Legg til et jobbtavle på ditt WordPress-nettsted med WP Job Manager

Hvis du driver et nettsted basert på en spesifikk nisje, er det en sjanse for at du har vurdert å lage en form for jobbtavle for samfunnet ditt.


Noen nettsteder har ganske eksepsjonelle jobbrett. Hvis du vil følge i deres fotspor, har du noen forskjellige alternativer.

Det er premium-temaer og plugins som er spesielt designet for WordPress som lar deg lage helt automatiserte jobbtavler, samt plugins som lar deg legge til jobbrettfunksjonaliteten til det eksisterende nettstedet ditt (selv om de vanligvis krever at du vedlikeholder dem selv).

La oss se på et av disse programtilleggene.

WP Job Manager Manager WordPress Plugin

WP Job Manager er et gratis WordPress-plugin som lar deg lage et enkelt Jobbrett for å legge ut og administrere stillingsoppføringer direkte fra admin-dashbordet eller via et skjema for jobbinnsending.

Plugin gir deg muligheten til å legge til alle jobber manuelt, i tillegg til at de registrerte brukerne dine kan legge ut stillingsannonser. Det lar deg også kjøpe premium tillegg som øker funksjonaliteten slik at betalte oppføringer og varsler i tillegg til flere andre alternativer.

La oss gå gjennom trinnene for å få WP Job Manager opp og kjøres på nettstedet ditt.

1. Installer og konfigurer WP Job Manager

Når plugin-en er installert og aktivert, kan vi begynne å konfigurere den til dine spesifikke jobbkort-behov. Innstillingsdelen av plugin-modulen er relativt minimalistisk. Det er delt opp i to seksjoner: Stillingsannonser og stillinger.

Jobbliste gir grunnleggende informasjon om hvordan jobber vises på nettstedet ditt:

Innstillinger - Stillingsannonser

Stillingsinnleveringer dikterer hvordan jobber sendes inn og om de krever at en brukerkonto på nettstedet ditt skal gjøre det:

Innstillinger - Stillinger

2. Opprett jobbkategorier

Jobbkategorier

Jobber kan deles inn i kategorier avhengig av dine behov.

Jobblistekategoriene er like enkle å opprette som en vanlig kategori for blogginnlegg. Dette gjøres i den nye delen Jobbnoteringer på dashbordet ditt, under Jobbkategorier menyalternativ.

Hver kategori inneholder et navn, URL-snegle og en beskrivelse. Som med innleggskategorier kan du lage så mange av disse du vil.

3. Opprett jobbtyper

Jobbtyper

Det er flere jobbtyper som er opprettet under installasjonen.

Jobbtypene definerer om en stillingsoppføring er på heltid, deltid eller et av de forskjellige andre tilgjengelige alternativene. Som med jobbkategoriene, kan du opprette flere typer når du trenger dem.

4. Lag en ny jobboppføring i dashbordet

Ny jobboppføring

Nå som du har den grunnleggende konfigurasjonen for jobbtavlet på plass, er det på tide å lage din første jobboppføring. Denne prosessen ligner veldig på å lage et nytt innlegg eller side. Du skriver inn en tittel, jobbinnhold og kategoriserer oppføringen. Du kan også velge type stillingsoppføring på dette tidspunktet.

Det er en stor forskjell mellom dette vinduet og det vanlige blogginnleggsadministrasjonsområdet. Med Ny jobboppføring innlegget får du et ekstra panel som inneholder forskjellige Data for stillingsoppføringer.

Data for stillingsoppføringer

Disse datafeltene gir deg muligheten til å legge til ytterligere detaljer i hver stillingsfortegnelse. Disse ekstra feltene inkluderer Jobbsted, firmainformasjon, Jobbs utløp og muligheten til å markere stillingen som fylt.

5. Lag en ny jobboppføring med innsendingsskjemaet

Innleveringsskjema

Hvis du bestemmer deg for å la brukerne dine sende inn stillingsannonser, bør du opprette et skjema for jobbinnsending.

Programtillegget gjør det enkelt å sende jobber. For å opprette et innsendingsskjema må du opprette en ny side på nettstedet ditt og legge til følgende kortkode:

[Submit_job_form]

Dette vil konvertere siden til et innsendingsskjema som lar brukerne dine legge til all relevant informasjon for jobben. Med stillingsskjemaet kan du imidlertid ikke angi en utløpsdato på stillingsoppføringen.

Når du har fullført skjemaet, kan du forhåndsvise hvordan det vil se ut på nettstedet. Hvis du er fornøyd med informasjonen du har gitt, kan du fullføre innsendingsprosessen og publisere stillingsoppføringen til jobbtavlen.

6. Viser stillingsannonsene

Stillingsannonser

For å vise stillingsannonsene på nettstedet ditt, trenger du ganske enkelt å legge til en kortkode på en side på samme måte som jobbsendingsskjemaet.

Kortkoden som kreves for å lage en fullstendig liste over alle åpne posisjoner er:

[arbeidsplasser]

Det er flere kortkodealternativer tilgjengelig for deg som lar deg filtrere jobblisten din på spesifikke måter.

For eksempel er det et alternativ for kortkoder som lar deg spesifisere jobbkategorien som vises. Med dette filteret kan du deretter opprette flere sider på nettstedet ditt, hver med sin egen stillingskategoriliste.

For ytterligere informasjon om snarveiene som er tilgjengelige for å filtrere stillingsannonsene, besøk plugin-dokumentasjonswikien.

Jobb-dashbordet

I likhet med innsendingsskjemaet og stillingsannonsene, kan du opprette en arbeidsoversiktside for brukerne dine med en annen enkel kortkode:

[Job_dashboard]

Denne siden lar brukere som er logget inn, se alle jobbene de har lagt ut på nettstedet ditt.

Dette gir dem en enkel metode for å redigere og administrere innleggene sine uten å måtte søke gjennom hele stillingsoppføringsarkivet.

Ytterligere premiumfunksjoner

Legg til Ons

Det fine med denne plugin-en er at selv om den er gratis og tilbyr et stort antall alternativer, kan du kjøpe tilleggsprogrammer som øker nytten av den.

Premium-alternativene for denne pluginen inkluderer forskjellige metoder for å ha betalte oppføringer. Dette lar deg konfigurere jobbtavlen til å kreve betaling for å sende inn en jobb. Denne betalingen kan samles inn ved hjelp av PayPal eller andre online betalingsmetoder og kan stilles inn slik at du ikke trenger å levere noen innspill til stillingsannonsene for å tjene penger fra styret.

Det er andre premium tillegg som øker brukervennligheten til jobbrettet ditt. Disse varierer fra stillingsvarsler til søknadsfrister og kan hjelpe deg med å få jobbtavlen til å skille seg ut fra det grunnleggende alternativet på mange måter.

Teamet som opprettet plugin-en har utviklet de fleste av disse tilleggene, men det er flere alternativer som er opprettet av tredjeparter.

De er absolutt verdt å undersøke om du vil tjene penger på jobbtavlen eller forbedre funksjonaliteten for leserne dine.


Selv om det er flere avanserte alternativer for jobbrett tilgjengelig på markedet, er de først og fremst premium plugins eller temaer. Vi har mange flotte jobbrett WordPress-temaer her på WPExplorer (som Jobify, JobEngine og Job Roller for å nevne noen).

De WP Job Manager plugin er en utmerket måte å lage et jobbrett uten å måtte endre nettstedet ditt fundamentalt. Hvis det er en funksjon som viser seg å være nyttig for leserne dine, er det veldig enkelt å forbedre og utvikle seg over tid, så vel som billig å legge til premium funksjonalitet til.

Har du vurdert å sette opp et jobbtavle på hjemmesiden din, eller bruker du en allerede? Vi vil gjerne høre tankene dine om å opprette et jobbtavle i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me