Sosialt bevis er skjønnhet. Det skiller deg fra mengden, samtidig som du forbedrer merkevarens verdi. Et nettsted med så lite som 5 artikler kan ha høyere trafikk, sammenlignet med ett med 1500 artikler. Med dagens stadig mer smarte søkemotorer påvirkes nettstedets verdi betydelig av kvaliteten på innholdet det huser.


Innholdsdelen er redaksjonens plikt. Kampanjen er opp til markedsføringsteamet ditt.

Har du noen gang hatt problemer med å finne den perfekte sosiale mediaplugin for WordPress-nettstedet ditt? Det er tonnevis der ute, men ingen av dem passer helt på regningen. Plugin X kan ha funksjoner, men savner funksjon nr. 4. Og funksjon 4 kan være noe du ikke kan leve uten. Uansett hvor mange plugins som er der ute, mislykkes hver av dem en betydelig funksjon.

La oss tenke et øyeblikk, hva om det var en plugin – bare en plugin – som kunne løse alle disse problemene? Kan det være en slik bilde-perfekt plugin? Vel ja! Det er.

Monarch støtter flere sosiale nettverk

Monarch støtter flere sosiale nettverk. 25 nettverk. 5 lokasjoner. Analytics. Sosial deling gjort riktig.

Gå inn i Monarch Plugin fra elegante temaer.

Hva er det som gjør Monarch-plugin så spesiell?

Monarch-dashbord-sm

Hvis du vil hoppe over den detaljerte gjennomgangen, dekker følgende punkter den på et nøtteskall:

 • 5 forskjellige steder for å plassere sosiale delingsknapper
 • Utløsere som fører til pop-ups og fly-ins
 • Detaljert delingsanalyse
 • Omfattende tilpasningsevner
 • Massiv support og billettbasert støtte
 • Altomfattende dokumentasjon

Elegante temaer er et av de selskapene som ikke produserer varer raskt. De planlegger nøye ting og dekker alle baser før de lanserer et produkt. La oss se på noen av de mest interessante funksjonene i Monarch-plugin-en.

5 steder å plassere dine sosiale delingsknapper

Vis sosiale delingsknapper på 5 forskjellige steder

Vis sosiale delingsknapper på 5 forskjellige steder

Noen plugins gir deg bare ett, to eller tre regioner for å plassere delingsknappene. Monarch gir deg 5 målrettede regioner der du kan plassere knappene. Den kule tingen er at disse fem regionene har størst sannsynlighet for å bli lagt merke til og dermed klikket.

Plassholderens plassholdere er ikke påtrengende for leseopplevelsen, og hele designet har en minimalistisk og (la oss bare komme ut og si det) “elegant” smak til det.

 • Flytende sidefelt
 • Innlagt innhold – Over eller under innhold
 • På bilder og videoer
 • Automatisk pop-up
 • Automatisk innflyging

De Flytende sidefelt er enkel – vi har alle sett det, og nesten alle programtillegg gir denne. Innlagt innhold plasserer sosiale delingsknapper i begynnelsen eller slutten eller på begge stedene i innlegget ditt.

Deling av knapper på medieelementer

Delingsknapper er plassert på medieelementer

Delingsknapper er plassert på medieelementer

Her begynner ting å bli veldig kult. Bilder er en naturlig stimuli for det sosiale dyret i oss. Med det i bakhodet vil et kult sitatbilde ha en betydelig større sjanse for å bli delt i sosiale medier.

Hvert medieelement på nettstedet ditt, inkludert bilder og videoer, får de sosiale delingsknappene innebygd i dem. Så snart du holder musa over en hvilken som helst – kommer sosiale delingsknappene i lys. Monarch oppdager automatisk alle medieelementene på nettstedet ditt. I tilfelle du har definert noen tilpassede elementer (som en fancy eBook-nedlastingsboks), kan du pakke den rundt Monarchs kortkode for å aktivere sosial deling.

Triggers

3 unike triggere i monark

3 unike triggere i monark

Enkelt sagt er en trigger et signal om at en bestemt hendelse har skjedd. Dette signalet sendes til plugin-kjernen som bestemmer hvordan du skal svare på det – dvs. hvilken handling du skal utføre. Du klør deg i hodet når det klør. Trigger = kløende sensasjon. Handling = klør i hodet.

Monarch-pluginen har et par forhåndsdefinerte utløsere, inkludert:

 • Den gode, gammeldagse tidsgrensen (husker du tidsbomber i Die Hard?)
 • Når en bruker er i ferd med å forlate en side
 • Når en bruker når slutten av siden

Alt du trenger å gjøre er å spesifisere ønsket trigger mot og handling og se på den rulle ut som smurt.

Forsiktighetsord: Hvis du bruker tidsutløseren, må du beregne en effektiv tidsramme. For snart, og du kommer som påtrengende, for sent, og du har mistet en potensiell tweet.

Du må grave dypt i analysene til nettstedet ditt (vi anbefaler å bruke Google Analytics for dette) og finne ut gjennomsnittlig tid en besøkende bruker på nettstedet ditt. Eksperimenter med påfølgende tidsperioder for maksimal ytelse.

Pop-ups og fly-ins

monarken-popups

Den automatiske sosiale fly-in-meldingsboksen stiger opp fra nedre høyre hjørne av siden for å hilse besøkende godt med en sosial delingsboks, basert på avtrekkeren. Det er lite påtrengende og likevel strålende effektivt.

Den neste er den klassiske pop-up-en. For de som har hørt om OptinMonster, kan det være tilstrekkelig å si at denne plugin-en egentlig OptinMonster – bare med sosial deling i stedet for e-postabonnement, minus exit-intention-teknologien.

Du kan også velge hvordan popup-vinduene skal introduseres for besøkende fra ti forskjellige animasjoner – visne inn, skyv alle retninger, lyshastighet, zoome inn, snu, sprette, svinge osv. Eller hvis du foretrekker “pop” fra old school , velg ganske enkelt ingen animasjon.

tilpasning

monarch enkel tilpasning

Et lite, men utrolig kraftig ord. De fleste plugins gir deg noen få grunnleggende tilpasningsalternativer. Noen gir deg mye. ET tar tilpasning til et helt nytt nivå.

Her er noen av de unike tilpasningsegenskapene Monarch har å tilby:

 • Tilpass tittelen og meldingen til alle popup-vinduer og fly-ins
 • Velg mellom 10 animasjoner for pop-up og fly-in introduksjoner eller ingen i det hele tatt
 • Vis popup-vinduer / fly-ins basert på utløserne du definerer
 • 5 forskjellige plassholdere – sidefelt, topp, bunn, på media, fly-in og pop-up
 • Velg form, stil og justering av sosiale knapper
 • Tilpass teksten, ikonet eller begge deler i hver av sosiale delingsknapper
 • Bruk de originale merkefargene på sosiale knapper, eller still dem inn for å utfylle nettstedets design
 • Skjul delingstall hvis de ikke er spesielt imponerende
 • Vis individuelle aksjetellinger eller en kombinert telling (bedre for sosialt bevis)
Monarch tilbyr mange tilpasningsalternativer

Monarch tilbyr mange tilpasningsalternativer

Når det er sagt, tilbyr plugin alle de grunnleggende funksjonene som andre plugins tilbyr, i tilfelle du lurte på. Noen av disse nødvendighetene inkluderer:

 • Mulighet for å velge hvilke nettverk som skal vises
 • Ekstra knapper som “Skriv ut” eller “E-post”
 • Bruk kortkoder for å vise det sosiale i en tekstwidget eller et hvilket som helst annet kortnummer-tillatt område på nettstedet
 • Importer og eksporter plugin-innstillinger
 • Et kraftig instrumentpanel

Social Media Analytics

monarkanalyse

Monarch bringer kraftig delingsanalyse til dashbordet. Statistikk-siden for sosial deling viser totalt antall delinger, likes og følger. Du kan også overvåke veksten (eller svekkelsen) med en syv dager eller 30 dager bred oversikt over analyser.

Å analysere de sosiale aksjene dine gir deg kraftig innsikt i områdene som må avstemmes, noe som til slutt fører til en lønnsom modell.

Priser

et prising

Monarch koster 89 dollar per år og 249 dollar for livstidslisens. Man kan hevde at $ 89 for en sosial deling-plugin er litt for mye, og kanskje de har rett. Men hold hestene dine! Du glemte de 87 premium WordPress-temaene med oppdateringer og teknisk support du får med det!

Du kan også få utviklerpakken til en engangsbetaling på 249 dollar. Det vil spare deg for mye penger i det lange løp. Hvis du ikke liker hva pluginen gjør med nettstedet ditt, benytter du alltid 30-dagers refusjonsvindu.

Konklusjon

Monarch er en en av en slags sosial deling plugin som forstår behovet av brukeren. Det være seg en WordPress-nybegynner eller en erfaren webansvarlig – hvem som helst kan venne seg til plugins-kontrollene, takket være det intuitiv design. Med sine utrolige hyllevare-funksjoner kombinert med et fellesskap av støttespillere og den leksikonlignende dokumentasjonen, stiger Monarch sikkert til tronen for de beste WordPress-sosiale delingspluginene.

Som alltid vil vi gjerne høre fra leserne våre. Har du brukt Monarch? Hva tenker du om det? Gjør din nåværende plugin noe Monarch ikke gjør? Gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me