Hvorfor bruke DesktopServer

Hvis du er seriøs med WordPress Development og vil gjøre ting enklere / raskere når du oppretter og distribuerer nettstedene dine, kan det være lurt å ta en titt på DesktopServer, som er et førsteklasses program som lar deg lage lokale installasjoner av WordPress og deretter en gang klare distribuer dem til ditt live nettsted.


Hvorfor du bør jobbe lokalt

Hvorfor installere WordPress lokalt

Hver gang du gjør vesentlige endringer på WordPress-nettstedet ditt, bør du gjøre dem på et teststed først. Med mindre du vet hva du gjør, betyr det å jobbe live at du risikerer kodingsfeil, plugin- og tema-inkompatibiliteter eller til og med sikkerhetsproblemer. Det er bedre å spille det trygt og bruke et iscenesettelsesområde, og det er ingen sikrere eller isolerte enn en lokal installasjon av WordPress.

Å jobbe lokalt gir deg sjansen til å endre temaer, installere nye plugins, legge til kodebiter, tilpasse innstillinger og mer alt i et trygge omgivelser der ditt live nettsted forblir i perfekt stand. Du kan se hvilke plugins som spiller fint med hverandre, eller teste hvordan nettstedet ditt vil se ut med et nytt tema. I tillegg har det å jobbe lokalt den ekstra fordelen med å være en sikkerhetskopi av det endelige designet som du bestemmer deg for å publisere til ditt live nettsted.

Lokale installasjoner er også typisk mye raskere enn live nettsteder, noe som sparer deg for mye tid hvis du er en utvikler. Siden din egen datamaskin er serveren din, vil du ikke bli redusert eller oppleve noen strømbrudd mens du tester. Du kan finjustere så mange linjer med CSS eller PHP du vil uten å måtte logge inn via FTP eller hosting-dashbordet for å gjøre endringene.

Og den siste store fordelen er at du kan jobbe lokalt hvor som helst siden lokale installasjoner er lokale, noe som betyr at det ikke er behov for internettilgang. Så hvis du har et klientprosjekt, men du sitter fast i et fly med $ 10 / t internett, eller på et sted med liten eller ingen tilgang, bare logg inn på din lokale installasjon. Du kan få arbeidet ditt gjort, ikke Internett-behov.

Nå som du vet noen av grunnene til at du skal jobbe lokalt, vil vi fortelle deg hvordan! Nå kan du installere generiske MAMP, WAMP eller XAMPP på din Mac- eller Windows-datamaskin, men vi kan fortelle deg at det er en bedre måte. Bruk DesktopServer. De har strømlinjeformet prosessen med lokal WordPress-installasjon, noe som gjør det enkelt for alle nivåer av WordPress-brukere å få en lokal installasjon i gang på kort tid.

Hvorfor du bør bruke DesktopServer i stedet for MAMP eller WAMP

Hvorfor bruke DesktopServer

Å installere WordPress lokalt krever mange trinn, og hvis du aldri har gjort det før, kan det være en ganske utfordring. Ikke med DesktopServe, men dette praktiske programmet gjør lokal installasjon til en lek.

Bare last ned versjonen for systemoppsettet ditt (som du kan hente fra ServerPress-kontoen din under Min konto> Innkjøp> Vis detaljer og nedlastinger), pakke ned nedlastingen, installer applikasjonen og følg deretter instruksjonene for å opprette din nye lokale side og server ( Du kan lese om alle trinn i detalj i DesktopServer Komme i gang-guiden). Det er det – DesktopServer konfigurerer serverne og installerer WordPress for deg, så alt du trenger å gjøre er å følge med.

Vil du finne en fil? DesktopServe oppretter automatisk en “Websites”-undermappe i “Documents” -mappen der du kan finne alle de nåværende nettstedene dine med navn, samt temaer og plugins i dem.

Hva annet gjør DesktopServer så fantastisk

DesktopServer by ServerPress gjør så mye mer enn bare å installere en lokal versjon av WordPress. Du har tilgang til mange innebygde funksjoner for å gjøre din lokale installasjon superdrevet. Og mens gratisversjonen av DesktopServer er flott, spesielt for å ta den med på en testkjøring, vil du virkelig ha premiumversjonen som inkluderer:

  • Legge til ubegrenset lokale nettsteder (mens gratisversjonen er begrenset til bare 3)
  • Lag en WordPress flersteds
  • Kopiere WordPress-nettsteder med bare noen få klikk
  • Enkelt eksport og arkiv dine lokale nettsteder
  • Direkte distribusjon et lokalt nettsted til din live-server
  • Legge til “blåkopier”For ofte brukte WordPress-konfigurasjoner
  • Brukes med populære plugins som BackupBuddy, Duplicator, BackWP Up, BackUp WordPress, InfiniteWP og ManageWP
  • Og så mye mer! Bare besøk nettstedet deres for å se hele listen over DesktopServer-funksjoner.

DesktopServer: 5 stjerner for enkle og kraftige lokale installasjoner

Vi elsker hvor enkelt DesktopServer er å installere og konfigurere (goodbye MAMP), og er glade for å prøve noen av de mer avanserte funksjonene selv når vi kommer i gang med mer temautvikling her på WPExplorer. Du kan også se vår forrige anmeldelse av DesktopServer av Lucy Beer for å lære hva hun synes om dette om denne fantastiske WordPress-ressursen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me