Det beste lageret for nettstedet ditt på Bigstock

Forhåpentligvis har uken en veldig god start, og vi er her for å gjøre det enda bedre med litt hjelp fra Bigstock. Hvis du ikke har hørt om dem, er Bigstock et av de største royaltyfrie arkivfoto-, vektor-, video- og opplæringsstedene på nettet. Vi elsker utvalget deres, og vi vet at alle dere bloggere, forretningsfolk, designere og frilansere også vil gjøre det!


Bigstock: 35 GRATIS arkivfotografier

Før vi får vite hvorfor utmerkede aksjebilder er avgjørende for enhver WordPress-blogg eller virksomhet, og hvorfor Bigstock er en av de beste i spillet, la oss se på de fantastiske tilbudene våre venner på Bigstock har for deg!

Betydningen av bilder i innlegg

Hvorfor bilder er viktige

Dine aksjebilder er like viktig som teksten din. Bilder og videoer forbedre den besøkende opplevelsen på nettstedet ditt. Du kan bruke bilder til å dele opp en tunge side eller et innlegg, eller legge til videoer i vanlige spørsmål for å gjøre det enklere for kundene å forstå svarene dine. Bilder holder leserne interessert!

Aksjebilder også gjør nettstedet ditt mer innbydende. Hvis du nylig har besøkt et nettsted som var 90% tekst (og ikke var det) Wikipedia) Sjansen er stor for at du ikke ble trukket inn eller blir fristet til å utforske forbi hjemmesiden. Og uten bilder, hva vil leserne dine feste til Pinterest-tavlene deres eller dele på Facebook med vennene sine? Bilder kan være en sosial faktor også. Dette er bare noen få av de mange, mange grunnene til at det er viktig å legge til bilder i innleggene og sidene dine.

Hva bør du se etter?

Hvorfor fotografier er viktig

Nå som du vet hvorfor du trenger bilder eller videoer på nettstedet ditt, må du finne bra. Enkelt sagt, dårlige bilder eller videoer får nettstedet ditt til å se dårlig ut. Du bør være kresen når du velger aksjebilder. Du har bare to tideler av et sekund for å gjøre et godt førsteinntrykk på de besøkende, og du vil ikke ødelegge deres mening om deg fordi lav kvalitet, klisjé eller bare forferdelige bilder.

Selv om disse ikke er angitt i steinregler, er de noen nyttige tips å huske på når du velger bilder, videoer eller annet lager for nettstedet ditt. Det er sannsynligvis flere faktorer du kan vurdere, men her er 5 punkter vi synes er verdt å huske:

  1. Bruk profesjonelle bilder. Med mindre du er en fotograf, bør du sannsynligvis ikke prøve å ta din egen (det samme gjelder også vektorer og videoer).
  2. Velg bilder som er relevante for publikum. For servicevirksomheter konverterer bilder av mennesker generelt bedre (f.eks. Et bilde av en kundestøtteagent vil være mer attraktivt for de besøkende enn et bilde av en telefon), men hvis du er en ernæringsblogg, vil du sannsynligvis ha med mer mat enn folk.
  3. Unngå klisjé eller overdone bilder. Husker du at bilder av forretningsfolk som knipet til skjortene sine som supermann var kult? Ikke så mye mer …
  4. Bruk konsistente bildestiler på hele nettstedet eller nettstedene dine. Dette siste punktet er spesielt viktig hvis du har flere nettsteder, eller hvis bloggen din er vert på et eget domene, siden jevnlig bilder skaper en visuell kobling mellom innholdet som leserne dine kan se på et øyeblikk.
  5. Velg bilder og videoer med formål. Bildene dine skal forbedre tekstinnholdet ditt, og ikke distrahere det.

Gratis lager er bra, men premium er bedre

Premium lager er bedre

Gratis lager brukes av mange nettsteder (vi bruker det også), og det er ingenting galt med det. Gratis lager er gratis (kan ikke krangle med det), og ressurser som Unsplash, PicJumbo og Pixabay er kjempebra for bloggere på et stramt budsjett. Men la oss være ærlige et øyeblikk – du har sett nøyaktig de samme gratis bildene og videoene overalt. Har jeg rett? Og mange gratis nettsteder krever attribusjon (ikke veldig profesjonell utseende) eller begrenser bruken av bildet.

Hvis du ser alvorlig på å opprette et nettsted for virksomheten din, designe en ny annonsekampanje eller ta bloggen til neste nivå premium lager er veien å gå. Du finner bilder og videoer som konkurrentene dine ikke har, noe som hjelper deg med å skille deg ut. Akkurat som gratis lager, er det mange steder å velge mellom for premium-aksjer. Du kan få dem en om gangen fra en markedsplass og ende opp med å bruke massevis, eller du kan bruke dine hardt opptjente kontanter med omhu og kjøpe en rimelig plan fra et premiummerke som Bigstock.

Hvorfor du bør velge Bigstock

Hvorfor du bør få Bigstock

Det er mange steder som selger medlemskap på aksjefotografier, men Bigstock er et av de største og beste royaltyfrie aksjesamfunnene. Hvorfor føler vi det slik? Vi er glad du spurte. Bigstock utmerker seg på flere nivåer, og det viktigste er valg, kvalitet, lisensiering og enkel luftig kundeservice..

Valg og kvalitet

Det er 30 millioner + bilder, vektorer og videoer på fingertuppene dine. Det er mye lager! Men kvantitet er ikke alt – kvalitet betyr noe, og hver og en av Bigstocks kategorier er fullpakket med profesjonelle produkter med høy oppløsning. For en premium ressurs er Bigstock full av verdi for bedriften din og har eiendeler som du vil være stolt av å bruke til hjemmesiden din, annonsekampanje og mer.

Avgiftsfri bilder

Dette er en viktig funksjon, siden du ikke vil være begrenset av aksjebildene dine. Avgiftsfri betyr at du betaler en gang for å bruke bildet så mange ganger du vil for alltid og for omtrent ethvert formål (stort sett alt annet enn omfordeling – det er en annen lisens). Vel, Bigstock tilbyr et av de største royaltyfrie bildebibliotekene på nettet! Husker du hvordan vi sa at de har 30 millioner + aksjefiler? Alle royaltyfrie (i motsetning til ledende markedsplasser som bare begrenser aksjebruken din til online medier eller et begrenset antall utskrifter). Nå er det en god investering hvis du spør meg!

Enkle planer, nyttig støtte

Bigstock holder planene sine enkle og rimelige, så uansett budsjett kan du finne kvalitetslager for prosjektet ditt. Bare velg den som passer dine behov. Trenger du en haug med bilder? Få et abonnement for å laste ned et bestemt antall bilder hver dag og lage din egen lagerhaug av arkivbilder. Vil du ha et nytt bilde eller en video nå og da? En kredittbasert plan vil sannsynligvis passe bedre, slik at du ikke er låst i en nedlastingsplan. Og hvis dere alle har spørsmål, har de et fantastisk supportteam som svarer på spørsmålene 9-5, M-F.

5-stjerners arkivbilder

Bigstock 5-stjerners lager

Vi gir Bigstock 5 stjerner for deres utvalg og kvalitet (sammen med alle de andre grunnene vi har nevnt ovenfor), noe som gjør dem til et av de beste aksjesamfunnene vi noensinne har brukt.

Og hvis du lurte på, ja, alle bildene i dette innlegget er de vi har kjøpt hos Bigstock. Fordi de er kjempebra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me