Gjennomgang av tilknyttede kuponger: Øk konverteringer og få mer salg

Er du en tilknyttet markedsfører som ønsker å øke klikkfrekvensen og salget på nettstedet ditt? I så fall vil du definitivt elske denne gjennomgangen av tilknyttede kuponger WordPress-plugin.


Jeg tror du vil være enig når jeg sier: det er utfordrende å lage et vellykket tilknyttet nettsted. Alt fra å finne de beste tilbudene til markedsføring og konvertering av brukere til kunder er ingen spøk.

Som sådan trenger du bare det beste verktøyet for å gjøre fremskritt billig, raskt og uten å trekke ut håret. Hvis du er i markedet etter et slikt verktøy, kan du si et stort hei til Tilknyttede kuponger.

I dette innlegget oppdager du funksjonene som gjør tilknyttede kuponger til et av de beste tilknyttede programtilleggene du får på internett.

Vi konfigurerer og tester også plugin-modulen, slik at du kan slå bakken. Hvis det høres spennende ut, la oss slippe taket og danse!

Hva er tilknyttede kuponger?

tilknyttede kuponger wordpress plugin

Første ting først, hva er egentlig tilknyttede kuponger, og hva gjør det? På en linje er Affiliate Coupons en vakker WordPress-plugin som hjelper deg å markedsføre din kuponger og tilbud Enkelt.

Takket være en spennende pakke med funksjoner, kan du bruke plugin-enheten til å øke konverteringene effektivt på ditt tilknyttede kupongnettsted.

Hvis du, som mange andre tilknyttede selskaper, bruker kuponger og avtaler metode for å markedsføre produkter og tjenester, vil du spesielt elske tilknyttede kuponger WordPress-plugin.

Plugin hjelper deg med å lage kuponger enkelt og deretter vise dem vakkert på nettstedet ditt, noe som betyr bedre konverteringer for deg.

Dessuten sparer du mye tid mens du får mer salg siden pluginen er utrolig enkel å bruke.

Plugin-enheten har et intuitivt adminpanel og forlokkende stiler som gjør det mulig å markedsføre produktene dine.

Tilknyttet til deg av utvikleren ekstraordinære flowdee, er Affiliate Coupons godt kodet, lett og den perfekte løsningen for enhver seriøs markedsfører.

Den kommer i to smaker. EN gratis versjon det er perfekt for alle tilknyttede selskaper og a premium versjon som pakker enda flere funksjoner for strømbrukeren.

Nå som du vet hva tilknyttede kuponger er, la oss fortsette og oppdage funksjonene som gjør at markedsføringsdrømmene dine blir til virkelighet.

Tilknyttede kuponger Viktige funksjoner

En plugin er bare så god som funksjonene den tilbyr. Så, hvordan stabler tilknyttede kuponger opp mot konkurransen når det gjelder funksjoner? Les videre for å lære mer.

Responsiv og mobilvennlig design

I denne tiden har du ikke råd til å drive et stivt nettsted som er vanskelig å bruke på smarttelefoner og andre mobile enheter.

En stiv design er spesielt ugunstig for en tilknyttet markedsfører som ønsker å øke salget, ettersom potensielle kunder er mer sannsynlig å klikke på tilbake-knappen lenge før de kommer til kupongene dine.

WordPress-fagfolkene bak Affiliate Coupons vet dette, og det er grunnen til at de gjorde plugin-en 100% responsiv og mobilvennlig.

Nå trenger du ikke å bekymre deg for at plugin-enheten vil rote designen din uavhengig av enheten kunden din bruker.

Uansett enhet, vil alle brukere få en jevn opplevelse på nettstedet ditt, noe som betyr flotte ting for bunnlinjen.

På toppen av det støtter Affiliate Coupons akselererte mobilsider eller AMP kort fortalt.

Kompatibilitet med alle WordPress-temaer

Har du noen gang installert en plugin som rotet WordPress-temaet ditt? Kanskje noen stiler var i konflikt og ting var over alt.

Hvis det ikke var tilfelle, passet kanskje ikke noen plugin-stil godt med resten av temaet ditt, og noen få grenser var ute av linjen?

Har du noen gang måttet endre et tema bare for å jobbe med en bestemt plugin? Vi vet hvordan inkompatibilitet med plugin-tema kan gi deg en dårlig smak i munnen.

Noen plugins er beryktede for å rote temaet ditt, men tilknyttede kuponger er ikke en av dem. Takket være flotte kodinger, innebygde maler og en håndfull kortkoder, kan du bruke plugin-enheten hvor som helst på nettstedet ditt uten kompatibilitetsproblemer.

Flere stiler og tilpasset CSS

Hver nettside har forskjellige stiler, hvorav noen er personlige preferanser. Og det er alt fordi frontend er like viktig som back-end.

Hvis du bruker en kupong og tilbyr plugin som ikke tillater tilpasning, vil kupongene dine se ut av sted. Eller stygg.

Tross alt, vil du ikke ha en tilknyttet kuponger-plugin som lar deg vise kuponger og avtaler i dine egne unike stiler?

Hvis det er et rungende ja, vil du glede deg over at tilknyttede kuponger skip med omfattende tilpasningsmuligheter. På toppen av flere ferdiglagde stiler og maler, Du kan tilpasse plugin via CSS til du slipper.

Det er ikke alt, du kan tilpasse de ferdige malene og lage dine egne. Tilgjengelige maler inkluderer Standard, rutenett, liste og Widget.

Dette betyr at kupongene dine vil se nøyaktig ut hvordan du ser dem i tankene dine, og matche resten av nettstedet ditt. Harmony i stil er alltid bra for bedre konverteringer, og du kan ikke krangle med psykologi.

Videre kommer pluginen med flere widgets som lar deg vise kupongene dine i sidefeltet og andre widget-områder. To innebygde fargetemaer, dvs.., Mørk og Lys, gjøre ting enda mer interessant.

Tilknyttede kuponger Klikk for å avsløre

I tillegg kommer premiumversjonen med en ny og strålende funksjon kjent som Klikk for å avsløre. Funksjonen er populær blant tilknyttede selskaper siden den hjelper deg å skjule rabattkoder til brukeren klikker på kupongen. Dette er en flott måte å legge til en handlingsforklaring på nettstedet ditt, og kan til og med bidra til å øke konverteringsfrekvensene. Snakk om uendelige alternativer for skjerm og styling!

Kraftige kupongalternativer

Styling til side, en plugin som leveres med kraftige back-end-alternativer er alltid en kjærkommen idé. Jeg mener, hvorfor fokusere på frontend når motor det er bakenden er ingenting å skrive hjem om?

Det ville være som å kle en katt på leopardtrykk, og jeg blir virkelig dårlig med analogiene mine �� Men du vet allerede hvordan det går med denne; du kan ikke for livet til deg si at du har en leopard.

Samme sak gjelder plugins, frontendealternativene er ingenting hvis bakenden suger. Tilknyttede kuponger suger ikke, damer og herrer.

Tvert imot, det kommer med et kraftig administrasjonspanel som er fullpakket med alle alternativene du trenger for å lage og markedsføre kuponger som proffene..

Her er en liste som viser deg hva jeg mener (du vil se mer når vi installerer plugin-modulen). På admin-panelet kan du:

 • Lag flere leverandører og forhåndsdefiner tilknytningskoblinger
 • Legg til et ubegrenset antall kuponger og tilbud
 • Definer tilpasset kupong og tilbudssider
 • Koble kuponger til leverandører med et klikk
 • Klikk, kopier og vis statistikk
 • Aktiver hendelsessporing
 • Skjul datoer og utløpte kuponger
 • Beskriv kupongene dine
 • Kategoriser kuponger
 • Style ved hjelp av tilpasset CSS
 • Uthev og vis individuelle kuponger
 • Oppnå bokstavelig talt det umulige ��

Overlegen støtte i verdensklasse

Jeg har opplevd dårlig støtte før, og jeg kan ikke ønske det på min verste fiende. Det gjør veldig vondt når du ikke finner hjelp når du trenger det. Vanligvis fører dårlig støtte til utilbørlig stress og inntektstap.

Så hva skjer hvis du får problemer når du bruker pluggen for tilknyttede kuponger? Vil du sitte fast, eller vil du motta rettidig og nyttig støtte? La oss se hvordan du kan få støtte.

For det første er det et kunnskapsgrunnlag som svarer på mange relevante spørsmål. Denne delen svarer på forhåndssalg, installasjon, feilsøking, utvidelse, styling, lisensiering og andre spørsmål.

For det andre får du en ofte stilte spørsmål (FAQ) som svarer på mange spørsmål på en side, noe som er praktisk å si mildt.

Hvis alternativene ovenfor mislykkes, kan du alltid heve en supportbillett for å kommunisere med det profesjonelle supportteamet direkte.

Bortsett fra, la oss nå installere og prøvekjør tilknytningskuponger.

Hvordan installere og bruke tilknyttede kuponger

Det er enkelt å installere Affiliate Coupons-pluginen. Enten du er nybegynner eller proff, kan du stille det hele opp på ti minutter. Det er enkelt å konfigurere alternativer og style kupongene, men ikke ta ordet mitt for det, la oss komme på jobb.

Installere tilknyttede kuponger

For å få ballen til å rulle, må du installere gratisversjonen. Ellers fungerer ikke premiumversjonen. Det er fordi premiumversjonen er bygget på toppen av gratisprogrammet, men kommer med noen få nyttige funksjoner som sparer dagen.

Uten videre, logg inn på ditt WordPress admin-dashbord og naviger til Plugins> Legg til nytt. På neste skjermbilde, dvs.., Legg til plugins, skriv inn “Tilknyttede kuponger” i søkefeltet og klikk deretter på Installere nå når du har funnet pluginen.

tilknyttede kuponger

Etter det, aktiverer du plugin ved å klikke på Aktiver -knappen som erstatter Installere nå på samme skjerm.

Hvis du har kjøpt en kopi av proversjonen, må du først laste ned kopien din fra Affcoups.com. Logg deretter tilbake til WordPress admin-dashbordet og naviger til Plugins> Legg til nytt. I stedet for å søke som vi gjorde med gratisversjonen, klikker du på Last opp plugin øverst på skjermen som vist nedenfor.

tilknyttede kuponger pro versjon

Deretter treffer du Velg Fil knappen og deretter Installere nå -knappen som vi detaljert på bildet nedenfor.

installere tilknyttede kuponger pro versjon

Vent på installasjonsprosessen for å fullføre og deretter Aktiver pluginen. På dette tidspunktet er tilknyttede kuponger klare til bruk. La oss nå lage en prøvekupong.

Opprette en kupong

Å lage kuponger med tilknyttede kuponger er enkelt arbeid. Men før du legger til en kupong, må du legge til en leverandør. Navigere til Tilknyttede kuponger menypost og klikk leverandører som vist under.

legge til en ny leverandør til tilknyttede kuponger

Deretter treffer du Legg til leverandør knappen som beskrevet nedenfor.

legge til ny leverandør

Etter det, fyll ut leverandørinformasjon og trykk på publisere knappen som vi markerer på bildet nedenfor.

Nå som vi har en leverandør, la oss lage vår første kupong. Naviger til det nye Tilknyttede kuponger menypost og klikk Legg til kupong som vi viser nedenfor.

opprette ny kupong ved å bruke plugins for tilknyttede kuponger

Dette fører til skjermbildet for oppretting av kuponger som vises nedenfor. Fyll ut skjemaet med kupongdetaljene dine og trykk på publisere knappen når vi fremhever. Skjermen din kan se annerledes ut, som jeg sikkert kan fortelle, jeg tester ut Gutenberg Editor. Enten du er i Gutenberg eller Classic Editor-leiren, prosessen forblir stort sett den samme.

legge til ny kupong

Etter å ha opprettet kupongen, naviger til Tilknyttede kuponger> Alle kuponger for å se kupongen din, så vel som kortkoden du skal bruke. Se bildet nedenfor for mer informasjon.

Jeg gikk foran, opprettet en ny side og limte inn koden. Følgende bilde viser vår eksempelkupong. Merk at jeg bruker Twenty Seventeen-temaet.

Ikke verst i det hele tatt med tanke på alle andre skjermalternativer du har til rådighet.

Naviger til for alle andre innstillinger Tilknyttede kuponger> Innstillinger på din WordPress admin-meny som vist nedenfor.

Hurtigstartveiledning

Den første skjermen du møter under innstillinger er den Hurtigstartveiledning. På dette skjermbildet (vist nedenfor) lærer du hvordan du konfigurerer plugin og hvordan du viser kupongene dine på flere måter.

innstillinger for tilknyttede kuponger

Som du ser er det mange kraftige kortkoder du kan bruke til å sette inn kupongene dine. Bare bruk parametrene du foretrekker. For eksempel kan du sette sammen en liten kortkode for å vise de siste, aktive kupongene du kan legge til på hjemmesiden din:

[affcoups max = "4" orderby = "date" hide_expired = "true"]

lisensiering

Den andre skjermen du ser etter det, er lisensiering. Her kan du legge til lisensnøkkelen din for å motta jevnlige oppdateringer og profesjonell support.

Kupongsider

Neste vi har Kupongsider Vist under.

På skjermbildet over kan du velge å:

 • Lag sider for hver kupong (som jeg vil anbefale hvis du legger til betydelig innhold i kupongene dine, om du vil at dine individuelle kuponger skal vises i Googles søkeresultater)
 • Viderekoble lenker og knapper til kupongsider først
 • Definer en egendefinert snegle for enkeltkupongsider
 • Inkluder kuponger i søkeresultatene på stedet

Generell

Etter det har vi Generell panel uthevet nedenfor.

De Generell panelet er det lengste fordi det er der all handlingen er. Du kan gjøre mye på skjermen ovenfor, og mange er viktige innstillinger, så jeg vil på det sterkeste anbefale at du ikke hopper over denne siden.

Herfra kan du definere viktige standarder for kuponger, for eksempel bestillings- og standardoppsettmalen. Du kan også definere kupongutdragslengden, redigere / tilpasse knappeteksten og legge til tilpasset CSS.

Sporing og statistikk

Neste skjermbilde er Sporing og statistikk som inkluderer et par nyttige alternativer.

På skjermbildet over kan du se at det er et alternativ for å deaktivere innebygd sporing. Men jeg ser ikke hvorfor du vil gjøre det, med mindre selvfølgelig hvis du har problemer.

Selv om det andre alternativet er verdt å aktivere. På den måten kan du spore klikk med Google Analytics, Google Tag Manager og Matomo (tidligere kjent som Piwik). Dette gir deg innsikt i hvilke kuponger som konverteres.

Hjelp og støtte

Og endelig kommer Hjelp og støtte skjerm.

Selv om skjermen ikke tilbyr kontaktinformasjon eller en direkte lenke til billettstøtte, tilbyr den informasjon som kan komme til nytte i tilfelle du får problemer med plugin-modulen. Skjermen viser feillogger og enda viktigere et raskt øyeblikksbilde av WordPress- og PHP-versjonene. Hvis du noen gang har problemer med plugin-modulen, kan du begynne her før du kontakter support (de trenger sannsynligvis denne informasjonen for å hjelpe deg uansett).

Tilknyttede kuponger Kundeomtaler

Folk pining for tilknyttede kuponger WordPress-plugin, og hva er det for ikke å elske. Plugin-en er enkel å bruke, selv om den er full til fulle med fantastiske funksjoner. Gratisversjonen kan skryte av nesten 5 stjerner (gå over til WordPress.org å se selv) sammen med fantastiske anmeldelser fra proffe kunder.

På slutten av dagen er det trygt å si at du er i gode hender med Flowdee og Co., fordi – mellom deg og meg – dette er en fantastisk plugin.

Priser for tilknyttede kuponger

For den bekvemmeligheten denne dårlige gutten tilbyr, føler jeg ærlig at prisen er for lav. Utviklerne tilbyr deg tre prispakker basert på antall nettsteder som vist på bildet over.

I skrivende stund er 39 dollar Personlig pakken støtter ett nettsted, 99 dollar pluss pakken inkluderer tre nettsteder, og 199 dollar Pro pakken kan brukes på opptil ti nettsteder. Og selvfølgelig er det gratisversjonen tilgjengelig på WordPress.org.

Endelige tanker om vår gjennomgang av tilknyttede kuponger

Vi vet alle at du som tilknyttet markedsfører har veldig lite rom til å gjøre feil med din salgsfremmende innsats. Du trenger alle de beste verktøyene du kan få. Hvis du bruker kuponger og avtaler på nettstedet ditt, er tilknyttede kuponger den virkelige avtalen.

Tilknyttede kuponger er en glimrende plugin for tilknyttet virksomhet. Den er enkel å bruke og har massevis av spennende funksjoner (for eksempel de flere malene). I tillegg fremskynder det virkelig prosessen med å legge til og administrere kuponger på nettstedet ditt. Du vil aldri glemme å fjerne en utløpt kupong igjen. Totalt vil jeg anbefale å prøve plugin-en. Mellom gratis- og pro-versjonene kan det fungere for hvert budsjett.

Få tilknyttede kuponger     Prøv Live Demo

Har du prøvd å bruke tilknyttet kuponger-plugin for WordPress? Hva er dine tanker? Har du et spørsmål eller et forslag? Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me