Legg til vakre gallerier på ditt WordPress-nettsted ved hjelp av Envira Gallery

Envira Gallery er et allsidig gallery-plugin for WordPress som lar deg enkelt sette inn vakre bildegallerier på nettstedet ditt.


Som kjent har WordPress gallerifunksjonalitet innebygd i kjernen. Til tross for dette forblir gallery-plugins populære blant WordPress-brukere ettersom det innebygde galleriet er ganske begrenset og ikke tilbyr den samme funksjonaliteten, funksjonene eller stilen som andre plugins til.

Utviklerne av Envira sendte meg en testkopi av plugin for å teste plugin. I denne artikkelen vil jeg gjerne lede deg gjennom hvordan du kan bruke plugin-modulen til å legge til bildegallerier på nettstedet ditt. Jeg håper du liker gjennomgangen �� Eller hvis du vil, kan du se min EnviraGallery Plugin-videogjennomgang på slutten av innlegget.

Last ned programtillegget

Bruker Envira Gallery

Å legge til et nytt galleri er veldig raskt ettersom plugin-en integrerer perfekt med det eksisterende WordPress-grensesnittet. Hvis du er fornøyd med standardinnstillingene som Envira bruker, er alt du trenger å gjøre å laste opp bildene dine ved å bruke WordPress-filopplasteren, lagre galleriet og sette inn galleriet på nettstedet ditt.

Last opp bildene dine

Det er andre faner for å konfigurere galleriet ditt videre. Envira lar deg vise galleribildene i opptil seks kolonner. Hvis du ikke endrer dette alternativet, vil det standard være en kolonne.

En plugin som lar deg legge til flere temaer for galleriet og for lysboksen, er tilgjengelig for alle brukere av sølvmedlemskap og over (mer om dette senere). Det billigste medlemskapet kommer bare med ett tema som heter base.

Dette innstillingsområdet lar deg også definere kolonnebredden og margen under hvert bilde. Dimensjonene til bilder som vises på mobiltelefoner kan også defineres.

Konfigurer galleriet

Når noen klikker på et galleribilde, vises bildet ved hjelp av en lysboks. Lysboksen har mange kule alternativer som tastatur og musenavigering. Bilder kan også vises i en loop.

Innstillinger for lysboks for galleri

Som standard viser lysboksen miniatyrbilder for alle galleribilder nederst i lysboksen. Dette kan flyttes til toppen hvis du foretrekker det. Dimensjonene til miniatyrbildene kan også endres.

Galleri-miniatyrinnstillinger

Den forskjellige fanen lar deg endre galleritittelen, endre sidesluggen og legge til tilpassede CSS-klasser. Gallerier kan også importeres og eksporteres gjennom dette området.

Diverse galleriinnstillinger

Når du har publisert galleriet ditt, vil du få koden som er nødvendig for å vise det på nettstedet ditt. Plugin gir deg to kortkoder. Den ene bruker galleri-ID og den andre bruker gallerisidesluggen. Sidesluggen fungerer på samme måte som for innlegg og sider, dvs. hvis du ikke spesifiserer sidesluggen, vil WordPress generere en basert på navnet på galleriet ditt.

PHP-kode er også tilgjengelig, slik at du kan legge til galleriene dine til andre deler av nettstedet ditt, for eksempel topptekst eller bunntekst.

Kode for galleriet ditt

Når plugin-en er blitt aktivert, vil en “Legg til galleri” -knappen bli lagt til innleggsredigereren.

Legg til Envira Gallery-knapp

Hvis du klikker på knappen “Legg til galleri”, får du opp en liste over alle galleriene dine. Du trenger ganske enkelt å velge et galleri og deretter klikke på “Sett inn galleri” -knappen for å legge det til innlegg eller side.

Velg ditt galleri

Ved å sette inn et galleri vil kortnummeret for galleriet legges inn i innlegget ditt. Denne kortkoden kan selvfølgelig legges direkte ved ganske enkelt å kopiere kortkoden fra overlegget som ble vist etter at du publiserte galleriet. Du kan også legge til gallerier enkelt ved å huske galleri-ID eller gallerisidesluggen.

Shortcode for Envira Gallery

Gallerier kan legges til via hovedmenyen i Envira-galleriet som ligger i administrasjonsmenyen din i WordPress. Hvis du foretrekker det, kan du legge til nye gallerier direkte på siden med redigeringsprogrammet.

Legg til et galleri direkte i redigeringsprogrammet

Det endelige resultatet ser fantastisk ut. Gallerier er lydhøre, slik at de ser bra ut på mobile enheter (inkludert HD-enheter som Macbook Pro).

Et eksempel på et Envira-galleri

Plugin-en inneholder en widget for å sette inn galleriene dine i widgetiserte områder, for eksempel sidefeltet. Widgeten har ingen alternativer – du kan bare velge galleri og legge til en tittel for widgeten. Selv om det er vanskelig å klage på mangelen på konfigurasjonsalternativer for mye når utskriften ser bra ut.

Den eneste klagen jeg har, er at widgeten ikke ser ut til å vises ordentlig på innlegg eller sider som viser et galleri. Den vil laste widgeten fint på andre sider, men den setter seg fast i et konstant stadium av lasting når et galleri lastes i hovedinnholdsområdet og i sidefeltet. Jeg testet Envira på et testnettsted ved hjelp av Twenty Twelve og ingen andre plugins aktivert. Jeg testet også widgeten ved hjelp av Twenty Eleven-temaet, og det samme problemet fantes. Men jeg er overbevist om at dette er noe utviklerne snart har fikset.

Hvis du klikker på et hvilket som helst bilde i galleriet ditt, får du frem den fulle versjonen av bildet ved hjelp av en vakker lysboks. Det er en praktisk måte for besøkende å bla gjennom galleribildene dine, da alle bilder kan velges fra lightbox-området.

Envira Gallery Lightbox

Add-Ons

Et utvalg av tilleggsprogrammer er tilgjengelig for Envira som forbedrer funksjonaliteten til plugin-modulen. Disse er kategorisert i gratis, grunnleggende og avanserte tilleggsprogrammer.

Gratis tillegg er tilgjengelig for alle. Grunnleggende tilleggsprogrammer er tilgjengelige for sølvmedlemskap og over, og avanserte tilleggsprogrammer er tilgjengelige for gullmedlemskap og over.

Gratis

 • Beskyttelse – Deaktiverer å høyreklikke på bilder for å hindre folk i å enkelt stjele bildene dine.
 • Lysbilde – Lar deg lage stilige bildefremvisning.
 • CSS – Legger til en CSS-boks under diverse fanen for å legge til ytterligere stiltilpasninger.

Grunnleggende

 • Tags – Lar deg merke bilder med alle tagger / nøkkelord du ønsker.
 • Galleritemaer – Tilpass utseendet til galleriene dine med ferdiglagde galleristiler.

Avansert

 • super – Lar bilder vises i størst mulig størrelse i vinduet.
 • Full skjerm – Lar deg vise lysboks i galleriet i fullskjerm.
 • DeepLinking – Lar deg koble direkte til bestemte bilder ved å bruke SEO-vennlige URL-er.

Jeg er klar over at det har blitt vanlig sted å selge tilleggsprogrammer de siste årene. I dette tilfellet følte jeg ikke at det var berettiget. Funksjonalitet som hotlinkbeskyttelse og tagfunksjonalitet bør virkelig være innebygd i den grunnleggende versjonen av plugin-modulen. Det virker galt for meg å fjerne funksjonalitet og deretter legge den tilbake via en plugin bare slik at de kan selge forskjellige medlemsplaner for plugin.

Sluttresultatet er at du må ha ni plugins aktivert på nettstedet ditt i stedet for en. Hvis funksjoner må begrenses for billigere versjoner, tror jeg det ville være bedre å selge forskjellige versjoner av plugin slik at alle funksjoner er inkludert i en plugin.

Oversikt

Jeg har brukt mange andre galleri-plugins i det siste. Mange av dem fokuserer på stil fremfor substans. Jeg føler at Envira har fått balansen riktig ved å sikre at den først og fremst var designet for å kunne sette inn gallerier på nettstedet ditt raskt.

Den eneste feilen jeg fant var galleri-widgeten som ikke vises på sider der galleriet ble lastet inn i hovedinnholdsområdet. Jeg tror ikke dette er noe å være bekymret for, da Envira først ble offisielt lansert i slutten av januar 2014. Det er alltid små bugs i begynnelsen av et plugins liv, og disse feilene bør strykes ut i løpet av de neste månedene.

Plugin-programmet er tilbake fra $ 39. Det er fire medlemsplaner tilgjengelige for kundene. Alle planer kommer med ubegrensede gallerier, tilgang til dokumentasjon, grunnleggende forumstøtte og ett års støtte og oppdateringer.

Listen nedenfor viser hva du får med hver medlemsplan. Hver plan inneholder alle funksjonene i medlemsplanen som går foran den.

 • Bronse ($ 39) – Oppdateringer er begrenset til ett nettsted
 • Sølv (79 dollar) – Oppdateringer for tre nettsteder, prioritert e-poststøtte og tilgang til grunnleggende tillegg
 • Gull ($ 149) – Oppdateringer for ubegrensede nettsteder og tilgang til avanserte tilleggsprogrammer
 • Platinum ($ 259) – Lar deg inkludere Envira med et tema du selger

Envira lar deg oppgradere til en bedre plan ved bare å betale forskjellen i pris. Dette lar deg starte med en av de billigere pakkene og oppgradere når og når du trenger. De tilbyr også en 14 dagers 100% pengene tilbake-garanti.

Hvis du vil ha mer informasjon om plugin-programmet, kan du gå til den offisielle nettstedet til Envira Gallery.

Lær mer om Envira Gallery

Envira Gallery Plugin Video Review

Ikke glem å sjekke Envira Gallery Plugin Video Review av Kyla for å se pluginen live.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map