Å administrere et WordPress-nettsted med flere forfattere er som en annen verden sammenlignet med å kjøre et enmannsshow (eller et person vis, av hensyn til å være politisk korrekt ;-)).


Du har en rekke nye hensyn å holde rede på: brukerroller og evner, redaksjonelle oppgaver og så videre. Men oppsidene er enorme – med å lage innhold som er så tidkrevende, kan det være veldig gunstig å ha flere forfattere som jobber på bloggen din. Ikke bare det, men å skape et team kan skape en oppfatning blant leserne om at bloggen din er en mye større (og mer verdifull) operasjon enn den var før.

Med det i bakhodet, må du forsøke å få mest mulig ut av bloggens status for flere forfattere ved å vise frem hver forfatter. Dette er ikke lett gjort med WordPress ut av boksen, men i dette innlegget vil jeg introdusere deg for en fantastisk plugin som gjør jobben med forfatterpromovering enkel.

Forfatterbokser

Hvis du er en vanlig leser av WPExplorer-bloggen, har du sannsynligvis lagt merke til forfatterens bio-boks nederst i hvert innlegg. Her er min:

Fanciest Author Box

Ganske kult, ikke sant? Som du ser inneholder det hodeskuddet mitt sammen med navnet mitt og en kort biografi. I tillegg er det faner for mine sosiale medieprofiler, så vel som en for de siste innleggene jeg har skrevet her på WPExplorer.

For et nettsted med flere forfattere er disse “forfatterkassene” perfekte – de viser frem forfatterne dine, som igjen viser omfanget og kvaliteten på bloggen din. Alternativet er å inkludere noen få linjer på slutten av innlegget, som neppe har samme innvirkning. For meg er forfatterbokser som eksempelet ovenfor bare måte å vise frem forfattere på WordPress-bloggen din.

Noe som bringer meg til Fanciest Author Box. I et nøtteskall lar plugin-en deg sette inn forfatterbiobokser flere steder på WordPress-nettstedet ditt. Det er den mest grunnleggende funksjonaliteten.

Fanciest Author Box

Standard Fanciest Author Box-skjerm.

Tro det eller ei, vi bruker Fanciest Author Box på dette nettstedet. Selv om forfatterkassene våre ser veldig annerledes ut enn eksemplet ovenfor, viser det til dels fleksibilitet og brukervennlighet.

La oss se nærmere på!

Det grunnleggende

Når du har installert Fanciest Author Box, vil forskjellige nye felt bli lagt til hver av profilene i WordPress:

Noen av innstillingene i profilskjermen.

Noen av innstillingene i profilskjermen.

For å komme i gang, kan du bare legge til relevant informasjon i feltene ovenfor og trykke Lagre. Det er det! Du vil nå ha en fullverdig forfatterboks på og gå på nettstedet ditt.

Hvis du bare er interessert i å komme i gang med forfatterbokser for nettstedet ditt, er alt du trenger å bekymre deg for å fylle ut denne informasjonen. Fanciest Author Box vil gjøre resten for deg.

Når det er sagt, er det absolutt du kan gjøre for å få mest mulig ut av funksjonaliteten til denne pluginen.

Forfatterboksen i detalj

La oss se på et liveeksempel – en blogg med flere forfattere jeg jobber med: Gratis råd om online dating.

Jeg har ikke tid til å lage alt innholdet selv, så jeg har outsourcet mye av forfatterskapet til et lite team. Det er en vinn / vinn – jeg får innhold av topp kvalitet produsert for nettstedet, og (delvis gjennom bruk av Fanciest Author Box), virker omfanget av bloggen min så mye større for det faktum.

Her er en av forfatterprofilene mine på den bloggen:

Fanciest Author Box

Som du kan se, har Gina inkludert Twitter-håndtaket sitt og Facebook-brukernavnet sitt, så disse fanene er blitt lagt til automatisk. Ved å klikke på fanene på sosiale medier får du muligheten til å følge eller like henne.

Som du kan se fra min egen forfatterboks her på WPExplorer, er det en rekke potensielle faner:

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • siste innlegg

Du kan også inkludere en “Tilpasset” -kategori, som kan omfatte omtrent hva du vil.

Profilbildet trekkes automatisk fra profilens e-postadresse ‘ Gravatar, men hvis du ikke har en, kan du alltid koble profilen til en foto-URL.

The Many Uses of Fanciest Writer Box

Standardbruken av Fanciest Author Box er ganske åpenbar – den vises nederst i hvert innlegg (du kan også angi at den skal vises på sider). Men det er ikke der mylderet av bruker; du kan faktisk stille den til å vises hvor som helst via widgets, kortkoder eller PHP-kode.

Jeg har brukt denne funksjonaliteten til å inneholde alle forfatterne på datingsidens Omside-side. Her er de vanlige forfatterne mine:

Vanlige forfattere

Og noen av mine bidragsytere:

bidragsytere

I stedet for å måtte duplisere hodeskudd og bioinformasjon på Om-siden, kan jeg bare bruke [[Ts_fab]] kortkode for å vise forfatterboksene.

Denne kortkoden kan tilpasses på flere måter – i eksemplet ovenfor har jeg trukket individuelle profiler og fjernet kategoriene (viser bare biografen) ved å bruke følgende kode: [[ts_fab authorid = "xx" tabs = "bio"]].

Som du kan se, med Fanciest Author Box er det ekstremt enkelt å vise frem forfatterne omtrent hvor som helst du ønsker.

Tilpasse forfatterboksen

Jeg nevnte tidligere at stylingen av forfatterkassene kan tilpasses (som demonstrert av forfatterkassene våre her på WPExplorer). Det er ekstremt enkelt å endre den grunnleggende formateringen gjennom Innstillinger-siden:

Fargeinnstillinger

Som du kan se, kan du endre fargene på hvert element på et øyeblikk ved å bruke den innebygde WordPress-fargevelgeren. Og hvis du angrer på noen ville fargevalg, er det alltid et alternativ å tilbakestille til standard.

Hvis du leter etter noe litt mer skreddersydd, kan du tilpasse CSS – du vil finne ut at hvert av elementene som utgjør forfatterboksen er tydelig merket og enkle å redigere etter det du vil. Det var akkurat det vi gjorde her på WPExplorer for å produsere en forfatterboks som smelter sammen med bloggens design.

Det gratis alternativet

While Fanciest Writer Box er en premium plugin, vil den bare sette deg tilbake $ 10. Det er en verdig pris å betale for en så godt designet og dokumentert plugin (for ikke å nevne den fantastiske støtten og det faktum at gutta på Themato suppe er kjempebra og fortjener pengene!).

Få den vakreste forfatterboksen

Imidlertid, hvis du har lyst på en prøvekjøring før du tar steget, bare gi Fancier Author Box en gang. Det er en gratis versjon av plugin-en som kan lastes ned fra WordPress.org. En nesten perfekt stjerneklassifisering burde gå langt i å overbevise deg om at dette er den beste forfattere-løsningen der ute!

Et perfekt plugin?

Hver gang jeg gjennomgår et plugin, prøver jeg å plukke ut mangler, selv om jeg synes det er en flott løsning generelt. Imidlertid kan jeg med Fanciest Writer Box ikke tenke på noe annet enn de mest små gripene.

For eksempel ville det være fint å ha et opplastingsalternativ for profilbilder i stedet for å måtte laste opp bildet separat og deretter lime inn URL-adressen i det aktuelle feltet. Det ville også være kult å ha de relevante innmatingene i fanene Twitter, Facebook, Google+ og LinkedIn i motsetning til bare et abonnementsalternativ..

Men det handler om det for å være ærlig – jeg kan ikke tenke på noen annen måte å forbedre denne plugin-en. Jeg er sikker på at gutta på Themato Soup vil tenke på noen kule nye funksjoner, men fantasien og kreativiteten deres overgår mine!

I et nøtteskall, hvis du ønsker å lage en blogg av flere forfattere av topp kvalitet og gi forfatterne eksponeringen de fortjener, er Fanciest Author Box de løsning. Den er peerless og tilbyr et nesten feilfritt funksjonssett. Jeg bruker det selv, og du kan se det her på WPExplorer – hva bedre påtegning er det?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me