Det har skjedd mange endringer i denne pluginen siden vi gjorde denne anmeldelsen, så vi har satt sammen en helt ny! Ta en titt på vår helt nye iThemes Exchange-anmeldelse, en av de raskeste måtene å begynne å selge på nettet med WordPress!


Exchange er den splitter nye (og helt gratis) netthandel-plugin laget av iThemes for å selge digitale varer via din WordPress-webside. Vi kommer til å lede deg gjennom hvordan du bruker plugin-en, og bare kanskje overbevise noen få av dere om å prøve det. Ta en titt på videooversikten vår, eller hvis du foretrekker det, kan du bare lese gjennom teksten nedenfor.

Installasjon og oppsett

Installere

Exchange er en plugin – bare hent den fra plugin-repository og installer den rett fra dashbordet. Eller du kan laste ned zip-filen fra iThemes nettsted og laste den opp ved å velge “Legg til ny” under Plugins på dashbordet, klikk på last opp og velg zip. Lett!

Last ned iThemes Exchange

Det er på tide å få butikkoppsettet ditt. Klikk på “Quick Setup” -knappen i varslingslinjen øverst på dashbordet. Hvis du ikke har varslingslinjen, går du til Plugins> Installerte plugins og finner “iThemes Exchange.” Dobbeltkontroller at du har aktivert plugin-modulen, og klikk deretter på “Quick Setup” -lenken for å åpne installasjonsveiviseren.

Generell informasjon

iThemes Exchange: Rask oppsett

Exchange har gjort dette enkelt. Bare velg betalingsmåte butikken din skal bruke. Velg fra offline (sjekker eller kontanter), PayPal eller Stripe. Forsikre deg om at du allerede har registrert deg for PayPal eller Stripe hvis du skal bruke ett av disse to alternativene, og for å bruke Stripe er det et nødvendig tillegg (men du kan kjøpe dette til en introduksjonspris på bare $ 10 – som vil gå opp til 97 dollar, så jeg foreslår at du får det nå hvis du tror dette kan være metoden du vil bruke). Hvis du velger å bruke offline-betalinger, er det et avsnitt du kan fullføre med ytterligere betalingsinstruksjoner for kunder (for eksempel hvor de skal sende betaling). Oppdater deretter e-postadressen for varsling hvis du ikke vil bruke administratorens e-post som standard, velg valutaen din og lagre endringene dine.

innstillinger

Du kan legge til litt mer informasjon ved å klikke på dette menyvalget i Exchange.

Den første fanen dekker grunnleggende bedriftsinformasjon. Navn, skatte-ID, hoved-e-postadresse og adresse. Du kan også velge et valutasymbol, dets posisjon og skillene for valutaen din (f.eks. I USA bruker vi et desimalpoeng mellom dollar og bytter, men mange Latin-land bruker et komma i stedet – Byt oss la deg legge til valutaen din som det skal være). Til slutt på denne fanen kan du velge hvordan du vil at brukere skal registrere seg (ved hjelp av Exchange for å registrere seg gjennom plugin-modulen eller ved å bruke den kjerne WordPress-funksjonen til å registrere seg via nettstedet ditt selv).

I den andre fanen kan du tilpasse e-posten du mottar når du selger, så vel som e-postkundene får som kvittering for kjøpet. Ved hjelp av iThemes Exchange-snarvekodene kan du legge til informasjon som kundens brukernavn, kjøpsdato eller det totale kjøpsbeløpet til e-posten. Legg til informasjon du tror er relevant for deg og / eller kundene dine.

iThemes Exchange: Sider

Den tredje og siste fanen lar deg organisere nettbutikken din slik du vil ha den. For de forskjellige butikkrelaterte sidene (for eksempel butikksiden, kunderegistrering, kundens handlekurv, kjøpsbekreftelse osv.) Kan du velge å bruke standard Exchange-siden, bruke kortkoder for å legge inn den relaterte informasjonen på en WordPress-side, eller deaktiver siden helt. Det er også her du kan legge til tilpassede sidetitler og snegler.

Add-Ons

Herfra kan du dobbeltsjekke at du har aktivert alle funksjonene du ønsker, og deaktiver alle du ikke gjør. Noen av alternativene som er inkludert er et produktkategorier eller -koder for et instrumentpanel som rapporterer widgeter, og alternativet for flere varer.

iThemes Exchange: Premium-tillegg

Etter kjøpet vil du også se Stripe Add-On eller andre premium tillegg som du har tilgang til.

Få Exchange-tillegg

Legge til produkter

For å legge til produkter, gå til Exchange> Legg til produkt.

iThemes Exchange: Produkter

Gi produktet et navn, pris og beskrivelse. Du kan laste opp så mange produktbilder du vil, samt laste opp digitale filer selv (dobbeltsjekke at Digital Downloads Add-On er aktivert ved å navigere til Exchange> Tillegg). Det finnes også avanserte alternativer, for eksempel en utvidet beskrivelse, kategorier, koder, produktspesifikk kjøpsmelding, tilgjengelighetsdatoer eller antall og grense per person. Sørg for å publisere produktet ditt, så blir det umiddelbart lagt til i butikken din.

Lag kuponger

iThemes Exchange: KupongerHvem elsker ikke en god avtale? Med Exchange kan du lage alle slags kuponger for klientellet ditt. Gå til Exchange> Tillegg og sørg for at kupongtillegg er aktivert. Når den er aktiv, bør kuponger-menypunktet vises i Exchange-menyen i WordPress Dashboard. Gå nå til Exchange> Kuponger. Gi kupongen et navn (for eksempel Grand Opening), legg til en kupongkode (for eksempel 10OFF eller tilfeldig), angi beløpet (for eksempel 10 dollar eller 10 prosent) og legg til bruksperioden. Med kupongene kan du kjøre en rekke høytids- eller brukerspesifikke salg, e-postkampanjer, eller til og med holde gaver.

betalinger

Ta en titt på hva kundene dine har kjøpt. Naviger til Exchange> Betalinger; kan du se hver eneste av butikkens transaksjoner her. For å se hvem som har kjøpt hva, bare hold musepekeren på en transaksjon og klikk på koblingen “Betalingsdetaljer”.

iThemes Exchange: Betalinger

Vis kundeinformasjon

Under “Betalingsdetaljer” for en transaksjon vil du se en lenke til “Vis kundedata.” Dette vil ta deg til et skjermbilde som viser en bestemt kundes kjøpshistorikk, en liste over alle transaksjoner (en nyttig fane hvis du noen gang trenger å utstede refusjon eller sende en bekreftelsesmail på nytt), og et avsnitt der du kan lage notater om kunden (kanskje faktureringsinfo, eller en oversikt over kuponger du utstedte dem).

Rapport om dashbord

Exchange inkluderer også en flott dashbord-widget som gir deg et øyeblikksbilde av hvordan det går med nettbutikken din. Gå til Exchange> Tillegg for å aktivere tilleggsprogrammet og aktivere widgeten for grunnleggende rapportering.

iThemes Exchange: Dashbordrapport

Fra nå av, når du logger deg på nettstedet, vil du se et sammendrag for i dag, denne måneden og en liste over nylige transaksjoner. Dette er en rask og enkel måte å se om produktene dine selger, og om det daglige salget er i rute.

Hjelp og dokumentasjon

For mer informasjon om alle Exchange-funksjoner, klikk på Hjelp-elementet i menyen, eller se på den fantastiske dokumentasjonen på iThemes nettsted. Det dekker hver eneste funksjon i Exchange ofte med nyttige bilder, slik at du bedre kan forstå hvordan plugin fungerer. Det er også en rekke gode videoopplæringer hvis våre ikke ga deg nok informasjon om et bestemt Exchange-emne.

Totalt sett er dette en flott plugin som du absolutt bør se på, eller til og med ta den for en prøvekjøring på din localhost som vi gjorde. Det er superenkelt å bruke, raskt å installere og har alle nøkkelfunksjonene enhver plugin for e-handel skal. Men hvis du kan tenke på noe Exchange mangler, bare fyll ut Funksjon forespørsel skjema på iThemes. De er åpne for forslag og ønsker noen tilbakemeldinger!

Gi oss beskjed om hva du synes om Exchange, eller hva forslagene dine for plugin er, i kommentarfeltet nedenfor!

Mer om iThemes

iThemes WordPress-temaer og plugins
Vi elsker iThemes, og kunne ikke være mer begeistret med den nyeste gratis plugin-utgivelsen deres. Hjem til den anerkjente BackupBuddy-plugin og det kraftige Builder WordPress Theme Framework, vet du at alt som kommer fra iThemes helt sikkert vil være en kode av høy kvalitet med fantastiske funksjoner og støtte. Hvis du vil se på noen av andre fantastiske produkter fra iThemes, klikker du bare på knappen.

Besøk iThemes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me