iThemes Exchange faktureres som et enkelt e-handelssystem for WordPress. Det er en løsning som er laget for alle som ønsker å bygge og administrere sin egen nettbutikk, uten å måtte gå til et hostet alternativ med månedlige gjentatte avgifter.


Enten du planlegger å bygge en fullverdig nettbutikk, eller du bare vil ha muligheten til å selge et enkelt produkt fra WordPress-bloggen din, kan iThemes Exchange være akkurat det du leter etter.

Selv om det er mange netthandelsløsninger for WordPress, har Exchange som mål å skille seg fra konkurransen ved å gjøre det mulig for deg å gjøre det få butikken din online på få minutter. Kjerneplugin – som er gratis å bruke – kan utvides med et utvalg av tillegg. Dette gir deg muligheten til å utvide funksjonene i butikken din, i tråd med varebeholdningen og inntekten.

Så med det i tankene, la oss se på hvordan du kan gå i gang med å sette opp din egen nettbutikk med iThemes Exchange for å hjelpe deg med å bestemme om dette er det beste valget for dine behov.

Slik selger du fysiske og digitale produkter på nettet med iThemes Exchange og WordPress

Kjernen iThemes Exchange-plugin er gratis å bruke og er vert i WordPress.org Plugin Repository. Dette betyr at du kan installere plugin-en direkte fra ditt WordPress admin-område, og få bygge butikken din med en gang.

Legg til iThemes Exchange

Sette opp iThemes Exchange

Etter at du har installert plugin-en, vises installasjonsveiviseren for å hjelpe deg gjennom prosessen med å selge produkter på nettet. Dette betyr hele prosessen med Det er veldig enkelt å komme i gang og det første spørsmålet å svare på er: hva skal du selge?

Hva skal du selge

Alternativene som dekker hva du kan selge inkluderer digitale nedlastinger som ebøker, musikk eller andre filer; og fysiske produkter, for eksempel klær eller dingser. Det er et ytterligere alternativ som er å selge tilgang til nettstedet ditt og innholdet i form av en medlemskap nettsted.

For å aktivere dette alternativet, må du installere tilleggsutvalget for premiummedlemskap. Tillegget er tilgjengelig på egen hånd, eller som en del av Pro Pack – et utvalg av andre nyttige tillegg, så vel som alle som kommer ut i fremtiden.

Imidlertid, hvis du bare planlegger selge fysiske eller digitale produkter fra WordPress-nettstedet ditt, kan du velge riktig alternativ for å gå videre til neste trinn.

Innhenting av betalinger

Det neste spørsmålet å svare på er: hvordan godtar du betalinger? iThemes Exchange gir deg muligheten til å godta offline-betalinger, men det er også like enkelt å konfigurere butikken din for å akseptere betaling via PayPal.

Konfigurer PayPal

Selv om du får muligheten til å bruke PayPal Secure, er det å bruke PayPal Standard-alternativet den raskeste måten å fortsette på. For å begynne å akseptere betaling via PayPal er det bare et tilfelle å oppgi PayPal-e-postadressen din og velge en valuta.

Det er også et gratis tillegg for å samle inn betaling via Stripe hvis du ønsker å gi kundene det alternativet også. derimot, det er sterkt anbefalt at du leser opp forskjellene mellom de tilgjengelige alternativene for å hjelpe deg med å finne ut hvilken som er det beste valget for nettbutikken din.

Legger til ditt første produkt

iThemes Exchange inkluderer et eksempelprodukt som hjelper deg raskt å bli kjent med grensesnittet for å legge til produktoppføringer på nettstedet ditt.

derimot, oppretting av produktoppføringen er veldig enkel å få tak i. Selv om alle som har laget innhold i WordPress før, vil ha en fordel i forhold til de som ikke har det, bør nye brukere ikke ha noen problemer med å fylle ut de selvforklarende boksene for å lage sin første produktoppføring.

Produktoppføringsside

I tillegg til produkttittel, beskrivelse og pris, får du også muligheten til å laste opp et utvalg bilder, samt skrive en utvidet produktbeskrivelse. Når du konfigurerer produktoppføringen din, kan du gjøre det aktiver sporing av lager, angi en tilgjengelighetsperiode for produktet, og mye mer. Alt dette sikrer at du kan selge varene dine på den måten som best oppfyller dine krav.

Avanserte produktalternativer

Hvis du selger digitale nedlastinger på nettstedet ditt, i motsetning til eller fysiske produkter, kan du laste opp alle filer for produktet. Ettersom alt dette foregår gjennom WordPress mediebibliotek, er det ganske enkelt å dra og slippe disse filene på nettstedet ditt og gi dem et navn.

Legg til ny nedlastning

Når produktoppføringen begynner å ta form, kan du forhåndsvise den for å se hvordan den vil se ut for potensielle kunder.

iThemes Exchange produktoppføring

Når du er fornøyd med utseendet, kan du publisere produktoppføringen for å stille den live på nettstedet ditt. På bare noen få museklikk og minutter av tiden din. du har nå oppført produkt på nettet. Dette kommer komplett med evnen til samle inn betalinger og distribuer automatisk digitale nedlastinger, eller manuelt sende ut fysiske produkter.

Administrere nettbutikkens sider

Nå har du minst ett produkt på nettet, det er på tide å se på sidene i butikken din. Dette inkluderer siden med produktoppføringer, egendefinerte kontoer og profilsider og kjøpsinformasjonssider. Heldigvis lager iThemes Exchange disse viktige sidene for deg og gir deg en måte å administrere dem på.

iThemes byttesider

Disse sidene kan administreres fra plugin-innstillingene. Du kan også tilpasse noen av dem som på en vanlig WordPress-side. Det er lurt å gjøre det legg til noen av disse sidene i navigasjonsområdene på nettstedet ditt, for eksempel widget-områdene eller hovedmenyene.

Butikkmeny

Nå kan de besøkende finne produktene dine og enkelt navigere seg rundt i butikken din.

Tilpasse og oppgradere din nettbutikk

iThemes Exchange stopper ikke der. Det er også en innstillingsside du bør absolutt ta en titt på. Gjennom innstillingene kan du legge inn butikkinformasjon og skatte-ID, samt definere hvordan du håndterer kunderegistreringer, og alle andre viktige aspekter ved å drive en vellykket nettbutikk.

Hvis du vil legge til flere funksjoner i butikken din, er et utvalg tilleggsprogrammer tilgjengelig. Pro-pakken med premiumoppgraderinger inkluderer funksjoner som muligheten til å sende ut fakturaer, legge til produktvarianter, godta tilbakevendende betalinger og mye mer.

Nå som du har oppført det første produktet ditt og konfigurert butikken din, alt som er igjen å gjøre er å velge et passende WordPress-e-handelstema.

Konklusjon

Som du kan se, gjør iThemes Exchange det faktisk veldig enkelt å legge til produkter til WordPress-nettstedet som besøkende kan kjøpe. Ved å bruke PayPal til å samle inn betalinger, inkluderer iThemes Exchange alt du trenger for å opprette en nettbutikk med WordPress gratis.

Selvfølgelig er det mye mer å sette opp en nettbutikk enn å legge til muligheten til å liste og selge produkter fra nettstedet ditt.

Å velge et passende tema og plugin samt lage produktlistene er der eventyret starter. Etter det er det på tide at du fokuserer på å få besøkende til butikken din, administrere kundens forventninger, og viktigst av alt, å håndtere kundeopplysningene dine på en ansvarlig, trygg og sikker måte. Dette i tillegg til å sikre at du er det kjent med skattereglene for hvert av de geografiske stedene produktene dine er tilgjengelige på, for ikke å snakke om å få tak i de tekniske ferdighetene som kreves for å løse eventuelle problemer som kan oppstå.

WordPress og iThemes Exchange gjør det gjør det veldig enkelt å liste varer som er til salgs og samle innbetalinger fra kundene dine via en betalingsprosessor som PayPal – bare sørg for at du er forberedt før du går inn i den spennende verdenen av e-handel.

Finn ut mer om iThemes Exchange

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me