Shopify er uten tvil en av de beste e-handelsplattformene i vår tid. WordPress er derimot det beste innholdsstyringssystemet på nettet. Koble den formidable e-handelsfunksjonaliteten til Shopify med de kraftige CMS-funksjonene i WordPress via WP Shopify-plugin, og du får alle verktøyene du trenger for å bygge en nettbutikk som er ute av denne verden.


Eller ville det ikke være kjempebra å selge Shopify-produktene dine på WordPress? I denne skråstregguiden viser vi deg nøyaktig hvordan du konfigurerer WP Shopify-plugin slik at du kan utnytte kraften i WordPress og Shopify som en sjef.

WP Shopify-plugin hjelper deg med å utvide Shopify-butikken din ved å bruke egen WordPress-funksjonalitet. For eksempel lar plugin-en deg dra nytte av det store utvalget av WordPress-temaer og plugins for å forbedre butikken din. For et tydeligere bilde kan du tenke på WordPress som e-handelens front-end og Shopify back-end.

La oss med den ingressen oppdage hvorfor WP Shopify er den beste måten å integrere WordPress med Shopify. Høres kjempebra ut, ikke sant? Flott, la oss danse.

Hva er WP Shopify?

WP Shopify WordPress Plugin

WP Shopify er en fin plugin som lar deg selge Shopify-produkter på ditt WordPress-nettsted uten å installere og konfigurere et e-handelssystem som WooCommerce.

Plugin-en synkroniserer Shopify-butikkdataene dine som tilpassede innleggstyper som gir deg muligheten til å bruke full kraft av WordPress CMS. Videre hjelper WP Shopify deg med å legge til Shopify Buy-knappen hvor som helst på WordPress-nettstedet ditt, noe som gir en sømløs kjøpsopplevelse.

WP Shopify takler ikke betalinger. Når kjøperen trykker på kassen, blir de omdirigert til din Shopify-kasseside for å fullføre transaksjonen. Med andre ord vil du bare bruke Shopify til å behandle betalinger.

Hvis du har brukt Shopify før, vet du at det er en kraftig e-handelsplattform, men den har ingenting på WordPress som en nettstedsbygger.

Viktige funksjoner i WP Shopify inkluderer:

 • Evne til å importere dine Shopify-produkter og -samlinger som WordPress-innlegg
 • Utallige maler som hjelper deg å bygge en nettbutikk ut av denne verden
 • Bruk Shopify SDK for å være vertskap for en fullt utstyrt handlekurv i WordPress-butikken din
 • Ingen iFrames takket være den responsive Shopify Buy-knappen
 • SEO-klar design
 • Mulighet for å lagre Shopify-butikkdataene dine i tilpassede WordPress-databasetabeller
 • 100+ handlinger og filtre som hjelper deg å tilpasse nettbutikken din, uansett hvilken måte du ønsker
 • Kompatibilitet med WordPress-temaer og plugins

Hvis du er interessert, kan du oppgradere til WP Shopify Pro for tilgang til 80+ maler, automatisk og selektiv synkronisering med din Shopify-butikk, sporing på tvers av domener, dedikert support og mer.

Lær mer om WP Shopify Pro

Hva er fordelene ved å bruke WP Shopify?

Med sider til side, gir WP Shopify deg muligheten til å nyte noen fordeler du ville savnet hvis du solgte på Shopify utelukkende. Her er en liten liste for å få appetitten.

 • Du har full kontroll over URL-strukturen til produktene dine takket være WordPress-permalinks
 • Tilgang til tusenvis av WordPress-temaer og visuelle sidebyggere, noe som betyr at du kan bygge drømmen din uten å svette
 • Å tilpasse WordPress-temaer er enklere enn å bruke Shopifys flytende malmotor
 • Ubegrenset tilgang til tusenvis av WordPress-plugins som lar deg legge til rik funksjonalitet i butikken din
 • I motsetning til Shopify, har du total kontroll over butikkdataene du synkroniserer med WordPress
 • Du kan dra full nytte av Shopifys lager- og bestillingsoppfyllingsfunksjoner, mens du sykler på baksiden av WordPress
 • Rabatterte fraktpriser
 • WP Shopify er enkelt å installere og konfigurere slik du lærer på et øyeblikk
 • Gratisversjonen av WP Shopify kommer med alle funksjonene du trenger for å kunne selge Shopify-produkter på ditt WordPress-nettsted
 • Omfattende dokumentasjon og vanlige spørsmål
 • Stor støtte

Hvordan sette opp WP Shopify

I denne delen lærer vi hvordan du konfigurerer WP Shopify og integrerer det med Shopify. Du kan starte med gratisversjonen og senere oppgradere til proversjonen etter dine behov. I tillegg anbefaler forfatteren å bruke Shopify Lite (koster $ 9 dollar i måneden) fordi du bare trenger vognfunksjonaliteten.

Det ut av veien, la oss komme på jobb.

Installere WP Shopify

Når WP Shopify er tilgjengelig på det offisielle WordPress-plugin-repoet, kan du installere det direkte fra ditt WordPress admin-dashbord.

Hvordan? Navigere til Plugins> Legg til nytt.

På Legg til plugins Skriv inn “WP Shopify” i søkefeltet, og når du har funnet pluginen, trykker du på Installere nå deretter Aktiver knappen som vist nedenfor.

Aktivering av plugin-en legger til en WP Shopify-undermeny på WordPress-adminmenyen. Navigere til WP Shopify> Innstillinger for å starte integreringen med Shopify-butikken din.

wp shopify innstillingsmeny

På dette tidspunktet antar vi at du allerede har en Shopify-butikk (selv om det er den gratis 14-dagers prøveversjonen). Vi opprettet en gratis prøvekonto for denne guiden, og la til et par produkter. Slik ser Shopify-katalogsiden ut.

Ikke så fancy, men det skal fungere perfekt.

Gå videre, klikk på innstillinger undermenyen tar deg til Koble fanen vist nedenfor.

integrer wp shopify-plugin med shopify

Fra skjermbildet vist over, trenger du et par detaljer, som du får fra Shopify-administratorområdet. Disse detaljene er:

 • API-nøkkel
 • API-passord
 • Delt hemmelighet
 • Storefront tilgangstoken
 • Domene (dette er ditt Shopify-butikkdomener, f.eks. wpex.myshopify.com vi brukte til denne guiden)

Genererer WP Shopify integrasjonsdetaljer

Logg inn på butikkadministratorens instrumentbord og klikk Apps som vist under.

Dette vil lede deg til Apps skjerm. Klikk på Administrer private apper lenke som vi markerer nedenfor.

Deretter klikker du på Lag en ny privat app knappen som vi skisserer nedenfor.

Skriv inn det private appnavnet og e-postadressen din på neste skjermbilde. Neste, under Administrator API seksjon, sett alt til Lese og skrive. Sett tillatelsene til Les tilgang for et felt som ikke har Lese og skrive alternativ.

Etter det, kryss av for Tillat at denne appen får tilgang til butikkdataene dine ved å bruke Storefront API avkrysningsrute nederst på siden som vist nedenfor.

Slutt til slutt Lagre -knappen og den påfølgende Jeg forstår, Lag appen knapp. Når det er gjort, vil Shopify presentere en side med API-nøkkelen din og alle de andre detaljene du trenger for å integrere WP Shopify-plugin. Se bilde under.

Merk: Du kan finne din Storefront tilgangstoken mot bunnen av samme side som vist nedenfor.

Nå er det bare å kopiere og lime inn detaljene i de respektive feltene på WP Shopify Connect-fanen som vi detaljer nedenfor.

Deretter treffer du Koble til Shopify-butikken din knappen vist på bildet over for å starte synkronisering.

Og det er det, Shopify-butikken din er nå synkronisert med WordPress-nettstedet ditt. Vellykket synkronisering viser Tilkoblet status som vist nedenfor.

Nå, hvis du navigerer til WP Shopify> Produkter på administrasjonsmenyen din i WordPress, ser du at WP Shopify-pluginen har importert alle produktene dine fra Shopify.

produkter i wp shopify

Produkter vist på bildet over ble importert direkte fra Shopify-demobutikken. Du kan importere opptil 250 produkter samtidig.

Og her er hvordan katalogen vi nettopp importerte ser ut på WordPress-demosiden ved hjelp av Twenty Seventeen-temaet.

La oss nå utforske de andre funksjonene som er tilgjengelige i WP Shopify admin-dashbord. Så her går vi!

Innstillinger-fanen

De innstillinger fanen gir deg mange muligheter for å administrere nettbutikken din enkelt. Herfra finner du innstillinger for å kontrollere:

 • Produkt-URL-er
 • Antall produkter per side
 • synkronisering
 • Brødsmuler
 • paginering
 • Produktvisningsoppsett inkludert bilder, farger,
 • Samlingens displayoppsett
 • Relaterte produkter
 • kurven
 • Kasseprosess
 • Og så mye mer

Verktøy-fanen

De Verktøy -fanen hjelper deg å synkronisere Shopify-data, tømme WP Shopify Cache og fjerne alle synkroniserte data fra WordPress.

Lisensfane

De Tillatelse fanen kommer godt med hvis du ønsker å oppgradere til proffversjonen av WP Shopify. Hvilket hvis du ikke visste tilbyr deg enda flere funksjoner for å lade Shopify-WordPress hybridbutikken superbelastet.

Debug Tab

Og Debug -fanen lar deg oppdage feil og få støtte.

Diverse fane

wp shopify diverse fane

I skrivende stund er Diverse -fanen lar deg oppgradere databasetabeller hvis du oppgraderte fra en versjon under 1.2.2.

Konklusjon

Mens du kan bruke Shopify Buy-knappen, er WP Shopify sannsynligvis den beste plugin-en til å selge Shopify-produktene dine på WordPress. Plugin-en er nøye designet og leveres med alle verktøyene du trenger for å begynne å selge med en gang. I tillegg er det superduper enkelt å konfigurere, du bør være ferdig på mindre enn 10 minutter.

Hva er din mening om WP Shopify? Del spørsmål og tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me