Gjenoppliv gammel post, tidligere kjent som Tweet Old Post, er en plugin som ikke er noen annen. Det løser to interessante problemer som omtrent alle som jobber på WordPress kommer over på et tidspunkt.


Først finner du raskt ut at de gamle innleggene dine – de som til slutt forlater hjemmesiden din og havner i arkivene dine – ikke noen gang ser dagens lys igjen. Jada, det kan hende du får organisk søketrafikk, men det er ikke alltid det er så pålitelig, selv om noen av de gamle innleggene er de beste du noen gang har skrevet.

Det andre problemet handler om sosiale medier. Da jeg begynte å legge ut på Twitter og Facebook, innså jeg en viktig bekymring: Det tar alltid å administrere en legitim plan for sosiale medier. Selv om du synes det er morsomt å designe bilder og dele kule lenker eller tips på sosiale sider, suger det opp produktiviteten din som et Dyson-vakuum.

Og det er et enormt problem, fordi alle er på sosiale medier nå, og du går glipp av et enormt vekstpotensial hvis du ikke konsekvent deler relevant innhold som kundene dine kan synes.

I et nøtteskall, Revive Old Post samler dine gamle innlegg og flere sosiale systemer i en vakker slags harmoni. Det strekker seg inn i de gamle innleggene og tweetsene dine, eller deler dem på Facebook, Twitter eller LinkedIn tilfeldig, slik at du ikke trenger å kaste bort noe av din dyrebare tid. Plugin-enheten pleide bare å ta innleggene dine og tweet dem, men de har siden integrert med andre sosiale nettsteder, noe som krever navnendring.

Revive Old Post Setup Process

For å få i gang alt er det ganske enkelt. Bare gå til backend på WordPress-nettstedet ditt, naviger til Plugins-fanen på venstre side av dashbordet og søk etter Revive Old Post-plugin. Klikk på Install-knappen og aktiver den for å fortsette.

Gjenoppliv gamle innlegg - Automatisk innlegg til sosiale medier

Innstillingsfanen Revive Old Post vises på venstre side av dashbordet ditt igjen, og det heter Revive Old Post – enkelt nok. Klikk på hovedfanen for å begynne å sette opp ditt automatiske delingssystem. I kategorien Kontoer kan du koble til tre forskjellige sosiale kontoer. Bare klikk på Twitter-, Facebook- eller LinkedIn-knappene for å skrive inn din egen legitimasjon for å koble til.

Dette er omtrent så enkelt som det kan bli. De inkluderer noen få annonser og tilknyttede lenker i hovedområdet på dashbordet, men de er til siden, så det er egentlig ikke noe bry. Du trenger heller ikke velge alle tre kontoene. Hvis du bare har en Twitter-konto, kan du klikke på knappen og logge på i løpet av få sekunder.

kontoer

Du vil merke at alle innstillingene du kan endre, er pent organisert i små faner øverst på siden. Programtillegget har faktisk ikke mange funksjoner, så det er ganske enkelt å opprettholde din ro og sette opp saken raskt. Det er verdt å merke seg at pluginen ikke har noen unødvendige funksjoner, slik at du ikke finner noe rot.

Når du går til Generelle innstillinger kan du endre forskjellige alternativer, for eksempel hvor mange timer du vil vente mellom hver automatisk deling. Dette er den primære innstillingen for å endre, siden du kanskje vil at et innlegg skal gå ut en gang om dagen, flere ganger om dagen, eller til og med bare en gang i uken.

Flere andre funksjoner er tilgjengelige for redigering i dette trinnet, så må du endre ting som hvor gammel du vil nå inn i postarkivene og antall innlegg du vil dele med hver runde.

Jeg liker Minimumsalder fordi du allerede deler de nyeste innleggene dine automatisk eller manuelt, vil du ikke at dette systemet skal sende dem ut igjen. Du kan også spore hvor mye trafikk pluginen fikk deg gjennom Google Analytics og fjerne noen spesifikke innleggstyper som du ikke vil dele.

For eksempel ville jeg personlig aldri tweet en av websidene eller fakturaene mine, så jeg ville fjerne disse fra køen.

Generelle innstillinger

Formaterer innleggene dine

Flytte til Innleggsformat -fanen, kan du se noen få innstillingsalternativer for å inkludere standardtekst i hvert innlegg som går ut. Jeg er forelsket i dette området, for i de tidlige stadiene av denne plugin-en kunne du ikke ta med en hashtag eller brukernavn i tweets..

Det er også en fin liten innstilling for å bruke en URL-forkortelse slik at tweets ikke vises veldig lenge. Andre innstillinger inkluderer tilpassing av innleggslengde, tilleggsinntekter for tekst og hvor du vil at lenken skal vises når innlegget går ut.

Gå gjerne til Facebook og Linkedin sider hvis du vil endre dem også. Disse kategoriene ligner ganske mye på Twitter side.

Innleggsformat

Tilpasset planlegging og andre Pro-funksjoner

Når du navigerer til Tilpasset planlegging -fanen, vil du raskt innse at du må betale en ekstra avgift for å bruke den. Dette er en av de fantastiske funksjonene som er inkludert i premiumversjonen. Med tilpasset planlegging kan du angi bestemte timesintervaller og til og med endre hvor mange innlegg du vil sende ut gjennom uken. Det kan for eksempel være lurt å ha to innlegg som skal sendes ut på mandag med bare ett på søndag.

Tilpasset planlegging

Her er hva annet du får med Pro-versjonen:

  • LinkedIn innlegg formatering
  • Legg ut på Facebook og Twitter med bilder
  • Velge hvilke innleggstyper du vil dele

Jeg vil ærlig talt aldri bruke plugin-enheten med mindre jeg kunne fjerne alt bortsett fra blogginnleggene mine, så $ 75 Pro-alternativet er et must for meg.

Hvis du virkelig vil automatisere de sosiale programmene dine, er dette en av de beste måtene å gjøre det på. Derfor vil jeg si at engangsavgiften på $ 75 er verdt det. Bare sørg for at du bruker programtillegget i fremtiden. Husk at du ikke bare automatiserer sosiale nettsteder; får du også en unik mulighet til å nå inn i arkivene dine og gjøre de gamle blogginnleggene dine relevante igjen.

Når alt er klart til å gå, kan du klikke på Begynn å dele knappen nederst. Plugin-en inneholder også en Se prøveinnlegg -knappen, som er flott for å se hvordan innleggene vil se ut før du går inn.

Begynn å dele

Ekskluderer innlegg du aldri vil sende ut

Selv etter at du har fjernet de generelle innleggsgruppene som sider og fakturaer, kan du finne spesifikke elementer som aldri skal sendes ut. Hvis du går til Ekskluder innlegg -fanen på venstre side av dashbordet ditt, kan du velge individuelle innlegg som aldri skal sendes ut gjennom systemet.

Ekskluder innlegg


Revive Old Post er en av de beste plugins for sosial deling der ute, og du får den ekstra bonusen ved å gi HLR til de gamle innleggene du trodde var død. 75 dollar er ikke mye endring, men på lang sikt er det fornuftig å skaffe ut pengene hvis du vil at dine gamle innlegg skal få eksponering gjennom sosiale medier, og vi gir dem en 5.0, siden det virkelig er en av de beste sosiale plugins som er tilgjengelige.

Gi oss beskjed i kommentarfeltet hvis du har noen spørsmål om Revive Old Post-plugin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me