Envato vert administrert WordPress Hosting gjennomgang

I dag skal jeg gjennomgå en veldig spesiell tjeneste som tilbys av en gigant i WordPress-virksomheten. Jeg snakker om Envato. Tjenesten kalles Envato Hosted og det er en relativt ny WordPress Managed Service og i tilfelle av Envato er den fullstendig administrert i all forstand av ordet.


Denne hostingtjenesten er avviklet, og nåværende brukere anbefales å bytte til en annen administrert hostingtjeneste. Du kan sjekke vårt beste WordPress-vertsinnlegg for gjeldende anbefalinger.

Hva er Envato vert?

Envato Hosted er en nysgjerrig tjeneste av flere grunner. Ved første blikk virker det som den verste ideen du kan komme på. Når du har alle slags hosting-tjenester der ute, virker Envato-tjenesten ekstremt forenklet til det punktet at det nesten er vondt å bruke for erfarne brukere, men ikke la det lure deg. Bak denne masken av ekstrem enkelhet skjuler en veldig kraftig tjeneste med en stor bonus … faktiske mennesker som hjelper deg hele tiden.

Men før vi kommer i gang med Hosted, er her en rask oversikt over hva som er og ikke er inkludert:

  • Inkludert med Envato Hosted: Din $ 16 per måned (per installasjon) inkluderer 1 premium WordPress-tema gratis (vi anbefaler selvfølgelig det populære og kraftige Total WordPress-temaet, men det er mange design å velge mellom), gratis migrering av nettsteder, administrerte oppdateringer og support, 100 000 besøk, 5 GB diskplass, 100 GB båndbredde, daglig sikkerhetskopiering, sikkerhet og god kundesupport
  • Hva er ikke inkludert: Hos Hosted er det ingen e-postplattform, ingen multisitestøtte, og du må kjøpe domenenavnet / SSL hver for seg

Registrering med vert

Bli vertskap for Envato

Hvis du vil se en full gjennomgang av registreringsprosessen, kan du sjekke guiden vår på Envato-bloggen. Men det er ganske greit. Bare finn et tema du er glad i på Themeforest og se om det følger med Hosted. Klikk på knappen for å registrere deg.

I dette innlegget skal vi anta at du kan håndtere den delen på egen hånd og komme til å vurdere kvaliteten på Envato Hosted.

Komme i gang med Envato vert

Dashbordet er så forenklet at det er nesten problematisk, fordi det første du legger merke til er et grunnleggende brukergrensesnitt, sammen med at de ikke lar deg finjustere noe annet enn domenet ditt, kan gi deg alle gale ideer om tjenesten.

Envato vert lar deg bruke dine egne domener men bortsett fra at du ikke vil kunne laste opp din egen database, vil du ikke ha noen posttjeneste overhodet å konfigurere Google Apps, og du vil ikke kunne håndtere filer på grunn av mangel på en filutforsker. Det er som Godaddy WordPress-tjeneste, men til og med mer grunnleggende.

DNS-innstillingene lar deg håndtere alle relaterte oppgaver i tilfelle du er vertskap for domenet på Envato. Som jeg sa tidligere, en god ting med denne tjenesten er at de lar deg bruke ditt eget domene og vil hjelpe deg med å konfigurere den riktig. Tjenesten har også SFTP-tilgang og innstillinger for sikkerhetskopi.

Domeneregistrering er ganske grei og lar deg gjøre alle de første trinnene med letthet. Envato Hosted-tjenesten ser ut hovedsakelig rettet mot nye brukere og spesielt de som planlegger å kjøpe temaer og plugins fra Envato, slik at prosessen er optimalisert for å registrere et nytt domene og ha ditt nytt installasjon av WordPress på kort tid.

Du kan sjekke statistikken på denne statistiske siden som er lett tilgjengelig, og som gir deg de nøyaktige tallene som er tillatt i planen din. Med en diskkvote på opptil 5 GB per $ 16-plan. Dette er ikke billig, så ta i betraktning at tjenesten er faktisk ganske dyrt.

Men jeg vil migrere det nåværende nettstedet mitt

Selvfølgelig, hvis du allerede har et nettsted, vil Envato Hosted gjøre livet ditt enkelt som migrasjon er helt gratis på denne tjenesten, trenger du bare å be om migrering med informasjon om din nåværende WordPress-pålogging.

Når du har lagt inn all informasjonen, blir du ført til brukerstøttesiden, og du må vente en gang mellom 1 time og opptil 10, avhengig av nettstedets kompleksitet. Bare ta det i betraktning tjenesten er ikke automatisk og vil trenge menneskelig interaksjon fra deres side så dette er kanskje ikke det beste alternativet for de som vet hvordan de skal flytte og ønsker å gjøre det selv fordi det er bare ikke mulig her.

Det samme problemet vil oppstå med e-post, i tilfelle du håndterer domenet med Envato, er det ingen posttjeneste overhodet. De lar deg konfigurere MX-oppføringer for Google Apps-tjenester, men det er ekstremt begrenset i omfanget. Brukere som er avhengige av tilpassede e-poster for nettstedene sine, vil ha bedre hell andre steder.

Når migreringen er fullført …

Når nettstedet ditt er klart til å rocke, vil du kunne peke domenet ditt til CNAME relatert til tjenesten. Det er viktig å huske at Envato ikke har en ordentlig måte å vise frem det midlertidige domenet som du må bruke for en CNAME i tilfelle du vil bruke det tilpassede domenet ditt, og du må finne ut hva det er ved å prøve å logge inn til WP-Admin. Ruteringsunderdomenet kan deretter pekes som en CNAME til det opprinnelige underdomenet. De bruker dirigerende underdomener som en måte å dynamisk balansere tjenesten deres på, vær oppmerksom ikke å bruke IP-er når du tildeler domenet ditt.

Når nettstedet er ferdig migrert, vil du bli møtt med en Velkomstmelding og en kort undersøkelse. Litt påtrengende for min smak, men lett å unngå, der Envato vil spørre hva slags nettsted, type og forretningstype du har. Når dette er gjort er nettstedet ditt klart til å rumle.

Teknisk støtte: Hjertet til tjenesten

Å måtte installere eller migrere nettstedet ditt og sette det opp på nettet tar ingen handling fra din side fordi de aller fleste ting håndteres gjennom teknisk support. Tjenesten er fullstendig og fullstendig administrert, de tar vare på ytelse, databaser, sikkerhet og alt om WordPress, slik at du ikke trenger å redigere en eneste fil eller jobbe med databasen eller tilordne brukere og tillatelser til den. Selv om dette er det fantastiske nyheter for ikke-teknisk publikum, kan folk som meg føle seg frustrert over dette. Ta hensyn til det du mister evnen din å håndtere problemer og funksjoner på serversiden selv. Denne tjenesten administreres virkelig.

Teknisk støtte er kjernen i denne tjenesten. Ettersom brukergrensesnittet er ekstremt begrenset og det ikke er noe du kan gjøre mesteparten av tiden, vil tjenesten ha behov for en ekstremt god teknisk støtte hvis den vil lykkes, og de ser ut til å gjøre det som Jeg har null klager på denne interaksjonen. Ikke bare svarte de på alle spørsmålene mine, de er ekstremt gjennomsiktig om tjenestebegrensningene, og dette er ikke noe du ser på andre tjenester. De svarer også i slag. Hvis de ser at du er en teknisk person, vil de forklare i detalj hvorfor de har slike begrensninger på plass.

Uansett hvor bra et UI-panel er eller hvor kul den nye automatiske installasjonen virkelig er. Hvis teknisk supporttjeneste ikke er bra, kan tjenesten bli ganske ubrukelig, spesielt når du trenger det mest. Dette ser ikke ut til å være tilfelle med Envato Hosted.

Opptreden

Likevel, hvis ytelsen ikke er bra heller, vil teknisk support alene ikke være i stand til å balansere tjenesten. Dette er også et godt poeng med Envato, da ytelsen er ganske bra.

The First Time to Byte er enestående, og nettstedet laster ganske raskt generelt.

Som du kan se, tok webserveren bare 70 ms å svare med en total FTTB på 216ms som er ekstremt bra generelt.

Å laste nettstedet fra Sverige gir deg også et veldig godt resultat.

Å laste den fra Australia er derimot ikke en god idé, og tjenesten ser ut til å være til fordel for brukere fra Nord-Amerika og Europa.

Når jeg har undersøkt overskriften, kan du tydelig se at de bruker nginx som sin backend med en Bufferstruktur det gjør det dynamisk dirigering i tilfelle noe svikter. Dette er bra fordi nettstedet ditt vil være online uansett. Å ha en rutingstruktur som dynamisk tildeler nettstedet ditt til et annet nettverk uten at du trenger å bekymre deg for det, er noe du må tenke på når du får denne typen tjenester.

Det jeg likte

Envato Hosted-tjenesten er helt nybegynner vennlig, pluss at du får et gratis tema (som Total) når du registrerer deg. Du trenger ikke å gjøre noe for å få nettstedet ditt oppe da nesten alt håndteres gjennom en billettstøttebillett. like måte, teknisk støtte er ekstremt vennlig og villig til å hjelpe på hvert trinn. Jeg kan føle den kjærligheten teknisk stab har for tjenesten, og de vil gjøre hva de kan for å hjelpe deg. Dette betyr at selv om du trenger noe spesielt, vil de være der for å hjelpe deg. Hvis du er en av de guttene / jentene som elsker en god teknisk support og ikke ønsker å takle noe teknisk selv, er Envato Hosted perfekt.

Hva jeg ikke likte

Den dårlige implementeringen av brukergrensesnittet og fullstendig mangel på alternativer gjør at denne tjenesten føles enda verre enn GoDaddy Managed WordPress for avanserte utviklere og teknikere. Den høye prisen er et annet punkt i spørsmålet da all ruting / dynamisk struktur og ekstra teknisk support ikke er billig. Å måtte betale $ 16 for en så liten lagringsplass er ikke bra for store nettsteder enten ettersom det å vokse i størrelse vil koste deg mye.

Pakk inn

Hvis du er en teknisk mann / jente eller en avansert utvikler, vil du ikke like Envato Hosted-tjenesten, da den vil gjøre kompetansen din ubrukelig ved ikke å kunne gjøre noe selv, pluss at du vil måtte vente på hver endring som teknisk support trenger å hjelpe deg i hvert trinn. Men Envato Hosted er en tjeneste som fremdeles er i utvikling, og de er villige til å legge til nye funksjoner. De aksepterer all kritikken for ting som måtte forbedres og har en ekstremt vennlig holdning til kunder, slik at du faktisk føler deg spesiell vert hos dem.

Å ha en så god teknisk support er nesten avgjørende for å selge tjenesten deres. Jeg kan lett se en ny utvikler som har en ny webside med seg og ikke vil håndtere plugins / temainstallasjoner overhodet, i det scenariet er Envato Hosted en ideell tjeneste. Du vil føle deg hjemme og vite at virkelige mennesker sørger for at nettstedet ditt fungerer som det skal være.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me