Kommentarsystemer er gjenstand for evig kontrovers på WordPress-riket. For det meste er de plaget av inkonsekvenser, gode systemer med forferdelige brukergrensesnitt, de med suverene brukergrensesnitt, men fæle kommersielle alternativer og selvfølgelig gratis alternativer med reklame med mindre du oppgraderer. Slik er en verden av kommenteringssystemer på WordPress. Dette burde ikke være noe problem hvis ikke for det faktum at standardkommentarsystemet på WordPress overlater mye å være ønsket. Da jeg trodde alt gikk tapt og jeg skulle være takknemlig for å ha Disqus (fylt med reklame) som det beste alternativet for et kommentarsystem, ble jeg introdusert for DE: Kommentarer.


DE: Comments er et nytt premium-alternativ for WordPress-kommentarer. Prisen er omtrent riktig, og presentasjonen ser ut til å være bedre enn Disqus. Systemet er basert på det kjerne WordPress-kommenteringssystemet. Den lagrer alle kommentarer i din lokale database, fungerer som en ny hud med bedre funksjoner enn standard WordPress, og lover en mye bedre ytelse og håndtering av kommentarer.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

DE: Kommentarer Premium WordPress-plugin

Plugin-prisingen er delt inn i tre forskjellige planer. En lisens for en side med en rimelig pris på $ 50 i året og en lisens på 3 og 10 med en mye høyere prislapp. Du kan prøve ut DE: Kommentarer live demo, men hvis du fortsetter å lese, graver vi virkelig inn hvordan plugin fungerer.

I forbindelse med denne gjennomgangen skal vi gjennomgå lisensen for 1 side. Prosessen for å aktivere plugin-en er ganske enkel. Du får bare nøkkelen fra oversikten på DE: Kommentarer og aktiverer den nevnte nøkkelen i plugin-en din, det er det! Ingen skjulte lenker, ingen ekstra reklame – bare en perfekt fungerende plugin som forvandler kommentarene dine.

DE: Kommentarer Kommentarer til WordPress

Hovedstøtten består av forskjellige alternativer som kan konfigureres for å dra nytte av DE: Kommentarer.

Du kan endre hovedfargen, aktivere eksterne nettadresser, antall kommentarer og til og med opplasting av bilder.

Plugin-en trenger WP Social for automatisk innlogging av sosiale nettverk, på samme måte som Disqus gjør. Den eneste forskjellen er at du selv kontrollerer påloggingen, så du må konfigurere alle sosiale nettverk for hånd. Dette er en omfattende prosess, men det er verdt det hvis du vil fullstendig kontrollere brukerpåloggingen i stedet for å la et eksternt kommenteringssystem kontrollere det for deg.

Standard abonnement og varslingssystem kan finjusteres, men plugin-en har foreløpig ingen metode for manuelt å konfigurere en SMTP for sending av disse e-postmeldingene. Dette blir til et problem da de fleste e-postmeldinger ser ut til å vises med standardtemaet som viser DE: Comments-logoen, og det ser ut til å gå inn i spam-mappen på noen e-posttjenester, først og fremst fordi e-postene blir sendt gjennom PHP-funksjon. En slik funksjon kan legges til i fremtiden, men vi har ingen spesifikk tidslinje.

Konfigurasjon av hvert sosiale nettverk på WP Social er et must for riktig funksjon av DE: Comments Plugin. DE: Kommentar gir også et merkesystem, som er flott å fremme videre samhandling med og mellom besøkende på nettstedet ditt.

Det er viktig å også påpeke at utvikleren støtter og oppdaterer plugin-en deres aktivt. Vi har vært i kontakt noen ganger under denne gjennomgangen, og har innsiden om at en ny og raffinert versjon av plugin-en vil komme ut i løpet av nær fremtid.

DE: Kommentarer Frontend Function & Design

Når du går videre – når kommentarene er aktivert, er dette standardoppsettet du vil se på innleggene og sidene med kommentarer aktivert.

Det er også viktig å vurdere hvor enkelt det er å finpusse CSS-koden til pluginen for å gi bedre representasjon. Bare å merke en CSS-klasse og legge den til standard CSS-tilpasning i WordPress vil være mer enn nok til å raskt endre utseendet (merk: utvikleren forbedrer også tilpasningen i neste utgivelse med flere alternativer).

Svaralternativene ser bra ut, med klare + og – alternativer for å opp eller ned stemme en kommentar. I tillegg gir det mulighet for direkte deling av kommentarer, administrasjon og tilpassede merker.

Slik ser det ut på en utvidet samtale.

Og slik ser det ut på en veldig omfattende samtale med Youtube Embeds.

DE: Kommentarer WordPress Comments Performance

Ytelsen til systemet er rett og slett fantastisk. DE: Kommentarer bryr seg ikke hvor mye kommentarer du har på innlegget, da det ser ut til å utføre hele arbeidet basert på standard WordPress-kommentarsystem. Databaseresursene er minimale som DE: Kommentarer lagrer bare tilleggsverdier for stemmegivning og merker, og resten lastes som standardkommentarer fra WordPress med en bedre stil innebygd i det.

DE: Kommentarer er like raske som standard WordPress-kommentarer og ser ut til å være enda raskere enn Disqus (det slo den til og med på UI-presentasjonen).

DE: Kommentarer WordPress Comments Spam

Siden dette er en plugin som bygger på kjerne WordPress-kommentarer, har den innebygd støtte for alle de mest kjente spam-pluginsene for WordPress. For denne gjennomgangen har jeg brukt Akismet, som er sertifisert for å fungere omtrent som DE-kommentarer. Utvikleren uttrykte også sin intensjon om å støtte flere spamfilter-plugins i fremtiden.

Avsluttende tanker om DE: Kommentarer

DE: Kommentarer er et utmerket alternativ for standard WordPress-kommentarer til en rimelig pris. Plugin fungerer som forventet, og bortsett fra noen mindre ulemper som PHP-postfunksjonen, formes den til å være et av de beste kommentarealternativene. Plugin-en har bedre utseende enn Disqus (etter min mening), den er enkel å jobbe med, og det økte også interaksjonen i bloggen jeg testet den på for denne vurderingen. DE: Kommentarer er også mye mindre klumpete enn Disqus for styling, med enklere klasser og en enkel å jobbe struktur.

DE: Kommentarer har ikke et gratis lag, og inkluderer som sådan ikke noen form for annonsepaneler. Dette er et godt pluss, ettersom utvikleren utelukkende fokuserer på å utvikle, i stedet for å måtte styre forskjellige frie valg. Dette gjør det også enklere å hvite etiketten for klientsider, da det ikke er konstante varsler om å “oppgradere” eller en annen versjon.

Info & NedlastingVis The Demo

Hva synes du om DE: Kommentarer? Har du spørsmål angående dette fantastiske nye systemet? La oss høre dem i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me