Booknetic: WordPress-avtaler og bestilling i en boks

Å legge til et robust bestillingssystem på WordPress-nettstedet ditt er vanskelig for både nybegynnere og proffe. Hvis du skulle kode et reservasjonssystem fra bunnen av, vil det sannsynligvis ta måneder, om ikke år. Og det ville være en øvelse i nytteløshet, spesielt når hjulet allerede er oppfunnet, og det finnes fantastiske plugins som Booknetic.


Booknetic er en fantastisk avtale og booking plugin for WordPress nettsteder. Det er den perfekte løsningen for bedrifter som hotell, treningssentre, salonger, spa, advokatfirmaer, verksteder og enhver annen servicebasert virksomhet. Plugin gjør det mulig for potensielle kunder å bestille avtaler og betale enkelt.

Bak scenen, Booknetic leveres med et intuitivt dashbord som gjør det enkelt å administrere bookingen. Du kan enkelt opprette tjenester, legge til ansatte, velge flere lokasjoner, legge til betalingsportaler og gjøre så mye mer. Med andre ord, det er den ideelle WordPress-bookingprogrammet for nybegynnere som ikke koder.

Og i dagens gjennomgangsinnlegg ser vi nærmere på hva som får Booknetic til å krysse av. Vi berører de tilgjengelige funksjonene og testkjør plugin, slik at du vet hva du kan forvente. Hvis det høres bra ut, la oss dykke inn med en gang.

Hva er Booknetic?

booknetic wordpress plugin

Så, hva er Booknetic, og hvor kom det fra? Enkelt sagt er Booknetic en elegant, men kraftig bookingtillegg for WordPress-nettsteder. Det er hjernen til veteranutviklere FS-kode (sammen med deres populære FS-plakat automatisk postering av plugin).

Plugin ble utgitt 2. oktober 2019, noe som betyr at den er relativt ny i skrivende stund. Det betyr at det er mye rom for forbedringer og bedre funksjoner i fremtiden. Fortsatt er Booknetic en av de enkleste planleggingsprogramtilleggene du noensinne vil bruke på bookingnettstedet ditt.

Tatt i betraktning at vi har gjennomgått mange andre WordPress-bookingsprogramtillegg tidligere, kommer ikke Booknetic med funksjoner som oppblåsing, i motsetning til noen av konkurrentene. Dette betyr at du får en brukervennlig booking-plugin som også er superrask.

Booknetic er et premium-plugin, som betyr at du ikke kan laste ned det på WordPress.org for øyeblikket. Hvis de slipper en gratis versjon i fremtiden, oppdaterer jeg innlegget deretter. Hvis du vil teste vannet, tilbyr de deg en fantastisk Booknetic demo på den offisielle hjemmesiden.

Nå som vi vet hva vi jobber med, la oss finne ut hva Booknetic har å tilby med tanke på funksjoner.

Booknetic-funksjoner

booknetiske funksjoner

Booknetic WordPress-pluginen leveres med en tilstrekkelig liste over verktøy for å få et fint bestillingssystem raskt i gang. Når du installerer Booknetic, vil du bli behandlet med en fantastisk serie med funksjoner, inkludert, men ikke begrenset til:

 • En mobilklar og responsiv design som betyr at reservasjonsnettstedet ditt vil se bra ut på flere enheter
 • Nybegynnervennlig – Booknetic er utrolig enkelt å konfigurere og tilpasse for enhver bedrift
 • En dra-og-slipp-skjermbygger som lar deg legge til ekstra felt i standard reservasjonsskjema
 • Detaljerte rapporter med handlingsverdige data som hjelper deg med å holde deg oppdatert
 • Tilpassbare e-post- og SMS-varsler for dine kunder og ansatte
 • Støtte for PayPal-, stripe- og WooCommerce-betalinger
 • Detaljert dokumentasjon og god personlig support
 • Strømlinjeformet reservasjonsside som reduserer avvisningsraten
 • Fullt automatisert – Still inn en gang og spar timer
 • Legg til ubegrenset medarbeidere
 • Flere valutaalternativer
 • Legg til ubegrensede tjenester
 • Ubegrensede kategorier
 • Flott UI allround
 • Og så videre

Testing av demo er den eneste måten å få en god følelse av hva du kan forvente. Men du kjenner meg; Jeg installerte den fullstendige versjonen slik at jeg kan teste alle detaljer til siste piksel. Jeg kan ikke hjelpe det ��

Dette er hva jeg fant.

Hvordan installere Booknetic WordPress Plugin

booknetic wordpress avtale planlegging plugin

Husk at Booknetic er en premium-plugin. Den fullstendige versjonen er tilgjengelig på Envato for en engangspris på $ 79 dollar. Det er det Regelmessig lisens som dekker ett WordPress-nettsted. Utviklerne tilbyr en Forlenget lisens til $ 349 for fem WordPress-nettsteder. Gå for planen som fungerer for din virksomhet.

Booknetic er en trend på Envato for tiden og ble vist på CodeCanyon. Hver plan dekker seks måneder med dedikert støtte og levetidsoppdateringer. Etter å ha kjøpt Booknetic, kan du laste ned en ZIP-mappe fra Envato med de relevante filene og lisensen. Pakk ut mappen til datamaskinen din og finn Booknetic ZIP-filen.

Logg deg deretter på ditt WordPress admin-område og naviger til Plugins> Legg til nytt, som vist under.

hvordan du installerer ny wordpress plugin

Deretter klikker du på Last opp plugin -knappen, velg Booknetic ZIP-fil på datamaskinen din og trykk Installere nå, som vi fremhever i følgende screengrab.

laste opp booknetic

Aktiver plugin:

hvordan du aktiverer den booknetic plugin

Etter aktivering, klikk på Booknetic elementet på din WordPress admin-meny:

booknetic booking plugin wordpress menyelement

Skriv inn kjøpskoden din på neste skjermbilde, velg hvordan du har hørt om Booknetic (hint: Fra WPExplorer-blogg), skriv inn e-posten din og trykk på Installere , som vi detaljer nedenfor.

booknetic kjøpskode

Så snart lisensen er validert, blir du omdirigert til det fine Booknetic-dashbordet som vises nedenfor.

boknetisk dashbord

Men som du ser, har vi ingenting som skjer ennå. La oss legge til noen tjenester, ansatte, lokasjoner og generelt teste hva Booknetic kan gjøre.

Slik konfigurerer du Booknetic

Hvis du har kommet så langt, har du ikke tid til å kaste bort. La oss begynne med å legge til virksomhetsstedet ditt, ansatte og noen tjenester.

Legge til forretningsplassering (er)

Navigere til steder, som vist på bildet nedenfor.

Klikk deretter på Legg til beliggenhet knapp:

Skriv inn posisjonsdetaljene dine i hurtigmenyen som vises, og klikk på Legg til beliggenhet -knappen, som vist nedenfor.

For vårt eksempel på gymnastikkvirksomhet la jeg til to lokasjoner: New York og Atlanta ��

steder i booknetic

Nå som vi har forretningsstedene våre i systemet, la oss legge til noen ansatte.

Legge til ansatte

Klikk på Personale , som vist nedenfor.

legge til ansatte i booknetic

Deretter treffer du Legg til ansatte knapp:

Skriv inn personaldetaljene dine og trykk på Legg til ansatte knapp.

Ikke glem å sette opp tidsplaner for de ansatte i popup-vinduet ovenfor. Jeg gikk foran og la to trenere til treningsstudioet vårt.

Så langt, så bra, alt ser bra ut. Jeg har lokasjoner og ansatte fullstendig med tidsplaner, spesielle dager og høytider. La oss nå legge til noen tjenester.

Legge til tjenester

Klikk på tjenester , som vist nedenfor.

legge til booknetiske tjenester

Booknetic lar deg lage kategorier for tjenestene dine. Under hver kategori kan du legge til underkategorier og tjenester etter dine behov. Når det er sagt, treffer du pluss (+) -ikonet ved siden av kategorier , som vi fremhever nedenfor.

instrumentbord for booknetic services

Deretter skriver du inn kategorinavnet og klikker på ikonet:

Deretter klikker du på pluss (+) -ikonet under den nyopprettede kategorien:

legge til en tjeneste i booknetic booking plugin

Hvis du gjør det, får du opp en liten boks som lar deg legge til en kategori eller tjeneste, som vist nedenfor.

Siden jeg ikke trenger en annen kategori, gikk jeg foran og slo Service -knappen, som åpner en boks slik at du kan legge til flere detaljer:

Alt er greit. Du kan enkelt legge til tjenestenavn, pris, innskudd, personale, tidsplan og ekstrautstyr.

For vårt eksempel opprettet jeg en kategori som heter Treningssenter, og under kategorien la jeg til to tjenester, dvs.., En-til-en-opplæring og Gruppetrening. Nå ser tjenesteskjermen min slik ut:

Ser flott ut. Ikke sant?

Før noe annet er det viktig å sette opp betalingsporten slik at du kan belaste kundene dine. Booknetic støtter PayPal, stripe og lokale betalinger (på stedet). Med andre ord, du har alle verktøyene du trenger for å samle inn betalinger.

Konfigurere Payment Gateways

Det er enkelt å konfigurere Booknetic for å godta betalinger. Naviger til innstillinger , som vist nedenfor.

Deretter klikker du på Betalingsinnstillinger tab:

På neste skjermbilde kan du enkelt konfigurere betalingsinnstillingene.

Hvis du bruker PayPal, må du gjøre det opprett en app først. Det samme gjelder hvis du bruker Stripe. Uansett er det utrolig enkelt å lage en betalingsapp i PayPal eller Stripe – du koder ikke noe; bare skriv inn forretningsinformasjonen, så vil betalingsprosessorene gjøre alt for deg.

Endring av skjemaets utseende

Boknetisk utseende

Booknetic har også innebygde fargealternativer for skjemaene dine. Velg mellom syv innebygde fargeskjemaer for raskt å endre hvordan skjemaene dine ser ut.

Booknetic tilpasset utseende

Eller bruk det egendefinerte alternativet til å velge farger som samsvarer med merkevarebyggingen din.

Nå har vi tjenester, ansatte, lokasjoner, betalingsportaler og. Hvis besøkende kommer til nettstedet ditt, ser de ikke bestillingsskjemaet ditt. For det må vi legge til Booknetic på en side ved å bruke en kortkode.

Viser Booknetic Bookings

Nå som vi kan godta betalinger (håper jeg at du har funnet ut at det er enkle ting å lage apper i PayPal og Stripe), la oss vise bestillingsskjemaet vårt slik at vi kan begynne å godta avtaler og betalinger. Navigere til Sider> Legg til nytt, som vist under.

legge til en ny wordpress-side

Jeg har allerede Gutenberg – WordPress-redaktøren i new age. Forresten, jeg bruker også Tjue seksten tema på testsiden min. Navngi siden deretter. Jeg bruker Book gymtjenester for mitt eksempel. Gå videre og klikk på pluss (+) -ikonet i Gutenberg for å legge til Booknetic-kortkoden, slik vi beskriver nedenfor.

legge til booknetic shortcode

Konfigurer deretter sideattributtene dine (full bredde er best), og publisere siden din.

Hvis jeg ser siden i front-end, vil jeg se dette:

Ikke verst. Jeg har to stedsfaner. Hvis jeg klikker på noen av stedene og sier at jeg er i New York, vil jeg starte bestillingsprosessen. Booknetic vil sparke inn og lede meg gjennom resten av prosessen. Jeg velger min beliggenhet, den ansatte jeg liker (kanskje Jane Doe ��), planlegger og foretar betaling.

Her er en kort video for å illustrere Booknetic bookingprosess:

Andre funksjoner

Her nå dekker vi de andre funksjonene i Booknetic. Fra instruksjonene ovenfor kan du opprette et fullstendig reservasjonssystem. I det følgende avsnittet dekker vi de andre funksjonene som hjelper deg å holde deg oppdatert.

Kalender

Kalenderskjermen lar deg se dine daglige avtaler. Naviger til for å se kalenderen Booknetic> Kalender:

betalinger

Betalingsskjermbildet lar deg se og redigere betalinger fra brukerne dine. Gå til for å se betalingene dine Booknetic> Betalinger, som vist under.

booknetic wordpress plugin

kunder

Gå til for å se en liste over alle kundene dine Booknetic> Kunder, som vist under.

Hva blir det neste? kuponger!

Legge til kuponger

Si at du vil tilby rabatter til de nye kundene dine, for hvem elsker ikke en god avtale? Hvis det er planen din, tilbyr Booknetic deg bare alternativet. Gå til Booknetic> Kuponger, som vist under.

Jeg håper du lærer noe her i dag.

Går videre…

La meg se. Er det noe annet? Ja sikkert. SMS og e-postvarsler. Det er enkelt å konfigurere begge innstillingene, jeg lar deg prøve og fortelle oss hva du finner ut. Samtidig må du få konfigurasjonsinnstillinger fra SMS- og e-postleverandøren.

Viktig: Du må få SMS- og e-postinnstillinger fra din leverandør. Hvis du ikke vet hvordan, kan vi gjerne hjelpe. Gratis ��

Gå til enten for å sette opp varsler SMS-varsler eller E-postvarsler. Du kan opprette tilpassede SMS- og e-postvarsler, noe som er kjempebra:

Tilpassede skjemaer

Booknetic tilpassede skjemaer

Vil du lage din egen form? Du kan! Med seksjonen Egendefinerte skjemaer kan du bruke de tilgjengelige feltene til å designe ditt eget generelle eller servicespesifikke skjema.

Booknetic Custom Form Fields

Velg mellom felt for etiketter, innganger, knapper osv. Og det er også alternativer innen hvert for obligatoriske felt, plasseringstekst, flere valg (for avmerkingsbokser og alternativknapper) og mer.

Nå du…

Hvis du leter etter en WordPress-bookingtillegg, støtter jeg Booknetic fullstendig. De har funksjonene, støtten og prisen er også bra.

Hva er dine synspunkter? Gi oss beskjed i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me