Selv om Media Temple har vært i hostingbransjen i lang tid, er deres administrerte WordPress-hosting fremdeles relativt nytt (det ble bare utgitt i mars 2014). Men ikke la det holde deg tilbake – deres nye WordPress-spesifikke planer er bedre enn noen gang. I dette innlegget skal vi snakke om hva som er inkludert i Media Temple forvaltede WordPress-hostingplan og vise deg trinn for trinn hvor enkelt det er enkelt å få oppsett.


Få Media Temple Managed WordPress Hosting

Administrerte WordPress Hosting-funksjoner

OK, på tide å grave i det som følger med en administrert WordPress-hostingkonto fra Media Temple. Mange av hostingplanene fra Media Temple inneholder flotte funksjoner du ønsker for ethvert nettsted: ubegrenset båndbredde for dataoverføring, 20 GB SSD-lagring, et nydelig tilpasset alt-i-ett kontosenter, supersnelle SSD-servere, 1000 e-postadresser og selvfølgelig fantastisk 24/7 support. Men skjønnheten i de administrerte WordPress-hostingplanene deres er de ekstra funksjonene du får, som ble laget spesielt for WordPress-brukere.

WordPress & Security Auto-Updates
WordPress inkluderer allerede muligheten for automatiske oppdateringer for vedlikehold og sikkerhetsrettinger, men med Media Temple ledede WordPress-hosting trenger du ikke å bekymre deg for noen oppdateringer. De tester og implementerer nøye hver oppdatering for deg, slik at installasjonene dine alltid er oppdaterte.

Auto Malware Scans
Sikkerhet bør være en topp prioritet for enhver webmaster, og Media Temple gjør det enda enklere for deg å legge til et ekstra lag med beskyttelse til WordPress nettsteder. Deres administrerte WordPress-hostingplan inkluderer automatiske Malware-skanninger som kan bidra til å beskytte nettstedene dine mot phishing og hackangrep.

Daglige stillbilder for sikkerhetskopiering
En annen sikkerhetsbonus er de automatiske daglige sikkerhetskopiene av nettstedene dine. For hver av dine installasjoner lagrer Media Temple 30-dagers sikkerhetskopier for sikkerhetskopiering. Hvis noe skjer og du noen gang trenger å gjenopprette nettstedet ditt, er alt du trenger å gjøre å gå til Kontosenterinnstillingene og velge en av sikkerhetskopiene dine fra en rullegardinliste. Restaurering med ett klikk gjør det enkelt å fikse nettsteder raskt.

1-klikk iscenesettelse
Så du får 3 installasjoner med planen din, men du kan også lage to stagings-nettsteder for hver. Dette betyr at du trygt kan teste nye temaer, gjøre endringer, legge til tilpasset innleggstype og mer alt uten å måtte lage en lokal installasjon av WordPress eller rote med ditt live nettsted. For utviklere er dette et enormt aktivum. I tillegg er det en tilpasset Site Stager-plugin som automatisk aktiveres på hver av dine WordPress-installasjoner, så det er like enkelt å slå sammen ditt levende nettsted med et av iscenesettingsstedene dine..

Staging-nettsteder for Media Temple

Kloning av nettstedet
En annen ett-klikk-funksjon, kan du klone hvilket som helst av nettstedene dine for å lage et helt nytt, piksel perfekt duplikat som et nytt nettsted. Dette kan være veldig nyttig hvis du planlegger å utvikle en gruppe lignende blogger, butikker eller andre nettsteder der du vil ha samme tema, plugins og til og med innstillinger..

Eksklusive temaer
Hvem elsker ikke et fint gratis tema? Vi har selvfølgelig mange fantastiske gratis WordPress-temaer her på WPExplorer. Du får et par fine gratis temaer når du bruker Media Temple administrerte WordPress-hosting. Dette er gode alternativer for bloggen din eller porteføljesiden, eller å bruke midlertidig mens du søker etter et premium WordPress-tema som tilfredsstiller dine behov.

Eksklusive temaer for Media Temple

Så bare for å oppsummere, dette er fullstendig administrert WordPress hosting. Du trenger ikke å løfte en finger for å administrere serveren din eller oppdatere kjerneinstallasjonene dine av WordPress. Media Temple-teknikere tar seg av dette for deg. I tillegg får du mange fantastiske funksjoner som iscenesettelse av 1-klikk, e-postkontoer, non-stop support og mer. Det er bare noen få advarsler du bør være klar over.

Styrte WordPress Hosting Begrensninger

For noen kan startprisen på $ 20 / måned for den personlige planen virke litt kostbar sammenlignet med andre hostingplaner som starter til lavere priser (generelt er andre delte hostingplaner veldig billige – men også trege). Men du må huske at den ekstra kostnaden du betaler for er fullstendig administrert WordPress-hosting. Hvis du vil spare penger, kan du alltid sjekke ut en delt hostingplan andre steder, men du får ikke funksjonene, hastigheten og støtten du finner med administrert hosting.

Det er en god del ikke tillatte plugins med Media Temple, men dette burde virkelig ikke påvirke deg for mye når du ser på listen. For det meste er plugins ikke tillatt fordi de dupliserer funksjoner som allerede er utført av Media Temple, eller fordi de kan forårsake ytelsesproblemer på grunn av arbeidsmåten eller mengden ressurser de trenger..

Den andre funksjonen du kanskje går glipp av, er flersiden. Jeg prøvde å aktivere det, og jeg gikk gjennom alle trinnene helt fint. Jeg gikk inn på nettstedet mitt via FTP (du kan hente SFTP-informasjonen din direkte fra siden Kontosenterinnstillinger), redigerte .htaccess- og wp.config-filene mine og aktiverte den via mitt WordPress-dashbord. Jeg opprettet til og med noen få undersider, men dessverre fungerte ingen av dem – jeg ble bare ført tilbake til dashbordet til hovednettstedet hver gang jeg prøvde å gå til et nytt underside. Men kanskje dette er en funksjon Media Temple kan vurdere å legge til i fremtiden.

Annet enn disse få begrensningene, er Media Temple administrerte WordPress-hosting fantastisk. Den har mange gode funksjoner du (eller kundene dine) garantert vil elske.

24/7 Media Temple Support

En funksjon som er verdt å se nærmere på, er støtte. Media Temple tilbyr support døgnet rundt via billetter, chat, telefon og Twitter – du kan få hjelp hvor som helst og når du trenger det. Så da jeg forsøkte å aktivere multisitet bestemte jeg meg for å søke støtte. Bare logg inn på kontosenteret ditt for å få tilgang til billett-, chat- eller telefonstøttekoblinger. Supportbilletten ventetiden var i underkant av 5 timer, og jeg var egentlig ikke klar til å vente så lenge …

Billettstøtte for Media Temple

Så i stedet valgte jeg chatstøtten deres. Med bare 4 minutters ventetid var jeg glad for å se om de kunne hjelpe.

Support for Media Temple Chat

Det gjorde de vel! Og jeg trengte ikke engang vente hele 4 minutter. Et veldig hjelpsomt støttepersonell hjalp meg med min multisitte forvirring og svarte på spørsmålene mine på rekordtid. Så chatstøtten får definitivt en A + etter min mening.

Hurtigstartguide for Media Temple

Nå som du vet om alle godbitene du får med administrert WordPress-hosting fra Media Temple, la oss få alt i oppsett! Logg først på Media Temple-kontoen din. Klikk på Administrator-knappen fra hjemmesiden til kontoen din.

Innloggingsskjerm for Media Temple

Det er her alle oppsett av WordPress-nettsteder på denne kontoen vises. Klikk på knappen Legg til nytt nettsted.

Media Temple Legg til ny side

Nå skal du se et skjermbilde som ligner på det nedenfor som ber deg konfigurere admin-kontoen. En ting vi nevner gang på gang (og i omtrent alle blogginnlegg vi skriver om WordPress-sikkerhet) er at du ikke skal ha en admin-konto med navnet Admin. Vi anbefaler på det sterkeste å opprette en admin-konto med et annet navn – du navn, din stilling, ditt firmanavn, bare velg noe du vil huske. Dobbeltsjekk at riktig e-postadresse er oppført, skriv deretter inn passordet og klikk på Opprett side.

Informasjon om Media Temple Admin

Next Media Temple vil gjøre alt det harde arbeidet med å installere WordPress, konfigurere innstillinger og legge til admin-brukeren for deg. Mens alt dette foregår i backend, vil du se en skjerm som pågår.

Media Temple Setup pågår

Det tar bare et minutt. Bare sjekk e-posten din eller se på en morsom YouTube-video et øyeblikk, og kom tilbake og oppdater siden. Nettstedet ditt skal være godt å gå. Bare klikk på det midlertidige domenenavnet eller klikk på øyeblikksbildet til nettstedet (som er tomt for øyeblikket siden du ikke har lagt til tema eller innhold ennå).

Media Temple Manage Site

Fra denne skjermen kan du administrere alle de fantastiske nettstedets funksjoner som følger med Media Temple Managed WordPress hosting. Første opp-staging nettsted. Du kan legge til 2 iscenesettingssteder for hvert av dine WordPress-nettsteder. Dette er utmerket for å bygge nettsteder før du vil at de skal gå live, eller for bruk som testområde, slik at du kan finjustere et nytt tema før du aktiverer det på ditt live nettsted.

Kontorsenter for Media Temple

På denne siden er det også muligheten til å klone hele WordPress-nettstedet ditt. Det kan være lurt å gjøre dette for testformål for å sikre at et nytt tema spiller fint med alt nødvendig innhold og plugins, eller hvis du vil bruke det nåværende nettstedet ditt til å bygge et nytt.

Det neste alternativet du ser når du blar ned er å importere et nettsted. Hvis du allerede har et WordPress-nettsted på en annen installasjon, eller til og med på en annen vert, kan du importere det via FTP. Alt du trenger er litt informasjon (inkludert FTP-server / IP-adresse, FTP-brukernavn og passord, WordPress-serversti og admin-brukernavnet og passordet til nettstedet du vil importere), og du kan flytte all informasjon om nettstedet ditt over ( temaer, plugins, innhold, kommentarer og alt).

MERK: Du kan ikke migrere et nettsted fra WordPress.com til WordPress med selvhotell ved å bruke dette alternativet på Media Temple.

Den siste funksjonen på denne siden er for restaureringer med ett klikk. Med Media Temple tar automatisk et øyeblikksbilde av sikkerhetskopien av nettstedene dine hver dag, og så sparer de de siste 30 dagene for deg her. Hvis nettstedet ditt av en eller annen grunn går i stykker og du trenger å gjenopprette det, er alt du trenger å gjøre å velge en av sikkerhetskopiene dine fra rullegardinlisten og klikke Gjenopprett. Det er så enkelt.

Det er noen få andre nyttige lenker du kanskje vil dra nytte av. Hvis du klikker på Innstillinger, finner du domenet og SSH / SFTP-informasjonen, en kobling for å logge inn på phpMyAdmin og en kobling for å slette hele nettstedet. Det er også her du kan endre ditt primære domene. Hvis du kjøpte domenenavnet ditt fra Media Temple, vil du se dem vises som en del av rullegardinlisten. Hvis du kjøpte domenenavnet ditt andre steder, må du overføre det til Media Temple Server (GUIDE ???). Hvis du klikker på E-post, kan du administrere e-postkontoer du har konfigurert på denne kontoen, og koblingen Tutorials inneholder nyttige videoguider for å bruke alternativer innenfor (mt) -temaene..

Innstillinger for Media Temple Account Center

Nå som du har sett ditt kontosenter, la oss fortsette å chugge sammen og klikke på WP-admin-knappen oppe i høyre hjørne for å gå til vårt WordPress-dashbord.

Media Temple WP Admin-knapp

Hvis du fremdeles bruker det midlertidige domenenavnet ditt, blir det varsel bare for å minne deg på det. Du kan ignorere det for nå, eller klikke på lenken for å endre det primære domenenavnet. Annet enn at du vil merke at WordPress-nettstedet ditt er helt oppsett og klart til å gå!

Media Temple WP Dashboard

Det er noen få ekstra lenker du ikke finner på alle WordPress-installasjoner gjennom andre verter. Media Temple legger til sin egen (mt) Mail-plugin for å gi deg rask tilgang til e-postkontoer, så vel som deres Site Stager-plugin (som fremdeles er i verk) som gjør det enkelt å opprette et iscenesettingssted og senere slå det sammen med din live side. enn noen gang (ikke frykt, det er detaljerte instruksjoner på hovedsiden når du klikker på menyvalget Site Stager). Den andre funksjonen som jeg virkelig liker er Flush Cache-koblingen i den øverste admin-linjen. Når jeg legger til nytt innhold på et nettsted, liker jeg å spyle cachen, bare for å være sikker på at alle ser de nylige innleggene og hva ikke. Denne Flush Cache-koblingen er mye mer praktisk enn å måtte navigere til en annen del av WordPress-dashbordet.

For å sette opp WordPress-nettstedet ditt, vil du først velge et tema. Naviger til Utseende> Temaer der du kan bruke et av de forhåndsinnlastede temaene ved å holde musepekeren på et tema og klikke på Aktiver-knappen. Eller last opp dine egne ved å klikke på Legg til ny-knappen øverst på skjermen for å laste opp en zip-fil for et WordPress-tema du har lastet ned et annet sted (vårt mest solgte Total WordPress-tema er flott for ethvert nettsted takket være det superfleksible, innebygde- i, front-end dra & slipp side byggherre og andre gode tilpasningsalternativer).

Media Temple Velg et tema

Etter å ha valgt et tema, bør du også gå til Innstillinger> Permalinks for å forsikre deg om at koblingene dine snegler har den formateringen du ønsker for nettstedet ditt. Hvis du vil installere noen plugins, bare gå til Plugins> Legg til nytt der du kan bla gjennom WordPress.org plugin-biblioteket for gratis plugins som Contact Form 7 eller WordPress SEO, eller laste opp premium plugins som du har kjøpt.

Når du har finjustert alle nettstedinnstillingene dine, kan du begynne å legge til innhold! Avhengig av hvilket tema du bruker, kan det hende du har en blogg, portefølje, ansatte, attester eller andre tilpassede innleggstyper. Etter at du har begynt å legge til innlegg, kategorier og sider, ikke glem å konfigurere menyene og legge til widgeter til sidelinjer eller bunntekstområder du måtte ha. Annet da at du er ferdig! Hvis du ikke har byttet fra det midlertidige domenenavnet, leveres ikke nettstedet ditt ennå. Enten bruker koblingen i WordPress-oversikten, eller gå tilbake til innstillingssiden for Media Temple Account Center for å velge det aktive domenet du vil bruke på nettstedet ditt..

Media Temple Nytt WordPress-nettsted

Og det er det! Om (forhåpentligvis) under en time har du et fullt fungerende WordPress-nettsted (go you!). Media Temple gjør det enkelt for alle brukere, nybegynnere å pro, å få opprettet WordPress-nettsteder raskt. Og det kan ikke være enklere å administrere nettstedene dine takket være det fantastiske kontosenteret.

Media Temple Review Wrap Up

Så nå som du vet hva Media Temple har å tilby, og du har sett hvor enkelt det er å komme i gang med deres administrerte WordPress-hosting, hva stopper deg? Dykk rett inn og registrer deg for en konto i dag! Administrert WordPress-hosting vil ikke bare spare deg for tid, men med alle ekstra funksjoner for gutter for hastighet, sikkerhet, e-post, 24/7 support og alt annet er det sikkert å spare deg for penger i det lange løp. Media Temple kjenner nettsteder, og de kjenner WordPress.

Få Media Temple Managed WordPress Hosting

Bruker du Media Temple administrerte WordPress-hosting? Eller har du det? Vi vil gjerne vite hva du trodde, og at du kan dele dine erfaringer med våre andre lesere i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me