MaxCDN Review: Den beste CDN for WordPress?

 1. 1. Nybegynnerveiledning for å forstå WordPress interne funksjoner
 2. 2. Hva er WordPress Cache, og hvorfor er det viktig?
 3. 3. Hvordan fungerer WordPress Caching?
 4. 4. Hvordan installere og installere WordPress Cache med WP Super Cache
 5. 5. Slik konfigurerer du WordPress-hurtigbuffer med W3 Total Cache (W3TC)
 6. 6. Leser for øyeblikket: MaxCDN Review: Den beste CDN for WordPress?

Et innholdsleveringsnettverk (CDN) er et sammenkoblet system av datamaskiner på Internett som gir webinnhold raskt til flere brukere ved å duplisere innholdet på flere servere og dirigere innholdet til brukere basert på nærhet. Det er en absolutt nødvendighet for nettsteder med høy trafikk og nettsteder for e-handel. I dag skal vi gjennomgå MaxCDN – et av de mest populære CDN-selskapene i bransjen.


MaxCDN ble startet av Chris Ueland i 2009. De tilbyr et bredt utvalg av CDN-tjenester inkludert spesialiserte tjenester for større innholdsstyringssystemer (CMS) som WordPress, Magneto. Med løsninger for både enmannsnettsteder og bedriftsnivåer, har MaxCDN raskt anerkjent tittelen nr. 1 CDN-merke.

Historieleksjon:

maxcdn fusjon

Frem til den siste måneden av 2013 var morselskapet til MaxCDN NetDNA – CDN-leverandør på bedriftsnivå. På 17th av desember kunngjorde MaxCDNs blogg et gjenforening mellom far og sønn under ett navn – MaxCDN. Fra april 2014 sysselsetter MaxCDN over 50 personer lokalisert i forskjellige deler av verden.

Server Chops:

maxcdn nettverk

MaxCDNs globale peering-nettverk består av 53 PoP-lokasjoner, med 22 i Nord-Amerika og 31 i Europa. I Asia og Sør-Amerika har de gått sammen med ledende Internett-leverandører for å tilby det raskest mulig innholdsleveringsnettverket.

MaxCDNs kundebase:

maxcdn kundegrunnlag

MaxCDN har en imponerende hær av kunder bak tronen sin. Bransjeledende Managed WordPress-vertsfirmaer som WPEngine og ZippyKid slo seg sammen med MaxCDN for å gi kundene superraske belastningstider for websiden uavhengig av hvor de befinner seg. Andre viktige selskaper inkluderer Forbes, The Washington Post, The Next Web, AndroidCentral, TemplateMonster, Web Page Test, Buy Sell Ads, StumbleUpon og Yoast.

Hvorfor bruke et CDN?

En CDN forbedrer belastningstiden på nettstedet ditt drastisk ved å distribuere det statiske innholdet på alle serverne i det globale peering-nettverket. Når en besøkende ber om en side, blir de statiske filene servert fra CDN-serveren som er fysisk nærmest hans / hennes (den besøkende) plasseringen. Statiske filer inkluderer JavaScript- og CSS-filer, bilder, tilpassede web-fonter og andre webobjekter.

Fordelene ved å bruke et CDN:

 • Det er en betydelig økning i nettstedets hastighet og generelle ytelse
 • En betydelig mengde av vertsserverens båndbredde er lagret
 • Belastningsbalansering under ‘trafikkpinnar’
 • Et raskt nettsted hjelper til med å forbedre konverteringsfrekvens og rangering av søkemotorer (Google anser nettstedets hastighet som en av rangeringsfaktorene)

Fordeler med å bruke MaxCDN

Jeg har listet opp noen av funksjonene jeg liker best med MaxCDN. Jeg håper du synes de er så interessante og nyttige som jeg gjør:

1. Brukervennlig kontrollpanel

maxcdn instrumentpanel

MaxCDN har et altomfattende kontrollpanel, som gjør utførelse av oppgaver til en spontan hendelse, selv for første gangs bruker. Jeg har lastet opp et par skjermbilder av MaxCDN-kontrollpanelet.

trekke sonesettinger

Opprette og administrere push / pull-soner i MaxCDN er tur i parken.

maxcdn rapporter

De rapporter -panelet gir meg den siste informasjonen om båndbreddeforbruket på nettstedet mitt.

2. Flere typer CDN-soner:

video on demand

En CDN tilbyr tradisjonelt Pull Zones og Push Zones. MaxCDN tilbyr også en VOD Zone og Live Zone. Den grunnleggende forskjellen mellom de to er det faktum at en VOD-sone brukes til å streame forhåndsinnspilt video mens den sistnevnte brukes til å streame live video. Som du kan se fra koblingene, er FAQ ofte dokumentert.

3. Flere CMS-støtte:

cms-støtte

MaxCDN tilbyr omfattende dokumentasjon og videoopplæringer som hjelper deg med å konfigurere MaxCDN med flere CMS-plattformer, e-handelsportaler og forumprogramvare. MaxCDNs kunnskapsbase inneholder alle opplæringen deres på en ren, organisert måte. Her er en liste over alle støttede CMS-plattformer: WordPress, Drupal, Joomla, Magneto, PrestaShop, OpenCart, X Cart, SocialEngine, IPBoard, vBulletin og PyroCMS.

4. Kunnskapsfull kundesupport

Hvert selskap må tilby god kundestøtte. Med gratis telefon-, faks-, e-post- og chat-støtte – 365 dager i året, er MaxCDNs kundesupport intet mindre enn utmerket. Bedriftskunder får en dedikert support manager som de kan ringe etter behov. Ikke mer uendelig venting, svar fra bots med forhåndsinnstilte ord. Du får løsninger tilpasset dine behov.

Tillat meg å dele en personlig opplevelse med deg. Jeg hadde kontaktet MaxCDNs kundesupport via chatportalen. Et par dager senere får jeg en e-post med å tilby meg rabatt. Jeg fikk en måneds abonnement på bare en dollar!

5. Alvorlig sikkerhet

aktivitetsloggen

MaxCDN-kontoen din er beskyttet med SSL, tofaktorautentisering, proaktive e-postvarsler, IP-hviteliste og en komplett aktivitetslogg. Du kan legge til nye medlemmer i kontoen din slik at de kan opprette / endre soner uten å dele kontoinformasjonen din. Dette er ekstremt nyttig for team som opererer under en enkelt konto. Åpne bildet for å få et bedre utseende.

6. API

MaxCDN tilbyr et kraftig API for enkel integrering i appene dine, i det programmeringsspråket du velger. De har depoter i GitHub for følgende språk:

 1. .NETT
 2. Ruby on Rails
 3. Python
 4. PHP
 5. Perl
 6. Node (NPM)

7. Konkurransedyktige priser

standard priser 2

MaxCDN er en rimelig pris til tross for merkeverdien. Et årsabonnement får to måneder gratis. Planene starter på 9 USD per måned, med en grense på 2 soner. Den samme planen vil koste deg 90 USD årlig (i stedet for de vanlige 108 USD).

Priser med høyt volum starter på 499 USD / måned for 10 TB, inkludert en 1 til 1 installasjonssamtale. Og gjett hva, den årlige rabatten gjelder også her!

8. Lukrativt tilknyttet program

tilknyttet program

MaxCDNs tilknytningsprogram fortjener en spesiell omtale. De behandler kundene sine så vel som mennesker som bringer dem kunder – med like respekt. Minste du tjener per henvisning, er 20 USD. Maksimum? En kjevelåpende, dobbelt semester finansiering $ 12 500 USD. For å gjøre ting enda mer uimotståelige, har de et to-manns dedikert tilknyttet team som kan hjelpe oss – over telefon, e-post eller Skype!

9. De gir tilbake

Har du noen gang hørt om Subway mating av hjemløse på fredagskvelder? MaxCDN gjør det samme på Internett. Vel, ikke mate hjemløse per si, men de sponser et mangfold av åpen kildekode-prosjekter – noen alvorlige båndbreddekrevende som Bootstrap CDN, jQuery og FontAwesome. Ta en titt på alle prosjektene sponset av MaxCDN. Dette er virkelig en prisverdig innsats fra MaxCDN, og de har min respekt.

Konklusjon: Når bør jeg bruke et CDN?

Ung vakker kvinne i forretningsklær på jobb

Som du kan forestille deg er en CDN-tjeneste ikke gratis. Selv om det er gratis CDN-er for WordPress som CloudFlare eller Incapsula som fungerer helt fint opp til et bestemt punkt, kommer det en tid hvor en overgang er nødvendig. Poenget er at når du investerer i noe, er det alltid et spørsmål om verdi for pengene – “bang for the buck”, hvis du vil. Så på hvilket tidspunkt begynner du å bruke en CDN?

 • Personer med høy trafikk (over 500 besøkende / dag) nettsteder med mange bilder bør bruke et CDN.
 • Hvis nettstedet ditt er mindre enn tre måneder gammelt og mottar rundt 100 sidevisninger daglig, er en CDN meningsløs – serveren din skal være nok til å håndtere belastningen
 • Nettsted for e-handel bør bruke et CDN helt fra første dag. Enhver reklamekampanje via TV-, radio- eller sosiale mediekanaler som Facebook eller Twitter ville drive en enorm mengde besøkende inn på nettstedet ditt. CDN ville balansere serverbelastningen og forhindre driftsstans.

Som alltid vil vi gjerne høre tankene dine. Hva er din favoritt CDN? Hva er ditt daglige båndbreddeforbruk? Vi ser frem til å høre fra deg! Hvis du har spørsmål, er kommentarskjemaet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map