NextGEN Gallery WordPress Plugin Review

NextGEN Gallery WordPress Plugin Review

For en så robust og populær plugin for WordPress galleri, ble jeg forvirret for å finne bare noen få innlegg som dekker NextGEN Gallery. Jeg mener, de fleste av artiklene var gamle og fanget en epoke da plugin-en fortsatt var i sin spede begynnelse.


I dag er ting annerledes. NextGEN Gallery har blomstret inn i et fullverdig WordPress gallery plugin. Det gir deg mange muligheter for å lage og administrere galleriene dine som en proff. For å blidgjøre avtalen er det hele utrolig enkelt å sette opp og bruke.

For strømbrukeren tilbyr NextGEN Gallery deg premium tillegg for å lade galleriene dine. Noen av tilleggene inkluderer e-handel, klientisolering og automatisk utførelse av utskriftsordre. Annet enn det får du et godt antall tredjeparts tillegg som utvider NextGEN Gallery på nye måter.

Hvorfor ville du trenge NextGEN-galleriet?

Å se som WordPress har innebygd gallerifunksjonalitet, hvorfor vil du trenge en plugin som NextGEN Gallery?

Vel, standard WordPress-galleriet er egnet for mindre gallerioppgaver. Det er flott å legge til et grunnleggende galleri til innlegget eller siden din, men det er det.

Når du jobber med mange bilder eller trenger mer kontroll, sier du er en fotograf, grafisk designer, billedkunstner eller annen profesjonell som jobber med mange bilder, vil du raskt innse at standard WordPress-galleriet ikke Kutt det.

NextGEN Gallery tilbyr med andre ord mange avanserte funksjoner du ikke finner i standard WordPress-galleriet eller mange andre galleriplugins. For eksempel gir integrasjonen i utskriftslaboratoriet deg mulighet til å selge fysiske utskrifter av bildene automatisk, som er en første for WordPress gallery plugins.

NextGEN Gallery er den perfekte WordPress gallery plugin for både lette og tunge brukere. Enten du vil dele familiebilder med venner, vise din grafiske portefølje eller selge fotografiene dine, blant annet har NextGEN ryggen.

I dagens evalueringsinnlegg tar vi NextGEN Gallery-pluginen for en testkjøring. Vi dekker funksjonene og godbitene som gjør plugin-programmet til et av de beste og mest populære galleri-plugins gjennom tidene.

Uten videre, la oss starte siden det er mye å dekke.

Hva er NextGEN Gallery?

NextGen-gallery

Fra introduksjonen er det ganske tydelig NextGEN Gallery er et WordPress gallery plugin. I følge Imagely har NextGEN Gallery vært bransjens standard WordPress gallery plugin siden 2007 og fortsetter å motta over 1,5 millioner nye nedlastinger per år. ”

Fra offisielle WordPress-data, NextGEN Gallery har samlet mer enn 28 millioner nedlastinger siden lanseringen. I skrivende stund har NextGEN Gallery over 800K aktive installasjoner, noe som gjør det til det mest populære WordPress gallery plugin. Ikke verst. Ikke verst.

Brukere elsker plugin hvis rave anmeldelser på WordPress.org er noe å gå etter. Av 3 370 anmeldelser ga 2506 personer plugin-en 5-stjerners rangering. Det er omtrent 75% av brukerbasen, noe som betyr at du er i gode hender.

Dette er hva en lykkelig kunde hadde å si:

Jeg elsker absolutt denne pluginen. Ingen problemer i det hele tatt med installasjonen. Fungerer bra med både tema- og sidebyggeren. Spørsmålene mine til støtte ble besvart innen en virkedag som lovet. Jeg likte gratisversjonen, så jeg endte med å kjøpe pro-versjonen (NextGen Plus) over juleferien takket være rabattkoden. Ingen klager. Kunden for livet. – 8flixs

Plugin har en utmerket vurdering på 4,3 / 5,0 i skrivende stund, så ja, vi er i virksomhet, kompis!

Dessuten er Imagely et anerkjent WordPress-selskap som tilbyr imponerende temaer, plugins, nøkkelferdige nettsteder og hosting til fotografer.

Det fantastiske teamet tilbyr deg en ideell løsning for å skape en tilstedeværelse på nettet, enten du er en fotograf, grafiker eller andre reklamer som jobber med bilder.

Det er en gratis versjon!

NextGEN Gallery er gratis å laste ned og bruke på WordPress.org. Du må imidlertid kjøpe en Premium NextGEN Gallery Plus-, Pro- eller Lifetime-lisens for å kunne glede deg over premiumtillegg og pro-støtte.

For gjennomgangen bruker vi NextGEN Gallery Pro fordi det gir deg en utmerket oversikt over funksjonene. Plugin-pakken pakker ganske mye i form av funksjonene du trenger for å distribuere vakre gallerier som en proff.

Merk: Du må først installere gratis versjon av NextGEN Gallery å bruke premium tillegg.

Nå som vi vet hva vi jobber med, la oss dekke noen av funksjonene som gjør NextGEN Gallery til en verdig utfordrer i WordPress gallery plugin-kategorien.

NextGEN Gallerifunksjoner

nextgen funksjoner

Jeg elsker utviklere som går ut for å imponere brukere. Som sådan tiltrekkes jeg alltid av ren kode, lett design og intuitive brukergrensesnitt. Funksjonen oppblåsthet er derimot en forhandler for deg, et stort NO-NO.

NextGEN Gallery er det søte stedet som tilbyr deg det beste fra begge verdener. På den ene siden får du en utrolig liste over funksjoner for å “administrere, vise, bevise og selge bilder som en proff.” På den andre siden har du et brukervennlig grensesnitt som sparer deg for mye krefter og tid.

Når det er sagt, er NextGEN Gallery mest kjent for følgende funksjoner.

Flere album- og galleristiler

nextgen gallerier og album

Første ting først, et album er en samling av galleriene dine, og et galleri er en samling av bildene dine.

Nå kommer gratisversjonen av NextGEN Gallery med tre galleristiler (miniatyrbildet, lysbildefremvisningen og ImageBrowser-galleriene), og to albumstiler (kompakte og utvidede). Pro-versjonen tilbyr deg syv ekstra galleristiler og to albumstiler. Totalt får du 12+ album- og galleristiler.

Når det gjelder fremvisning av bildene dine, tilbyr NextGEN Gallery deg nok album- og galleristiler til å wow brukerne dine. Det er enkelt å lage gallerier, slik du vil lære om kort tid.

Hver album- og galleristil kommer med en uendelig liste med tilpassbare alternativer som lar deg style gallerier etter din smak.

Millioner av alternativer og innstillinger

Nextgen galleriinnstillinger og alternativer

Å administrere gallerier på et WordPress-nettsted trenger alvorlig kraft, og NextGEN Gallery skuffer heldigvis ikke. Folkene på Imagely vet hva de gjør, og pakket NextGEN-galleriet til randen.

Hvis du vil angi globale stiler som gjelder på nettet, er det et alternativ for det. Ønsker du å tilpasse hvert galleri individuelt? Du har mange alternativer, min venn.

Du kan endre størrelse på bilder, legge til beskrivelser, lage vannmerker, koble hele gallerier til en bestemt side, angi forhåndsvisningsbilder og laste opp bilder i bulk. Pokker, du kan til og med laste opp hele mapper og ZIP-filer.

Videre kan du rotere bilder, ekskludere et bilde fra galleriet, se bildemetadata, redigere miniatyrbilder, angi autospilling, definere overgangsstiler og legge til tagger, blant annet.

Vil du legge til ikoner for deling av sosiale medier på bildene dine? Kanskje du vil integrere galleri-plugin-en din med Adobe Lightroom? I så fall har NextGEN Gallery ryggen.

Den eneste måten å dekke alle alternativene som NextGEN Gallery tilbyr, er at du kan dykke inn og oppleve plugin-en fra første hånd. Det er bare for mange alternativer å ta med i en enkelt gjennomgang.

Omdesignet brukergrensesnitt

nextgen galleri brukergrensesnitt

Mange WordPress gallery plugins vil rote ditt WordPress admin dashbord, med stive brukergrensesnitt (UI) som er vanskelige å bruke. NextGEN Gallery har ingenting av det. Plugin-enheten har et vakkert og intuitivt brukergrensesnitt som er en lek å jobbe med.

Når du har installert og aktivert plugin-modulen, kan du starte den enkelt å se (se bildet over) galleriviseren som hjelper deg å slå bakken. Den viser deg alt fra hvordan du oppretter et NextGEN-galleri og setter det inn på siden eller innlegget ditt.

Det er enkelt å lage gallerier i NextGEN Gallery takket være det ombygde brukergrensesnittet. Du får gjort mer arbeid på kortere tid sammenlignet med andre galleri-plugins som bremser arbeidsflyten med unødvendig rot.

Klientprøving

nextgen gallery klient korrektur

Noen ganger ønsker en klient å bevise bilder eller dele tilbakemeldinger. Tidligere stilte fotografer frem og tilbake e-postmeldinger med klienter som ønsket å bevise arbeidet før prosjektets fullførelse. Dette innebar vanligvis besøk på kontoret ditt (eller deres), som ender opp med å spise mye tid og penger.

NextGEN Gallery har imidlertid endret spillet fullstendig. Plugin-enheten leveres med et fantastisk system som gjør det mulig for klienter å bevise individuelle bilder ved bare å klikke på et stjerneikon. På toppen av det kommer NextGEN Gallery med en kommentarboks som gjør det mulig for kunder å gi tilbakemelding på bestemte bilder.

Begge funksjonene kan effektivisere arbeidsflyten betydelig, og spare både deg og kunden tid og penger. Nå trenger du ikke å løpe rundt i byen; klienter kan kommentere og bevise bilder rett fra hjemmets komfort.

Alternativer for netthandel

Nextgen galleri e-handel alternativer

Vent, trodde du – et øyeblikk at du har sett alt? I så fall tar du feil. Hva tror du vi jobber med her? Et kjørt stykke kode som maskeres som et toppgalleri-plugin? Kom igjen, sønn, vi snakker om NextGEN Gallery, og det skuffer aldri.

Hvis du selger fotografier eller bilder, tilbyr NextGEN Gallery deg en utmerket pakke med funksjoner for å bringe de store pengene hjem. Du kan selge bilder på nettet og fysiske utskrifter enkelt. Du kan enkelt lage tilpassede prislister og kaste inn et par kuponger for godt mål. Og administrere hele saken fra WordPress-administratoren din? Vel, det er enkelt å selge bilder med NextGEN Gallery.

Plugin støtter PayPal og Stripe-betalingsportene i skrivende stund, noe som er tilstrekkelig. Integrering av begge portene er like enkelt som A, B, C. For testformål anbefaler vi at du aktiverer test gateway for å sikre at du ikke blir belastet for testbestillinger.

Print Lab Integration

Takket være Print Lab-integrasjonen kan du nå oppfylle utskriftsbestillinger automatisk. Du kan velge å oppfylle ordrene manuelt eller automatisk gjennom White House Custom Color (WHCC), et av de mest populære utskriftslaboratoriene i USA. Utviklerne jobber hardt for å samarbeide med internasjonale utskriftslaboratorier i fremtiden.

Annet enn det, NextGEN Gallery tilbyr deg automatisk avgiftsberegning gjennom Taxjar, null provisjoner på salg (i motsetning til andre bildesalgstjenester, som Smugmug eller Photoshelter), og så mye mer.

Nå som vi har en ide om hva du kan forvente, la oss lage et enkelt galleri i NextGEN Gallery bare for moro skyld.

Hvordan lage et NextGEN-galleri

For det første, installer og aktiver gratis NextGEN WordPress Gallery plugin. Kjøp deretter din kopi av NextGEN Pro-pluginen fra det offisielle nettstedet. Etter det må du installere og aktivere pro-versjonen.

Opprette et NextGEN-galleri

Nå er du klar for neste del og lager et galleri. Det er to måter. Du kan opprette et galleri og deretter sette det inn på siden eller innlegget ditt. Alternativt kan du laste opp bilder og legge til galleriet mens du redigerer siden eller innlegget ditt.

Jeg vil dekke den første metoden for illustrasjonsformål. Den andre metoden er ganske selvforklarende, spesielt når du får tak i NextGEN Gallery. I tillegg vil jeg gjerne at du prøver ut den andre metoden på egen hånd.

Navigere til Galleri> Legg til galleri / bilder, som vist under.

legge til nytt galleri i NextGEN Gallery

På neste skjermbilde har du et par alternativer for å laste opp bilder. Du kan laste opp filer fra datamaskinen din, importere fra mediebiblioteket eller importere en mappe fra serveren din. Jeg laster opp bilder fra den bærbare datamaskinen min, så jeg velger det første alternativet; Last opp bilder.

Velg deretter Lag et nytt galleri, Legg til en Galleritittel (min er “Nytt testgalleri ”), klikk Legg til filer å velge bilder, og til slutt, Start opplasting -knappen, som vist nedenfor.

laste opp bilder til NextGEN Gallery

Hvis alt går bra, bør du se denne lille karen nederst på skjermen:

opplastingen fullført

Du kan klikke på Administrer galleri> Nytt testgalleri lenke hvis du trenger å redigere galleriet ditt, men vi vil hoppe over det og vise deg hvordan du setter inn vår “Nytt testgalleri ” inn på en side eller et innlegg.

Sette inn NextGEN Gallery i en side / innlegg

Nå som vi har et galleri i gang, la oss sette det inn på en side. Prosessen forblir den samme hvis du vil sette inn galleriet i et innlegg. Navigere til Sider> Legg til nytt, som vist under. Merk at du også kan redigere en eksisterende side / innlegg.

legge til en ny wordpress-side

Deretter legger du til sidetittelen og trykker på TAST INN for å starte en ny linje (eller er den blokkert?). Klikk på pluss (+) -ikonet, bla til Vanlige blokker, og klikk NextGEN Gallery, som vi markerer på bildet nedenfor.

nextgen gallery gutenberg-blokk

Klikk deretter på Legg til NextGEN Gallery , som vi detaljer nedenfor.

legg til Nextgen-galleriet

Det er så enkelt; har du sannsynligvis satt inn et galleri på siden / innlegget ditt allerede. Men la oss ikke komme foran oss selv her. Ved å klikke på knappen kommer du til følgende skjermbilde. Her velger du Gallerier (1)Galleri (2) (i vårt tilfelle, det er “Nytt testgalleri ”), og visningsstilen (jeg valgte Pro Tile (3)), som vist under.

Etter det kan du bla mot bunnen av skjermen og trykke på Sett inn Galleri knapp:

neste, Lagre utkast, forhåndsvisning, oppdatering, eller publisere den nye siden eller innlegget ditt, avhengig av hvor du er på arbeidsflyten. jeg gikk med publisere siden jeg opprettet en ny side ��

Og her, mine damer og herrer, er hvordan det nyopprettede galleriet mitt ser ut på testnettstedet mitt som kjører på Total WordPress-temaet:

NextGEN med Total

Ikke verst i omtrent fem minutter med mykt arbeid.

Er NextGEN-galleriene lydhøre?

Du vedder på at de er! Jeg sendte lenken til telefonen min, og her er hva jeg fikk:

NextGEN Responsive

Det er bra; NextGEN Galleries er enkle å lage og responsive også. Det er som om vi har alt vi trenger her, så la oss gå videre til neste seksjon. Funksjonene og alternativene på denne tingen er nok til å skaffe mange fantastiske anmeldelser fra brukere som deg. Her er et par attester.

Uttalelser

Nextgen galleri attester

Brukere roser NextGEN Gallery venstre, høyre og sentrum. Jeg mener, hva er det for ikke å elske med plugin-modulen. Her er ekte attester fra fornøyde brukere:

I løpet av de siste 15 årene har jeg prøvd flere galleriplugins og NEXTGEN GALLERY er uten tvil den mest brukervennlige, allsidige og effektive. Takk skal du ha! – Mark Jordan Photo

Så er det …

Vi har brukt NextGEN-galleriet på ett eller annet nettsted i mange år nå. Ikke bare har det et fantastisk funksjonssett, men det er godt vedlikeholdt, alltid oppdatert, og vi har hatt stor suksess med alle supporthenvendelser gjennom årene. Jeg anbefaler det på det sterkeste! – David G. Johnson

Og…

NextGEN Gallery-plugin er akkurat det jeg lette etter i et gallery-plugin for kunsten min. Jeg liker at jeg kan få et galleri tilpasset sortert, og at det har en innstilling for å sikkerhetskopiere de originale bildene og deaktivere høyreklikkmenyen for å forhindre at folk laster ned kunsten. – GabiClayton

…blant andre.

For et galleriplugin med en utmerket vurdering, ville vi være her hele dagen hvis vi la til hver anmeldelse til innlegget. Du kan se flere anmeldelser på det offisielle nettstedet NextGEN Gallery eller WordPress.org. La oss se på de tilgjengelige supportalternativene.

Support for NextGEN Gallery

Hvis du sitter fast mens du bruker NextGEN Gallery, kan du alltid stole på deres eksemplariske støtte. De tilbyr mange støttealternativer og materialer. For det første kan du alltid sende inn en supportbillett forutsatt at du har en Imagely-konto. På toppen av det kan du alltid sjekke ut dokumentasjon hvis du trenger hjelp til å konfigurere NextGEN Gallery-plugin-en din.

På toppen av det, ta gjerne en titt på Tenk deg blogg og WordPress Photography Podcast. Det er massevis å lære av ressursene. I tillegg kan du alltid kontakte Imagely direkte.

NextGEN Galleripriser

neste prisgalleri

Imagely tilbyr deg gode prispakker. Som vi allerede har etablert, tilbyr de deg en gratis versjon for å få deg inn døren. Hvis du vil ha premiumtillegg, kan du kjøpe Pluss ($ 79), Pro ($ 139), eller Levetidspakke ($ 299). Velg pakken som fungerer for deg.

Få NextGEN-galleriet

Avsluttende ord

NextGEN Gallery er en fantastisk WordPress gallery plugin. Det leveres med en million funksjoner som gjør det å lage vakre gallerier superenkelt. På samme tid er plugin-en utrolig enkel å bruke at du treffer bakken på kort tid. Det er en gratis versjon som lar deg teste farvannet, men hvis du vil ha mer kraft, har du nok av premiumtillegg når det gjelder å ringe.

Har du spørsmål eller forslag? Hvilken er din favorittgalleri-plugin? Gi oss beskjed i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map