Før jeg begynner på anmeldelsen vil jeg gjøre et par ting tydelig. For det første har jeg jobbet med avhandling mange ganger for klientnettsteder, og for det andre er wpexplorer.com et tilknyttet avhandling som betyr at jeg tar en provisjon fra ethvert tesalg som genereres gjennom min tilknytningslenk. Når det er sagt, ville jeg gi deg beskjed om at dette ikke er din gjennomsnittlige bs-anmeldelse som høres mer ut som en annonse. Snarere ønsket jeg å lage en informativ gjennomgang av oppgaven, slik at du bedre kan forstå alt om temaet.


Jeg kunne sitte her i timevis og skrive om hvor kjempeflott tese er, men du har nok heller lest om de faktiske ut-og-ut-tingene i dette temaet.

Det er mye å lese på denne oppgavenes vurdering … Dette er grunnen til at jeg har gitt disse fine store overskriftene slik at du kan hoppe til det som høres interessant ut. Nyt!

Besøk oppgaven

Hva er oppgaven WordPress Theme Framework?

Oppgave er et Premium WordPress Theme Framework utviklet av Chris Pearson og har blitt et av de mest populære og nedlastede / kjøpte Premium-temaene der ute. Faktisk kan jeg ikke gå en eneste dag uten å surfe på nettet og se et nettsted som kjører på oppgaven. Det er utrolig.

Du har sannsynligvis møtt mange blogger eller nettsteder som bruker avhandling og muligens gjenkjent deres lignende utseende. Samtidig kan det hende at du også har sett mange nettsteder som brukte denne rammen, og du hadde ingen anelse om det. Årsaken til dette er at avhandlingen er et kjempeflott tema rett ut-av-boksen, men det kan også tilpasses virkelig lett for å se ut som “hva som helst”.

Men hva er egentlig avhandling? Jeg antar at du kan kalle avhandling et WordPress-tema, men det er mye mer enn det. Det er et rammeverk for kode og design bygd rundt WordPress som leverer en bunnsolid SEO nettstedkode pluss designfleksibilitet som ikke krever kunnskap om HTML eller CSS for å gjøre tilpasninger til nettstedets design.

Avhandling Admin Kontrollpanel

Oppgaveadministratorpanelet er det som gjør at denne plattformen virkelig skiller seg ut (etter min mening). Sikker på at mange temaer der ute lar deg tilpasse twitterkontoen din eller laste opp en logo for overskriften, men oppgaven er annerledes. Denne kraftige plattformen lar deg gjøre mange justeringer fra å inkludere sider i navigasjonslinjen til å velge et tilpasset CSS-stilark. Du vil ha makten til å tilpasse nettstedet ditt fullstendig, gjennom ditt WordPress administrasjonsområde.

Administrasjonspanelet gjør det veldig enkelt for bloggere som ikke vil gjøre hendene skitne med noen kode, men som fremdeles vil gjøre noen grunnleggende redigeringer av nettstedets design og gjøre tilpasninger til søkemotoroptimaliseringen på siden.

Skjermbilde for administratorpanel

Her er et raskt skjermbilde av en av administratorinnstillingssidene slik at du kan se mer eller mindre hvordan de ser ut. Kontrollpanelet er virkelig rent og benytter seg av nedtrekkbare containere slik at alt er pent organisert og du kan finne det du trenger uten å måtte rulle ned for alltid.

Oppgavens temapanel

Tilpasse avhandlinger og avhandlinger

Som nevnt tidligere, er en av de beste tingene med DYI Thesis Theme muligheten til å tilpasse utseendet og funksjonen til nettstedet ditt via temakontrollpanel, som er enkelt å bruke og veldig intuitivt. Men du kan også tilpasse utseendet på nettstedet ditt via det som kalles “barnetemaer”, som er temaer designet for å fungere med teserammen og kan lastes opp via temapanelet ditt, og de vil automatisk legge til en ny stil / design til nettstedet ditt . Det er mange steder hvor du kan finne avhandlingsskinn, og de er tilgjengelige både gratis og for kjøp. Denne muligheten gjør oppgaven stor for bloggere som ikke ønsker å bruke tid på å tilpasse nettstedet sitt eller trenger noen ekstra funksjoner som er tilgjengelige via andre skins. Og det er også flott for nettdesignere som ønsker å bruke oppgavens rammeverk for alle sine kunder.

Er avhandlingen virkelig så fantastisk for SEO?

Selv om ethvert tema eller nettsted kan redigeres for søkemotoroptimalisering, er mange ikke optimalisert til å begynne med. Dette kan være et skikkelig problem for amatører / mellommedlere bloggere, og det er grunnen til at avhandlingens rammeverk er designet for å være søkemotorvennlig uten sidestykke. Faktisk laster de fleste ned eksterne plugins som “All In One SEO”. Men hva om du kunne få SEO-en innebygd i temaet ditt? Dette vil gjøre at alt går jevnere med renere kode, og det vil gjøre det mye enklere for deg å foreta generelle SEO-endringer på nettstedet ditt. I tillegg er avhandlingen allerede veldig SEO-vennlig rett utenfor boksen, slik at du kan installere den og føle deg komfortabel med at nettstedet ditt indekseres.

Noen av de viktigste komponentene som gjør dette rammeverket bra for SEO-formål er:

 • Tittelkoder og Meta Beskrivelse felt på sider / innlegg
 • Noindexing-alternativer for sider og psots
 • Alt tekst for bilder
 • Ren og enkel back-end-kode
 • Enkel design – raskere lasting (google har lagt til hastighet som et mål for rangering av søkemotorer)

Du må huske at ganske enkelt ved å installere avhandling på nettstedet ditt, vil du ikke automatisk rangere nummer 1 på Google, men rammene gir en veldig god base og ren kode for å gjøre SEO-innsatsen enklere og muligens mer vellykket.

Målannonse med avhandling og avhandling for tilknyttede selskaper

Nå er her en veldig fin funksjon om oppgaven du kommer til å elske: “The Multimedia Box”. Dette er en annonseblokk på 300 og 250 piksler (størrelse kan endres) som som standard øverst på sidefeltet, og den lar deg rotere mellom forskjellige medier (bilder, video, adsense).

Hva så? En roterende mediekasse. Visst er dette sant, men det som gjør multimedieboksen til oppgaven så unik er at du kan redigere det som vises i det området for hver side. Dette betyr at du kan tilby bedre målrettet reklame basert på sideinnholdet. Så for eksempel på en Oppgave gjennomgang innlegg kan du ha et tilknyttet banner for DIY-temaer, og på et innlegg om WordPress SEO kan det være lurt å ha en amazon-lenke til en tilsvarende SEO-bok. For innlegg som du ikke har tilknyttede lenker til å poste, kan du vurdere å bruke dette stedet for adsense.

Til slutt med medieboksen vil du kunne tilby relevant reklame til de besøkende og bidra til å øke tilknyttet salg.

Med den nyeste versjonen av tese (1.7) er det en ny funksjon som tilknyttede markedsførere vil elske, og det er muligheten til enkelt å lage 301 omdirigeringskoblinger ut av tilknytningslenkene dine. Dette betyr at du kan forvandle alle de stygge tilknyttede koblingene dine til slike som ser ut som om de er på nettstedet ditt og med ganske snegle. På denne måten vil folk ikke bli motet fra å klikke på dem, og du kan bidra til å øke klikkfrekvensene.

Hvor unik er avhandlingen?

Unikhet er veldig viktig for å skape besøkende lojalitet og bidra til å oppmuntre et fellesskap på nettstedet ditt. Problemet er at mange bruker de samme WordPress-temaene som alle andre, så når du surfer på nettet finner du nettsteder som ser ut som alle andre nettsteder. I hvert fall for meg er dette en skikkelig avkjøring.

Det er for tiden tusenvis av mennesker som bruker avhandling, og mange mennesker bruker avhandling med de grunnleggende innstillingene som er brukt og ingenting tilpasses. Det fine er at dette rammeverket er så enkelt å tilpasse at du kan få nettstedet ditt til å se 100% unikt ut på få minutter. Til syvende og sist er det opp til deg … Du kan gå for den enkle og grunnleggende designen, eller du kan redigere den litt og ingen vil en gang vite at du bruker Framework.

Det er dette som gjør oppgaven så flott. I motsetning til mange andre temaer der ute, må du gjøre mye CSS- og XHTML-redigering for å få nettstedet ditt til å se unikt ut, men med oppgave kan du logge deg på adminpanelet ditt i det andre du aktiverer det og gjøre noen endringer virkelig raskt og enkelt. Eller du kan laste opp annonser med ditt eget tilpassede stilark.

Er avhandling det perfekte tema?

Intet tema er “Perfekt”, ettersom ethvert tema praktisk talt kan forbedres på en eller annen måte, men det er sannsynligvis mange brukere der ute som vil hevde at oppgaven er veldig nær å være et perfekt tema. Nedenfor belyser jeg noen av fordelene og ulempene ved oppgaven, slik at du kan se hva ting er kjempebra og hva som kan forbedres.

Oppgave WordPress Theme Fordeler

 • Ren kode og minimalistisk design
 • Søkemotorvennlig og optimalisert
 • Gjør enkle tematilpasninger uten å berøre noen kode
 • Strømlinjer med tilpassede barnetemaer
 • Relativt billig utviklerlisens

Oppgave WordPress Theme Ulemper

 • Koste
 • Vanlig og enkel standarddesign
 • Bloggeroppsett – er kanskje ikke så bra for bedrifter uten et barnetema
 • CSS-kunnskap er fortsatt sterkt anbefalt for å kunne gjøre designendringer på nettstedet ditt

Hvor mye koster det og er det en god avtale?

Det er to prisalternativer for oppgave, alternativet Developer og Personal. Utviklerlisensen koster $ 164 mens den personlige bare er $ 87. Og selv om dette kan virke dyrt, spesielt sammenlignet med prisen på andre temaer, er det faktisk en veldig god avtale for det du får. Du kan bruke over $ 500 på å betale noen for et spesialdesignet nettsted, eller du kan kjøpe dette temaet for $ 87 og tilpasse det selv. Hvis du vil at nettstedet ditt skal se bra ut og fungere så vel som rangering på søkemotorer, kan det være verdt pengene.

Nedenfor kan du se hva hver av de forskjellige planene kommer med … Som du kan se, hvis du planlegger å bruke dette temaet på flere nettsteder, er Utvikler-alternativet fremdeles billigere enn å kjøpe to personlige opsjonslisenser!

Utviklerens alternativ 164 dollar

 • Ubegrenset bruk av avhandling på nettsteder du eier1
 • Tilgang til helt nye betaversjoner av oppgaven før endelig utgivelse! 2
 • Tilgang til Client Site Options, som lar deg distribuere oppgave på nettsteder for clients3
 • Tilgang til bare svar og fora for medlemmer
 • Lifetime Thesis-oppgraderinger
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti

Personlig alternativ 87 dollar

 • Bruk av avhandling på ett live nettsted og en lokal utviklingsserver
 • Tilgang til utviklerens alternativoppgradering for bare 774 dollar
 • Tilgang til bare svar og fora for medlemmer
 • Lifetime Thesis-oppgraderinger
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti

Betaler for et WordPress-tema

Jeg husker da jeg først begynte med WordPress jeg var veldig skeptisk og motvillig til å kjøpe noen mal, og det er tusenvis av mennesker der ute som foreløpig ikke liker ideen om å betale for et tema når det er tusenvis om ikke millioner gratis temaer der ute . Jeg har imidlertid forandret seg, og forhåpentligvis har jeg litt overbevist deg om andre kloke også.

Når du tenker på TONNEN med ekstra funksjoner vil du få ved å betale litt, men for en Premium-mal. Tenk på det … Hvis du kjøper et premiumtema, hjelper søkemotorrangeringene og øker bare noen få flere konverteringer fra nettstedets annonser eller produkter enn det har vært absolutt verdt det.

Og best av alt med Premium-temaer du ikke trenger å bekymre deg for å måtte beholde noen bunntekstkoblinger, spam som kunne blitt lagt til et gratis tema, og viktigst av alt er at du kan redigere nettstedet ditt mye lettere slik at du kan unngå tonn motgang når du prøver å tilpasse nettstedet ditt.

Bør jeg kjøpe avhandling?

Selvfølgelig siden jeg prøver å gjøre noe tilknyttet salg her vil jeg si JA klikke på lenken nedenfor og kjøpe dette onde kjempeflott temaet. Imidlertid vil jeg i stedet gi deg en liste over noen ting du kan tenke på og eventuelt skrive ned svarene dine, slik at du kan se om det virkelig er verdt det for deg. Hvis du vurderer å kjøpe dette temaet, kan du gjøre det gjennom koblingene mine, så får jeg min respektive kommisjon. Takk!

Ting å tenke på før du kjøper

 • 87 dollar for et tema du enkelt kan tilpasse og få det til å se ut som hva som helst, er det en god del?
 • Hvis du er en utvikler, kan oppgaven gjøre livet ditt enklere ved å gi deg en raskere måte å opprette klientsider på?
 • Oppgave har noen gode SEO-funksjoner og kommer med en fin ren kode. Er SEO en bekymring for deg?
 • Vil redigere ett tema om og om igjen være mer effektivt enn å kjøpe eller finne et nytt gratis tema for hvert nytt nettsted, eller når du vil endre utseendet til et tema.
 • Vil oppgaven gjøre livet ditt enklere? (det har for mange)
 • “22 100 savy webmastere er avhengige av dette rammeverket” ville du tenkt å delta?
 • Hvis du kjøper den og den ikke var så kul som du trodde den ville være, var $ 80 verdt å prøve? (det er en 30-dagers pengene tilbake-garanti)

Avhandling nå med delt lisens

For de av dere som er bekymret for GPL-lisensen til WordPress, kunngjorde DYI-avhandling for bare et par uker siden at de har lagt en delt lisens til temaet sitt, noe som gjør alt å gjøre med WordPress GPL og all oppgavens rammeverkskode til å være eiendommen til DYI-temaer.

Besøk oppgaven for å lære mer og kjøpe i dag

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me