Dirigentanmeldelse: En annen type WordPress Layout Builder

Conductor er en WordPress-plugin fra Matt Medeiros av Slocum Studio som tar sikte på å tillate deg det bygge innholdsrike layout uten å gjøre noe koding. Opprettingsprosessen skjer gjennom en live forhåndsvisning, og gir deg en realistisk idé om hvordan sluttproduktet ditt vil se ut når du jobber med det.


Dirigent lar deg velge mellom de tilgjengelige layoutene, og deretter fylle den oppsettet med innhold. Dette innholdet kan være i form av innlegg og sider fra nettstedet ditt, eller en av widgetene som er aktive på nettstedet ditt.

En stor bruk av denne pluginen er å lage tilpassede sidelayouter, som trekke inn innhold fra bestemte kategorier eller innleggstyper. Hvis du ønsker å vise et utvalg av innlegg eller produkter på en side, på en bestemt måte, har Dirigent som mål å fjerne mye smerte og krefter som ellers ville gått til å kode din egen tilpassede arkivside eller hjemmesideoppsett.

Det er ikke alt Conductor kan gjøre, så les videre for å få full nedlastning av dette spennende innholdsoppbyggingsverktøyet for WordPress.

Hva kan du gjøre med dirigent?

Konduktør kan beskrives som et sidebyggerverktøy for WordPress. Imidlertid gjør funksjonene det til en annen type plugin som de mange andre alternativene for sidebygger som allerede er på markedet.

Selv om det ikke følger med destinasjonssidemalene og det enorme biblioteket med dra og slipp-elementer som finnes med noen av de andre sidebygger-pluginene der ute, har Conductor et annet sett med funksjoner og bruksområder som gjør det like verdifullt.

Lag egendefinerte innholdsskjermer

Når det gjelder å lage dine oppsett, oppfinner ikke lederen hjulet på nytt, og bruker i stedet den intuitive WordPress Customizer. Gjennom tilpasningen kan du nå lage egendefinerte oppsett og deretter velge hvilket innhold som skal vises i de oppsettene.

Konduktør Customizer Output Small

Dette kan være en liste over nylige innlegg, spesifikke innhold fra en viss posttype eller taksonomi, eller mye mer.

Støtte for tilpassede felt, posttyper og taksonomier

Du kan til og med vise innhold fra tilpassede felt i oppsettet, som er noe som vil være til virkelig bruk for alle som jobber med sine egne tilpassede felt, eller de som er en del av andre plugins de har aktive på hjemmesiden sin.

Innstillinger for ledervisning

Du får også mange nyttige kontroller som bestemmer hvor mye av innholdet du vil vise i oppsettet, og i hvilket format. Dette inkluderer om du vil vise innleggets kjente bilde – og i så fall hvilken størrelse – så vel som innholdet i hele innlegget, bare et utdrag, eller bare tittelen, pluss noen flere andre alternativer.

I tillegg kan det være elementer du velger å vise dratt og falt på plass for å få akkurat den rette utformingen du trenger.

Live Realtime Frontend Preview

Når du bygger oppsettet ditt og fyller det med innhold, foregår hele prosessen gjennom WordPress Customizer. Dette betyr får du en direkte forhåndsvisning av frontend-visningen av siden din. Denne forhåndsvisningen i sanntid fjerner heldigvis behovet for å fortsette å lagre, bytte faner og oppdatere det som finnes med noen andre byggverktøy for WordPress.

Enten du vil bygg din egen tilpassede hjemmesideoppsett som umiddelbart viser frem ditt beste innhold til de nye besøkende, eller du trenger å bygge din helt egen kategori eller arkivsider med posttype, gir Conductor deg verktøyene til å gjøre det, alt uten å måtte redigere noen kode direkte.

Vis eventuelle aktive widgets

I tillegg til å kunne sette Conductor-widgetene i oppsettet ditt for å hente inn innhold fra en rekke kilder på nettstedet ditt, kan du også sett inn eventuelle widgeter som er aktive på nettstedet ditt.

Dirigent Sett inn widget

Dette inkluderer ikke bare de vanlige WordPress-widgetene, men også de fra andre plugins du bruker. Dette gir deg mange alternativer for hvilken type innhold du vil vise i oppsettene.

Sømløse integrasjoner

Som dirigent inkluderer integrasjon med den populære WooCommerce butikkbygger plugin, kan du bruke den til å lage tilpassede sidelayouter for å vise produktene dine slik du ønsker. Dette inkluderer visuelle kontroller for å velge hvilken informasjon som skal vises fra disse produktene, for eksempel pris, vekt eller annet som finnes i de tilpassede feltene.

Det er også et antall tilleggsprogrammer som allerede er tilgjengelige for Conductor. Den ene lar den integreres med AgentPress-temaet for Genesis Framework. Dette vil appellere til alle som bygger et eiendomsnettsted med WordPress.

Det er også verdt å nevne det Dirigent vil samarbeide med hvilken som helst WordPress tema. Plugin-en tar bare stylingen til det valgte temaet ditt for å sikre at dine tilpassede oppsett sømløst integreres med resten av nettstedet ditt.

Hvordan jeg brukte dirigent

På WordPress-nettstedet mitt hadde jeg nylig begynt å jobbe med tilpassede innleggstyper og hadde opprettet en ny innleggstype for å vise en viss type innhold jeg publiserte.

Jeg ville da opprette en arkivside som vil vise alle de nyeste innleggene fra den innleggstypen til de besøkende. Imidlertid ønsket jeg at denne arkivsiden skulle være forskjellig fra den vanlige arkivsiden som ble brukt av mitt valgte tema.

Jeg hadde to hovedalternativer: kode den nye siden selv eller ansette en utvikler. Siden jeg ikke er så mye som en koder, var dette en oppgave jeg hadde lagt på bakbrenneren på en regnfull dag.

Dirigent tilpasset arkivside

Imidlertid, etter å ha fått tak i konduktør, kunne jeg imidlertid raskt lage min egen tilpassede arkivside å vise de siste innleggene av denne typen akkurat slik jeg ønsket. Videre kunne jeg deretter gjenskape denne prosessen og bygge tilpassede arkivsider for kategoriene, taggene og andre tilpassede taksonomier som er brukt på nettstedet mitt, alt uten å måtte ansette hjelp utenfra eller grave dypt inn i koden til temaet mitt..

Det er bare en bruk for dirigent, og jeg er sikker på at du vil finne mange andre, men for meg vil det rettferdiggjøre inngangsprisen alene.

Konklusjon

Ved første øyekast kan det se ut som at Conductor mangler noen av oppmerksomhetsgrepene til de andre byggverktøyene for WordPress. Det er imidlertid viktig å huske det det er en annen type verktøy, og kanskje en som vil appellere mer til de som har brukt WordPress på en stund og benytter seg av noen av de mer avanserte funksjonene, for eksempel tilpassede innleggstyper, tilpassede taksonomier og tilpassede felt, og som vil ha en rask og enkel måte for å vise den type innhold i sine egne tilpassede oppsett.

Enten du er en dyktig utvikler som vil spare tid, eller noen som trenger å lage sine egne innholdsrike layout uten å lære å kode, er Conductor et verktøy som du absolutt bør se nærmere på.

Finn ut mer om dirigent

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map