missinglettr anmeldelse

I denne artikkelen vil vi gjennomgå Missinglettr – et brukervennlig, helautomatisert, innholdsmessig nytt verktøy for sosiale medier.


Gitt at rekkevidden for organiske innlegg i sosiale medier er omtrent 1-2%, det er bare fornuftig å jevne mellomrom del ditt eksisterende innhold på disse plattformene. Å gjenopprette innlegg i sosiale medier fra det samme gamle innholdet er imidlertid en tidkrevende oppgave. Ville du ikke heller brukt den tiden på å jobbe med nytt innhold?

Tast inn Missinglettr.

missinglettr destinasjonsside slå blogginnlegget til kampanjer på sosiale medier

Missinglettr er et brukervennlig, automatisert, repurposing verktøy for sosiale medier. Det gjør blogginnleggene dine automatisk til engasjerende sosiale mediekampanjer, og legger dem ut hele året. Det er egentlig så enkelt som det høres ut. her er hvordan Missinglettr fungerer:

  • Du går inn i et blogginnlegg i Missinglettr.
  • Den genererer automatisk en kampanje for sosiale medier, sammen med en innholdskalender.
  • Du kan redigere / fjerne hvert innlegg i sosiale medier som du vil og deretter godkjenne kampanjen.

Og det er det. Missinglettr vil dele innleggene dine i dine respektive sosiale mediekanaler.

Hvordan bruke Missinglettr til automatisk å gjøre blogginnlegg om til planlagte kampanjer for sosiale medier

Under gjennomgangen syntes jeg Missinglettr var ekstremt enkel å bruke og vakkert designet. På bare noen få klikk klarte Missinglettr å gjøre WPExplorer sine blogginnlegg til årlige sosiale mediekampanjer.

Slik kan du opprette en kampanje på sosiale medier i Missinglettr.

missinglettr påmeldingsside

Trinn 1: Det første trinnet er å registrere deg for en ny konto. Jeg har meldt meg på en Virksomhet konto da den inkluderer alle produktfunksjonene Missinglettr har å tilby.

Å registrere deg for en Missinglettr-konto krever ikke CC og du får en 14-dagers prøveversjon på noen plan. Gå foran og prøv det!

missinglettr opprette ny kampanje 01

Steg 2: Etter at du har registrert deg for Missinglettr, er neste trinn å opprette og konfigurere en nytt prosjekt. Tenk på en prosjekt som kilde nettsted som alle blogginnlegg hentes fra. Jeg har valgt prosjektnavnet som WPExplorer og la inn en fersk opplæring jeg skrev.

Deretter koblet jeg min personlige Twitter-konto og gikk videre til neste trinn. I skrivende stund støtter Missinglettr Twitter, Facebook (Sider og grupper) og Linkedin (Personlige og firmafeeder). Støtte for Google Min bedrift kommer snart.

missinglettr opprette ny kampanje 02 velg tidssone

Trinn 3: Deretter velger jeg tidssonen min og bestemte tider for å legge ut det sosiale innholdet.

missinglettr opprette ny kampanje 03 etter planlegging

Trinn 4: I neste trinn ber Missinglettr om å velge en standard innleggelsesplan. Du kan velge hvilken som helst tidsplan blant følgende:

  • Moderate: 4 innlegg på 2 uker (anbefalt)
  • Lys: 9 innlegg / år
  • Tungt: 15 innlegg på 2 måneder

missinglettr opprette ny kampanje 04 språkintegrasjon

Trinn 5: Neste trinn er språkvalg. Missinglettr støtter engelsk som standard, og du kan endre det i henhold til kravet ditt.

08 missinglettr opprette ny kampanje 06 merkevarebygging

Trinn 6: Den neste skjermen er merkevareskjermen der du kan tilpasse merkevarens bilde, primærfarge og navn. Du kan også tilpasse forfatterens navn.

09 missinglettr opprette ny kampanje

Trinn 7: I det siste trinnet, må du velge tilbudsboblen du liker best, klikk neste, og Missinglettr vil begynne å generere kampanjen.

10 missinglettr opprette ny kampanje 08 nesten ferdig

Og på bare noen få øyeblikk (det tok under et minutt i mitt tilfelle) vil Missinglettr ha opprettet en årelang kampanje på sosiale medier fra et enkelt blogginnlegg.

11 missinglettr opprette ny kampanje 09 ferdig

Gjennomgang av Missinglettrs automatisk genererte kampanje for sosiale medier

Når Missinglettr genererer kampanjen, er det på tide å gjennomgå den. Gjennomgangsprosessen er ganske enkel. Du ser på innleggene, redigerer noen av dem eller sletter de du ikke liker. Her er en oversikt over prosessen:

12 manglende lettrtr-kampanjer hashtags auto generert

I det første trinnet i kampanjevurderingsskjermen vil Missinglettr foreslå noen automatisk genererte hashtags, sammen med deres popularitet. Disse hashtagene vil bli brukt i hvert av de automatisk genererte innleggene.

Du kan fjerne eller omarrangere hashtagene som du ser gran. Jeg har valgt følgende hashtags for WP-CLI-innlegget mitt:

13 mangelfulle kampanjer hashtags tilpasset

Når hashtagene er gjennomgått, fortsett til neste trinn.

14 manglende kampanjegjennomgang

Her får du gjennomgå hvert innlegg i kampanjen. Du kan endre, slette eller endre rekkefølgen på innleggene som det passer seg.

15 manglende kampanjeevalueringsinnlegg

For enkeltinnlegg gir Missinglettr muligheten til å endre sitatet på teksten så vel som bildet, velge et annet bilde eller ikke bruke noe bilde i det hele tatt. Du kan også redigere hele innholdet i innlegget manuelt.

Når du har vurdert og bekreftet kampanjens innlegg, fortsett til neste trinn.

16 finallet kampanjeevaluering

Dette er den endelige kampanjevurderingsskjermen der du velger kampanjevarighet og aktiverer kampanjen.

Kampanjehåndtering av sosiale medier i Missinglettr

1) Oversikt over Missinglettr-dashbordet for sosiale medier

17 manglende oversikt over kampanjen på dashbordet

Missinglettr-oversikten gir deg oversikt over kampanjeresultatene og eventuelle nye kampanjer som venter på vurdering.

Missinglettr skanner bloggens RSS-feed for å finne blogginnlegg som ikke er konvertert til kampanjer, og legger dem til i Ventende kampanjer kø. Du kan gå gjennom disse kampanjene og planlegge dem for å posere i de sosiale kanalene dine for flerårig trafikk.

2) Opprette et nytt prosjekt i Missinglettr

18 missinglettr aktivt prosjektpanel

Den grunnleggende enheten til en Missinglettr-konto er en prosjekt, også kjent som en kilde. Det er egentlig et støttet blogg hvorfra Missinglettr henter innholdet. Den gjeldende kilden i skjermdumpen er WPExplorer. Du kan bytte mellom prosjekter fra rullegardinmenyen.

I skrivende stund støtter Missingletter Wix, WordPress, Squarespace og Shopify blogger.

19 missinglettr legge til nytt prosjekt p1

Trinn 1: Hvis du vil legge til en ny kilde, velger du Ny side fra samme rullegardinmeny.

20 missinglettr legge til nytt prosjekt p2

Steg 2: Skriv inn prosjektnavnet og RSS-feed-URLen til nettstedet, og Missinglettr vil automatisk generere innlegg fra sosiale medier fra nettstedets blogginnlegg..

3) Missinglettr Planlagt innlegg Vis i innholdskalender

21 manglende innholdskalender

De Planlagt innhold siden viser en innholdskalender for sosiale medier som inneholder alle de aktive kampanjene i Missinglettr-prosjektet. Du kan dra og slippe innlegg for å planlegge dem på nytt, legge til nye innlegg eller redigere eksisterende innlegg, direkte fra innholdskalenderen.

4) Resultatmåling for kampanjer i Missinglettr

22 mangler-kampanjerapporteringspanel

Rapporten Missinglettr rapportering og analyse viser de beste kampanjene, totalt antall klikk og mest aktive sosiale nettverk. Visningsdata for organiske innlegg er noe som mangler på dette tidspunktet. Det vil absolutt være en god beregning å ha, som vil bidra til å måle visnings-til-klikkfrekvensen (bedre kjent som klikkfrekvens) for dine organiske innlegg på sosiale medier.

Tilleggsfunksjoner fra Missinglettr

Følgende funksjoner finnes i innstillingspanelet i Missinglettr og kan brukes til å lage svært tilpassede kampanjer.

1) Sitat Bobler og merkevarebygging

23 missinglettr sitatbobler og merkevarebygging

Du kan tilpasse sitatboblemaler og begrense dem til bare å bruke et forhåndsdefinert sett med bilder. Dette hjelper deg med å opprettholde merkevarekonsistens på tvers av alle innlegg.

2) Innholdsmaler

24 manglende innholdsmaler

Innholdsmaler hjelper Missinglettr med å lage innlegg i henhold til skrivestilen din, og stemmer overens med merkevaren din. Du kan også bruke innholdsmaler til å lage innlegg i sosiale medier på ditt eget språk, bortsett fra engelsk.

25 missinglettr redigeringsmaler

Du kan opprette dine egne innholdsmaler ved å bruke standard plassholdere som er tilgjengelige i Missinglettr.

3) Innholdsplan

26 manglende innholdsplan

Missinglettr tilbyr fem standardplanmaler fra to uker til et år. I begynnelsen av denne opplæringen valgte vi timeplanen for 4 innlegg på 2 uker. Du kan opprette nye innleggsplaner eller endre eksisterende, basert på kravet ditt.

4) Gjenposter gamle blogginnlegg på Medium

Missinglettr støtter å legge ut de eksisterende blogginnleggene deres i sin helhet (og ikke som et utdrag) til Medium. Du kan imidlertid bare aktivere denne funksjonen når du oppretter en ny kampanje.

Legg merke til at du publiserer en kopi av et eksisterende blogginnlegg på Medium kanskje påvirker nettstedets SEO negativt, med mindre innholdet er syndikert på riktig måte. Missinglettr tar seg av dette ved å bruke kanoniske lenker i Medium, som siterer blogginnlegget ditt som den opprinnelige kilden til innholdet. Likevel bør du bruke denne funksjonen med forsiktighet.

5) Tilpassede URL-forkortere og mer

27 missinglettr tilpassede url-forkortere

Missinglettr bruker lettr.ai domene for å korte ned koblingene dine på sosiale medier. Den støtter også tredjeparts URL-forkortere som Bitly, Replug, PixelMe, Short.cm og JotURL. Du kan også velge å ikke bruke URL-forkortere, selv om det ikke anbefales.

Missinglettr støtter også å legge til tilpassede UTM-parametere til koblingene som er lagt ut i de planlagte innleggene. På denne måten får du et fugleperspektiv av hele trafikken som er bidratt med Missinglettr-kampanjene dine direkte fra Google Analytics-oversikten..

Videre kan du legge til standard hashtags som skal legges til i hvert innlegg, eller deaktiver hashtags helt.

Manglende prisstrategi

lacklettr prismodell januar 2020

Det er 3 enkle Prisplaner som mangler med en 14-dagers gratis prøveperiode med kredittkort. Du får også to måneder gratis på årsplanen.

De Blogger plan koster $ 15 / mo og inkluderer 1 innholdskilde (eller prosjekt), 3 sosiale profiler, 1000 planlagte innlegg og en enkelt bruker tilgang.

De Virksomhet plan koster $ 47 / mo og inkluderer 3 innholdskilder, 8 sosiale profiler, 5000 planlagte innlegg og ubegrenset brukertilgang. Du kan i hovedsak administrere tilstedeværelse på sosiale medier for tre merker. Forretningsplanen inneholder også tilleggsfunksjoner som automatisk generering av tilbudsbobler, tilpasset konteringsplan, tilpassede innleggsmaler, automatisk posting til medium og avansert analyse. Spesielt støttenivået som tilbys i Blogger og Virksomhet planene er de samme.

De Byrå plan koster $ 147 / mo og inkluderer 7 innholdskilder, 25 sosiale profiler, 10.000 planlagte innlegg og ubegrenset brukertilgang. Bortsett fra alt som er i forretningsplanen, får du funksjoner som er hvitavhengig, klientkontoer (tilgjengelig på forespørsel), tilpassede merkede PDF-rapporter og prioritert støtte med en dedikert kontosjef.

Hvilken manglende plan skal du velge?

  • Hvis du er en blogger eller solopreneur, Missinglettr’s Blogger plan ville være en god passform for deg.
  • De Virksomhet plan passer bedre for merker med flere produkter (og dermed sosiale medier profiler), og solopreneurs som tilbyr sosiale medietjenester til merker.
  • De Byrå planen er godt egnet for småskala byråer for sosiale medier eller solopreneurs som tilbyr sosiale medietjenester til små til mellomstore kunder.

50% avslag Missinglettr

I en begrenset periode kan du spare 50% på NOEN plan fra Missinglettr de første 3 månedene du er medlem. Bare klikk for å lagre og begynne å planlegge strategien for sosiale medier.

Spar 50% på Missinglettr

Pakk inn

Å lage episk innhold er uten tvil den viktigste faktoren for suksess med innholdsmarkedsføring. Den nest viktigste faktoren er uten tvil, markedsføring av innhold. 

Det er flere måter å markedsføre innholdet ditt på, inkludert syndikering, gjesteposter, sosiale oppsøkende kampanjer, nyhetsbrevsprengninger og markedsføring i dine egne sosiale mediekanaler. Den siste delen er hvor Missinglettr kommer inn, og hjelper deg med å spare tid mens du øker bloggens trafikk gratis!


Over til deg – hva er tankene dine om Missinglettr? Hvilke funksjoner vil du se videre? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me