MotoPress-sidebygger: Gjennomgår betydelige oppdateringer

MotoPress Content Editor er en av de mest populære WordPress-sidebyggerne for flerbruksnettsteder. Det er en plugin med mye å tilby, spesielt for brukere uten teknisk ekspertise: dra-og-slipp-innholdselementer, mange forhåndsdefinerte oppsett og lett strukkede layoutblokker, alt etterspørsel av innholdselementer og mye mer nyttige alternativer. Det er høyt vurdert blant brukere og utviklere som et verktøy for å bygge et nøkkelferdig nettsted.


I løpet av de siste to månedene skjedde det mange betydelige plugin-oppdateringer, noe som påvirket bruken av økningen i en kort periode. Oppdateringene peker på forventningene til moderne nettstedbrukere: de fleste ønsker å ha raskere og funksjonelt rikere verktøy ett sted uten behov for å installere og administrere flere tilleggsprogrammer. Derfor var hovedmålet å gjøre redaktøren kraftigere, raskere og lettere betjent.

Nye og forbedrede MotoPress-funksjoner

La oss komme til detaljene og se hvilke nye funksjoner som har økt konkurransekraften til redaktøren blant andre WordPress-sidebyggere på nettet.

Forbedret lanseringstid for plugin

Tilpasningsarbeidet starter enklere fordi plugin-en nå lanseres to ganger raskere. Timing er alt i hver virksomhet, så et slikt hopp til lett var naturlig.

Frontend-redigering

En gang en etterlengtet destinasjon og nå tippepunktet i redaktørens endringslogg. En standard “i vakuum” -sidebygging ble erstattet med frontend WYSIWYG-redigering. Nå, i stedet for den vanlige admin-backend, er nettstedsadministratoren i stand til å se den faktiske hjemmesiden på frontend og redigeringsverktøysettet fra venstre. Alle verktøy er som standard skjult for å holde redigeringsområdet rotfritt. Når du vil legge til noe nytt innholdselement, klikker du på + Legg til rød knapp på toppen, velger den nødvendige funksjonaliteten fra listen og drar det ganske enkelt til siden. Det endelige resultatet av oppdateringene dine er synlige ganske som på forhåndsvisningssiden.

Frontent Editor MotoPress

Ny stil manager

Når det gjelder justering av stilene via CSS, føler de fleste ikke-tekniske brukere frustrasjon. Den oppdaterte byggherren åpner for flere muligheter for å jobbe med sidelayoutdesign uten å gå til CSS, men krysser av for de nødvendige alternativene i stedet for en oppgradert Style manager. For å begynne å lage og bruke stilene, klikker du bare på et hvilket som helst lagt innholdselement> går til Stiler> Trykk på Rediger elementstil.

Ny stil manager

Ved å bruke denne manageren får du full frihet til å endre følgende parametere for innholdselementet:

  • Bakgrunnsfarge
  • Tekstfarge
  • Bakgrunnstype (bilde, gradient, ingen)
  • Pakninger
  • marginene
  • Kantstiler (standard, solid, stiplet, stiplet, dobbel, not, rygg, innsats, begynnelse)
  • Grenseparametere, radius og farger.

Style Manager Options MotoPress

Et godt skritt frem, pluginen ble levert med muligheten til å lagre og gjenbruke dine tilpassede stiler. Dette alternativet eliminerer sterkt mulig repetisjonsarbeid. Hvis du ønsker å bruke de samme stilene på et hvilket som helst annet innholdselement, ikke glem å lagre det: etter at du har konfigurert de nye stilene, klikker du Bruk> velg Lagre som. Hvert sett med stiler blir lagret som en ny forhåndsinnstilling som er lagret under elementstiler og forhåndsinnstillinger i fanen Stiler.

Lagre alternativet for tilpassede stiler

Testing på tvers av enheter innenfor admin-området

Det var en sammenhengende logikk bak denne oppdateringen ettersom nivået på mobiltrafikk stadig øker og det er veldig viktig å raskt teste om alle enheter sikrer tilfredsstillende brukeropplevelse. Online forhåndsvisning på forskjellige enheter i admin backend ble implementert i MotoPress Editor ganske enkelt fordi det ble et must-have alternativ. Innebygd emuleringsmiljø (emulator gjør at datasystemet ditt kan oppføre seg som et annet) i redigeringsverktøyene kjører en forhåndsvisning av ett-klikk på siden din på stasjonære maskiner, mobiltelefoner og nettbrett. For å føle brukervennligheten til emulatorer på nettet, klikker du på Responsive Preview-knappen øverst i vinduet og velger den nødvendige enheten for å forhåndsvise nettstedet ditt. Sjekk eksemplet med en forhåndsvisning av nettbrettet:

Forhåndsvisning av nettbrett

Eller mobiltelefon:

Forhåndsvisning av mobiltelefon

Full bredde og full høyde på raden tilgjengelig

Fullskjermsløsning (av bilde, video, tekst, tabell, etc.) er en av de gjeldende webdesigntrendene som er høyt vurdert av designere og elsket av kunder. Bortsett fra å glede øye, brukes fullskjermmodus for et innholdselement for å fremheve en hvilken som helst del av nettstedet, for å presentere bildene / videoene i nærbilde detaljer, for å kontrastere deler av designelementer for å øke lesbarheten (større og mindre ) eller balansere dem, og så videre. Ved å bruke dette nye alternativet kan du strekke raden til innholdsblokken du redigerer til kantene på visningsskjermen.

Hvis du vil bruke en full bredde eller full høyde på raden, klikker du på radikonet i den nødvendige innholdsblokken> går til fanen Radinnstillinger fra høyre> krysser på ‘Full’ i ‘Beholderbredde’ og / eller merker ‘Fyll høyden av vinduet. Innholdsblokken vil bli justert til forskjellige nettlesere og enheter for riktig visning.

Rad Full bredde og full høyde

Kontroll over frekvensen for å åpne en Splash Screen-widget

Sannsynligvis mindre oppdatering, men kan bli veldig nyttig for nettstedene som bruker en sprutside for å kjøre et program, programvare eller enkel oppfordring til handling-side. Hvis du setter dette alternativet, kan du kontrollere hvor ofte widgeten for plaskside skal vises på nettstedet, slik at det ikke er irriterende eller distraherende for nettstedets gjester. For å stille inn frekvensen, gå til verktøysettet for Content Editor, velg Splash Screen-widgeten og slipp den til siden> naviger til innstillingene fra høyre og bla ned til alternativet “Display”: angi om det skal vises alltid eller en gang.

Splash-widget

Bunnlinjen

Du kan prøve alle nye alternativer i aksjon, også GRATIS, da Content Editor også har en freemium-versjon. Den viktigste pluginen til MotoPress, Content Editor, er i kontinuerlig prosess med vanlige fikser og forbedringer. Teknologiene til teamet prøver å følge med på kravene fra det raskt voksende WordPress-samfunnet og kontinuerlig endre produktet til det bedre, så nye oppdateringer ikke får deg til å vente.

Gi oss beskjed hvis du har spørsmål om denne fantastiske plugin-en til innholdsbyggere. Eller hvis du allerede bruker MotoPress, vil vi gjerne høre hva du synes om pluginen i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me