Som mange mennesker før jeg forplikter meg til tjenester eller månedlige avgifter, tar jeg en lang titt på tilbudet for å forsikre meg om at det blir en verdig investering. Så i dagens innlegg trodde jeg at jeg gir deg en ærlig, jordnær gjennomgang av ManageWP.com. Hvis du vurderer det, kan du lese videre!


Hva det er

ManageWP.com er en tjeneste for å samle vedlikeholdet av flere WordPress-nettsteder i en fin verktøykasse. Når du er konfigurert med en konto, legger du til nettstedene dine (mer om dette nedenfor), i et grensesnitt ser du oppdateringer som er tilgjengelige, administrerer sikkerhetskopier og får direkte tilgang til WordPress-dashbordet.

Registrering og prøv ManageWP GRATIS i 14 dager

Hvem er det til?

Vel, du kan argumentere for at noen med flere enn et par WordPress-nettsteder vil ha fordel av ManageWP, men la deg fortelle deg om situasjonen min og kanskje du vil være empati. I tillegg til å bygge WordPress-nettsteder for klienter, passer vi også på hosting og kontinuerlig vedlikehold av WordPress-oppsettet. Da det var et dusin nettsteder, ikke noe problem, tjue eller så – ok greit… når jeg ankom rundt 40 nettsteder jeg behov for å finne en annen løsning.

Reflekterer over dette, tror jeg at jeg ventet altfor lenge på å gjøre noe. Logger på så mange nettsteder og oppgraderer en mengde plugins hver måned, sjekker sikkerhetskopier, vedlikeholder databasen osv. Jeg vet ikke hvordan jeg gjorde det så lenge! Men det er her ManageWP kommer inn.

Få importert nettsteder

Etter at du har startet med kontoen din, må du legge til nettstedene dine på ManageWP.com, dette innebærer to ting:

  1. Angi detaljene i ManageWP-verktøyet
  2. Installere “arbeiderplugin” på hvert av nettstedene

Det er et CSV-importalternativ for å liste alle nettstedene inn i systemet, jeg valgte faktisk å gjøre dem én om gangen. Jeg var litt ny på det, men jeg ville også ta meg tid til å kategorisere nettstedene i grupper. For eksempel er alle nettsteder bygd på Genesis i en gruppe, alle de som bruker oppgaven i en annen og alle de tilfeldige, vel en gruppe for de også.

De en om gangen grensesnittet er avbildet nedenfor.

Importerer et nettsted

Importerer et nettsted

Oppdaterer … Alt!

Akkurat, så dette er den kule biten. Når du har gjort alt det harde arbeidet med å sette opp nettstedene dine, er det en belønning. Gå tilbake til hoveddashbordet, og presentert ditt med et antall verktøy. Den jeg bruker mest er avbildet nedenfor.

Få oppdatering!

Få oppdatering!

Nå kan du bare gå vill og klikke Alt i de forskjellige seksjonene, og jeg er sikker på at det hele ville fungere. Jeg pleier å være litt mer valgfri mer, fordi jeg vil vite hvilken plugin som blir oppdatert, hva som er nytt i det og viktigst av alt – vil det føre til et problem for nettstedet XYZ.

Så du kan åpne disse alternativene og se flere detaljer om nøyaktig hvilke plugins som har oppdateringer.

Mer detalj om oppdateringene

Mer detalj om oppdateringene

managewp-changelogPå denne måten kan du lese endringsloggen (klikk versjonsnummeret for å se det), og når du er glad for at du vet hva som skjer, klikker du på oppdater alle ved siden av en spesifikk plugin, og dette vil rulle plugin-modulen til alle nettsteder som har det.

Første gang du gjør det gir ekte tilfredshet!

Direkte tilgang til WordPress Dashboard

managewp-admin

Dette er definitivt funksjon nummer 2 som jeg elsker.

Fra sidefeltmenyen har du muligheten til å “Åpne administrator her”, det gjør akkurat det.

Inne i ManageWP-oversikten du får presentert WordPress-oversikten for det aktuelle nettstedet, sjekk en innstilling, rediger et innlegg alt du trenger for.

Visst slår manuelt pålogging på hvert enkelt nettsted.

Teamet og jeg elsker dette når vi gjør kundesupport, les et billetthopp direkte til dashbordet på nettstedet i spørsmål, løser problem.

Du vil ha mer rett?

Vel, det er mye mer, la meg gi deg en virvelvind-tur rundt andre funksjoner jeg bruker regelmessig.

Brukerstyring er flott. Du har fått et nytt teammedlem, og du vil opprette dem en konto på _ disse 11 nettstedene eller på alle nettstedene i den gruppen, ikke noe problem. Det samme gjelder når nevnte teammedlem forlater, opphever tilgang eller endrer rolle (f.eks. Fra redaktør til abonnent) på flere nettsteder på en gang.

Kommentarer er også noe jeg fikser regelmessig, alt på en gang. I stedet for å logge på hvert nettsted for å spam eller godkjenne kommentarer, kan du se dem alle i ManageWP og handle dem etter behov..

Det er muligheten til å lage innlegg og sider direkte fra dashbordet. Hvis du kjører en gruppe av dine egne nettsteder, kunne jeg se at dette ville være en fin funksjon, slik at du kan lage innhold på tvers av nettverket ditt fra ett sted. De fleste nettstedene klarer jeg nedenfor for kunder, så noe bruker jeg ofte.

Sikkerhetskopiering er absolutt en sentral funksjon i ManageWP, men jeg vil være ærlig og si at jeg ikke har reist dit ennå. For øyeblikket bruker jeg en blanding av BackupBuddy og Vaultpress, og har flyttet sikkerhetskopiene til ManageWP blitt plassert i “når jeg får litt fritid” -kurv. Jeg kommer dit da jeg er opptatt av å se hvordan det fungerer.

administrerer-wp-verktøy-lenkerFor hvert nettsted gir grensesnittet deg også hurtigkoblinger til en rekke tjenester du kjenner igjen. Visst kan du få disse bokmerkene, men det gjør at det blir raskere å bare kunne hoppe rett til tjenesten, med domenenavnet allerede definert.

Prøv det med gratis prøveversjon

Som alltid er det godt å kunne få en gratis prøveperiode for å leke med et verktøy som dette selv. ManageWP.com tilbyr en 14 dagers gratis prøveversjon, fra minnet kan du bare laste opp til 5 nettsteder under prøveperioden, men det er mye å leke med mens du tester ting.

Lykke til med å administrere WordPress-nettstedene dine! Legg gjerne en kommentar her hvis du har et spesifikt spørsmål om min erfaring med tjenesten, eller hvis du vil legge til noen egne tanker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me