Elementor 2.0 gjennomgang: Changeing the Face of Web Design

Elementor 2.0 gjennomgang: Changeing the Face of Web Design

I denne Elementor-gjennomgangen vil vi ta en titt på denne velkjente plugin-en for sidebygger, og den nylige utgivelsen av Elementor 2.0. Enten du ønsker å tilpasse et par websider, eller designer et helt nytt nettsted, har den nye versjonen av Elementor 2.0 verktøyene og funksjonene som hjelper deg å realisere din kreative visjon.


Les videre for å finne ut mer om hva Elementor har å tilby, og for å få en inngående forståelse av de nyeste funksjonene utgitt med Elementor 2.0. Vi vil også vurdere fordelene ved å oppgradere til Elementor Pro. Og de avanserte funksjonene som denne premiumutvidelsen gir. La oss komme i gang…

En introduksjon til Elementor

Elementor

For de av dere som ikke har brukt Elementor og vet lite om plugin, vil vi starte med en rask introduksjon til denne løsningen og vurdere hva den har å tilby.

Elementor er en populær plugin for WordPress-sidebygger som utrolig nok bare ble lansert for snaut to år siden. I den tiden har Elementor blitt en seriøs konkurrent i en verden av sidebygger-plugins. Det gir en imponerende opplevelse og omfattende funksjoner, noe som resulterer i en stadig voksende kundebase.

Elementor støtter begge a gratis og premium-versjon av plugin-en deres. Elementor Pro er en utvidelse av gratis plugin, og gir avanserte verktøy for å forbedre arbeidsflyten og øke konverteringer og salg. Vi vil diskutere Pro-versjonen av Elementor videre i artikkelen. Men foreløpig, la oss sjekke ut hva den gratis kjernen Elementor-versjonen tilbyr …

Elementor funksjoner

Elementor har en intuitiv dra-og-slipp-redigerer, som gjør det mulig for brukere å enkelt designe eller tilpasse hvilken som helst side eller tilpasset innleggstype i WordPress. Og alt uten å måtte berøre en kodelinje. Alle tilpasninger kan gjøres i fronten av nettstedet ditt, slik at du kan se sideutformingene dine foregå i sanntid.

Elementor-malbiblioteket inneholder over 300 vakkert utformede maler å velge mellom, laget for å imøtekomme enhver bransje og nisje. Når en mal er valgt, gir Elementor-redaktøren deg enorm kontroll over hver stylingdetalj. Maler og sidedesign kan lagres og brukes på nytt, samt eksporteres til bruk på andre nettsteder.

Elementor tilbyr også en komplett pakke med widgets gratis. Disse widgetene fungerer i live-sidebyggeren, slik at du kan legge til utallige designmuligheter på sidene dine. Her er bare noen få av widgetene du kan bruke på sidene dine …

 • bildegalleri.
 • Bilde karusell.
 • Google Kart.
 • knapper.
 • video.

Tredjeparts widgets og plugins kan også bygges inn i Elementor-sidebyggeren. Derfor kan du omgi deg med alle dine favoritt designelementer.

Her er noen av de andre topp funksjoner som Elementor tilbyr …

 • Total tilpasning over layout.
 • Videobakgrunner.
 • Inline Editing.
 • Bilde og Galleri Lysboks.
 • 800+ Google-skrifter.
 • Landingssidedesign.
 • Mobilredigering.
 • Utvikler vennlig.

Elementor kommer også med omfattende støtte, inkludert videoopplæringer og dybdeartikler. Disse lærer trinnvis hvordan du bruker denne plugin-en til å lage fantastiske nettsteder.

Så nå vet vi litt om Elementor og noen av funksjonene den inneholder i sin gratis kjerneversjon. La oss neste se på den siste utgivelsen av Elementor 2.0, og finn ut hvilke verktøy og funksjonaliteter som er lagt til denne allerede funksjonsrike plugin.

De nye funksjonene i Elementor 2.0

I februar begynte Elementor-teamet å rulle ut Elementor 2.0. Med hver nye utgivelse av funksjoner håper de å løse problemene som mennesker som bruker WordPress, møter opp hver dag når de prøver å designe og tilpasse nettsteder. Så hvilke funksjoner som er introdusert, og hvordan vil de forbedre Elementor-opplevelsen?

Elementorblokker

blokker

En av de første funksjonene som ble utgitt under Elementor 2.0 var Elementorblokker. Denne helt gratis funksjonen gir en fleksibel måte å bygge sider raskt og effektivt på.

Blokker er i hovedsak forhåndsdesignede seksjoner som kombinert kan lage komplette sider. Bla gjennom og filtrer gjennom de forskjellige tilgjengelige designalternativene, og legg deretter de aktuelle blokkene til på hver side på nettstedet ditt med bare et klikk på en knapp. Dette gir deg mer fleksibilitet enn sidemaler, men likevel nok designstøtte til å spare deg for tid og sikre at du produserer et brukervennlig, profesjonelt og tiltalende nettsted.

Hver blokk kan tilpasses, slik at du kan transformere innholdet og raskt gjøre tankene og ideene dine til et nettsted. Og blokker er ferdigbygd med widget- og layoutinnstillinger, slik at du ganske enkelt kan konsentrere deg om designprosessen, og ikke bekymre deg for de tekniske aspektene ved å bygge en side. Blokker kan deretter lagres og brukes på forskjellige sider.

Å velge og velge blokker for å lage en side er ikke bare en morsom måte å designe. Blokker vil effektivisere arbeidsflyten din og administrere opprettelsesprosessen din, noe som resulterer i ferdige, avanserte sider, på kort tid.

For øyeblikket er det i blokkeringsbiblioteket 253 forskjellige blokktyper tilgjengelige, fordelt på 15 kategorier, inkludert Pris, team, attester, portefølje, call to action og abonner. Elementor-teamet vil også legge til dette biblioteket over tid, og sikre at uansett hvilket prosjekt du vil, vil det være blokker som passer.

Elementor Developer API

Utvikler API

I april kunngjorde Elementor sin nye Utviklersenter for Elementor-utviklere. Dette er et nytt nettsted, og en virkelig imponerende ressurs – en som vil ha stor innvirkning på enhver WordPress-utvikler som ønsker å utvide Elementor, eller integrere den i et produkt.

Developers Center har to seksjoner …

La oss se nærmere på begge disse mer detaljert …

Elementor Developer Resources

Developers Resources Center inneholder trinnvise guider, veiledninger og kodeeksempler, som forklarer hvordan utviklere kan lage sine egne Elementor-utvidelser eller tilpassede løsninger for klienter. Det finnes både informasjon for plugin- og temautviklere, så vel som informasjon om nylige WordPress-kodingsstandarder og siste god praksis.

Elementor-kodehenvisning

Ved å bruke Elementor Code Reference-dokumenter kan du raskt lære hva hver Elementor-funksjon, klasse, metode og krok gjør. Her kan du enkelt søke i kodereferansen for å finne spesifikk kode, som automatisk blir oppdatert med hver nye utgave av Elementor-versjonen. Elementor-teamet planlegger også å legge til tekstutdrag og kodeeksempler til kodehenvisningen i overskuelig fremtid.

Hvis du er en WordPress-plugin eller temautvikler, er Elementor Developers Center en uvurderlig ressurs, og det er vel verdt å sjekke ut.

Elementor Pro 2.0 – Theme Builder

Theme Builder Elementor 2.0

Utgivelsen av Elementor Pro 2.0 har sett denne sidebygger-pluginen oppgradert til å inkludere tema byggmester evner. Til nå har det ikke vært mulig å tilpasse visse områder av temaet ditt med Elementor Pro-redigereren, for eksempel topptekst, bunntekst, enkelt innlegg og arkiv..

Elementor Pro Theme Builder har utvidet malerbegrepet, og har introdusert nye maltyper for topptekst, bunntekst og andre områder på nettstedet ditt. Dette gjør det mulig å nå designe og tilpasse alle deler av nettstedet ditt, ikke bare innholdsområdene, ved å bruke Elementor dra og slipp-redigeringsprogrammet. Så ta farvel med kode!

Elementor Pro Theme Builder fungerer på ethvert WordPress-tema og lar deg bygge hvert aspekt av nettstedet ditt visuelt, i forkant av nettstedet ditt. Ved å bruke dynamiske maler kan du lage rammer for innholdet ditt og deretter bruke det på nettstedet ditt. Malene blir deretter fylt med dynamisk innhold fra nettstedet ditt med bare ett klikk.

Elementor Pro 2.0 tilbyr også 25+ topp- og bunntekstblokker, samt en klebrig topptekstfunksjon som hjelper deg i gang. Du vil ikke lenger være begrenset av topptekst og bunntekst for temaet. Du kan nå bruke Elementor-blokkene til å lage stilige og iøynefallende design som fungerer sammen med resten av nettstedets merkevarebygging.

Elementor Pro 2.0 – Funksjoner fremdeles å komme

Gjenstår

Som vi nevnte tidligere, blir Elementor 2.0 rullet ut i trinn. Og for Elementor Pro 2.0 er det fremdeles funksjoner som kommer.

WooCommerce-integrasjon skal være med oss ​​innen kort tid, og gi kraftig designkontroll over din WooCommerce-butikk, produktsider og andre e-handelselementer, gjennom Elementor Editor. Widgets vil omfatte …

 • WooCommerce Products Widget – Vis og filtrer WooCommerce-produktene på nettstedet ditt.
 • WooCommerce Category Widget – Velg hvilke produktkategorier som skal vises.
 • Woo Elements Widget – Legg til eCommerce-sider på nettstedet ditt, inkludert en handlevognside, ett produktside, kasseside og mer.
 • Woo Legg til i handlekurven widget – Vis en ‘Legg til i handlevogn’ -knappen.

Disse integrasjonene vil gjøre Elementor til det perfekte verktøyet for å designe et e-handelssted til dine nøyaktige spesifikasjoner.

Det er fortsatt stor støtte for fremdeles å komme Avanserte tilpassede felt (ACF) og verktøysett. Med denne funksjonaliteten vil du kunne lage innholdsfelt i ACF eller Toolset, og deretter visuelt integrere dem på hvilken som helst side. Som for utviklere der ute, kan godt være en spillveksler.

Bør du oppgradere til Elementor Pro?

Elementor Pro

Etter å ha lest om den bemerkelsesverdige Theme Builder som Elementor-teamet har integrert i Elementor Pro-utvidelsen, så vel som WooCommerce, ACF og Toolset-integrasjonene som er rundt hjørnet, lurer du kanskje på om du bør oppgradere til Pro.

Så la oss ta en rask titt på hva annet Elementor Pro har å tilby …

 • Pro-maler – Velg mellom et utvalg av high-end pro-maler.
 • Skjemaer – Design og legg til kontaktskjemaer, abonnementsskjemaer, påloggingsskjemaer og mer.
 • Media – Vis frem bilder og video ved hjelp av en Carousel eller Slides-widget.
 • Tilpasset CSS – Legg til din egen kode og se den i handling på live-redigeringsprogrammet.
 • Integrasjoner – Integrer enkelt med MailChimp, Facebook SDK, reCAPTCHA og Adobe TypeKit, for å nevne noen.
 • Sosiale medier – Legg til deleknapper, sosiale ikoner, Facebook-integrasjoner og mer.

Elementor Pro-brukere kan også dra nytte av kundestøtte døgnet rundt. Få raskt hjelp med problemer og svar på spørsmål som kan oppstå. Tydeligvis er Elementor Pro et bemerkelsesverdig verktøy, og hvis du ser alvorlig på kvaliteten på nettstedets design, bør oppgradering til Pro være på radaren din.

Avsluttende tanker om Elementor 2.0

Som du kan se, har Elementor 2.0 noen imponerende nye funksjoner. Fra Elementor Blocks og Developer API, til den fantastiske nye Elementor Pro 2.0 Theme Builder og avanserte integrasjoner, endrer Elementor ansiktet til webdesign. At Elementor-plugin er et must for alle som designer eller tilpasser et nettsted, sier seg selv – men vil du velge gratis- eller premiumversjon?

Har du spørsmål til de nye Elementor 2.0-utgivelsene? Ta gjerne spørsmål i kommentarene nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map