Elegant tema gjennomgang

Elegante temaer er et Premium WordPress Theme Membership-nettsted som eies og drives av Nick Roach og har ikke bare det beste tilbudet innen premium-temaer, men også noen av de beste og mest unike designene der ute. I motsetning til andre premium-temasider, der du kan bla gjennom mange premium-temaer og kjøpe dem enkeltvis (for en høy pris), får du på Elegante temaer tilgang til mange premium-maler ved å bli medlem av programmet.


Jeg har vært medlem av elegante temaer i et år eller så, og jeg elsker dem veldig. Alle temautgivelsene deres har vært fantastiske, og de har gjort det mye lettere for meg å få nettstedene mine til å se fantastiske ut. Og siden jeg er så fan av dette nettstedet, tenkte jeg at det var på tide at jeg skrev en Elegant Themes Review.

Hvordan elegante temaer fungerer

Elegante temaer PrislappSom sagt fungerer elegante temaer på medlemsbasis. Du betaler $ 39 og du får tilgang til alle tidligere og fremtidige temaer som er utviklet i løpet av din tid som medlem (du må betale $ 39 for å fornye hvert år). Når du er medlem, kan du bla gjennom og laste ned hvilket som helst tema på nettstedet.

Dette gjør elegante temaer til et eller sannsynligvis det rimeligste stedet å få Premium-temaer. På mange andre steder vil du betale over $ 30 bare for ett tema, mens her vil du få rundt 40 (og mer når nye kommer ut).

Hvorfor ble jeg med?

Jeg ble opprinnelig med i elegante temaer fordi jeg var på utkikk etter et tema for å drive WPExplorer, og den gangen var jeg ikke mye av en webutvikler. Nå har jeg selvfølgelig designet og programmert mitt eget tema (hvis du ser deg rundt vil du legge merke til hvor spesifikt alt er for nettstedets behov).

Uansett, jeg ble med og jeg lastet ned et tema som heter “egallery” som jeg begynte å bruke på WPExplorer og virkelig elsket det. Den gang hadde Nick Roach ikke utviklet ePanel, men temaet kom fremdeles fra noen ganske kule tilpasninger i adminpanelet, det fungerte bra ut av esken og så bra ut.

Senere tok WPExplorer.com en sving og ble mer et tema-utstillingsvindu og bloggside. Så jeg ble med i tilknyttet program for å begynne å tjene penger.

Var det verdt det

Var det verdt det? Enkelt sagt, Ja. Til å begynne med var det en super rimelig måte å få noen fantastiske premium-temaer for bloggene mine. For det andre gjør Nick Roach noen fantastiske arbeider med disse temaene, og å grave i bakenden av temaene hans hjalp meg å lære noen pene triks for webdesign / koding. Til slutt har tilknyttet program vært ganske vellykket. Ikke bare får jeg anbefalt et virkelig flott produkt, men jeg får litt penger for det. Og elegante temaer tilbyr en super høy utbetaling på 50%.

Hva er kult med elegante temaer

Pris

Jeg har allerede snakket om dette, men bare for å håndheve det litt mer. Elegante temaer vil gi deg sannsynligvis den beste Premium Theme-avtalen noensinne.

Design

Har du sjekket ut temaene? De er freaking kjempebra. Det ser ut som Nick Roach alltid er foran kurven når det kommer til webdesigntrender. Hvert tema han gir ut er fylt med supermoderne teknikker og funksjonalitet. Ikke bare ser de bra ut de jobber.

ePanel

For meg ikke så stor sak, men for mange av dere som ikke ønsker å gjøre hendene dine rotete fra å grave i og endre all koden, har hvert elegant tema tema en “ePanel” som er Nick Roachs tilpassede, super kjempebra og vakkert tema admin panel. Herfra vil du kunne gjøre alle slags tilpasninger til temaet ditt, samt deaktivere og aktivere visse funksjoner i temaet ditt.

Elegante temaer ePanel

kortkoder

Elegante temaer har nylig inneholdt en enorm liste med kortkoder til alle temaene deres, slik at du enkelt kan legge til kule knapper, glidebrytere, innhold med faner, kolonner, innhold, sosiale medier, tips om verktøy og mye mer til nettstedet ditt via ditt vanlige innlegg redaktør. Dette betyr at du kan gjøre nettstedet AWESOME uten å måtte berøre mye av koden eller jobbe i HTML-modus.

Elegante temaer Korte koder

Temalokalisering

Alle temaene er lokalisert for enkel og fullstendig oversettelse til morsmålet ditt. Med de inkluderte .mo- og .po-filene kan du enkelt oversette temaet til et annet språk (de er på engelsk som standard), og temaene kommer allerede med noen forhåndsoversettelsesfiler for noen språk for å gjøre det enda enklere.

Støtte og oppdateringer

Å ha et godt kodet og vakkert WordPress Theme betyr ikke egentlig noe hvis du ikke er forsikret for lang levetid. WordPress endrer og oppdaterer stadig plattformen sin, noe som betyr at du hele tiden må sørge for at wp-temaet ditt er oppdatert og har alle de nyeste funksjonene og den mest oppdaterte koden. Å bruke et elegant tema er et smart valg fordi de kontinuerlig oppdaterer og legger til alle temaene sine, slik at du ikke trenger å gjøre det.

Og hvis du er en nookie for WordPress og / eller nettutvikling, frykt ikke. Elegant Themes har et flott støttesystem der du kan oppgi ethvert problem du har i kontopanelet ditt og Elegant Staff vil hjelpe deg med problemet ditt. Du har sannsynligvis brukt et gratis tema i det siste, løp inn i et problem og prøv å kontakte den gratis temautvikleren, men aldri hørt tilbake fra dem. Dette er problemet med gratis temaer … de gir nesten aldri støtte eller hjelp. Men med elegante temaer kan du sørge for at nettstedet eller bloggen din går opp og kjører problemfritt.

55+ Temaer

I motsetning til mange andre wp-temasider betaler du ikke bare for ett tema du får 55 temaer pluss premium support og oppdateringer. Det er en super god deall.

Ikke et medlem? Bli med på elegante temaer

Hvis du ikke er medlem, er det på tide å gå over og se hva de handler om. Og hvis du elsker det, kom tilbake og gi meg beskjed, samme ting hvis du hater det.
Elegante temaer bli med

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map