Å lage nyttig innhold er bare en del av det som gjør at trafikken kommer til bloggen din uke etter uke. En annen stor del er å dele nettstedet eller bloggen din med leserne for å holde dem tilbake. En av de mest effektive måtene å dele nytt innhold eller produkter med besøkende, er med et nyhetsbrev. Vi har til og med en her på WPExplorer (den er der i sidefeltet hvis du ikke så det allerede).


Nyhetsbrev er en fin måte å dele nytt innhold med lesere som ellers ikke ville se det på sosiale medier, for la oss være ærlige – tweets og tidslinjeposter blir begravet raskt. Et nyhetsbrev kan imidlertid oppdages når som helst og vil sannsynligvis ikke bli oversett så lett som et innlegg i sosiale medier. Men nå er den vanskelige delen – hvordan skal du få folk til å melde seg på nyhetsbrevet ditt?

Bloom-e-post-tilvalgsprogrammet

bloom-dashbord-simuleringer

Det enkle svaret på spørsmålet mitt over er en e-post tilmeldingsskjema. Noe som du kan ha popup, vrikke, skyve inn eller ganske enkelt plassere på nettstedet ditt for å gi leserne muligheten til å melde deg på. Du kan selvfølgelig ha en tilpasset opt-in-form som er laget akkurat for deg, eller gjøre det selv hvis du har kodingsevnen. Men for de fleste av oss er en plugin den beste og enkleste veien å gå. Og det er her Bloom kommer inn.

Bloom er den splitter nye plug-in-plugin for e-post fra hjernen på Elegant Themes. Vi elsket deres Monarch sosiale plugin, så da vi så at de opprettet en e-post-tilvalg-plugin vi var superglade for å prøve det. Og det skuffet definitivt ikke! Bloom er full av gode funksjoner og brukervennlige alternativer, slik at ethvert nivå av WordPress-bruker kan lage en nydelig og effektiv opt-in-form for deres nettsted.

Tilpass skjematilpasninger

Det er mange flotte funksjoner innebygd for å gjøre det enkelt å lage opt-in-skjemaer. Seriøst – gutta på Elegante temaer tenkte på alt! Det er seks grunnleggende opt-in-typer du kan velge mellom som du kan bruke til å legge til nyhetsbrev-tilmeldinger over hele ditt WordPress-nettsted: pop-up, fly-in, under innlegg, inline, låst innhold og widget. Og for hver av disse layoutene er det mer enn 100 stylingmaler som hjelper deg i gang.

Malene er bra, men hvis du ønsker å få virkelig tak i det, kan du gjøre det. Hvert element er fullstendig tilpassbar. Bruk de innebygde fargevelgerne for å finne din perfekte sekskantverdi, og last opp dine egne kreative bilder til dine opt-in-skjemaer. Du kan til og med legge til tilpasset CSS hvis du vil bli veldig fancy. Bloom gjør det enkelt å lage tilpassede skjemaer for tilvalg.

bloom-former

Og selvfølgelig jobber Bloom med de største e-postmarkedsføringsprogramvareselskapene som de fleste av oss kjenner og elsker. Dette inkluderer MailChimp, AWeber, Constant Contact, Campaign Monitor, Mad Mimi, iContact, GetResponse, Sendinblue, MailPoet, Feedblitz, Ontraport og Infusionsoft. Du kan også bruke Bloom med din egen tilpassede HTML-form. Så du skal være ganske godt dekket, og det skal være et stykke kake for deg å legge tilvalgskjemaer på nettstedet ditt, uansett hvordan du planlegger å lage og administrere nyhetsbrevene dine!

Opt-in Forms Split Testing

Hva kan du virkelig optimalisere opt-in-skjemaene dine? A / B-delingstesting er en av de beste måtene å lage og perfeksjonere din opt-in-form, og Bloom kommer med den innebygde evnen til å hjelpe deg med å dele test raskt og enkelt. Etter at du har opprettet et opt-in-skjema, kan du klikke på delt pil-ikonet for å konfigurere delt test.

Bloom A / B-delingstesting

Når du klikker på “Legg til variantknapp”, vil Bloom duplisere gjeldende opt-in slik at du kan finjustere alle tilvalgselementer du vil ha for deltesten. Når du er ferdig, lagrer du varianten din og går tilbake til hovedvinduet for opt-in. Klikk på “Start Test” -knappen når du er klar til å begynne, og Bloom vil tjene opp hver tilvalg til de besøkende og følge med på deres inntrykk og konverteringer. Når du vet hvilken opt-in som gjør det bedre, kan du avslutte testen din, velge en vinner og slette eller deaktivere opt-in som mistet.

Enkel nyhetsbrevhåndtering

En annen flott funksjon ved Bloom er at plugin-en holder oversikt over alle e-postkontoer og nyhetsbrevlister du legger til tilvalgene dine. Dette gjør det enkelt for deg å se på et øyeblikk hvordan e-postlistene dine har vokst siden du la til Bloom.

Bloom: E-postkontostyring

Opt-in Statistikk

Når du har konfigurert et parskjemaer, kan du spore resultatene deres via statistikkfanen. Du kan se en rask summering av dine totale konverteringer, totale abonnenter og vekst (hos abonnenter per uke). Det finnes også en sammenligningstabell over alle dine nåværende opt-ins, samt en graf som du kan bruke til å visualisere effektiviteten til opt-ins.

Bloom: Optin Statistics

Enkel import- og eksportalternativer

Den siste funksjonen vi ønsket å dele med deg er import og eksport fanen. Hvis du driver flere nettsteder, er dette en flott funksjon å ha på hånden. Du kan enkelt eksportere dine opt-in-skjemaer for senere å importere til andre nettsteder. På denne måten kan du beholde konsistente opt-in-skjemaer over et nettverk av nettsteder, uten å måtte gjøre om alle stylingtilpasningene dine om og om igjen.

Bloom: Import og eksport

Nå som du har sett hva som gjør Bloom så flott, la oss grave i plugin slik at du kan se hvor enkelt (og morsomt) det er å bruke!

Rask guide til bruk av Bloom Email Opt-in WordPress Plugin

Først må du installere Bloom akkurat som du ville gjort. Denne fantastiske premium-plugin-en er inkludert i utvikleren og medlemstiden for elegante temaer, som starter på bare $ 89 og inkluderer tilgang til alle temaene deres, plugins og ressurser (mye hvis du spør meg). Last ned zip-filen fra Elegante temaer. Logg deg deretter på WordPress-nettstedet ditt og naviger til plugins, legger til nytt og importerer Bloom Zip-filen. Når du har aktivert plugin-modulen, ser du Bloom i sidefeltet.

Klikk på Bloom-menypunktet og deretter på “Legg til optin” -knappen.

Bloom: Legg til en ny optin

Velg deretter din optin-stil. Du bør se seks alternativer: pop-up, fly-in, under post, inline, låst innhold og widget. Miniatyrbildene skal hjelpe deg med å forstå hvordan hvert alternativ fungerer, men hvis du ikke er sikker på at du alltid kan endre optin-stilen senere.

Bloom: Velg Optin Style

Bloom Setup Options

Nå som du har valgt optin-stilen, er det på tide å starte oppsettet. Gi navnet ditt og legg til nyhetsbrevet. Vi bruker MailChimp her på WPExplorer, så det er det jeg valgte fra rullegardinmenyen. Klikk deretter på “Legg til konto” som skal åpne et kontonavn og en API-nøkkel.

Bloom: Navn og leverandør av nyhetsbrev

Legg til et hvilket som helst kontonavn du ønsker. Det er best å velge noe som gjør det enkelt for deg å huske hvilken nyhetsbrevliste API du legger til.

Du må hente API-nøkkelen fra leverandøren av e-postmarkedsføring som du har valgt. Det skal være enkelt å finne, og hvis du ikke vet hvor du skal lete, bør et raskt Google-søk ha svaret. Men hvis du bruker MailChimp som oss, logger du bare på kontoen din og klikker på navnet ditt øverst til høyre. Klikk deretter på “Konto” og under “Tilbehør” skal du se et “API-nøkler” -alternativ. Hvis du ikke har en ennå, klikker du på “Opprett en nøkkel” -knappen og deretter kopierer API-nøkkelen din herfra (og jeg vil tro at prosessen med å lokalisere API-nøkkelen din vil være ganske lik med andre leverandører).

Nå kan du logge av MailChimp (eller din foretrukne nyhetsbrevplattform), og gå tilbake til Setup-siden for Bloom. Lim inn API-tasten et klikk for å “Autorisere.” Dette vil bekrefte API-nøkkelen din og åpne et alternativ til “Velg e-postliste.” Hvis du har opprettet flere adresselister, vil du se dem alle oppført her. Velg listen din, og klikk deretter “Neste.”

Bloom: Legg til API-nøkkelen din

Bloom Design Options

Nå kan du velge hvordan optin-skjemaet ditt skal se ut. Det er over 100 maler til å begynne med. Det er mange farger og design å velge mellom, så velg favoritten din og klikk på “Neste” for å tilpasse.

Bloom: Optin Design Maler

Det er her Bloom blir fancy. Det er mange gode alternativer for å lage din egen tilpassede optin-form. Legg til en tilpasset tittel og melding slik at leserne får vite hva nyhetsbrevet ditt handler om, og hvorfor de bør abonnere.

Bloom: Tilpasset tekst

Deretter legger du til et tilpasset bilde for å gi innvirkning på optin din og få besøkende til å abonnere asap. Du kan legge til bildet ditt om, nedenfor, til høyre eller til venstre for innholdet ditt (eller ikke har noe bilde i det hele tatt – det er opp til deg). Du kan også legge til en animasjon til bildet vårt for å fange folks oppmerksomhet. Og Bloom har til og med en innebygd avkrysningsrute slik at du kan skjule bildet ditt på mobilen – noe som er en fin måte å gjøre optin din lesbar på små enheter.

Bloom: Image Settings

Når du blar nedover, ser du den første delen av stylingalternativene for opt-in. Fra denne delen kan du velge mellom ubegrensede bakgrunnsfarger, 80+ tilpassede Google-skrifter, lys eller mørk tekst og stil og ramme for opt-in. Det er ubegrensede kombinasjoner her, slik at du virkelig kan lage det utseendet du ønsker.

Bloom: Optin Styling

Neste opp – skjemaoppsett. Dette inkluderer hvor du vil ha ditt faktiske registreringsskjema for nyhetsbrev (til høyre, venstre eller under innmeldingsinnholdet), og hvilken informasjon du vil samle inn fra besøkende når de abonnerer. Du kan også tilpasse teksten for påmeldingsknappen slik at den samsvarer med resten av innholdet og funksjonene du har valgt.

Bloom: Form Setup

Når du går videre, er det også stylingalternativer. Disse ligner ganske godt på alternativene for valg av styling, bare de gjelder abonnementsskjemaet for nyhetsbrevet du nettopp la til. Dette inkluderer flere fargeplukkere og layoutalternativer for et tilpasset skjema.

Bloom: Form Styling

Det siste designalternativet du finner er for din formkant. Disse alternativene er for kanten mellom opt-in-innholdet og nyhetsbrevskjemaet ditt, og de fungerer uansett hvilken layout du velger for skjemaet ditt.

Bloom: Form Edge

Du kan også legge til bunntekst i skjemaet ditt, noe som kan være et bra sted hvis du vil legge til en avsløring eller lenke til personvernreglene. Og du kan legge til en tilpasset suksessmelding også – det er like enkelt som å skrive den inn.

Bloom: Bunntekst og suksessmelding

Og sist, men ikke minst, inkluderer Bloom også et tilpasset CSS-felt der du virkelig kan gjøre opt-in-formen din til en slags. Hvis du ikke er kjent med CSS, eller ikke føler deg trygg i kodingsferdighetene dine, er det best å hoppe over denne ruten eller ansette noen som hjelper deg med å lage et stykke tilpasset kode som du kan bruke til å utforme optin-formen videre (kassa Mikrolancer hvis du leter etter litt hjelp fra en utvikler).

Bloom: Custom CSS

Åh, og når som helst i prosessen kan du klikke på det lille blå øye i øverste høyre hjørne for å se en direkte forhåndsvisning av arbeidet ditt. Dette er en flott funksjon, siden du kan finpusse designet mens du lager det for å få det helt riktig.

Bloom: Live Preview

Bloom Display Options

OK, nå er det på tide å velge når og hvordan opt-in skal vises. Bloom er full av alternativer og innstillinger, slik at du kan lage opt-in-skjemaer for enhver situasjon. Velg forsinkelse eller utløs handling for opt-in din, så vel som de spesifikke sidene, innleggene eller kategoriene du vil bruke den til. Hvis du vil lage en tilpasset opt-in for hjemmesiden din, en egen for butikken din og en annen opt-in som utløses bare etter at noen kommenterer at du kan! Du kan se et øyeblikksbilde av alle skjerminnstillingene nedenfor.

15-display-alternativer

Når du er ferdig med å konfigurere visningsalternativene, kan du klikke for å lagre og avslutte. Det er det! Du opprettet nettopp et tilpasset opt-in-skjema ved å bruke Bloom. Fint arbeid!

Pakk inn

Bloom er en flott plugin, med alle slags flotte funksjoner du ønsker i en opt-in plugin. Delte tester, statistikk og tilpasninger er alle innebygd for å gjøre det enklere for deg å opprette en e-post tilmeldingsform som fungerer. I tillegg til rene ui og greie alternativer gjør bruk av plugin-en til en lek. Forhåpentligvis har vi vært i stand til å hjelpe deg med å få konfigurert programtillegget, men hvis du har kommentarer eller spørsmål, kan du la dem være under! Og hvis du vil lære mer om Bloom, kan du sjekke hele utgivelsesinnlegget på Elegant Themes-bloggen.

Få Bloom For WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me