OptinMonster er en WordPress-plugin som gjør det enkelt å lage popup-skjemaer som kan øke konverteringsfrekvensen. Fordi det er en rekke plug-in-plugins der ute, kan du sitte å lure på om det virkelig er behov for enda en å legge til i listen. Men OptinMonster får fart i en verden der besøkende ofte reagerer på popup-opt-in-vinduer.


OptinMonster ble nettopp utgitt i oktober 2013, så den er fremdeles relativt ny. Likevel bør det ikke undervurderes til tross for den relative ungdommen. Det har allerede sett noen rettelser, oppdateringer og en rekke endringer i den korte levetiden som gjør det bedre nå enn det var da vi først fikk hendene på det for en gjennomgang. Hvis oppdateringer fortsetter på samme kurs, kan vi trygt anta at denne pluginen er beregnet på opt-in storhet.

Nye tillegg

For de som allerede er kjent med denne pluginen, er to nye opt-in-områder lagt til: sidefelt og etter innlegg. I tillegg jobber for tiden skaperne med et Canvas-tillegg, som lar brukerne lage noen type Lightbox-popup fremfor bare de som er e-postbaserte.

Mens malene fremdeles ikke er så enkle som skaperne ønsker at de skal være, jobbes det med å endre dette. Fremtidsplaner inkluderer å legge til flere skinn sammen med utviklingen av en mobil opt-in type. Utviklere kan også koble seg til det ekstra APIet, slik at de kan tilpasse seg til sitt hjerte innhold.

Å installere OptinMoster WordPress Plugin er enkelt. Gjennomgå følgende trinn som et kort oppdateringskurs:

optinmonster-installasjon

Popup-myten

Alt dette snakk om popup-opt-in-skjemaer kan føre til at du hever øyenbrynene. Nettlesere leveres med popup-blokkering, folk installerer popup-blokkerere, og popups er vanligvis noe folk ønsker å unngå, ikke sant?

Selv om folk har en tendens til å hate popup-vinduer, ligger ikke statistikken om effektiviteten deres. Faktisk er disse opt-in-formene svært effektive blygenereringsverktøy fordi en interessant popup kan overbevise en person til å slippe e-postadressen sin i e-postfeltet i hjerteslag. I en casestudie utført av OptinMonster økte plugin antall e-postabonnenter med 600%. I studien gikk nettstedet fra 70 til 80 abonnenter per dag til opp til 470 per dag.

Så mens folk hater popup-vinduer, elsker de dem samtidig. Det er dette kjærlighets / hat-forholdet som fører til OptinMonsters suksess. Med de siste endringene og fremtidige forbedringer som er i verkene, vil dette blygenereringsverktøyet bli enda mer effektivt.

Ovennevnte er et eksempel på popup-vinduet som ble brukt i Case Study Theme. Pop-up-boksene kan inneholde så mange eller så få grafikk du vil, tilpassede farger og størrelsesvariasjoner.

OptinMonster-Review-WordPress-Popup-Og-Lead-Generation-Plugin

Unike OptinMonster-funksjoner

Det er tre separate prisplaner og hvilken prisplan som er valgt vil avgjøre funksjonene som er inkludert. Noen av funksjonene inkluderer:

  • Opprettelse av ubegrensede former som kan brukes på forskjellige områder av nettstedet.
  • Analytics-rapportering er innebygd for å se hvilket skjema som konverterer best. Denne og A / B-testing kan fungere hånd i hånd.
  • Visse skjemaer kan vises på spesifikke sider i målretting på sidenivå
  • Det er forskjellige optinetyper og designalternativer, avhengig av prisplan
  • Teknologien “exit intent” som er integrert i premiumpakken, oppdager når en bruker skal forlate nettstedet ditt for deretter å starte et popup-vindu som kan overbevise dem om å holde seg eller komme tilbake. OptinMonster hevder at 70% av folk som forlater siden aldri kommer tilbake.

optinmonster-oppsett

Når man ser på oppsett er det ganske enkelt. Det er her noen av de nye funksjonene kommer inn. Det er faktisk ganske overraskende hvor enkelt denne plugin-en er å sette opp, siden kjernefunksjonene er inkludert i en enkelt plugin-fil. Det er også noen ekstrautstyr som er inkludert i denne filen. Ekstrautstyret har å gjøre med de forskjellige tilgjengelige opt-in-typene og funksjonen for exit-intensjon.

Når det er installert, legges et nytt menyelement til sidemenyen i WordPress-dashbordet. Dette vil gjøre pluginen lett tilgjengelig.

For å opprette et nytt optin-skjema, klikker du bare på “opprett ny optin” -knappen. Derfra vil du klikke på optin-typen.

opt-in-typer

Å velge “Lightbox” er der du vil være veldig kreativ når det gjelder å lage popup-vinduer. Dette er et område som er forbedret, slik at du kan opprette en optin som er mer spesifikk for nettstedets behov. Det skal bemerkes at ikke alle disse typene er tilgjengelige på alle prispunktene. Grunnpakken har bare lightbox-alternativet. Det er flere optin-typer i utvikling, for eksempel innholdsformer og sidefelt widgets.

Bunntekstlinjen er nøyaktig som den høres ut, da det er en stolpe i bunnteksten som ber om en e-postadresse. Bakgrunnsfarger, tittel og tagline og skrifter kan velges for dette. Det samme kan også velges for lysbildet inn, som vanligvis ligger nederst til høyre på siden. Lysbildet i kan åpnes og lukkes av brukeren. Det er ikke et popup eller automatisk lysbilde siden det krever aktivering av brukeren.

Du vil også finne at innstillingene er merket ganske bra, og det er beskrivelser for hver enkelt. Dette er mer eller mindre som å ha en guide innen oppsett, slik at du ikke trenger å forlate skjermen for å slå opp hvordan du gjør noe.

Sømløs integrering med e-postmarkedsføringsprogrammer

Det finnes også en rekke markedsføringsprogrammer via e-post som pluginen sømløst integrerer seg med. De inkluderer MailChimp, AWeber, Infusionsoft og iContact. Det er omtrent åtte programmer som OptinMonster jobber rett ut av boksen med.

Hvis en av disse støttede nyhetsbrevtjenestene for e-post brukes for øyeblikket, er alt du trenger å gjøre å velge leverandøren av e-postnyhetsbrev fra en rullegardinmeny og deretter autentisere kontoen din. Antall nyhetsbrevleverandører i rullegardinmenyen kan alltid endres, men sannsynligvis vil det vokse over tid.

Temaer og tilpasning

Det er fire hovedtemaer som brukes for Lightbox optin-skjema. Det er Balance Theme, Cast Study Theme, Bullseye Theme og Clean Slate Theme.

optinmonster-temaer

Når du åpner Design Customizer, kan du tilpasse tittel og tagline, punktliste, Optin Image, Optin Send Text og Email Field Text. Farger, skrifter og justering kan endres i hver seksjon. Du kan også fremheve forskjellige ord ved å gjøre dem dristige. Tilpasseren er ganske enkel og benytter seg av WordPress-grensesnittet, som selvfølgelig er kjent for WordPress-brukere.

Selv om OptinMonster sier at hele konfigurasjonsprosessen kan fullføres på ett minutt, er det best å bruke mer tid på den for å gjøre kampanjen svært effektiv. Støttende grafikk og passende tekst vil utgjøre en betydelig forskjell, så husk å tenke på det.

Konklusjon

OptinMonster er ung, men skaperne lytter til brukerne sine ved å implementere endringer tidlig i spillet. Selv om den er sterk nå, vil den bli en enda sterkere plugin-plugin over tid. Med flere utviklinger i horisonten som sidefelt og etter integrering etter innlegg, vil utviklere gis mer fleksibilitet til å lage Lightbox-popups, bunntekstlinjer og lysbildeinnsatser som vil generere flere potensielle kunder for å konvertere.

Få OptinMonster

Bruker du for øyeblikket OptinMonster-plugin? Vi vil gjerne høre hva du synes om det og de siste oppdateringene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me