Mojo-tema gjennomgang

Merk: Siden opprinnelig lagt ut denne anmeldelsen har Mojo Themes gjennomgått en rekke endringer og har utvidet til å omfatte Mojo Marketplace. Meningene og funksjonene som deles i artikkelen er ikke lenger relevante.


Jeg ønsket å ta litt tid i dag til å gjennomgå av det nylig favorittmarkedet for tema / nettstedsmaler, Mojo Themes. Hvis du noen gang har besøkt Themeforest og elsket det, vil du også elske Mojo-temaer.

Det er et veldig lignende nettsted som tilbyr premium WordPress-temaer, Tumblr-temaer, HTML / CSS-maler, PSD og e-postmaler. Og jeg tror de snart vil legge til seksjoner for Joomla, Drupal og andre premium webutviklerkilder, for eksempel plugins.

Selv om det er mange nettsteder der ute som elegante temaer, som tilbyr bare WordPress-temaer, tilbyr Mojo Themes en rekke forskjellige maler for å imøtekomme de forskjellige plattformene. Dette er utmerket for webutviklere som lett ønsker å lage nettsteder for sine kunder eller for mennesker som meg som pleier å eie flere domener om gangen og er interessert i å kjøpe og selge domener.

Hva tilbyr Mojo-temaer??

Mojo Themes tilbyr forskjellige premiummaler for noen av de mer populære plattformene som WordPress og Tumblr samt vanlige HTML / CSS maler. Fra hva jeg har sett, er alle temaene deres veldig godt designet (Mojo-temaer vil bare akseptere kvalitetsarbeid), og selv om det fremdeles er veldig få maler, fordi de er et relativt nytt nettsted, er det fremdeles flere maler for forskjellige nisjer.

Kjøp og selg temaer

Noe av det kuleste med Mojo-temaer er at du ikke bare kan dra dit for å kjøpe noen ganske fantastiske temaer, men du kan også registrere deg for gratis medlemskapet og begynne å selge ditt eget arbeid.

Mojo-temaer gjør det veldig enkelt for folk å begynne å tjene noen store penger ved å selge temaene / malene deres. Å sette opp ditt eget nettsted og få trafikk kan være vanskelig og ta mye tid, men Mojo Themes har allerede alt det, slik at du kan begynne å selge med en gang. Og best av alt når du selger noe på Mojo-temaer du får 50% provisjon som er mye høyere enn du finner andre markedsplasser.

Alliere seg

Nå er her det kuleste med Mojo-temaer – “Collab-programmet“. Mojo Themes tilbyr det aller første samarbeidsprogrammet som lar utviklere og designere samarbeide om å lage produkter de kan selge på markedet.

I utgangspunktet når du logger deg på kontoen din, er det en opplastningsknapp for hver kategori, innenfor hver kategori er det et skjema nær slutten som heter “Bli med styrker” hvor du oppgir ditt partner brukernavn og registrert e-post. På denne måten blir provisjonene automatisk delt mellom alle parter i partnerskapet når du selger.

Dette er noe av det beste med Mojo-temaer. Det er mange mennesker der ute som har sprø ferdigheter i webdesign, men som ikke kan kode verdt å være crap (og omvendt). Fellestyrkeevnen gir mennesker med forskjellige ferdigheter sjansen til å komme sammen og skape noe kjempebra. Personlig elsker jeg å kode WordPress-temaer, men ikke så mye å designe dem. Jeg tenker å gå sammen med en nettdesigner så snart jeg får tid, så vi kan komme med et kult WordPress-tema.

For tilknyttede selskaper

Hovedårsaken til at jeg begynte i Mojo Themes var tydeligvis for tilknytningsprogrammet deres, da jeg ønsket å legge temaene til WPExplorer.com og tjene penger på dem. Tilknyttet program betaler veldig bra på 30% provisjon og de har sitt eget tilknyttede system, slik at du ikke trenger å bruke en dum tredjepart som e-junkie eller shareasale. For meg er dette himmelen – jeg hater absolutt å bruke disse tredjeparts tilknyttede tjenester.

Opprette tilknyttede lenker: Det er veldig enkelt å tilknytte lenker lage, og du kan koble til hvilken som helst side på nettstedet deres, inkludert forhåndsvisning av temaer. Alt du trenger å gjøre er å legge til følgende på slutten av en Mojo-tema-url – “? R = brukernavn”.

Jeg begynte å markedsføre temaene deres for omtrent 3 uker siden og har så langt tjent 85 dollar. Sammenlignet med andre Premium WordPress-temaer fant jeg ut at klikkfrekvensen til Mojo-temaer er veldig bra, og at folk faktisk kjøper temaene sine. Mens det på WooThemes tar meg omtrent 1 000 klikk for å få 1 salg (halt).

Så hvis du tenker på å bli med i tilknytningsprogrammet på Mojo-Themes, gå for det. Det er superenkelt å bruke, temaene du vil promotere er for det meste kjempebra, kommisjonene er gode og støtten er enestående (de har svart innen en dag på alle spørsmålene mine).

Mine favoritt Mojo-temaer WordPress Theme

OK, så det er stort sett alt du trenger å vite om Mojo-temaer. Du må virkelig sjekke dem ut for å sette pris på alt – ps: nettsteddesignet deres er ganske kult (verdt å se på).

Jeg ville dele med deg mitt favoritt WordPress Theme tilgjengelig på Mojo Themes, og hvis du har vært på WPExplorer.com vet du kanskje hva det er, siden jeg har det på hjemmesiden og på alle temasider. Temaet heter Folio Studio og det er sannsynligvis et av de kuleste WordPress-temaene på Mojo-temaer.

Folio Studio har en veldig elegant og unik design – noe som er noe vanskelig å finne i disse dager blant gratis temaer. Typografien er freaking fantastisk, alt er ikke bare lett å lese, men også hyggelig for øynene. Og glidebryteren på hjemmesiden er fantastisk.

Konklusjoner / Kommentarer?

Jeg er ikke den typen som normalt skriver anmeldelser, men jeg har virkelig hatt glede av medlemskapet mitt i Mojo Themes og ble litt fascinert av ideen om å skrive en Mojo Themes anmeldelse, spesielt siden det ville være en god måte å få ordet ut der om dette nettstedet og forhåpentligvis få flere mennesker involvert, siden det er et relativt nytt nettsted.

Uansett, hvis du har hatt noen erfaring med Mojo-temaer, kan du kommentere nedenfor og gi meg beskjed om tankene dine. Takk!

Ansvarsfraskrivelse: Jeg er tilknyttet Mojo-Themes.com, men ble IKKE betalt for å skrive denne anmeldelsen. Mojo Themes Monster-logoen er også et varemerke for Inc. Mojoness.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map