DreamPress WordPress Hosting Oversikt

Vi elsker å dele de nyeste og beste WordPress-hostingalternativene som er tilgjengelige på nettet, og det er derfor vi trenger å introdusere deg for DreamPress. DreamPress er den administrerte WordPress-hosting som tilbys av DreamHost som leveres med gode funksjoner perfekt for enhver blogger eller liten bedrift. Klikk på knappen, eller fortsett å lese, for å finne ut mer om DreamHost. Åh, og akkurat nå kan du få DreamHost Shared Hosting for bare $ 5,95 / mo (det er 33% avslag!) Med koden WPEXPLORER33.


DreamHost Web Hosting

Hvorfor velge DreamHost

Vi vet at det er mange vertsbedrifter å velge mellom, og det kan være veldig vanskelig å finne den rette for deg. Nå kan DreamHost være helt riktig. DreamHost startet i et sovesal fra 1997, og har nå mer enn 1,5 millioner nettsteder. I løpet av sine år med tjeneste har de fokusert på service, sikkerhet, moro og fleksibilitet – og det er klart det fungerer for dem.

Alternativer for webhotell

Et av nøkkelpunktene for å velge riktig vert for deg er å finne en plan som tilfredsstiller dine behov. Du vil ha en plan som tilbyr funksjoner du vil bruke. Hvis du ikke vet noe om servere, bør du sannsynligvis få delt eller administrert hosting. Men hvis du kjenner deg rundt på en server og virkelig ønsker å få tak i det, kan du kanskje gå med en VPS eller en dedikert server. DreamHost tilbyr mange planer for å imøtekomme en rekke hostingbehov:

Delt hosting: Flott for blogger, porteføljer, småbedrifter og andre nye nettsteder
Administrert WordPress Hosting: Spesielt for nettsteder som kjøres på WordPress
Administrert VPS Hosting: Kraftig nok for bedrifter, butikker, utviklere og mer
Dedikerte servere: Fullt administrert og klar for nettsteder med høy trafikk

Selvfølgelig inkluderer hvert av disse vertsalternativene forskjellige servicenivåer, slik at du kan skalere opp etter hvert som vertsbehovet ditt vokser.

Funksjoner for webhotell

Dream-funksjoner

I tillegg tilbyr DreamHost flotte funksjoner til alle kundene sine. Uansett hvilken plan du velger, inkluderer noen av hostingfunksjonene du garantert vil glede deg av fra DreamHost:

 • Kontrollpanel: DreamHost-kontrollpanelet er kommandosentralt for hosting. Du kan administrere kontoen din, se på domenene dine, legge til eller slette brukere og til og med få tilgang til 1-klikk-installasjonene. I tillegg er det mange andre nyttige hurtigkoblinger for post, VPS, dedikerte servere, fakturering, support og mer.
 • 1-klikks installasjonsprogram: Standard med de fleste webhosts, dette gjør prosessen med å installere WordPress (eller en annen plattform) enkel. Ingen innlogging via FTP. Ingen nedlasting av glidelås. Bare klikk på knappen, vent et par minutter, så er du god til å gå.
 • Fantastiske supportteknikker: Hvem vil ikke ha god støtte? Når du jobber med nettstedet ditt og støter på et problem, er det fint å vite at det er kunnskapsrike folk du kan nå til for å få hjelp.
 • Mobil nettstedgenerator: Denne funksjonen, som er drevet av DudaMobile, gjør det mulig for deg å lage en mobilversjon av nettstedet ditt (i motsetning til ganske enkelt å bruke en responsiv nettstedmal).
 • Cafe Commerce Integration: Å bygge en nettbutikk er en flott måte å generere litt ekstra penger på, og selv om du alltid kan bruke en plugin som WooCommerce eller Easy Digital Downloads, støtter DreamHost også fullt ut Cafe Commerce – slik at du har mange butikkbyggealternativer.
 • Automatiske skanninger med skadelig programvare: Malware er ingen bueno, og DreamHost kjører sine egne automatiserte skanninger for å holde Malware i sjakk.
 • CloudFlare-integrasjon: Å ha en god CDN kan bidra til å redusere lastetiden for besøkende for hele verden, og Cloudflare er noe av det beste der ute.
 • 100% oppetidsgaranti: I en perfekt verden vil nettstedet ditt aldri gå ned, og DreamHost ønsker å gjøre hostingopplevelsen din så perfekt som mulig. De har en garanti på 100% oppetid (men selvfølgelig er det tid til at serveren din kan gå ned i noen minutter for vedlikehold, programvareoppdateringer osv. Men de fleste verter vil varsle deg på forhånd).

DreamPress Managed WordPress Hosting

wordpress-bærbare

Hvis du ikke allerede visste det, elsker vi WordPress. Derfor kunne vi ikke ventet med å lære mer om DreamPress – DreamHosts fullstyrte WordPress-hostingplan (som er 20% avslag akkurat nå, og gjør det bare $ 19,95 per måned). DreamHost ble WordPress-partner i 2005, og siden har mer enn 750,00 WordPress-nettsteder vært vertskap hos dem. Her er en topp på hva som er inkludert i deres kraftige DreamPress-hosting:

 • Automatisk WordPress-installasjon: Glem installasjonen med 1 klikk – med DreamPress er WordPress allerede installert for deg.
 • Automatiske WordPress-oppdateringer: DreamPress handler om å gjøre hosting av nettstedet ditt enkelt, så de tar seg av kjerne WordPress-oppdateringer for deg. Så ikke bekymre deg hvis du drar på ferie, eller har ærend å løpe, DreamPress holder WordPress-versjonen din oppdatert.
 • Optimalisert vertskonfigurasjon: Servere er vanskelige, og hvis du ikke vet hva du gjør, burde du virkelig prøve å endre innstillinger på egen hånd. La det være til profesjonelle som har satt opp hver DreamPress-server spesielt for WordPress.
 • WP-CLI installert: For mer avanserte brukere, har WP-CLI allerede installert gjør det enkelt å bruke dev-vennlige kommandolinjeforespørsler rett ut av boksen.
 • Administrerte VPS- og MySQL-servere: Yup – administrert hosting. Som vi sa før, trenger du ikke å bekymre deg for serverne dine i det hele tatt. DreamHost gjør alt for deg!
 • Nettbasert kontrollpanel: Dette er det samme kontrollpanelet som er nevnt før, der du kan administrere alt å gjøre med DreamPress-hostingplanen.
 • Ekspert WordPress-støtte: Når du stiller et spørsmål er det viktig å stille den rette personen, og med DreamHosts team av WordPress-eksperter kan du stille ethvert spørsmål du måtte ha og vite at du får et godt svar.
 • Kompatibel med ethvert tema / plugin: Du leser det riktig, alle temaer, plugins. Det er bokstavelig talt ubegrensede kombinasjoner. Så hvis du har et fantastisk tema eller plugin du er ivrig etter å bruke, bør du ikke ha noe problem med å installere det på DreamPress.
 • Lakkbufring: CloudFlare er flott, men lakkcache gir enda mer ytelse og øker hurtigbufring på nettstedet ditt. Denne HTTP-akseleratoren hjelper DreamPress-serverne med å levere nettstedene dine på dobbelt!
 • Automatiske daglige sikkerhetskopier: Sikkerhetskopiering er en integrert del av ethvert WordPress-sikkerhetsregime, og siden dette er en så viktig faktor DreamHost inkluderte disse funksjonene i DreamPress-planene deres.
 • Valgfri sikkerhetskopi til DreamObjects Cloud: Dette er en premiumfunksjon du kan legge til for en avgift – et trygt og sikkert skymiljø for å redde de daglige sikkerhetskopiene til.
 • Ubegrenset lagring / båndbredde: Du har sett denne før (jeg er sikker), og som mange andre verter og vertsplan, forsikrer DreamPress deg at du kan bruke så mye lagring og båndbredde som du trenger. Av grunn selvfølgelig (hvis du driver et nettsted med høy trafikk, må du imidlertid planlegge opp planen).
 • Ubegrenset e-post: Noen administrerte hostingplaner inkluderer ikke dette, men vi er glad DreamPress gjorde. Hvis du tenker på å drive virksomhetsnettstedet ditt på DreamPress, er det et must at du kan opprette profesjonelle e-postkontoer for hver av dine ansatte.

Ganske fin liste over funksjoner ikke sant? DreamPress er bygget på DreamHosts administrerte virtuelle private servere (VPS), og er klar til å gå rett ut av boksen. DreamPress-serverne er forhåndskonfigurert for å bruke de beste alternativene for WordPress, slik at du ikke trenger å tulle med noen serverinnstillinger selv.

På toppen av det har de lagt til et lag-lagringslager (pluss Lakk HTTP Purge-plugin) for å forbedre ytelsen til nettstedet ditt. Og ikke bekymre deg – noe tema eller plugin vil fungere med DreamPress (inkludert Tour eget Total-tema), så hvordan nettstedet ditt ser ut og fungerer er helt opp til deg. Nå som du har en ide om hva DreamPress handler om!

Bare noen få tanker

dreampress-tanker

DreamPress har mye å gå for, men det er bare et par funksjoner som jeg bruker regelmessig som bare ikke er tilgjengelig for øyeblikket. Den første er flersteds Brukerstøtte. Ikke en stor avtale for folk flest. Hvis du driver en eller noen få blogger eller bedrifter som bruker WordPress, vil du ganske enkelt måtte kjøpe en egen hostingplan for hvert nettsted.

Den andre funksjonen som mangler er en iscenesettelse område. Jeg håper virkelig at dette er noe DreamHost har i verkene. Personlig har jeg funnet ut at iscenesettelsesområder er nyttige for en rekke formål, med noe av det viktigste å teste oppdateringer (spesielt for WordPress- og WordPress-temaer). Men for de fleste brukere (som ikke oppdaterer skeptikere som meg), vil du sannsynligvis ikke gå glipp av iscenesettelsesområdet så mye.

Annet enn det har DreamPress alt en WordPress-bruker muligens trenger – til og med innebygd cache. Oh, og i motsetning til mange av de andre administrerte WordPress-hostingplanene på markedet, har ikke DreamPress noen svarteliste WordPress-plugins som de ikke lar deg bruke (i det minste ikke at jeg kunne finne). Noen webverter har en liste over ikke tillatte plugins for å forhindre duplikatfunksjonalitet. Men med DreamPress har de holdt oppsettet ganske rent, så hvis du virkelig vil bruke BackWPup eller YARPP så gå for det.

Pakk inn

Forhåpentligvis likte du vårt indre blikk på DreamPress! Dette virker som et solid WordPress-vertsalternativ, og DreamHost har lagt til noen gode funksjoner for å gjøre det enklere å sette opp ditt WordPress-nettsted. Hvis du har brukt DreamHost eller DreamPress, gi oss beskjed om tankene dine nedenfor. Vi vil gjerne høre fra virkelige brukere hvordan deres hosting fungerer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map