på fellesskapsnettstedet ditt ved å bruke ovennevnte forsiden. Standard innloggingsside for WordPress er skjult for brukere.

Profilsiden

profilgrid profilside

Etter at en bruker logger seg på nettstedet ditt, blir de omdirigert til profilsiden som standard, selv om du kan angi en annen side i ProfilGrid Generelle innstillinger. Videre kan du tilpasse standardprofilsiden som vist ovenfor.

Men slik det står, kan du tydelig se at det har et par AJAX-drevne faner. Som sådan trenger du ikke vente til siden lastes inn for å se forskjellige faner, som inkluderer Om, Grupper, Blogger, Meldinger, Varsler, Venner og Innstillinger.

ProfileGrid kommer også med et alternativ for å endre profilen og dekke bilder i løpet av klikk. I tillegg kan du standard alle profilbilder til Gravatar avatarer i ProfilGrid Generelle innstillinger.

Glemt passordside

profilegrid glemte passordsiden

Hvis en bruker glemmer passordet sitt, kan de enkelt tilbakestille det via siden med glemt passord vist på bildet over. Alt brukeren trenger å gjøre er å oppgi e-postadresse eller brukernavn og trykke på Tilbakestille passord knapp.

Standard brukergruppeside

profilegrid-default-user-group

Hver bruker som registrerer seg på nettstedet ditt tildeles automatisk gruppen du angir som standard. Ikke bekymre deg, administratorer kan enkelt slette eller endre grupper.

Som du ser i bildet ovenfor, viser listen også alle gruppemedlemmer. Det er også en knapp for å bli med i gruppen.

Send inn ny bloggside

profilegrid send inn en ny blogginnlegg

Vil du tilby brukerne sjansen til å sende inn blogginnlegg via front-end? I så fall gir ProfileGrid bare funksjonen du trenger.

Via siden Send inn et nytt blogginnlegg, logget inn brukere kan sende inn rich media-blogginnlegg til nettstedet ditt, uten å få tilgang til WordPress admin-dashbordet.

Brukeren kan legge ved bilder, legge til tagger og enkelt definere personvern for innhold. På toppen av det blir brukerblogginnlegg lagret et annet sted bort fra WordPress-innleggene dine.

Nå som du forstår hva noen av standardsidene gjør (og hvordan de ser ut), la oss dekke noen av ProfilGrid admin-innstillinger slik at vi kan kalle det om dagen. Tross alt blir dette et lengre innlegg allerede.

ProfilGrid administratorinnstillinger

profilgrid admininnstillinger

ProfilGrid admin-innstillingsdelen er der du får alle de søte funksjonene til å snu samfunnsnettstedet, uansett hvilken måte du måtte ønske deg. Når du aktiverer plugin-modulen, får du en ProfileGrid elementet på din WordPress admin meny som vist på bildet over.

La oss begynne med ProfilGrid globale innstillinger.

ProfilGrid Globale innstillinger

profilegrid globale innstillinger

ProfilGrid globale innstillinger hjelper deg å administrere fellesskapssiden uten å skrive kode. Du kan få tilgang til de globale innstillingene ved å navigere til ProfilGrid> Globale innstillinger som vist på bildet nedenfor.

profilegrid globale innstillingsmeny

Den globale innstillingsskjermen har et par seksjoner, nemlig:

 • Generell
 • Sikkerhet
 • Brukerkontoer
 • E-postvarsler
 • Verktøy
 • Brukerblogger
 • Privat melding
 • Vennesystem
 • opplastinger
 • SEO
 • Innholdsbegrensninger
 • Registreringsskjemaer
 • Profilvarsler
 • betalinger
 • utvidelser

Jeg skal gå kort over hver seksjon. La oss begynne med delen Generelt.

Generell

generelle innstillinger for profilegrid

For å få tilgang til den generelle delen under globale innstillinger, naviger til ProfilGrid> Globale innstillinger og klikk på Generell som vist på bildet over.

Dette fører deg til skjermbildet for generelle innstillinger vist på bildet nedenfor.

profilgrid generelle innstillingsside

Jøss! Skjermen over inneholder mange fine innstillinger. På toppen av det gir utvikleren klare instruksjoner, noe som betyr at du kan gjøre endringer uten å hylle hjernen din. Du kan aktivere / endre et par funksjoner, inkludert:

 • Mal – Du kan opprette og definere dine egne maler, noe som betyr at du i stor grad kan tilpasse hvordan samfunnet / medlemskapet / det sosiale nettstedet ditt ser ut
 • Tema – Du kan velge et lyst eller mørkt tema. De fleste vil gå for det lyse temaet, men utvikleren anbefaler det mørke temaet hvis WordPress-temaet ditt har en svart eller mørk bakgrunn
 • Videresend forfattersiden automatisk til profilen deres – Hvis du aktiverer denne funksjonen, vil besøkende som får tilgang til forfattersiden omdirigeres til forfatterens profilside automatisk
 • Aktiver Gravatar – Er ikke dette åpenbart?
 • Tillat tilgang til gjester på dashbordets påloggingsside – Slå av denne funksjonen for å omdirigere gjester til ProfilGrid-påloggingssiden. Hvis du slår den på, vil gjestene bruke WordPress standard påloggingsside
 • Tillat Dashboard-registertilgang til gjester – Slå av denne funksjonen for å omdirigere gjesten til ProfilGrid-registersiden. Hvis du slår den på, vil gjestene bruke standard WordPress-registersiden

Og det er enda mer …

 • Skjul WordPress Toolbar – Du kan enkelt skjule WordPress admin verktøylinje for påloggede brukere. Du kan holde den synlig for administratoren hvis du ønsker det
 • Angi grense for tilbakestilling av passord – Du kan definere antall ganger en bruker kan tilbakestille passordet
 • Tillat flere vedlegg – Du kan la brukerne legge ved flere filer
 • Standard WP-registreringsside – Her kan du angi standard brukerregistreringsside. Du vil angi dette til ProfilGrid-registreringssiden
 • Etter pålogging Omadresser bruker til – Er ikke dette opplagt?
 • Etter utlogging Omdirigere bruker til – Dette er også åpenbart … duh
 • Resten av innstillingene innebærer å sette standardsidene for alle grupper, registrering, profil, innlogging, passordgjenoppretting, gruppe og innsending av brukerblogg.

Etter at du har definert innstillingene, blar du til bunnen av siden og trykker på Lagre knappen som vist nedenfor.

lagre generelle profilinnstillinger

La oss gå videre til neste del av ProfilGrid globale innstillinger: sikkerhet.

Sikkerhet

profilgrid sikkerhetsinnstillinger

Navigere til ProfilGrid> Globale innstillinger og klikk på Sikkerhet som vist på bildet over. Ved å gjøre det fører du til sikkerhetssiden vi fremhever nedenfor.

profilinnstillinger for sikkerhetsinnstillinger

Sikkerhetssiden lar deg styrke nettstedets sikkerhet. Lurer på hva som er i butikken, dvs. hvis bildet ovenfor ikke ga bort alt? Vel, du kan aktivere reCAPTCHA, logge av brukere automatisk etter en periode med inaktivitet, hviteliste / svarteliste-IP-er, samt blokkere e-postadresse og banning..

Etter å ha definert innstillingene dine, ikke glem å klikke på Lagre -knappen nederst på siden. Deretter har vi brukerkontoer.

Brukerkontoer

profilgrid brukerkontoinnstillinger

Klikk på Brukerkontoer fanen vist ovenfor for å få tilgang til skjermbildet for innstillinger for brukerkontoer vist på bildet nedenfor.

profilgrid brukerinnstillingsside

På siden over har du full kontroll over godkjenning av brukerregistreringer, profil- og forsidebilder, e-postmeldinger for kontoen, sletting av profilen, profilens personvern og e-postendringer blant annet.

E-postvarsler

profilvarsler e-postvarsler

Neste har vi e-postvarsler. Jævla, jeg føler at vi virkelig dreper denne anmeldelsen. Jeg håper at du har det gøy. Klikk på E-postvarsler fanen over fører deg til neste side.

profilvarsler e-post varslingsside

På siden over kan du gjøre flere ting som:

 • Send brukerregistreringsvarsler til nettstedadministratoren
 • Gi beskjed til administratoren hvis en konto må gjennomgå
 • Tilpass e-postvarsler for kontoer som må gjennomgås
 • Gi administrator beskjed når en bruker sletter en konto
 • Aktiver SMTP, slik at du kan sende e-postvarsler fra en ekstern e-postleverandør i stedet for serverne dine

Verktøy

profilgrid verktøy

Under ProfileGrid-verktøy kan du importere og eksportere brukere. I tillegg kan du lagre din nåværende ProfilGrid-konfigurasjon eller laste opp en plugin-innstillingsfil.

Brukerblogger

profilgrid brukerblogginnstillinger

Under Brukerblogger fanen, vil du finne Blogginnstillinger siden vist over. På denne siden kan du aktivere brukerblogger og aktivere / endre et antall blogginstillinger.

For eksempel kan du angi standard blogginnleggsstatus, samt aktivere funksjoner, bilder, tagger, Tinymce-redigeringsprogram og innholdsvern. På toppen av det kan du varsle:

 • admin når en bruker sender inn et nytt innlegg
 • bruker når administratoren publiserer innlegget

Hvor suave?

Privat melding

profilgrid privat meldinger

Under Privat melding, Du kan aktivere den private meldingsfunksjonen som vist på bildet over. Dessuten kan du aktivere varsler for uleste meldinger.

Vennesystem

profilegrid vennesystem

Under Vennesystem, kan du tillate eller ikke tillate å få venner på ditt nettsted for WordPress-fellesskapet. Videre kan du tillate medlemmene å sende påfølgende venneforespørsler til en person som avviste tidligere (e) forespørsel.

opplastinger

innstillinger for profilgridopplasting

Bilder er en viktig del av ethvert nettsted, nærmere bestemt et sosialt nettsted. Samtidig kan du ikke tillate brukere å laste opp bilder i hvilken størrelse som helst som kan ha innvirkning på sidehastighetene dine negativt. Utvikleren bak ProfileGrid forstår dette faktum ganske bra.

På opplastinger skjermen vist over, kan du spesifisere maksimale filstørrelser for profil- og forsidebilder. I tillegg kan du definere bildekvaliteten på en skala fra 1 til 100, hvor 1 er den laveste kvaliteten (men raskere ytelsen), og 100 den høyeste kvaliteten (med redusert ytelse). Hvis du velger god WordPress-hosting, burde dette ikke være noe problem.

På toppen av det kan du stille inn minste bredde på profil og dekke bilder for å gi en ensartet opplevelse på nettstedet ditt.

SEO

profilegrid seo-innstillinger

Du kan ikke se bort fra verdien av SEO for WordPress så langt det fører til organisk trafikk til det sosiale nettstedet ditt. For å sette opp SEO-sidetitler og metabeskrivelse, tilbyr ProfilGrid deg SEO-innstillingssiden vist på bildet over. Du kan bruke ProfilGrid-plassholdere f.eks. {{display_name}} og {{site_name}} for å berike brukerprofilene dine SEO-messig.

Innholdsbegrensninger

I ProfilGrid globale innstillinger er det ingenting å gjøre når det gjelder begrensning av innhold.

Hva å gjøre?

ProfileGrid lar deg begrense innhold per side eller per post. Når du oppretter en side eller et innlegg, blar du ned til ProfileGrid Alternativboks og velg regler for innholdsbegrensning som vist på bildet nedenfor.

profilinnholdsbegrensninger

Du har et par regler for innholdsbegrensning. Du kan ha innhold som er tilgjengelig for:

 • alle
 • Innloggede brukere
 • Medlemmer av forfatterens grupper
 • En brukers venner
 • Bare deg

Videre kan du gjøre innhold tilgjengelig for visse grupper, noe som er flott hvis du ønsker å tjene førsteklasses innhold til, for eksempel, betalende medlemmer.

Profilvarsler

profilvarsler om profilvarsler

Visste du at du kan aktivere? bo profilvarsler i ProfileGrid? Vel, hvis du ikke hadde noen anelse, tilbyr plugin-en deg dette alternativet også, noe som betyr at du kan ha live-profilvarsler akkurat som Facebook!

betalinger

profilegrid betaling gateway integrasjon

Du kan tro at du trenger kodingsevner på gudsnivå for å begynne å motta betalinger via ProfileGrid. Ingenting kunne vært lenger fra sannheten. Takket være ovenstående brukervennlige Betalingsinnstillinger side, kan du raskt sette opp PayPal på fellesskapets nettsted.

For ytterligere betalingsportaler trenger du ProfileGrid premium tillegg.

ProfilGrid gratis og premium tillegg

profilgrid-gratis og premium tillegg

Nederst på siden ProfileGrid Global Settings finner du en fane (se bildet over) som fører deg til en lang side med gratis og premium tillegg som vist nedenfor.

profilgrid-tillegg

Alternativt kan du få tilgang til ovennevnte side ved å navigere til ProfilGrid> Utvidelser.

Merk at utvidelsessiden over laster inn i WordPress-administratoren din. Helt ærlig, dette er bare et lite utvalg av tilgjengelige tilleggsprogrammer.

Med ProfilGrid globale innstillinger ute av veien, la oss dekke de andre tilgjengelige funksjonene.

Andre ProfilGrid-innstillinger

Gruppesjef

profilgrid gruppesjef

Hvis du tror at du har sett alt, er du i en stor overraskelse. Navigere til ProfilGrid> ProfilGrid (se bildet over) for å starte Gruppesjef skjermbildet sett nedenfor.

profilgrid gruppesjef

På skjermbildet over kan du opprette nye grupper eller redigere eksisterende grupper mye. Klikk på innstillinger lenke for å redigere den gjeldende gruppen (i vårt tilfelle det er den Standard brukergruppe). Klikk på Enger lenke for å legge til eller redigere egendefinerte felt på registreringsskjemaet som fører brukere til den bestemte gruppen.

Brukerprofiler

profilgrid brukerprofiler

Kanskje lurer du på hvordan du kan se brukerne på nettstedet ditt. Det er like enkelt som A, B, C. Naviger til ProfilGrid> Brukerprofiler for å starte skjermen vist på bildet over. På siden kan du gjøre ganske mye.

Du kan legge til nye brukere, se brukerinformasjon, aktivere / deaktivere brukere, slette brukere og tilordne brukere til grupper. Det hele er bra lagt opp for deg. Det er en lek med ProfilGrid å administrere brukerne dine og jeg sukker ikke noe.

Gruppe medlemskap forespørsler

profilegrid medlemskap forespørsler

Når medlemmene begynner å bli med i grupper, trenger du en enkel måte å godkjenne medlemsforespørsler på. ProfileGrid har det området godt dekket også. Bare naviger til ProfilGrid> Forespørsler.

E-postmaler

profilgrid e-postmaler

E-postmarkedsføring er en utrolig måte å nå ut til brukerne dine og øke fellesskapsnettstedet ditt.

ProfileGrid tilbyr deg et sentralt knutepunkt for å opprette / redigere e-postmaler for alle trinn, enten brukeren blir med i en gruppe, aktiverer en konto, tilbakestiller passord osv. Bare naviger til ProfilGrid> E-postmaler og låse opp ditt e-postmarkedsføringsgeni.

kortkoder

profilerte kortkoder

Uten ProfilGrid-koder, ville du ha en hard dag med å prøve å bygge hver side på fellesskapsnettstedet. Hvis du for eksempel ikke hadde [PM_Registration ID = ”x”] -koden, må du bygge registreringssider fra grunnen av, noe som kan stjele en stor del av tiden din.

Nå trenger du bare å kopiere og lime inn en kortkode på en ny side, og arbeidet ditt er ferdig. Naviger til for å se tilgjengelige ProfilGrid-kortkoder ProfilGrid> Kortkoder.

Puh! For en lang liste over imponerende funksjoner?


ProfileGrid er en fantastisk brukerprofil og plugin for fellesskap for WordPress. Du kan bruke plugin-modulen for å legge til sosiale nettverksfunksjoner på WordPress-nettstedet ditt, forbedre brukerprofiler og berike WooCommerce-brukerprofiler.

I tillegg er det enkelt å installere og konfigurere. Og takket være utvidelser har du ingen grenser for hva du kan oppnå i en relativt kort periode.

Gi det en sjanse og la oss få vite hva du synes. Det er tross alt gratis at du kan teste den risikofri. Hva tror du? Er ProfilGrid koppen din?

Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarfeltet nedenfor. Glad å skape!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me