Link Whisper: Smartere WordPress internkobling

I SEO-verden vinner du noen og mister noen. Men det ville være synd å tape så langt intern sammenkobling går. Det er bare ille, spesielt når Link Whisper, emnet for dagens gjennomgang, tilbyr deg nøyaktig det du trenger for å prøve en intern kobling som en proff.


Selv om de ignoreres av folk flest, er det å legge til interne lenker bra for brukeropplevelse (UX) og optimalisering av søkemotorer. Brukere kan finne relevant innhold raskt, og søkemotorer kan indeksere mer av innholdet ditt uten noen hikke. Dessuten kan internkobling øke engasjementet og redusere avvisningsfrekvensen siden brukere bruker mer tid på nettstedet ditt.

Fortsatt er internkobling slitsom, spesielt hvis du har massevis av innhold. Og hvis du ikke er forsiktig, kan du ende opp med foreldreløst innhold på nettstedet ditt, som er like ille som å ikke ha noe innhold i det hele tatt. Tross alt, hvorfor bry deg om å lage innhold som ingen ser?

Inntar Link Whisper-plugin, og du kan ta farvel med alle dine interne lenkeproblemer. I dagens innlegg oppdager du hvorfor dette WordPress interne koblingsprogrammet er et av de beste verktøyene for enhver eieren av nettstedet. På toppen av det viser vi deg nøyaktig hvordan plugin fungerer, noe som betyr at du kan treffe bakken.

Uten videre, la oss granse opp linkene dine på en måte som kommer brukerne dine og SEO-innsatsen til gode. Ikke gå uten å dele tankene dine i kommentarfeltet på slutten av innlegget. Hvis du vet om en plugin som slår Link Whisper, vil vi også gjerne høre om det ��

Hva er Link Whisper?

kobling hvisking intern kobling WordPress plugin

Link Whisper er en fantastisk WordPress-plugin som lar deg legge til og administrere interne lenker på nettstedet ditt. Takket være funksjoner som smart anker tekst, kunstig intelligens (AI) og rapportering, kan du eie interne lenker på nettstedet ditt som en sjef.

I følge utvikleren hjelper “Link Whisper deg til å ta det som en gang var en tidskrevende oppgave (som blir enda større etter hvert som nettstedet ditt vokser) og gjør det til en mulighet for deg å ha et bedre optimalisert nettsted enn konkurrentene.”

Det høres ikke ut dårlig. Spesielt den delen som lyder “… en mulighet for deg å ha et bedre optimalisert nettsted enn konkurrentene.” Hva er det ikke å elske med det?

Andre eiere av nettstedet er overbegeistret om Link Whisper også:

Link Whisper har fjernet 90% av arbeidet som er involvert i internkobling. Det som en gang var en oppgave som tok meg lang tid å gjøre, eller som var veldig vanskelig for en VA å gjøre ordentlig, tar nå bare minutter og gjøres slik jeg vil ha det. Gitt verdien av intern lenking i On-Page SEO, er denne plugin ingen brainer. – Jared Bauman

Og de 5-stjerners vurderingene kommer stadig. Utvikleren designet Link Whisper for å gjøre en jobb og gjøre det riktig. Det er en av de beste interne koblingsprogramtilleggene for WordPress. Jeg håper å vise deg hvorfor i løpet av et par sekunder, spesielt nå som vi vet hva Link Whisper er og hva det gjør.

Link Whisper-funksjoner

lenke hviskende funksjoner

Det beste med Link Whisper er det faktum at det ikke er for komplisert, som mange andre plugins. Det er så enkelt som det blir, noe som betyr at du ikke vil kaste bort tid på å konfigurere en horde med kompliserte innstillinger. Det hele er plug and play, men før vi kommer til alt det, la oss dekke hva Link Whisper tilbyr med tanke på funksjoner.

Forslag til automatiske lenker

lenke hvisk automatisk forslag til koblinger

Link Whisper er en intuitiv WordPress intern koblingsplugin. Programtillegget bruker utrolig AI for å foreslå kontekstuelle og relevante interne lenker når du skriver innlegget. Det er riktig; du trenger ikke forlate redigeringsprogrammet for WordPress for å finne og koble til relevant innhold på nettstedet ditt.

Uansett antall artikler på nettstedet ditt, kammer Link Whisper innholdet ditt for relevans når du foreslår mulige lenker. Etter det må du merke av i avmerkingsruten ved siden av et relevant forslag til intern lenke, og arbeidet ditt er over.

Smart forankringstekst

lenke hvisker smart anker tekst

Ankertekst er en viktig del av å tilby en bedre UX og øke SEO-rangeringene dine. Et godt eksempel er ankerteksten vi har brukt for lenken i forrige setning. Hvis du klikker på lenken, er du klar over at du går til en side som forteller deg mer om ankertekst.

Og det er det en ankertekst gjør. Den gir brukerne og søkemotorene kontekstuell og relevant informasjon om innholdet på koblingen. Hvis mange mennesker kobler til nettstedet ditt ved hjelp av “WordPress-temaer”, for eksempel, kan nettstedet ditt rangere godt for den ankerteksten selv om du ikke har brukt den i innholdet ditt.

Niche Pursuits LLC, gutta bak Link Whisper, kjenner dette faktum godt, og det er grunnen til at de har gjort det utrolig enkelt å legge til relevante ankertekster til koblingene dine. Med andre ord foreslår pluginen forankringstekst for koblingene dine automatisk. Og hvis du ikke liker forslagene til ankertekst, kan du legge til eller fjerne ord med et enkelt klikk!

Detaljert koblingsrapportering

kobling hvisking interne koblinger rapportering

Vet du hvor mange foreldreløse artikler du har på nettstedet ditt? Jeg vedder på at alle pengene mine ikke gjør det. Og det er et enormt problem siden du kanskje har stort innhold som besøkende og søkemotorer ikke kan finne. Ikke svett, for du kan snu ting ved å peke interne lenker til innhold som brukere og søkemotorer ellers ikke vil se.

Og den beste delen? Link Whisper-pluginen leveres med interne koblingsrapporter som hjelper deg å sette en finger på nettstedets koblingsstruktur. Du kan se alle innlegg og sider uten interne lenker. Videre kan du se antall utgående interne og eksterne lenker som kommer fra hver artikkel.

På toppen av det kan du enkelt legge til interne lenker til artiklene dine i bulk. Du trenger ikke å gå inn på hvert element på jakt etter lenker. du har et sentralt instrumentpanel som gjør prosessen altfor enkel. Nå må du finne ut hvordan du bruker hele tiden du sparer.

Link Whisper Global Settings

koble hviskende innstillinger

Igjen, innstillingsskjermen for Link Whisper er ikke for komplisert. Du får et par brukervennlige alternativer for å tilpasse interne lenker og forslag. I stedet for en rekke avanserte innstillinger, holder plugin innstillingsskjermen lys. Mange brukere trenger ikke å endre noen innstilling for å bruke plugin-modulen.

Hvis du trenger å endre hvordan plugin behandler interne lenker på nettstedet ditt, tilbyr Link Whisper deg et par alternativer. For eksempel kan du åpne alle interne lenker i en ny fane med et enkelt klikk. I tillegg kan du ignorere tall og bestemte ord uten å svette.

Annet enn det, kan du velge hvilke innleggstyper plugin-gjennomgangene for interne lenker gir deg sjansen til å fange opp alle interne lenker (eller mangel på) du ønsker. Videre kan du bytte på feilsøkingsmodus i tilfelle du trenger å finne feil på nettstedet ditt. Det er en lek å bruke Link Whisper, og jeg overdriver ikke noe.

Link Whisper Tutorials & Support

lenke hviskende tutorials

Når vi snakker om feil og sånt, kommer Link Whisper med videoopplæringer for å hjelpe deg i tilfelle du blir sittende fast av en eller annen grunn. Jeg vil hate å anta ting, men du vil neppe se videoene siden plugin-en er enkel å bruke. Men skulle du trenge hjelp, vil videoen komme til nytte.

På toppen av det kommer Link Whisper med et detaljert kunnskapsgrunnlag som dekker ofte stilte spørsmål (FAQs). Men hvis du trenger direkte hjelp, kan du alltid opprette en billett for å nyte støtte i verdensklasse. Tross alt er Link Whisper en premium WordPress-plugin, noe som betyr at du får profesjonell assistanse.

I tillegg kan du alltid sjekke ut Nisje Pursuits blogg for inspirerende innlegg på alle nisje-nettsteder. De dekker et bredt spekter av emner som dreier seg om å bygge vellykkede nisjenettsteder og online virksomheter. Men jeg taper; la oss nå installere plugin-modulen.

Hvordan installere Link Whisper WordPress Internt koblingsprogram

Link Whisper er et premium-plugin, noe som betyr at du ikke kan laste ned det fra WordPress-plugin-repo. Gå over til offisiell Link Whisper nettsted og klikk på Få Link Whisper nå , som vist på bildet nedenfor.

offisiell lenke hvisker nettsted

Velg deretter lisensen avhengig av dine behov ved å klikke på respektive Kom i gang som vi illustrerer i screengrab nedenfor.

kobling hvisking priser

Bortsett: Som du ser på bildet over, har du tre prispakker til disposisjon. Du har en lisens på én side, som koster $ 67 dollar per år. Annet enn det har du lisensen for tre sider og 10 sider til henholdsvis $ 97 og $ 147 per år. Gå alltid for pakken som tilfredsstiller budsjettet og behovene dine.

På den neste skjermen velger du din foretrukne betalingsmetode (PayPal eller kort), oppgir dine opplysninger og klikker på Kjøp -knappen nederst på siden, som vi fremhever nedenfor.

lenke hvisker kasseside

Etter å ha fullført kjøpet, viderekobler nettstedet deg til kontoen din, som vist nedenfor.

koble whispepr tilpasset konto

Fra kontosiden kan du se lisensen din og laste ned Link Whisper-plugin. Link Whisper sender deg en vennlig e-post med nedlastings- og aktiveringsinstruksjonene.

lenke hviskende aktiverings-e-post

Last ned plugin-modulen til datamaskinen din.

Installere Link Whisper

Etter det, logg deg på WordPress admin-dashbordet, naviger til plugins, og klikk Legg til ny som vi detaljer nedenfor.

installere lenken hvisker

På Legg til plugins , klikk på Last opp plugin knapp. Deretter treffer du Velg Fil for å velge Link Whisper-plugin du lastet ned tidligere, og trykk deretter på Installere nå knapp. Se bildet nedenfor for trinnene.

laste opp koblingen hvisking plugin

Klikk deretter på Aktiver plugin -knappen, som vist nedenfor.

aktivere kobling hvisking

Når du har aktivert plugin-modulen, naviger til WordPress-administratormenyen og klikk på Link Whisper, som vist på skjermdumpen nedenfor.

lenke hviskende wordpress menypost

På skjermbildet Link Whisper skriver du inn lisensnøkkelen din og klikker på Aktiver Tillatelse , som vist på bildet nedenfor.

aktivere koblingen hvisking lisens

N / B: Du kan finne lisensnøkkelen i Link Whisper-kontoen din eller nedlastings- / aktiverings-e-posten du mottok.

Når du aktiverer lisensnøkkelen din, låser Link Whisper opp ekstra undermenyelementer, som vist på bildet nedenfor.

lenke hviskende menyelementer

Og det er det; er du klar til å bruke pluginprogrammet Link Whisper for å forbedre de interne koblingene dine raskt. Å bruke plugin-en er så enkel som A, B, C. For å for eksempel se rapportene, naviger til Link Whisper> Rapport, som vist på bildet nedenfor.

lenke hvisker rapporter

Naviger til for å se Link Whisper-innstillingene Link Whisper> Innstillinger på ditt WordPress admin-dashbord, som vi fremhever nedenfor.

koble hviske admin innstillinger

Se? Ganske enkelt hele veien.

Trenger du flere detaljer? Her er en kort video som viser deg hvordan du bruker Link Whisper.


Link Whisper er en utmerket løsning for alle dine interne koblingsproblemer. Plugin-en er enkel å konfigurere og bruke; du bør være i gang på få minutter. Det gir deg mange muligheter for å legge til interne lenker i bulk eller individuelt, og i sin tur sparer du massevis av tid og penger.

Når prisene starter på bare $ 67 dollar per år, skal ingenting hindre deg i å implementere interne lenker på WordPress-nettstedet ditt som en proff. Plugin-en er fra anerkjente utviklere og online markedsførere, noe som betyr at du er i trygge hender.

$ 10 Off Link Whisper for WPExplorer-lesere

Tenker du på å få Link Whisper til å forbedre internkobling og SEO på nettstedet ditt? Med vår eksklusive WPEXPLORER kupongkode kan du spare $ 10 – lage en personlig lisens for bare $ 57 for det første året!

Spar 10 dollar på Link Whisper

Hva er dine synspunkter angående Link Whisper intern koblingsplugin? Bruker du en annen intern koblingsplugin i stedet? Del tankene dine i kommentarfeltet nedenfor. Takk på forhånd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me