MailOptin Review: Enkle og imponerende WordPress Optin Forms

Enten du blogger, setter opp en e-handelsbutikk eller konfigurerer en nettetilstedeværelse for småbedrifter, vil de mest erfarne markedsførerne fortelle deg hvor viktig et e-post-optin-skjema er for din suksess. Imidlertid er det så mange plugins å velge mellom, og noen er enten for dyre eller har ikke funksjonene du trenger. MailOptin gir en utmerket løsning, da den har en gratis plan, sammen med flere rimelige premiumpakker. I denne MailOptin-gjennomgangen skal vi gå gjennom de viktigste funksjonene, fra automatiserte nyhetsbrev til moderne optin-skjemaer, så snakker vi om hvem som bør vurdere MailOptin for å lage e-postlister.


Du har muligheten til å laste ned gratis MailOptin Lite plugin fra plugin-katalogen. Eller du kan oppgradere til MailOptin Pro for flere popups, A / B-delingstesting, avansert målretting og mer.

MailOptin gjennomgang av funksjoner

Når du får installert MailOptin-plugin, avslører det flere faner under MailOptin-menyen. For eksempel kan du koble optin-skjemaene til tjenester som AWeber og MailChimp, eller hoppe rett til å designe dine e-postoptin-kampanjer.

MailOptin Review: Menu Link

Ganske mange funksjoner er pakket inn i MailOptin, så vi fokuserer på de som skiller seg mest ut. La oss starte med hvilke typer skjemaer som er tilgjengelige når vi ser hvordan dette er en plugin-programtillegg.

Et bredt utvalg av optinformer

Når du kommer i gang med optin-skjemaene dine, vil du legge merke til hvor mange varianter som er gitt. Det vanligste er lightbox-popup, men MailOptin har også sidefelt / widgets-skjemaer, før / etter innleggskjemaer, inline (innebygde) skjemaer og call-to-action-knapper.

MailOptin Review: Eksempel på optin

Et annet alternativ kalles den klebrige linjen, som lar deg skrive inn en melding og sette inn noen felt og knapper. Plasser dette øverst på nettstedet eller bunnen.

MailOptin gjennomgang: varslingslinje

Jeg er også en stor fan av lysbildet, som sniker seg til syne nederst til venstre eller høyre side av skjermen. Det er langt mindre “in-your-face” enn popup-vinduene, slik at du skaper et mindre påtrengende miljø, mens du fremdeles gir folk muligheten til å registrere seg for nyhetsbrevet.

MailOptin Review: Slide-in

Vakre maler

MailOptin inneholder flere maler for hver type optinform. Så når jeg begynner å bygge en kampanje i dashbordet, ser jeg alle slags maler for lightbox-popups. Noen av dem er fargerike, mens andre er enkle og poenget. Noen av dem fokuserer til og med på visse bransjer med de inkluderte bildene.

MailOptin Review: Maler

Dashbordet viser filtre for å hoppe til andre kategorier for optin-form. For eksempel vil du kanskje bare se de klebrig varslingsfeltene eller kanskje lysbildene.

MailOptin gjennomgang: kategorier

Designverktøy gjennom WordPress Customizer

De fleste av tilpasningene gjøres gjennom WordPress Customizer. Dette er gode nyheter for de som er erfarne med WordPress, siden du ikke trenger å lese igjen alle innstillingene fra en ny plugin. I skjermdumpen nedenfor har jeg muligheten til å konfigurere en suksessmelding. Det er også noen autosvar og e-postvarsler for nye potensielle kunder. Optin-skjemaet vises til høyre for sanntidsredigeringer. Det er ikke en dra-og-slipp-redigerer, men under testingen min virket den ganske intuitiv og lett å lære.

MailOptin Review: Customizer

Tallrike faner finnes på venstre side. Så du kan justere farger for å passe ditt merke og til og med slippe inn tilpasset CSS for full kontroll.

MailOptin gjennomgang: tilpasset css

Vis regler og informasjonskapsler

Skjermreglene og utløserne er ganske viktige for ikke å irritere kundene dine og for å målrette mot dem som ikke har registrert seg ennå. Skjermdumpen nedenfor lar deg justere informasjonskapslene dine, slik at noen som allerede så popupen for noen dager siden (eller hva du vil angi den som) ikke trenger å se den igjen.

MailOptin Review: popup-regler

MailOptin har utmerkede visningsregler. For eksempel kan du bestemme deg for å vise popupen når du klikker på en knapp, eller kanskje når en bruker prøver å forlate nettstedet. Sammen med det har du alternativer for å planlegge optins, målrette mot dem som bruker AdBlock, eller bare vise optinformer på bestemte sider.

MailOptin Review: visningsregler

MailOptin Analytics

Fra visninger til konverteringer og abonnenter lagres all MailOptin-analysen i WordPress-oversikten. De er enkle å forstå, og de gir raske bilder av fremdriften din.

MailOptin Review: Analytics

MailOptin Priser

Du kan laste ned MailOptin Lite-plugin gratis og fremdeles motta et fint utvalg av funksjoner. For MailOptin Lite (gratisversjonen) mottar du noen av følgende funksjoner:

 • Tre optinformer.
 • Flere oppfordringsmoduler.
 • Støtte for skjemaer for sidelinje og widget.
 • Lysboks og popup-skjemaer.
 • Optin-skjemaer som går før eller etter et blogginnlegg.
 • Målretting på sidenivå.
 • Varsler som går ut til abonnenter når du publiserer et nytt innlegg.
 • Et alternativ for å planlegge når nyhetsbrev blir sendt.
 • En e-postmal som er responsiv.

Noen få andre funksjoner er inkludert i MailOptin Lite-plan, men det er hovedoversikten. Mange selskaper vil oppleve at gratisversjonen er nok til å komme i gang. Det er også en fin startpakke for deg som vil teste plugin-en før du går inn på en betaling.

Når det gjelder den betalte versjonen, MailOptin-popup-vinduer og e-postoptinser premium kan lastes ned fra det offisielle nettstedet. Nettstedet inneholder også noen gode demonstrasjoner og instruksjoner for backend, slik at du får en smakebit på hva du kan forvente.

Noen av verktøyene som følger med premiumversjonen inkluderer:

 • A / B delt testing for skjemaene dine.
 • Automatisk og hendelsesutløst nyhetsbrevssending.
 • Ytterligere optin-former som viser seg å øke konverteringer.
 • Bedre regler og utløsere.
 • En AdBlock-deteksjonsfunksjon for å be om at folk ikke blokkerer annonsene dine.
 • Avansert analyse.
 • Tilpasset CSS.
 • Et Lead Bank-område for å få mer avansert informasjon om abonnentene dine.
 • Mye mer.

Så det er slik funksjonene er oppdelt mellom gratisplanene og premiumplanene. Men hva skal du forvente å betale hvis du oppgraderer til MailOptin premium?

Den er delt opp i tre rimelige planer, og pluginen har en 14-dagers refusjonsgaranti hvis du ikke er fornøyd.

 • Standard – 69 dollar per år for ett nettsted, med opsjon på å betale $ 99 per år for tre nettsteder. Denne standardplanen har alle MailOptin Lite-funksjoner, sammen med A / B-testing, call to actions, lightbox popups, sidebar former, før / etter postvarsler, varslingslinjer, flere utløsere, kortkoder, en Elementor-skjemaintegrasjon og mer.
 • Pro – $ 169 per år for støtte på 10 nettsteder. Dette får deg alle funksjonene fra de tidligere planene, i tillegg til konverteringssikkerhetskopieringer, optin-kampanjeplanlegging, optin referrer-deteksjon, AdBlock-deteksjon, ny og returnerende besøksdeteksjon, avansert analyse, en autosvarer og en automatisert månedlig eller ukentlig fordøyelse du kan sende ut.
 • Byrå – $ 269 per år for støtte på ubegrensede nettsteder. Dette får deg alle funksjonene fra tidligere planer, prioritert e-poststøtte, WooCommerce-integrasjoner, Easy Digital Downloads-integrasjoner og andre tredjeparts app-integrasjoner.

Totalt sett tilbyr MailOptin ganske rimelige priser, siden flertallet av de primære funksjonene er inkludert i standardpakken. Det ville være fint å ha WooCommerce- og EDD-integrasjoner uten å måtte betale for byråplanen, men det er den eneste ulempen.

Hvem bør vurdere MailOptin WordPress-plugin?

Det er tøft å hevde at noen ikke bør vurdere MailOptin for å lage e-postlister. Den har støtte for de fleste store e-postleverandører, malene er solide, og du kan til og med integrere deg med e-handelsbutikker. For meg er MailOptin en rimelig måte å samle og administrere e-post for alle.

Få Mail Optin Lite   Spar 10% på MailOptin Pro

Hvis du har spørsmål om MailOptin-gjennomgangen vår, plugin-funksjoner eller hvordan du kommer i gang, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me