Local by Flywheel Review: Bygg lokale WordPress-miljøer umiddelbart

Real quick, Local by Flywheel er et revolusjonerende lokalt WordPress-utviklingsverktøy som er et kutt over resten. Tidligere kjent som Pressmatic, Local by Flywheel pakker det dobbelte av hullet til null dollar. Yap, Local av Flywheel er helt gratis å laste ned og bruke!


Notisblokker, penner, krus og sånt som er klare, skal du lære i dag.

Du er en WordPress-utvikler, designer eller den gjennomsnittlige Joe som ønsker å prøvekjøre WordPress. Oftere enn ikke pisker du opp lokale miljøer for å drive prosjektene dine, slik at du er kjent med lokal utvikling. Hvis dette ikke er deg, er du kanskje den andre fyren som lærer tauene. Det er bra, du er på rett sted.

Du kan bruke MAMP, VVV, DesktopServer, XAMPP, WAMP eller noe annet. Enkelt sagt bygger du nettsteder (og andre apper) lokalt. Mer presist bygger du (eller ønsker å bygge) WordPress-nettsteder, temaer, plugins og andre WP-apper på datamaskinen din.

Men hvor effektiv er din lokale utviklingsapplikasjon? Kan du sende testemails uten å oversvømme postkassen eller utsette postkassen for eksterne trusler? Kan du bytte mellom servermiljøer, teste nettstedet ditt på flere enheter eller enkelt redigere de lokale URL-ene? Hvor mye tid koster det deg å sette opp et grunnleggende lokalt utviklingsmiljø for hver av kundene dine?

Vi er enige om at dette er relevante spørsmål å stille deg selv. Og i et forsøk på å svare på disse og flere spørsmål, vil vi peke deg mot en robust lokal WordPress-utviklingsapplikasjon som tar sikte på å lindre de fleste av dine problemer som utvikler. Mine damer og herrer, møt lokal av svinghjulet.

Hva er lokalt av svinghjulet?

Jeg ønsket å nå ut for å gi deg beskjed om at Flywheel nylig har lansert Local by Flywheel, en GRATIS, robust lokal WordPress-utviklingsapplikasjon som allerede har TONING av surr på Twitter og innen WordPress-samfunnet. Tidligere kjent som Pressmatic, Local by Flywheel tilbyr en problemfri måte å piske opp lokale WordPress-nettsteder. Mens Pressmatic tidligere var $ 129 for å laste ned, har vi bestemt oss for å tilby det gratis.

Det var 12 dager siden fra e-postene våre, men fra funnene våre, Local av Flywheel gikk live 1. desember året for vår Lord 2016:

Lokal av svinghjul Twitter kunngjøring

Hvis du er en eksisterende Pressmatic- eller svinghjulbruker, vet du sannsynligvis dette allerede fordi i følge Morgan Ryan sendte Flywheel oppdateringer til hver og en av dere. Hva? Jeg ville også lage mye støy hvis jeg skaffet meg et uvurderlig verktøy av denne art.

Tidligere kjent som Pressmatic, Local av Flywheel er det første og siste oppkjøpet av Flywheel, gutta som er stolte av å tilby toppen av rekkevidden administrert WordPress hosting.

Lokale utviklere har grunn til å smile

Dette verktøyet er rettet mot WordPress-designere, utviklere og alle andre som slår seg fast til lokal utvikling. Mellom deg og meg er det en lokal WordPress-utviklingsapplikasjon på steroider.

Local by Flywheel spiller til sine styrker – de samme styrkene som gir deg en måte å forenkle WordPress-arbeidsflyten på. Snakk om ting som hastighet, full enkelhet, SSL-støtte, fleksibilitet og mye mer.

Med boksen, sparer Local by Flywheel deg mye tid. Det er den største belønningen – spart tid, og vi vet at du lyver hvis du sier at du ikke trenger ett ekstra minutt på dagen.

Du kan hoppe over denne neste delen hvis historietimer sender kalde frysninger opp i ryggraden.

Lokal av svinghjul kort historie

Lokal av svinghjulingeniøren Clay Griffiths

Clay Griffiths lanserte Pressmatic i juli 2016, og i en relativt kort periode bygde verktøyet seg inn i en av de beste lokale WordPress-utviklingsappene du noensinne vil finne. Han er en pappa, ektemann, en av grunnleggerne av Headway-temaer og ingeniør i Flywheel i skrivende stund.

Mens Clay jobbet hardt for å ta Pressmatic til store høyder, gjorde Flywheel drømmer til innovasjon og i markedet for “… en vakker, moderne lokal utviklingsplattform …” Flywheel ønsket alltid et slikt verktøy, eller som Dusty uttrykker det “… i i bakhodet, visste vi alltid at vi kom til å bygge det. ”

Men Clay hadde allerede slått Ricky, Tony og Dusty til trøkk med Pressmatic. Han hadde allerede “… en vakker, moderne lokal utviklingsplattform…” som skilte seg ut blant alle andre tilgjengelige verktøy for lokal WordPress-utvikling. Enda viktigere er et verktøy som gjenspeiler Flywheels kjernesyn.

I stedet for å oppfinne hjulet på nytt, gjorde trioen det som en sprek entreprenør burde gjøre; de satte i gang et kjøp og tilbød Clay en lukrativ jobb. I dag er Pressmatic kjent som Local by Flywheel, og det er et mål for en lysere fremtid i det nye hjemmet.

Da de håndhilste avtalen fikk Flywheel et femstjerners produkt (for å lokke enda flere kunder), og Clay og familie likte solvens:

Dette oppkjøpet og sysselsettingen vil gi meg selv og familien min mye mer stabilitet enn vi har hatt på lenge, og vil tillate meg å fokusere bedre på Headway på fritiden, sier Griffiths. “Dette inkluderer å rulle ut den kommende 4.1-utgivelsen, og jobbe hardt for å sikre at støtten og andre fremragende problemer blir løst for alle våre kunder. – Som sett på WPTavern.

Å, her er hva Flywheel sa:

Som skjebnen ville ha det, omtrent den gangen vi begynte å undersøke prosjektet offisielt, fikk vi kontakt med Clay på Pressmatic og bestemte oss for at det var fornuftig å starte en samtale og muligens samarbeide … Jo mer vi snakket, jo mer innså vi at vi hadde veldig like visjoner, og at det kanskje var en mulighet til å samarbeide og bygge noe virkelig stort og virkningsfullt. – Dusty Davidson, medgründer Flywheel.

Oppsummert er Local by Flywheel selskapets “… forpliktelse til å bygge gullstandarden for lokal WordPress-utvikling.” Det er ett verktøy hver WordPress-utvikler / designer trenger i sitt WordPress profesjonelle verktøysett. Local by Flywheel er lokal WordPress-utvikling omdefinert, og den er gratis. Hvis du liker freebies med en klype adjektiver, er det også vakkert ��

Lokale med svinghjulfunksjoner

La oss bryte ned dette verktøyet for å finne nøyaktig hva som venter deg på den andre siden av denne lange gjennomgangen.

Local by Flywheel kan skryte av en ekstremt lang liste over funksjoner, for ikke å snakke om den kommende PRO-versjonen som leveres med enda flere godsaker. Dette er noen av funksjonene som vil spare deg for mye tid og penger garantert.

Fleksible servermiljøer

Takket være Local by Flywheel kan du – med et enkelt klikk – velge mellom Apache og NGINX for å teste nettstedet ditt i forskjellige serveringsmiljøer. Og siden PHP kommer i flere smaker, kan du bytte mellom versjoner med bare et klikk. Du har fem PHP-versjoner til disposisjon, inkludert PHP 7.0.3 og mer er på vei.

Xdebug og PHPStorm er inkludert som add ons, og oh yeah, du har Opcache også. Du kan bytte versjoner og til og med endre nettstedets domene uten å miste fremgangen, da alt holder seg i gang mens databaser oppdateres trygt.

Hastighet og enkelhet

Fra brukergrensesnittet, til funksjonene og den intuitive admin-skjermen, gir Local by Flywheel deg muligheten til å kutte ned tiden du bruker på å sette opp lokale miljøer. Denne appen er glatt, rask og funksjonell. Det er enkelt å konfigurere og bruke, noe som er perfekt i tråd med Flywheels driftsoppdrag å hjelpe designere å gjøre det de elsker.

Vi tror nettopp designere og byråer skal kunne fokusere på det de gjør best og ikke trenger å bekymre deg for en haug med teknisk mumbo-jumbo. – Støvete

Enkel WordPress-installasjon

Mens noen (eller rettere sagt de fleste) lokale utviklingsapper vil kaste deg en kurvekule når du trenger å installere WordPress, tilbyr Local by Flywheel deg en sømløs prosess som gjør å lage øyeblikkelige WordPress-nettsteder til en lek.

Det er enda mer. Mens det er bygd en lokal utviklingsapp for WordPress, kan du enkelt lage nettsteder som ikke er WordPress. Alt du trenger å gjøre er å lage et typisk WordPress-nettsted og slette alle WordPress-filer. Du kan slette alle WordPress-relaterte tabeller i databasene dine, bare hold databaseforbindelsen i live.

Vis frem arbeidet ditt med stil

Har du et WordPress-nettsted du ikke kan vente med å vise venner, fans, samarbeidspartnere eller en klient? Utmerket! Local by Flywheel har akkurat den funksjonen du trenger for å lage delbare URL-er for å presentere lokale WordPress-nettsteder for hele verden.

Dette forenkler prosjektgodkjenningen da du sannsynligvis tidligere måtte distribuere eksterne servere eller laste inn og konfigurere lokale servere på nytt. Nå kan du vise nettsteder til kundene dine med et enkelt klikk og slå av funksjonen når du er ferdig.

Klienter kan til og med se på lokale omgivelser i sanntid uten å forstyrre arbeidsflyten, som er en livredder. Så fantastisk.

Lokal med svinghjul + HTTP / HTTPS-tunnel

Local by Flywheel har en tunnelfunksjon drevet av ngrok, som lar deg eller leserne dine se WordPress-nettstedet ditt fra en hvilken som helst mobil enhet, nettbrett eller datamaskin over hele verden. Du trenger bare en live internettforbindelse som skjer.

Dette er gode nyheter fordi du enkelt kan teste nettleserkompatibilitet og respons. I tillegg lar denne funksjonen deg teste tredjepartsintegrasjoner som PayPal, Stripe og REST APIer.

Mailcatcher

Det er uunngåelig å sende test-e-postmeldinger fra ditt lokale WordPress-nettsted. Det er noe utviklere gjør hele tiden. Men det kan fort bli gammelt og smakløst hvis du må kjempe med en oversvømmet postkasse. Videre advarer Google om at å gi lokale dev-apper tilgang til Gmail-kontoen din vil gjøre nevnte konto sårbar for potensielle angrep.

Mailcatcher avhjelper dette problemet ved å avskjære utgående e-post fra PHP sendmail og lagre det i en sentral boks for visning og feilsøking. Ikke mer flommer postkassene dine! Dette betyr også at du kan sende e-post når du er frakoblet.

Blåkopier, kloner og eksport

For det første trenger du ikke å starte fra grunnen hver gang du starter et nytt prosjekt. Se for deg all den tid du sparte hvis du ikke trenger å installere og aktivere go-to-plugins, starttemaer, alternativer for konfigurering av nettstedet osv..

Du kan lagre ethvert nettsted du oppretter med Local by Flywheel som en mal kjent som en blåkopi (mer om dette på et sekund). Denne planen lar deg gjenskape startmalen enkelt siden den gjenoppretter alle filer inkludert konfigurasjonsfiler, databaser og lokale innstillinger.

Det er ikke slutten på det, du kan klone dine lokale WordPress-nettsteder med et enkelt klikk for å lage fullstendige sikkerhetskopier (filer, databaser og serverkonfigurasjon).

Videre kan du enkelt eksportere og importere lokale WordPress-nettsteder. Eksport og import av nettsteder gjenoppretter alle filer, databaser, konfigurasjoner og lokale innstillinger. Du kan velge å ekskludere filer fra eksporten din ganske enkelt ved å plukke dem ut. Alt dette skal gi deg et rush.

Andre funksjoner på et øyeblikk

Å lage et nettverk (WP Multisite) er like enkelt som å velge om du elsker underdomener (https://subdomain.network.dev) eller underkatalog (https://network.dev/subdirectory/) installasjoner.

Og med SSH og WP-CLI (WordPress Command Line Interface), kan du ha root SSH-tilgang til hvert av nettstedene dine. På toppen av det er det loggfiler til Apache, MySQL, NGINX og individuelle PHP versjoner.

Alle lokale nettsteder du oppretter er HTTPS-klare og med ett klikk kan du undertrykke nettleservarsler for selvsignerte sertifikater. Hva med det?

Kommer snart: Distribuer rett til svinghjulet

Par lokalt med svinghjul, så har du en arbeidsflyt som vil gi konkrete resultater. Se for deg dette: Lag et nettsted lokalt i en vits, få tilbakemeldinger fra klienten eller vis frem arbeidet ditt ved hjelp av demo-nettadresser. Tilpass nettstedet ditt til ditt hjerte innhold, og når det er klart, publiser direkte til svinghjulet. Du kan til og med prøve svinghjul gratis, og den glatte opplevelsen vil gi deg lyst på mer. Farg meg imponert.

Ja, i løpet av de kommende dagene vil du kunne distribuere nettsteder til svinghjulet med et enkelt klikk. Imens kan du imidlertid distribuere nettsteder du lager med Local via gratis migrasjonsform. En plugin som duplikator vil komme godt med når du migrerer nettstedet ditt.

Lokale med Flywheel minimumskrav er OS X 10.9 og 1 GB ledig diskplass. Når en Windows-versjon vil treffe markedet, sier Flywheel:

Så snart! Den er først opp på veikartet, så den vil være tilgjengelig om kort tid.

Beklager Windows-brukere, du må vente litt lenger, men ventetiden er verdt hvert sekund.

Hvis du er en eksisterende Pressmatic-bruker, kan du enkelt bytte til Local by Flywheel. Bare slett Pressmatic-appen fra Mac-en, last ned og installer Local. Merk at migrering fra Pressmatic til Local med svinghjul ikke påvirker nettstedene dine ��

Slik installerer du lokalt med svinghjul

Nå som du er interessert i varmen gir dette verktøyet bordet på null dollar, og med ganske minimale systemkrav, la oss gå gjennom installasjonsprosessen bare for moro skyld.

Besøk local.getflywheel.com og klikk på Last ned-knappen. Dette lanserer et kort skjema der du skal oppgi navn og e-post. Send inn informasjonen din for å starte nedlastingen:

Local av Flywheel Last ned

Dette er veldig enkelt.

Installasjonspakken er på cirka 400MB, noe som betyr at du vil ha den på Mac-maskinen på kort tid. Når du har pakken, pakker du den ut og klikker på Local by Flywheel-applikasjonsfilen for å få ting til å gå.

Når du er ferdig med den enkle installasjonsprosessen, kommer du til den første skjermen til Local. Her kan du enten begynne å opprette et nytt nettsted eller konfigurere et par innstillinger. Det er helt opp til deg:

Lokal av svinghjul Velkommen

Og her, innstillingene:

lLocal by Flywheel Settings

Du kan endre mange innstillinger og konfigurere omgivelsene til store lengder, så ikke nøl med å se deg om.

Opprette et nytt WordPress-nettsted

Klikk på Nettsteder-knappen, og deretter Legg til side-knappen. Husk at du kan opprette mange nettsteder på denne måten, hver isolert i sin egen container for å gjenskape en produksjonsserver:

Lokal av svinghjul Velkommen

Deretter går du inn på skjermen for nettstedoppsett. Fyll ut alternativene for nettstedet ditt …

Local by Flywheel Site Setup Del 1

… tilpasse miljøet …

Lokal av Flywheel Sit Setup Del 2

… og til slutt konfigurerer WordPress-alternativene dine:

Local by Flywheel WordPress Options

Med den oppgitte informasjonen er du god til å gå. Trykk på Legg til side-knappen nederst. Det endelige skjermbildet for konfigurering av nettstedet kommer opp:

Lokal av Flywheel Legg til nettsted

Etter et par sekunder presenterer Local by Flywheel deg alle detaljene på ditt første lokale WordPress-nettsted:

Lokale av svinghjulssideinnstillinger etter installasjon

Du kan få tilgang til WordPress-administratoren din (bare klikk på Administrator-knappen), undre deg over den nye opprettelsen din (trykk på Vis nettsted-knappen), sjekk ut databasen din og vis frem arbeidet ditt til venner og klienter ved å navigere til Verktøy.

Oppsettbilder med tillatelse fra den nådigste Diane Laidlaw, frilansende webdesigner med base i London, Storbritannia:

Lokal av Flywheel Blueprints

Jeg har, av mangel på et bedre ord, pepret dette innlegget med begrepet Blueprints, så la oss se hva de handler om. Blueprints er ganske enkelt maler som du kan bruke som base for relaterte prosjekter. En Blueprint inneholder go-to plugins, innstillinger, temaer og alt annet.

Dette betyr at du kan lage forskjellige blåkopier for forskjellige typer nettsteder, det være seg netthandel, portefølje, nyhetssider osv.

Alt du trenger å gjøre er å designe en mal som på et vanlig sted og lagre den som en Blueprint. Du kan alltid velge hvilken Blueprint du måtte ønske deg når du starter et nytt prosjekt:

Local av Flywheel Save Blueprint

Lokale med svinghjulsprising

Det beste med alt dette shebanget er prisene. Vel, funksjonene (for eksempel demo-URL-er + Blueprints) bærer dagen også, men ingenting kan slå det faktum at Local by Flywheel er helt gratis. Du trenger ikke en gang å være svinghjulskunde for å glede deg over dette et slags verktøy!

Det er en Local Pro-versjon i verkene, og det er rykter om at alle eksisterende Pressmatic-brukere vil få Pro-en gratis, så ja, pengene dine er trygge. Men du kjenner rykter. Uansett, Local by Flywheel er det fantastiske verktøyet det er, du kan forvente at Pro-versjonen blåser parykken av deg.

Utviklere som Jeff Matson, Rich Tabor og mange andre er begeistret for denne appen fordi 1) Local by Flywheel er virkelig en ekte vinner der lokal WordPress-utvikling går og 2) Flywheel er en anerkjent administrert WordPress-vert.

Konklusjon

Pressmatiske superbrukere trenger ikke mye overbevisende for å bytte, siden Local er praktisk talt det samme utviklingsverktøyet du er vant til, bare at det nå leveres med en ekstra trøkk. Utviklere som tok Local av Flywheel for en spinn, endte med å bli forelsket og gjorde til slutt denne gutte gutten deres til utviklingsappen.

Hva med deg? Er du klar for livet ditt? Hvis du er klar for eventyret, kan du starte med å laste ned din gratis kopi av Local nå. Tross alt har du ingenting å tape, siden verktøyet er gratis, men du må komme med en plan for all den tiden du sparer.

Til neste gang, jubler ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me