Media Temple WordPress Hosting Review

Det neste i oppstillingen for en hostinganmeldelse er det velkjente Media Temple. Dette selskapet tilbyr mange planer for alle slags hostingbehov, men det mest attraktive for oss (åpenbart) er de administrerte WordPress Hosting-planene.


I dag skal jeg gjennomgå Media Temple WordPress hosting Personal Plan. Jeg vil undersøke funksjonene og ytelsen for å gi deg en titt på hva du kan forvente av Media Temple.

Media Temple WordPress Hosting Funksjoner

Media Temple tilbyr to planer for WordPress (Personal & Pro), og funksjonene er virkelig gode sammenlignet med konkurransen.

Til å begynne med tilbyr Media Temple opp 50 GB lagringsplass på den personlige planen som er suveren etter enhver standard og en grense på opptil 250 000 besøk. Begge planene har faktisk så god pris at jeg føler meg fristet til å score den høyere enn resten for funksjoner alene. Media Temple tilbyr 24/7 ekspertprat (som er noe jeg faktisk testet) og har Scene og kloning, 30 dagers sikkerhetskopi & gjenopprette og Deteksjon av skadelig programvare og fjerning med begge planene.

Den eneste ulempen med tilbudet deres er mangelen på gratis støtte fra Let’s Encrypt (du må integrere det selv). SSL-sertifikater er ikke billige, men hvis du tar hensyn til den allerede mer enn rimelige kostnaden for Media Temples vertsalternativer som er lagt til på SSL, er det mulig.

(mt) Vertsgrensesnitt

Ved første øyekast ser grensesnittet utmerket. Den moderne stilen lar deg håndtere de fleste funksjonene i planen via admin fane. Alle andre alternativer kan finnes der inkludert CloudTech, Security & CDN som også er et fint pluss. Pluss tilleggstjenester som gir deg tilgang til CloudFlare-kontroll gratis så vel som Support Center hvis du trenger assistanse.

Du kan legg til hosting eller domener til hovedplanen din ved å klikke på Legg til domene -knappen (under Tjenester i administrasjonspanelet) og følg det sammen med det intuitive og enkle å jobbe med spørsmål.

Når du har valgt et domene som skal administreres, vil du bli møtt med status på nettstedet. Fra denne menyen kan du opprette flere nettsteder (i henhold til planen din) eller fjerne dem. Du kan også importere et aktivt nettsted, og det er det jeg skal gjøre.

Media Temple krever ikke at det installeres noen ekstern plugin, det vil bare be om FTP- og WordPress-legitimasjon. Når det er gjort, skal nettstedet ditt være online og klart på det angitte domenet.

Morsomt faktum: du kan til og med spille et space shooter-spill og prøve å slå den høye poengsummen mens du venter! Når prosessen er ferdig, skal nettstedet ditt være oppe. Dessverre for meg var det ikke min. Etter tredje gang jeg prøvde å importere nettstedet, slo jeg en vegg og bestemte meg for å sette 24/7 ekspert teknisk support på prøve.

Support for Media Temple Hosting

Å kontakte teknisk support var en slik god erfaring. For det første er chat-knappen akkurat der hele tiden. Uansett hva du gjør på Media Temple, er det bare ett klikk å chatte med supportpersonalet. Jeg forklarte problemet mitt for supporteksperten, og de påpekte raskt at jeg måtte importere på et live nettsted.

Så etter å ha opprettet mitt live-nettsted importerte jeg basert på hva teknisk support fortalte meg …

Selv når meldingen i etterkant sier at jeg trenger å vente i opptil 2 timer, var nettstedet mitt klart til å gå på mindre enn 15 minutter. Denne alternative måten å importere på fungerte første gang, og teknisk support klarte å løse problemet på mindre enn ett minutt!

Ytterligere (mt) WordPress Hosting-funksjoner

Når nettstedet ble migrert, kunne jeg begynne å jobbe med de valgte alternativene.

Media Temple tilbyr phpmyadmin mysql manipulering som er utrolig sjenerøs vurderer hvordan de fleste administrerte WordPress-hostingleverandører begrenser kundene sine, og de tilbyr muligheten til å administrere temaene installert på nettstedet ditt.

Før nettstedet kunne være i live, trengte jeg å tildele et domene (et underdomen i dette tilfellet), noe som jeg vet noe kan være komplisert, spesielt på administrerte hostingtjenester. Media Temple klarte å overraske meg nok en gang med en annen ekstremt kraftig domeneansvarlig.

Media Temple vil lar deg angi ditt eget tilpassede domene og håndtere DNS-oppføringene selv så du er faktisk inne full kontroll av domenene dine. De pålegger ikke noen form for begrensning, og hvordan alternativene deres er opprettet, til og med inviterer deg til å håndtere nettstedet ditt med frihet.

Du kan til og med peke domenet ditt til Media Temple og la tjenesten håndtere DNS-oppføringer. Slik de har dette oppsettet er ekstremt brukervennlig. Så langt, uten tvil, er Media Temple et av minst begrensende Administrerte WP Hosting-tjenester har jeg testet og med et intuitivt kontrollpanel som også er moderne utseende.

Media Temple Hosting-ytelse

En gang siden var live kl mediatemple.thetechieblog.com Jeg var i stand til å teste ytelsen.

Fra San Francisco er forestillingen på nivå med det jeg har sett fra andre tjenester.

Ytelsen fra Australia er også veldig bra med et gjennomsnitt på under 5 sekunder.

Ved å ta en titt på overskriftsresponsen, kan vi også se at Media Temple bruker en slags cache-mekanisme på nettstedet vårt, dette kombinert med Gratis Cloudflare-støtte og den ekstra bonusen til CDN, som er en annen tjeneste de tilbyr som tillegg, vil gi en fantastisk ytelsesforbedring.

Ved å ta tall direkte fra GTMetrix kan du se at lastetiden er mindre enn 4 sekunder. Dette kombinert med WP Caching-plugin og CloudFlare-støtte vil gjøre denne tjenesten ideell for ytelse.

Pakk inn

Media Temple bryter alle reglene for tradisjonell administrert WordPress-hosting ved å tilby mer fleksibilitet kombinert med en enorm mengde tillegg og ekstra tjenester som: Sikkerhetskopiering og gjenoppretting, skanning av skadelig programvare, Cloudflare-støtte, en CDN-tjeneste, full kontroll over domener og DNS, tonn tonn lagringsplass og virkelig god teknisk support.

Alle disse alternativene kombinert gir en utrolig god service, så bra det knuser fullstendig alle de andre Managed WP Hosting-tjenestene Jeg har testet så langt. Hvis du leter etter en god WP Managed Hosting-tjeneste, har Media Temple det en av de beste i markedet, periode.

Har du prøvd Media Temple WordPress-hosting? Vi vil gjerne høre om opplevelsen din. Eller hvis du ikke har spørsmål, kan du spørre i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me