Tilbake med en annen WordPress Hosting-anmeldelse, denne gangen er det svinghjulet. I denne artikkelen skal jeg utforske oppturene og nedturene til denne veldig anstendige hosting-tjenesten for WordPress som har mange alternativer. Skalerbare planer, gratis migrasjoner, iscenesettingssteder, nattlige sikkerhetskopieringer, gratis SSL er bare noen av funksjonene du finner på Flywheel. Fortsett å lese for å se gjennomgangen av tjenesten deres, eller klikk på lenken for å besøke nettstedet deres for å lære mer.


Lær mer om svinghjul

Opprette et nytt nettsted med svinghjul

Svinghjulet har en veldig spesiell måte å starte opplevelsen din med tjenesten. De lar deg ikke velge en plan med en gang, så jeg har bestemt meg for å vise deg prosessen akkurat som jeg har opplevd den. Betalingen kommer ikke først med svinghjulet, da de lar deg konfigurere din demo nettsted først.

Bare fyll ut all informasjonen, så er du klar til å opprette det første nettstedet ditt. Fram til det øyeblikket er det ingen planer presentert overhodet. Dette er en veldig unik måte å komme i gang. Flywheel har gjort det enkelt for folk som ønsker å demonstrere tjenesten (eller bruke den til å bygge et demo-nettsted for en klient), men det kan bli upraktisk for de som anser betaling og oppsett som to helt separate ting.

Med svinghjul kan du betale på to måter: enten betale deg selv eller la kunden din foreta betalinger når de overtar nettstedet (merk: du kan også legge til et nettsted til bulkplaner du allerede har).

Når du bestemmer deg for hvordan du vil betale, står du fritt til å velge en plan og etter det … er det opprettelsestid. Jeg liker at Flywheel har gjort det enkelt for folk som vil starte en demo av tjenesten, og oppsettet gir mye mening for frilansere. Men det siden ikke alle brukere vil lande på risissiden før de begynner å ha planinformasjon tilgjengelig under påmeldingsprosessen ville være fint.

Planlegg for svinghjulshosting

Her er de nåværende planene for svinghjul. De tilbyr fullt administrerte WordPress-hostingplaner bygd på Google Cloud-plattformen. Så serverinnstillinger er konfigurert og WordPress allerede installert når du registrerer deg.

Pris for svinghjulshosting

For denne vurderingen har jeg valgt Startplan. Svinghjul har et tilstrekkelig sett med ressurser, det er litt dyrere enn konkurransen, men det har SSL inkludert, og alternativet for CDN er rimelig nok. Den eneste virkelige ulempen med planene deres er den begrensede lagringsplassen, som for de fleste blogger ikke vil være problemer, men kan bli et problem for mellomstore til store nettsteder (spesielt ressursstore eller høye trafikknettsteder).

Migrer ditt WordPress-nettsted til svinghjul

Den ideelle måten for meg å begynne å jobbe på nettstedet er å importere strømmen referanseside så jeg har testet overføringsmekanismen, som alltid.

Det er flere måter du kan importere ditt nåværende nettsted: den vanlige måten (her er en flott startguide for å migrere til WordPress), og gi legitimasjon til ditt nåværende WP-nettsted og FTP-tilgang, direkte via WordPress.com (som er et godt tillegg) eller gjennom en ZIP-opplasting – som bare er den perfekte metoden for meg. Svinghjul er trygge nok på at du vil gå fra WP Engine til Svinghjul, de har til og med inkludert dette alternativet der også!

Når du har tenkt deg hva slags migrasjonsmetode du ønsker, vil Flywheel la deg velge typen migrering, enten Standard migrering som kan ta opp til 3 virkedager, og det er gratis eller Fremskyndet migrasjon det sies å være gjort på mindre enn 8 timer.

Selv om jeg har glemt filen, er den metoden fungerte ikke for meg og satt fast på 99%, så jeg tok kontakt teknisk hjelp for å få hjelp. De svarte veldig raskt og ba meg sende dem zip-filen, som jeg gjorde. Overføringen ble utført på mindre enn 10 minutter uten ekstra kostnader, så med mindre nettstedet ditt er veldig stort, er det virkelig ikke nødvendig å betale for en hurtig overføring, da den vanlige tjenesten fungerer helt fint.

Alternativer for svinghjulspanel

Når nettstedet er konfigurert, er det det enkleste å definere domenet. Svinghjul gir deg tilgang til alle dine DNS-innstillinger, og de faktisk oppmuntre du redigerer dem etter behov.

Dette kan være forvirrende for nye brukere, men for folk som vet hvor domene deres peker, vil ikke svinghjul komme i veien. De lar deg definere domenene dine enkelt og vil gi deg koordinatene til deres CNAME-definerte navn og respektive IP-er. De gir til og med et enkelt verktøy for deg å sjekke om DNS-oppføringene er lastet riktig.

Svinghjul handler om den minst påtrengende og enkle å jobbe tjenesten for domener og DNS. Det er som de forteller deg: “Vi vet at du vil konfigurere domenet ditt, her er dataene, pek på domenet ditt og sjekk om det fungerer … vi kommer ikke i veien” og det er bare perfekt.

Når domenet er riktig konfigurert, lar hovedpanelet deg kontrollere hurtigbufferen på WP-nettstedet ditt, aktivere feilsøkingsmodus og til og med deaktivere hurtigbufferen for å se endringer umiddelbart. Svinghjulet ser ut til å cache WordPress med sin egen tilpassede webserverarkitektur.

Ekstra svinghjulstjenester

På toppen av de vanlige tingene gir Flywheel støtte for sikkerhetskopier. Selv om det fortsatt er en god idé å ta backup av WordPress regelmessig på egen hånd, er dette en flott sikkerhetskopi for sikkerhetskopiene dine.

Og hvis det ikke er nok, lar Flywheel deg aktivere en multiservice for $ 10 / mo ekstra og en CDN-tjeneste for $ 10 mer.

Sertifikater er gratis så lenge du bruker Let’s Encrypt men å installere ditt eget sertifikat gjennom svinghjul vil koste deg $ 10 måneder som ikke er braFor de fleste brukere er det sannsynligvis ikke verdt å betale 10 dollar ekstra i måneden for et tilpasset sertifikat. Å ha ditt eget sertifikat er ikke mye annerledes enn å bruke den innebygde Let’s Encrypt, så vi vil anbefale gratisalternativet for de fleste.

Hvis du har behov for å bygge din egen butikk med ditt tilpassede sertifikat, er du sannsynligvis bedre med en annen tjeneste som ikke belaster deg en månedlig avgift.

Lokal ved svinghjulet

Lokal ved svinghjulet

En annen eksklusiv funksjon er Local by Flywheel. Med Local kan du designe, bygge og teste nettstedet ditt lokalt (på datamaskinen din) og raskt og enkelt skyve designet ditt til ditt live nettsted som ligger på Flywheel. Det beste av alt – dette er en gratis funksjon som fungerer bra med alle svinghjulplaner.

24/7 kundestøtte

Har du problemer med klokken 1? Ikke noe problem. Svinghjul oppdaterte nylig sitt støtteapparat for å kunne tilby kundene hjelp 24 timer i døgnet, syv dager i uken, 365 dager i året (ja, til og med høytider). Best av alt er det faktisk menneskelig støtte, og ikke bare en chatbot.

Bonustillegg

Svinghjul Hosting Addons

Og for å toppe det hele, er det noen flere tillegg du kanskje er interessert i å vite at Flywheel tilbyr.

Resultatinnsikt: Få fart på nettstedet ditt med hjelp av Flywheel. Månedlige hastighetssammendrag og kvartalsvise revisjoner vil holde deg på sporet.

Plugins-oppdateringer: Hvis du glemmer å holde ting oppdatert, husker vertskapet ditt for deg. Regelmessige, månedlige plugin-oppdateringer kan bidra til å holde nettstedet ditt sikkert (selv om vi alltid anbefaler å teste oppdateringer selv på et lokalt eller iscenesatt nettsted).

Sikkerhetsinnsikt: Akkurat som med hastigheten din, kan du holde nettstedet ditt sikkert ved å følge med på månedlige og kvartalsvise rapporter fra svinghjulet.

Hvit merking: Hvis du er en designer, gjør Flywheel videresalgshosting enkelt. En hvitmerket plattform gjør det enkelt å legge til merkevarebygging og videreselge til kundene dine.

Resultat av svinghjulshosting

Så hvordan sammenligner svinghjulet med resten? La oss sette tjenesten på prøve.

Nettstedets ytelse er veldig bra, med en responstid på mindre enn 1,5 sekunder og en solid En poengsum fra Pingdom.

Når du ser overskriftssvaret nøye, kan du se at Flywheel bruker en tilpasset webserver-konfigurasjon som ser ut til å være ganske optimalisert for oppgaven.

En test fra Australia-serveren gir også et utmerket resultat med en annen EN. Godt jobbet!

GTMetrix viser også et ypperlig resultat og nettstedet lastet inn 1.6s som bekrefter at Flywheel har en fin webserver og cache på plass, noe som gjør dette til en fin tjeneste for alle WP-narkomane som trenger en veldig god ytelse.

Det jeg likte

Svinghjulet har et fint, intuitivt og brukervennlig grensesnitt med standardalternativer, men mange ekstrautstyr. Jeg elsket holdningen “vi kommer ikke i din vei” til domener og DNS-oppsett, da dette er ideelt for et raskt oppsett, spesielt for profesjonelle.

Jeg likte også måten de reagerer på billetter på. Støtteapparatet hjelper deg gjerne og får rask løsning. Og jeg likte absolutt forestillingen.

Det jeg ikke likte

Å ha en fin tjeneste med en veldig begrensende lagringsplass er ikke hyggelig og å måtte betale tonn penger for en enda dyrere tjeneste er det ikke morsomt å bare bruke mer plass i det hele tatt. Jeg ville elsket å ha flere muligheter for lagringsplass til blandingen. Det er mange blogger og magasiner som ikke får så mange besøk, men bruker mye lagringsplass og svinghjul vil være en veldig kostbar tjeneste for den slags aktiviteter.

Jeg tror påmeldingsprosessen kan være bedre ettersom planene ikke er synlige før etter at du har konfigurert nettstedet ditt og valgt en betalingsmåte. Dette må forbedres. Enten tilbyr en gratis demo (med 14-dagers begrensning synlig) eller krever at brukeren registrerer seg og legger til betalingsinfo først (deretter konfigureres etter) – det er forvirrende å blande de to.

Flywheel tilbyr foreløpig ingen e-postalternativer som kan være et problem. Selv om vi kan anbefale på det sterkeste G-suite hvis du vil administrere e-post selv.

Pakk inn

Svinghjul er et solid vertsalternativ. Det intuitive og brukervennlige grensesnittet kombinert med ekstrautstyr som sikkerhetskopiering, iscenesettelse, muligheten til å legge til gratis SSL-sertifikater, flersidekompatibilitet og CDN-valgfrihet gir en god del. Flywheel tilbyr også en av de minst påtrengende metodene for å sette opp domener og DNS (også, vi er ikke i veien for din holdning), og det er en fin gest.

I tillegg til at du er en freelance webdesigner er det noen ekstra funksjoner som muligheten til å velge klientfakturering og lokal (som du kan bruke til å koble det lokale utviklingsnettstedet til dine live klientsider).

På den andre siden av bordet er lagringsplassen veldig begrenset og svinghjulet er noe dyrt. Men hvis du ikke trenger mye plass, er det en god service med utmerket ytelse og teknisk support. For mer informasjon, husk å besøke nettstedet deres.

Få svinghjul

Totalt sett synes vi Flywheel er en ganske god administrert WordPress-hosting-tjeneste, men hva tror du? Har du prøvd svinghjul? Eller har du andre spørsmål om vertskapet deres? Gi oss beskjed i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me