DesktopServer Review: Kjør enkelt lokale installasjoner av WordPress

Hver WordPress-utvikler har sin egen mengde verktøy, plugins og prosesser som gjør livet enklere og sparer tid når de utvikler eller administrerer nettsteder. En som du vil høre beskjæring gang på gang er DesktopServer. I et nøtteskall skaper DesktopServer et webservermiljø på din lokale datamaskin og lar deg raskt og enkelt spinne opp WordPress-nettsteder som kjører lokalt. Den ble opprettet av ServerPress, og er tilgjengelig for både Mac og PC i en gratis og premium versjon.


Få Desktop Server →

Før DesktopServer må du installere MAMP, WAMP eller XAMPP og konfigurere det selv for hvert nye nettsted du ønsket å kjøre (rediger vertsfil, opprett database osv.). For ikke-utviklere spesielt er det ikke en veldig brukervennlig prosess, spesielt hvis du vil kjøre flere nettsteder. Selv for utviklere som ikke har noen problemer med å passe med porter, databaser og lignende, foretrekkes DesktopServer fordi det gjør prosessen så mye raskere. DS kan opprette et nytt nettsted med et par museklikk og få sekunder. Den installerer alle nødvendige WordPress-filer og lager databasen for deg. Men det er akkurat der det fantastiske begynner.

Hvorfor kjøre WordPress lokalt?

desktop-server lokale-sider

For ikke-utviklere gir det å ha en lokal versjon av nettstedet ditt en sandkasse – et trygt område der du kan leke med nettstedet ditt. Du kan teste ut plugins, endre temaer osv. Uten å forstyrre ditt live nettsted. Du kan prøve den siste WordPress-oppgraderingen og forhåndsvis se om det kommer til å ødelegge nettstedet ditt. Du trenger ikke lenger å frykte oppdateringsknappen, fordi du vil være forberedt på hva som kommer til å skje!

For utviklere lar et lokalt miljø deg skrive og teste den tilpassede koden før du skyver den til en iscenesettelse eller live-server. Du kan også få utført arbeid uten å være koblet til internett.

En sekundær fordel er å ha en lokal sikkerhetskopi av alle nettstedene du har jobbet på. Dette er nyttig når en klient kommer tilbake med et problem eller en ny oppgave – du har utviklings- og testmiljøet klart til å gå. Siden disse nettstedene ikke er live på internett, trenger du ikke å bekymre deg for å vedlikeholde og oppdatere dem for sikkerhetsformål.

Blueprints

desktop-server-plan

Sjansen er stor for at du har noen favoritt plugins eller konfigurasjoner som du liker å bruke på nesten alle WordPress-nettsteder du bygger. Blueprint-funksjonen til DesktopServer lar deg opprette denne basiskonfigurasjonen, slik at når du oppretter et nytt nettsted, allerede har alle pluginene du vil ha klar til å gå, noe som sparer deg ekstra tid.

Importer et eksisterende nettsted

Mange ganger bygger du ikke et nettsted helt fra bunnen av – du jobber med et nettsted som allerede er live på internett, og du vil bringe det inn i et lokalt miljø for å leke med det eller gjøre noen endringer uten “cowboy-koding” ‘. Det er mange plugins, for eksempel Duplicator, BackWPUp og andre som du kan kjøre på ditt live nettsted for å opprette en zip-fil for hele nettstedet ditt inkludert databasen. Importfunksjonen til DesktopServer er kompatibel med mange av disse, slik at du enkelt kan ta med det eksisterende nettstedet ditt i ditt lokale oppsett og komme i gang med det med en gang.

desktop-server raskt distribuereDirekte distribusjon

Etter at du har bygget ditt nye lokale nettsted, må du få det tilbake til serveren. Det er mange måter å gjøre det på, inkludert bruk av plugins og / eller manuelt arbeid. Men premiumversjonen av DS kommer med en Direct Deploy-funksjon som forenkler prosessen. Dette er spesielt bra for ikke-utviklere.

Støtt fantastiske mennesker

DesktopServer-teamet er rett og slett fantastisk. Stephen Carnam, utvikleren bak DesktopServer har vært kjent for å ringe folk personlig for å hjelpe dem med problemer (jeg vet fordi da jeg var en ny bruker ringte han meg for å hjelpe, i en helg ikke mindre) og gir fantastisk støtte. Disse karene er aktive medlemmer av WordPress-samfunnet og bare rocker. Så ikke bare får du et flott produkt, men du støtter også et fantastisk team.

Det er ikke alt

Jeg har ikke dekket alle funksjonene i detalj her, men for å gi deg et inntrykk av hva annet DesktopServer kan gjøre – kan du også: lage en kopi av noen av dine eksisterende lokale nettsteder med et klikk på en knapp, dele et lokalt nettsted over et LAN for testing på mobile enheter, integrer DesktopServer med live-forhåndsvisningsfunksjonene til Dreamweaver og Coda2.

Prøv det gratis

DesktopServer kommer i både gratis og premium smaker. Gratisversjonen har ikke alle funksjonene, men den vil være tilstrekkelig for noen brukere. Utviklere eller personer som administrerer flere nettsteder vil sannsynligvis ønske å få Premium-versjonen (som for tiden er priset til $ 99,95).

Last ned Desktop Server →

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map