Å skaffe og vedlikeholde lesere er en stor del av å drive et vellykket nettsted. Men hvordan gjør du det? For en stund tilbake dekket vi 15 måter å engasjere besøkende og gjøre dem om til lesere. En av måtene å få folk til å gå tilbake til nettstedet ditt igjen og igjen, er å sende ut periodiske nyhetsbrev som lenker til nytt innhold og kampanjer. For å få folk til å registrere seg kan du alltid bare pope et nyhetsbrev-widget inn i sidefeltet eller bunnteksten, men det er litt kjedelig. I stedet kan du legge til et fullstendig tilpasset skjema for nyhetsbrev som vises på siden og krever oppmerksomhet.


OptinMonster er et fantastisk abonnementstopp for nyhetsbrev som gir deg muligheten til å lage fantastiske optinformer som lightboxes, klebrig bunntekstlinjer og slide-ins. Vi var heldige nok til å gi denne pluginen en prøvekjøring, så fortsett å lese for å finne ut mer om hvordan plugin fungerer og hvilke alternativer som er tilgjengelige. Eller du kan bare dykke ned i det selv ved å skaffe deg en kopi av plugin-en for deg selv (ikke bekymre deg, det er en 30-dagers garanti, så hvis du ikke får flere abonnenter vil du få alle pengene dine tilbake – ingen spørsmål stilt )!

Få OptinMonster nå

Videooversikt

Ta en omvisning i plugin-modulen. Vi leder deg gjennom hvert trinn. Av hvis du foretrekker det, er det et komplett og gjennomskrevet transkripsjon nedenfor som dekker mer enn videoen.

Installer og aktiver OptinMonster

Det er enkelt å komme i gang, siden det er akkurat som en hvilken som helst annen plugin. Bare last ned zip-filene for å installere og aktivere OptinMonster-plugin. Klikk på det nye OptinMonster-menyelementet, og klikk deretter for å opprette ny optin.

OptinMonster Komme i gang

Nå er det bare å følge trinnene for å lage din Optin.

Lag en Optin

Det første alternativet du får er å velge alternativtype. Lysboks er standardalternativet og vil åpne en lysboks midt på skjermen til besøkende, og det er det eneste tilgjengelige alternativet med mindre du oppgraderer til en av utvidelsene (bunntekst & Slide-In er de to utvidelsene som er tilgjengelige for øyeblikket, som du kan lese mer om nedenfor, men flere alternativer er i verkene).

OptinMonster Setup

Generelle innstillinger

Konfigurer de generelle innstillingene dine, og begynner med å gi optin et navn.

OptinMonster Configure Settings

Herfra kan du også stille inn belastningsforsinkelse tid. Dette kan være nyttig når du bruker optin på innlegg for å gi besøkende tid til å lese artikkelen før de laster inn optin. Eller for produktsider, kan det være lurt å laste inn en bestemt optin hvis de har sett over produktet i mer enn 10 sekunder.

Sørg for å stille inn cookie-varighet slik at medlemmer som har sett og lukket optin din, ikke får se det igjen før de har tømt informasjonskapslene sine eller tiden du angir er nådd (standardinnstillingen er 7 dager). På den måten blir besøkende ikke irritert av å se den samme optin hver gang de kommer til nettstedet ditt.

Du kan også legge til en omdirigerings-URL slik at når brukere fullfører opt ditt, blir de tatt til en takkeside, suksessbekreftelse, kompletteringsside eller til og med en annen tilbudsside. Du kan for eksempel omdirigere brukere til en spesiell kupongside når de fullfører optin.

Alternativet for dobbeltoptin skal allerede være valgt for deg. Dette får brukerne til å bekrefte at de faktisk ønsker å melde deg på nyhetsbrevet ditt.

Det er også et alternativ å laste optin på andre side sett av en bruker. På denne måten kan du målrette lesere av høyere kvalitet som ser mer på nettstedet ditt.

Velg deretter din e-postleverandør (AWeber, Campaign Monitor, Constant Contact, GetResponse, iContact, InfusionSoft, MadMimi eller MailChimp). Avhengig av leverandøren din, må du oppgi en autorisasjon eller API-nøkkel, eller registrere plugin-en hos leverandøren din, slik at OptinMonster kan få tilgang til adresselisten din. Ikke bekymre deg – for et hvilket som helst alternativ du velger, gir plugin-en en nyttig koblingsveiledning som viser deg nøyaktig hvor du finner informasjonen du trenger.

Klikk på Save Design & Optin. Gi det et minutt, det kan ta noen sekunder eller noen minutter å lagre optin.

Design

Nå får du velge et design for din optin.

OptinMonster Design

Det er fire standardtemaer inkludert for Lightbox-typen. Velg en og klikk for å åpne Design Customizer.

OptinMonster Design Customizer

Det er mange muligheter for å bruke tilpassede skrifter, farger, tekst og bilder for å lage den perfekte optin. Rediger kategoriene Tittel og tagelinje, innhold og felt og knapper for å designe optin. Når du er ferdig, klikker du Lagre og deretter Lukk.

Utgangsinnstillinger

Det siste trinnet for å konfigurere optin er å Mange Your Output Settings.

OptinMonster Output Settings

Først må du sjekke alternativet for å aktivere optin din slik at den vises på nettstedet ditt.
Aktiver optin din på hele nettstedet ditt ved å sjekke for å laste den inn globalt, eller bruk de andre tilgjengelige alternativene for å laste den inn bare på bestemte innlegg ved å legge til innlegg-ID-ene (for å få en post-ID, gå til et innlegg som om du skulle rediger det, i URL-en til innlegget vil du se “post = #”, det tallet er post-ID-en), på bestemte innleggskategorier eller spesifikke sider. Når du er ferdig, klikker du for å lagre optin Output Setting.

Hvis du trenger å gjøre noen endringer i optin din, kan du få tilgang til den ved å klikke på menypunktet OptinMonster instrumentpanel og klikke på Innstillinger-tannhjulikonet ved siden av optin. Klikk på Endre alternativet for å redigere de generelle innstillingene eller designen, eller klikk for å redigere outputinnstillingene eller for å se en rapport.

OptinMonster Optin

Det er det! Gratulerer – du har fått den første konfigureringen av alt du har valgt. Nå kan vi gå videre og se på den flotte rapporteringsfunksjonen som følger med OptinMonster Plugin, samt noen av utvidelsene som er tilgjengelige for øyeblikket.

rapportering

Hvis du legger til optin, kan det hjelpe deg å utvide adresselisten din på kort tid. Men hvis du i det hele tatt er nysgjerrig på hvor bra det fungerer, kan du bruke Rapporter-fanen.

OptinMonster-rapportering

Herfra kan du se statistikk for alternativene dine basert på daguke, kvartal eller år. Du kan også se rapporter for alle alternativene dine kombinert, eller bruke rullegardinmenyen Bytt rapportvisning for å velge en bestemt optin som skal gjennomgå. Dette er en vokst måte å følge med på hvor mange som lykkes i å fullføre optin, hvilken optin-kampanje som gjør det best, og hvilke innlegg eller sider som har høyest konverteringsfrekvens.

A / B-delingstesting

Hvis du virkelig vil optimalisere optinsene dine, har OptinMonster A / B-delingstesting innebygd rett i plugin-modulen. På hovedskjermen til OptinMonster klikker du bare på tannhjulikonet for Innstillinger og klikker på alternativet “Split Testing”. Dette vil skape en klone av optin din. Klikk på Innstillinger-tannhjulikonet for klonen, og velg Endre for å finpusse din type, generelle innstillinger og / eller design. Plugin-en vil tilfeldig vise optins og spore konverteringsfrekvensene for begge, slik at du raskt kan sammenligne det som fungerer bedre for deg. Slik sletter du en optin

OptinMonster Extensions

Bunntekst og lysbilde

Disse utvidelsene til OptinMonster Plugin vil gi deg flere alternativer for optin Type.

OptinMonster Optin Type Extensions

Bunntekstalternativet er en varslingslinje som holder seg til bunnen av leserens skjerm når de blar gjennom nettstedet ditt. Alternativet for lysbilde er en veksling i nedre høyre hjørne av skjermen som glir opp og ned i brukerens visjon uten å hindre synet på innholdet ditt. Dette er både gode og mer subtile alternativer for å vise optin.

Avslutt intensjon

Denne utvidelsen analyserer en besøkers markørbevegelser for å bestemme når de skal forlate nettstedet ditt. På denne måten kan plugin-en vise en optin du oppretter spesifikt for å holde leserne interessert, og for å få dem til å abonnere på en av kampanjene dine.

OptinMonster Exit Intent

Konklusjon

OptinMonster er en flott plugin med virkelig nyttige funksjoner. Ikke bare kan du opprette målrettede kampanjer, men du kan se om de fungerer rett fra oversikten. Pluss plugin-en integreres sømløst i WordPress-installasjonen og er veldig brukervennlig, slik at du ikke skulle ha noen problemer med å få optinsene dine i gang og i løpet av få minutter. OptinMonster er et stort aktivum når det gjelder å bygge opp din adresseliste, og du bør absolutt se!

Få OptinMonster nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me