Jeg tror du vil være enig når jeg sier: Å administrere et par WordPress-nettsteder er ingen enkel oppgave. Jeg mener, med en million og en oppgave, hvordan kan du holde nettstedene sunne uten å bli berserk?


Det viser seg at du enkelt kan holde kategorier på nettstedene dine ved hjelp av et WordPress-administrasjonsverktøy som InfiniteWP eller ManageWP. I dagens innlegg vil du oppdage det beste WordPress-styringsverktøyet for dine unike behov. Vi pit InfiniteWP mot ManageWP, to av de beste WordPress-styringsverktøyene i markedet.

Hvorfor velge WordPress Management Tool?

Det er relativt enkelt å administrere ett WordPress-nettsted, men når du legger til flere nettsteder til repertoaret ditt, stapler oppgavene bare opp. Likevel må du oppdatere WordPress-kjerne, temaer og plugins regelmessig. I tillegg må du sjekke hvordan nettstedene dine presterer med tanke på SEO og hastighet. Hvis det ikke er nok, må du beholde sikkerhetskopier, moderate kommentarer og så videre.

Hvis du er et byrå, en WordPress-temautvikler eller en hvilken som helst annen WordPresser med et par nettsteder å kjøre, er det å få et WordPress-styringsverktøy uten problemer. Et administrasjonsverktøy vil spare deg for mye tid og holde deg tilregnelig.

Hva skjer når du ikke klarer å administrere nettstedet ditt?

Hvis du ikke oppdaterer WordPress-nettstedet ditt regelmessig, gjør du det altfor enkelt for hackere, og dette vet jeg førstehånds. Hva med spam som skader troverdigheten din og fyller nettstedet ditt med søppel? Hvis du ikke klarer å beholde sikkerhetskopier, vil du ha vanskelig for å gjenopprette nettstedet ditt i tilfelle det verste skulle skje, noe som stjeler tiden og inntektene dine.

Her er avtalen, du må ta vare på nettstedene dine, men å gjøre det manuelt vil gjøre deg gal. Nettopp derfor trenger du et WordPress-styringsverktøy.

La oss begynne med de første tingene først. Hva i navnet til å spørre er et WordPress-styringsverktøy?

Hva er et WordPress Management Tool?

Et WordPress-styringsverktøy / -tjeneste / selskap / hva du enn vil kalle det, er ethvert verktøy designet for å effektivisere den daglige arbeidsflyten. I hovedsak lar et WordPress-administrasjonsverktøy deg administrere ikke bare ett, men så mange WordPress-nettsteder du vil.

I løpet av klikk kan du oppdatere WordPress-kjerne, temaer og plugins på flere nettsteder. På toppen av det kan du moderere kommentarer, beholde sikkerhetskopier og gjøre så mye mer på flere WordPress-nettsteder uten å svette.

Hva av dagens beste konkurrenter?

InfiniteWP vs ManageWP: Hvilket er det bedre WordPress Management Tool?

Før vi kommer til funksjoner, priser, support og den slags, hva med å gjennomgå selskapene bak hvert WordPress-styringsverktøy?

Vi snakker brukerbase, filosofi og tingene som gjør at hvert enkelt kryss. Er det ikke en god ting å lære mer om teamet som vil hjelpe deg med å administrere WordPress-nettstedene dine som en sjef? Jeg tenkte det også.

ManageWP

ManageWP

Stiftet av Vladimir Prelovac og drevet av et muntert team med 28 ansatte, ManageWP er et fantastisk WordPress-administrasjonsverktøy som er like vakkert som det er nyttig.

Verktøyet ble offisielt utgitt tilbake i 2012 som det første WordPress-styringsverktøyet. Siden den gang har den vokst i store sprang. Virkelig folkens, noen burde oppfinne en tidsmaskin allerede, slik at vi kan bli kvitt denne typen overflødige uttalelser.

I dag betjener ManageWP over 9000 lojale kunder som samlet administrerer over 280 000 nettsteder. Verktøyet sparer omtrent 40 000 arbeidstimer hver dag. Whoa.

Det betyr at hver kunde sparer omtrent 4 timer per dag, noe som er ganske imponerende. Noen av kundene deres inkluderer WP Site Care, Carrie Dills, WP-høyde og jeg er ikke bare navnroppende.

Hva får disse karene til å bevege seg på den velkjente regnværsdagen?

Oppdraget deres er enkelt. ManageWP sikter mot å automatisere flere av dine daglige arbeidsoppgaver. De hjelper deg også med å sette opp den beste vedlikeholdsvirksomheten for WordPress. Det er ganske mye verktøy, og disse karene betyr forretninger så langt WordPress-ledelse går.

Begynte å skrive kode i 1984, så aldri tilbake. Jeg vil gjerne endre verden, jeg har bare ikke kildekoden ennå. For tiden blogger her.  – Vladimir Prelovac

I juli 2016 ga Vlad & Co. ut ManageWP Orion, en kraftigere versjon av ManageWP. Senere på året sluttet selskapet seg til GoDaddy. I nærmeste fremtid integrerer ManageWP Orion med GoDaddy-planer, men vil fortsatt fungere som en uavhengig tjeneste for brukere som er vert andre steder.

ManageWP er en vert WordPress-styringsverktøy, som betyr at hele prosessen er vert på ManageWP-servere. ManageWP opererer fra Serbia.

InfiniteWP

InfiniteWP

To måneder etter at ManageWP ble løslatt, så InfiniteWP dagens lys. Merk imidlertid at gutta døpte InfiniteWP tilbake i 2010, men WordPress-styringsverktøyet forble bare en idé i to år.

I dag er ting ganske annerledes. InfiniteWP er ikke lenger bare en idé, men det valgte WordPress-styringsverktøyet for over 470 000 nettsteder der ute. Noen av de fornøyde kundene deres (med hensyn til Twitter, selvfølgelig) inkluderer Yoast, Media Temple og Honda blant andre.

Ut fra hva jeg kunne samle, er InfiniteWP drevet av blod, svette og tårer fra fire karer, nemlig David, Amrit, Yuvaraj og Kalyan. Og selv om ManageWP ser ut til å sette søkelyset på deres 28-mannsteam, ser InfiniteWP ut til å hylle kunder for deres fremgang.

Alle kommentarer, tilbakemeldinger, kritikk, forespørsler om funksjoner gjør hver dag enda mer spennende. Hele teamet har nå fokus på dette, og vi ønsker å ta dette til store høyder.

Vi ser for oss at InfiniteWP skal være en samfunnsdrevet WordPress-administrasjonsplattform med tredjepartsutviklere som bidrar til en stadig voksende mengde addons som imøtekommer alle behov som det flere WordPress-miljøet noensinne kan komme opp med. – InfiniteWP-teamet

Oppdateringer, oppdatering og flere oppdateringer

Disse karene presser kontinuerlig ut oppdateringer, og bare forleden lanserte de en frittstående sikkerhetskopitjeneste, kjent som WP Time Capsule. InfiniteWP er et WordPress-styringsverktøy du må prøvekjørt.

InfiniteWP WordPress administrasjonsverktøy kjøres på din egen server. Dette betyr at du installerer plugin-modulen i en undermappe (f.eks. Yoursite.com/iwp), en prosess som er ganske mye grei. InfiniteWP har kontorer i USA og India.

Kjennelse: Hvilke mener er det bedre WordPress-styringsverktøyet med tanke på team, brukerbase og driftsfilosofi? Personlig lener jeg meg mot InfiniteWP.

Funksjoner: InfiniteWP vs ManageWP

Nå som du kan fortelle hva et WordPress-administrasjonsverktøy er, la oss gå gjennom funksjonene hvert verktøy tilbyr. Siden det er mange flotte funksjoner i denne delen, starter vi med en gang.

ManageWP-funksjoner

ManageWP-funksjoner

Så snart du oppretter din ManageWP-konto og kobler til dine WordPress-nettsteder, blir du behandlet til en imponerende liste over funksjoner, inkludert:

Enkel oppsett

Å sette opp ManageWP handler om å registrere deg for en konto og legge til nettsteder. Du installerer plugin-modulen ManageWP Worker automatisk på hvert nettsted du legger til. Vi lærer mer om dette når du setter opp ManageWP senere.

Sentralt instrumentbord

Enten du har to eller 100 WordPress-nettsteder, kan du administrere hver direkte (og trygt) fra ManageWP-dashbordet. Ikke bekymre deg for sikkerheten til påloggingsinformasjon, ManageWP lagrer ikke brukernavnet eller passordet ditt.

Effektive oppdateringer

Alle oppdateringer vises på en intuitiv skjerm som hjelper deg å oppdatere WordPress-kjerne, temaer og plugins på flere nettsteder med et enkelt klikk. Du kan oppdatere hvert element individuelt hvis du vil.

Cloud Backups

En gang mistet jeg nettstedene mine til en beryktet hacker. Som du forventet ba jeg verten min om en sikkerhetskopi, men det var ingen! ManageWP tilbyr deg en månedlig sky-sikkerhetskopi gratis! Du kan få premium backup-tillegg til en ekstra $ 2 dollar / nettsted / måned som følger med klon-funksjonen.

Få en gratis sikkerhetskontroll for å oppdage skadelig programvare tidlig

Malware kan aldri være bra for nettstedet ditt. Nope Nope Nopety Nope. Du kan skanne nettsteder for malware med ett klikk. Hvor suave?

Resultatkontroll

Sidehastighet er en stor rangeringsfaktor i dag. Her er avtalen: Folk hater absolutt trege nettsteder. Google straffer også langsomme nettsteder. En prestasjonssjekk innimellom viser deg hva som er ødelagt og hvordan du løser det.

Og for en liten avgift på bare $ 1 / nettsted / måned kan du følge med på SEO-rangeringen din. Du kan se hvordan SEO-nøkkelordene dine presterer, oppdage konkurrentene og mye lettere.

Uptime Monitor

Hvis du er WordPress-temautvikler, dreier virksomheten seg om demosider. Når demosidene dine går uten nett, begynner du å tape penger. Men du trenger ikke å være WordPress-temautvikler for å tape penger når et nettsted går offline.

ManageWP tilbyr deg Uptime Monitor slik at du vet når nettstedet ditt er nede. Du kan få varsler via e-post, SMS eller Slack, så ja! Denne funksjonen er et premiumtillegg som koster bare $ 1 / nettsted / måned. Det er et pakke på $ 25 / mo som dekker opptil 100 nettsteder, så velg et som fungerer for bedriften din.

Klientrapporter: Hvis nettstedvedlikeholdsvirksomheten innebærer å sende rapporter til kundene dine, er du enig i at det kan være en helluva-oppgave å lage rapporter som feier klienter fra beina. ManageWP forstår dette altfor godt, og derfor tilbyr de et rapportgenereringsverktøy med ett klikk som er ganske livreddende.

White Label ManageWP

Kundene dine trenger ikke vite at du bruker plugin-modulen ManageWP Worker på nettstedene deres; kan du gi nytt navn til plugin-filen eller skjule det faktum at du bruker ManageWP for å holde nettstedene deres i god stand. Dette betyr at du helt kan merke din vedlikeholdsvirksomhet uten å svette.

Samarbeid

Har et team som gjør alt det skitne arbeidet? Flott, du kan enkelt samarbeide med andre uten noen gang å avsløre ManageWP-passordet. Dette betyr at du kan samarbeide med samarbeidspartnere og til og med la klienter redigere visse ting uten å risikere å miste det harde arbeidet. Å legge til samarbeidspartnere er like enkelt som kake.

Google Analytics-integrasjon

Hva er et WordPress-administrasjonsverktøy som ikke hjelper deg å holde oversikt over trafikken din? ManageWP tilbyr deg Google Analytics-integrasjon, noe som betyr at du kan se trafikkstatistikken rett fra ManageWP-oversikten. Du kan legge til så mange Google Analytics-kontoer du ønsker.

vedlikeholdsmodus

Trenger du å optimalisere databaser eller utføre et antall vedlikeholdsoppgaver på WordPress-nettstedene dine, kommer ManageWP med dedikert vedlikeholdsmodus komplett med to forhåndsinnlagte maler. Du har vakre “Vedlikeholds-” og “Kommer snart” -maler som er enkle å tilpasse og lansere.

Kommentarstyring

Moderering av kommentarer kan ta en stor sum på deg hvis du administrerer et par nettsteder. Ikke desto mindre er spam fryktelig og må gå. ManageWP WordPress-administrasjonsverktøy hjelper deg å ta oksen ved hornene så langt kommentarmodereringen går. Med et enkelt klikk kan du rense spam over et stort nettverk av nettsteder som en superhuman.

Kodeutdrag

Hvis du elsker å grave i kode for å endre plugin-innstillinger, eliminere dashbord-widgets og generelt være fantastisk, vil du helt sikkert elske denne funksjonen. Kodebiten-funksjonen lar deg skrive din egen PHP-kode og utføre den samtidig på tvers av flere nettverk. Du kan slette eller beholde en historie med kodebitene dine.

Sårbare plugins? Ikke noe problem

Nå, takket være WPScan Vulnerability Database, kan du øyeblikkelig oppdage sårbare plugins på nettstedene dine, og gi deg muligheten til å ta grep før det uunngåelige skjer. Sårbare plugins er dårlige, men ManageWP har ryggen.

InfiniteWP-funksjoner

InfiniteWP-funksjoner

La oss se hvordan InfiniteWP stabler seg opp mot ManageWP når det gjelder funksjoner. Tilbyr de det som trengs for å bli det bedre WordPress-styringsverktøyet? La oss grave deg inn.

Enkel oppsett

Selv om det ikke er like enkelt å installere InfiniteWP WordPress-administrasjonsverktøyet som å installere ManageWP, er det enkelt å hacke. Bare installer InfiniteWP-verktøyet og InfiniteWP Client Plugin på nettstedet ditt, koble de to og Voila! – du er god å gå. Prosessen er superduper enkel, vi forventer ikke at du får problemer.

One Master Login

Etter min mening er ManageWP Orion vakkert, men det gir deg ikke et fugleperspektiv av nettstedene dine slik InfiniteWP gjør. Faktisk kan det hende du aldri trenger å bruke WordPress-dashbordet noen gang igjen. Å administrere WordPress-nettstedene dine ved hjelp av dette WordPress-styringsverktøyet er ren lykke.

Rask handlinger

Sikkerhetskopiere nettstedene dine, åpne WordPress-oversikten, skrive nye innlegg, redigere nettsteddetaljer og lagre stedsspesifikke lenker / notater blant annet er bare et svev unna. Du kan virkelig spare mye tid siden alt du trenger å gjøre er å muse over siden din, peke og klikke.

Nettstedssammendrag

Ingen andre WordPress-administrasjonsverktøy, ikke engang ManageWP, gir deg et nøyaktig og detaljert bilde av dine WordPress-nettsteder som InfiniteWP. Igjen, bare ved å holde musepekeren over nettstedet ditt, kan du se alle tilgjengelige sikkerhetskopier, oppdateringer, WordPress-versjon, serverinfo og så mye mer.

Ett-klikk oppdatering

Det er virkelig en glede å oppdatere plugins, temaer og WordPress-kjernen ved å bruke InfiniteWP WordPress-styringsverktøyet. Når du har logget deg på InfiniteWP-dashbordet ditt som er hostet, ser du en “Oppdater alle” -knappen ved siden av nettstedet ditt som gjør akkurat det. Gutt, du kan til og med skjule alle plugins eller temaer som du aldri vil oppdatere noensinne.

Forbedret sikkerhet

Når vi snakker om selvhosting, lever InfiniteWP på din egen hosting-server, noe som betyr at du har total kontroll over WordPress-nettstedene dine. I motsetning til ManageWP, trenger du ikke dele data eller stole på påloggingsdetaljene dine med en tredjepart. Bare integrer InfiniteWP med WordPress-nettstedet ditt, og opplev et WordPress-administrasjonsverktøy som ingen andre.

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting

ManageWP tilbyr deg en månedlig sikkerhetskopi med gratisplan. InfiniteWP tilbyr ubegrensede sikkerhetskopier. Og vi snakker om fullstendige sikkerhetskopier på nettstedet som inkluderer databaser og filer. Sikkerhetskopifunksjonen har gode alternativer, inkludert muligheten til å optimalisere tabellene dine, ekskludere filer og mapper og så mye mer. Å gjenopprette en sikkerhetskopi er et spørsmål om svev, pek og klikk.

Enkel plugin- og temahåndtering

Sjekk hvilke plugins eller temaer som er installert på alle WordPress-nettsteder, eller installer nye på flere WordPress-nettsteder med et enkelt klikk. Dette betyr at du ikke trenger å installere starttemaer og plugin på flere nettsteder hver for seg, noe som sparer massevis av tid.

Gratis for livet

Dette er sannsynligvis den beste funksjonen for begge WordPress-styringsverktøyene. De er begge gratis å bruke på et ubegrenset antall nettsteder. Du vil imidlertid trenge et par premium tillegg hvis du trenger mer funksjonalitet. Til sammenligning har imidlertid InfiniteWP premium tillegg så mye mer å tilby enn ManageWP, og vi skal se dette i vår neste seksjon.

Skriv innlegg

Du kan skrive og publisere innlegg til flere WordPress-nettsteder direkte fra InfiniteWP, en funksjon som ikke eksisterer i ManageWP. Se hvorfor vi sa at du kanskje aldri trenger å bruke WordPress-dashbordet noen gang igjen?

Vanlige oppdateringer

Vi elsker alle vekst, vi elsker alle fremgang, mer hvis vi er en del av det. Før jeg var ferdig med å skrive dette innlegget, oppdaterte InfinteWP instrumentbordet og plugin-modulen InfiniteWP Client. Disse karene mener virksomhet, og det er grunnen til at de fortsetter å oppdatere dette WordPress-styringsverktøyet med nye funksjoner, feilrettinger og mye mer. Hvis du er tilbøyelig, kan du delta i betatestingsprogrammet.

Kunde orientert

Hvis du ser inne i InfiniteWP-dashbordet, vil du raskt få en følelse av at disse karene setter mye fokus på deg. De tilbyr deg en enkel måte å rapportere problemer i tillegg til et komplett forum der du kan sende inn ideene dine. Det er fra disse ideene InfiniteWP henter de fleste av de beste funksjonene.

Dømmelse: Når det gjelder funksjoner, tilbyr ManageWP flere funksjoner gratis sammenlignet med InfiniteWP. I det hele tatt er kjernefunksjonene du trenger for å administrere flere nettsteder gratis i begge verktøyene. Når det gjelder det totale funksjonstilbudet (gratis og premium), overgår InfiniteWP ManageWP.

Priser: InfinteWP vs ManageWP

Det har vært mye debatt om prisfastsettelsesmodellene vedtatt av hvert WordPress-styringsverktøy. Den grunnleggende planen er gratis for begge verktøyene, men de virkelige utgiftene kan raskt øke når du introduserer premium tilleggene.

Administrer WP-priser

ManageWP tilbyr en trinnvis prisfastsettelsesmodell i den forstand at jo mer nettsteder du har, desto mer betaler du, selv om prisene for premiumtillegg varierer mellom $ 1 og $ 2 dollar. Tanken bak prisingen er at du kanskje ikke trenger de samme tilleggene for hvert nettsted du administrerer, noe som gir deg fleksibilitet til å justere gebyrene per nettsted basert på hva du bruker. Så hvis du bruker de maksimalt 25 nettsteder som er tillatt på en frilansepriseringsplan og kjøper alle tilleggene dine per nettsted, vil du ikke betale mer enn $ 200 dollar i måneden.

Imidlertid tilbyr Manage WP pakker som leveres sammen for byråer med over 25 nettsteder. Hvis du spiser for Agency-pakken, betaler du mellom $ 150 og $ 225 dollar i måneden for alle premiumtillegg. Merk at pakkepakkene dekker opptil 100 nettsteder.

InfiniteWP-priser

InfiniteWP tilbyr en mer standardisert prisordning. Den gratis planen dekker ubegrensede nettsteder, akkurat som ManageWP, og skip med funksjonene vi skissert ovenfor. Hvis du trenger premium tillegg, betaler du mellom $ 147 og $ 647 dollar per år.

Tillat meg å forklare. Startpakken som koster $ 147 dollar i året støtter opptil 10 nettsteder, 1-3 dagers e-poststøtte og 22 tillegg til en verdi av $ 2576. Enterprise-planen som koster $ 647 dollar per år, støtter ubegrensede nettsteder, InfiniteWP For Teams, 22 tillegg og prioritert e-poststøtte.

Til sammenligning tilbyr InfiniteWP flere premiumtillegg enn ManageWP. Vi snakker om tillegg som en ødelagt lenkekontroll, iThemes Security, 2-faktor autentisering, WordFence Security, Sucuri Malware Scanner og en filopplaster blant andre..

Hvis du har 25 nettsteder, betaler du $ 347 dollar per år, og dette inkluderer 22 tillegg og 1 dagers e-poststøtte. Hvis du har mer enn 25 nettsteder, og si at du er et byrå, har du det bedre med byråplanen som koster $ 447 dollar per år. Denne pakken kommer med alle tillegg og prioritert støtte.

Kjennelse: Når det gjelder priser, slår InfiniteWP ManageWP ti null. For omtrent $ 37 dollar i måneden får du byråplanen som sendes med 22 tillegg og ubegrensede nettsteder. Byråplanen på ManageWP koster mellom $ 150 og $ 225 dollar i måneden, kommer med 7 tillegg og støtter opptil 100 nettsteder.

Støtte: InfiniteWP vs ManageWP

La oss se hvordan hvert selskap messer i supportavdelingen. Du vet, du kan fortelle så mye om et selskap avhengig av verdien de legger på å støtte kundegrunnlaget.

AdministrerWP-støtte

ManageWP har en flott støtteavdeling. De tilbyr en detaljert brukerhåndboken som beskriver alt fra installasjon til funksjoner og feilsøking blant annet. Det er generelle og vanlige spørsmål om salg som dekker de fleste spørsmålene du måtte ha. Hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du enkelt kontakte supportteamet.

InfiniteWP-støtte

Å løpe inn i problemer er uunngåelig enten du er nybegynner eller profesjonell WordPresser. InfiniteWP laget er utrolig enkelt å finne hjelp når du sitter fast. Derfor tilbyr du en “Hjelp” -fane i administrasjonsdashbordet, som gjør det enkelt å rapportere problemer.

I tillegg gjør de det enkelt for brukere å ta kontakt via nettstedet sitt med en “Support” -fane som fester seg til nettleseren din. Dessuten har de en fullverdig støtteforum der brukere kan legge ut problemer i tillegg til å diskutere med andre brukere. Unødvendig å si, forumene er ganske populære med mange emner.

Kjennelse: Begge WordPress-styringsverktøyene tilbyr tilstrekkelig støtte, men din erfaring avhenger av alvorlighetsgraden av problemet ditt, så bare du kan den ultimate dommeren her.

Slik konfigurerer du et WordPress Management Tool

I dette avsnittet går vi gjennom prosessen med å installere InfiniteWP og ManageWP, slik at du kan installere ditt valg av WordPress-styringsverktøy uten å brekke svette. Husk at begge verktøyene er gratis og relativt enkle å installere selv om du er nybegynner. La oss begynne med ManageWP.

Hvordan installere ManageWP

Å sette opp ManageWP er jevn seiling hele veien. Bare ta turen til ManageWP.com og registrer deg ved å bruke e-posten din:

ManageWP - WordPress-styringsverktøy

Etter at du har registrert deg, kan du slappe av i et par sekunder før du blir sendt til neste skjermbilde slik at du kan legge til dine personlige opplysninger:

ManageWP wordpress management tool

Etter å ha gitt informasjonen din, er du klar til neste trinn; legge til ditt aller første nettsted til ManageWP. Bare fyll ut feltet og klikk på knappen “Legg til nettsted”:

Administrer WordPress administrasjonsverktøy

Neste trinn innebærer å koble nettstedet ditt til ManageWP. Dette betyr ganske enkelt å installere ManageWP Worker-plugin på nettstedet du la til i forrige trinn. Her kan du velge å installere plugin-en manuelt eller automatisk via ManageWP. Du velger sistnevnte siden den er raskere:

Administrer WordPress administrasjonsverktøy

Hvis alt går bra, bør du se den endelige skjermen som vist nedenfor. Her kan du velge å legge til et annet nettsted eller gå til ManageWP-dashbordet:

Administrer WordPress administrasjonsverktøy

Siden du kan legge til flere nettsteder fra dashbordet, klikker du på “Gå til dashbordet” -knappen for å starte dashbordet:

Administrer WordPress administrasjonsverktøy

Som du ser ser ManageWP-dashbordet ditt vakkert ut. Å aktivere en hvilken som helst funksjon er enkelt, bare pek og klikk. Her kan du aktivere sikkerhetskopier, gjøre prestasjonskontroller, spore trafikken og mye mer.

Hvordan installere InfiniteWP

Det er enkelt å installere InfiniteWP WordPress-administrasjonsverktøyet, men prosessen innebærer flere trinn enn ManageWP. Alt i alt er det så enkelt at vi ikke forventer at du får problemer. Bare gå til InfiniteWP.com og skriv inn e-posten din som vist nedenfor:

InfiniteWP WordPress administrasjonsverktøy

Deretter blir du omdirigert til en side som skisserer hele installasjonsprosessen. Trinn én innebærer å laste ned InfiniteWP Admin Panel-installasjonsplugin:

InfiniteWP WordPress administrasjonsverktøy

Deretter logger du deg på ditt WordPress admin-dashbord og installerer InfiniteWP-installasjonsprogrammet. Hvis dette er første gang du installerer en plugin, bare naviger til Plugins -> Legg til nytt:

InfiniteWP WordPress administrasjonsverktøy

Last deretter opp, installer og aktiver plugin-modulen. Etter å ha installert og aktivert plugin-modulen, bør du se varselet som vises nedenfor. Klikk på knappen “Install InfiniteWP admin panel”:

InfiniteWP WordPress administrasjonsverktøy

Neste trinn, velg en mappe for å installere InfiniteWP-administrasjonspanelet. Det kan være hvilken som helst mappe, men hvis du bruker en eksisterende mappe, vil innholdet bli overskrevet. Velg standard IWP-mappe, og klikk på “Last ned og installer” -knappen. Du kan også velge å slette plugin etter installasjon av admin-panelet:

InfiniteWP WordPress administrasjonsverktøy

Følgende trinn er ganske enkle. (1) Godta lisensavtalen, (2) bekreft databasedetaljene dine (du trenger ikke endre noe her, med mindre du vet hva du gjør), (3) opprette innloggingsdetaljene dine og du er ferdig:

InfiniteWP WordPress administrasjonsverktøy

Neste klikk på “Åpne administrasjonspanel” -knappen og logg deg inn med detaljer du opprettet for å få tilgang til det nyopprettede administrasjonspanelet:

InfiniteWP WordPress administrasjonsverktøy

Som du ser er instrumentbordet rent og enkelt å bruke. Alt du trenger for å administrere popups på nettstedet ditt når du holder musepekeren over nettstedet ditt i sidefeltet.

Hvilket styringssystem er best?

Så hva er best? Vi stemmer at det er uavgjort! Å administrere flere WordPress-nettsteder trenger ikke være en utfordring lenger med verken InfiniteWP eller ManageWP. Begge verktøyene er gratis å bruke, men prisen på premium-tillegg kan raskt pakkes sammen hvis du ikke er forsiktig, så bare husk å holde rede på hva du trenger og hva du ikke trenger. Og som med alle programtillegg, temaer eller tjenester, må du huske å velge verktøyet som fungerer for deg og din virksomhet.

Baserer valget ditt på personlig smak og detaljene vi skisserer i dette innlegget, hvilket WordPress-styringsverktøy vil velge? Hva stjeler dagen for deg mellom ManageWP og InfiniteWP? Gi oss beskjed i kommentarene. Takk på forhånd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me