Betalte medlemsabonnementer Pro anmeldelse

Hvis du ønsker å opprette et nettsted for medlemskap i WordPress, er du heldig. I dag skal vi se på de kraftige funksjonene i Betalte medlemsabonnementer Pro.


Å lage et lønnsomt nettsted for WordPress-medlemskap er ingen enkel oppgave, spesielt som nybegynner. Du trenger en solid plan, og et kraftig system for å registrere medlemmer og administrere hvert medlemskap. Uten en fantastisk plugin (for eksempel Betalte medlemsabonnementer) vil du ha vanskelig for å opprette og administrere ditt nettsted for medlemskap.

I dagens gjennomgang fremhever vi funksjonene som gjør at betalte medlemsabonnementer er et av de beste WordPress-medlemskapsprogrammene på internett. Kos deg til slutten og ikke gå uten å dele tankene dine i kommentarene.

Hva er betalte medlemsabonnementer?

betalte medlemsabonnementer

Betalte medlemsabonnementer er en fin WordPress-plugin av Cozmoslabs som hjelper deg å lage et nettsted for medlemskap uten å svette. Plugin-pakken er full av finesse med alle funksjonene du trenger for å lage et kraftig nettsted for medlemskap.

Men selv med en million funksjoner, er abonnement på betalte medlemmer intuitivt og ganske enkelt å bruke. Noen (og jeg mener ENHVER) som kan bruke en nettleser, kan enkelt konfigurere plugin-en til å lage et nettsted for medlemskap på kort tid.

Kjerneplugin er gratis, men du har to premium-pakker, dvs.., hobbyist og Pro som gir deg enda mer funksjonalitet. For denne gjennomgangen bruker vi abonnement på betalte medlemmer Pro.

Betalte medlemsabonnement Funksjoner

betalte medlemsabonnement funksjoner

Å drive et nettsted for medlemskap er en seriøs virksomhet, noe som betyr at du trenger en kraftig plugin som kommer med alle funksjonene du trenger. Betalte medlemsabonnementer skuffer ikke. Plugin leveres med en fin pakke med funksjoner. Her er en kort liste over hva du kan forvente.

Betalte medlemsabonnement Funksjoner

 • Betalte og gratis abonnement – Ved å bruke [pms-register] -koden kan du enkelt legge til registreringsskjemaer på hvilken som helst side eller innlegg. Brukere kan deretter abonnere på noen av dine medlemsplaner – gratis eller betalt
 • Kontoadministrasjon – Brukere kan se og administrere kontoene sine enkelt. Bruk [pms-kontoen] for å opprette kontosiden
 • Begrens innhold – Du kan enkelt begrense innhold avhengig av en abonnementsplan eller pålogget status. På toppen av det kan du det begrens WooCommerce-produkter eller hele butikken din.
 • Enkel innlogging – Bruk [pms-login] -koden for å lage enkle påloggingsformer for medlemmene dine
 • Medlemsledelse – Betalte medlemsabonnementer leveres med et flott dashbord som lar deg se og administrere medlemmene dine
 • Abonnementsstyring – Brukere kan oppgradere fra en eksisterende abonnementsplan
 • Gratis prøve- og påmeldingsavgift – Nå kan du tilby medlemmene dine en gratis prøveperiode som utløper etter en angitt periode. Etter det kan du kreve et registreringsgebyr
 • Betalingsstyring – Betalte medlemsabonnementer lar deg enkelt spore alle medlemsbetalinger, betalingsstatus og kjøpte abonnementsplaner
 • E-postmaler – Du kan enkelt tilpasse e-postene som blir sendt til brukere ved registrering, aktivering av abonnement, kansellering eller utløp
 • Grunnleggende rapportering – Plugin-enheten lar deg se hvordan medlemsnettstedet ditt fungerer med tanke på nye medlemmer og inntekter
 • Eksporter medlemsdata – Du kan enkelt eksportere alle medlemsdata til en CSV-fil
 • Hindre deling av kontoer – Du kan forhindre at brukere logger seg på den samme kontoen fra flere steder
 • Flere integrasjoner – Du kan enkelt integrere betalte medlemsabonnementer med Elementor, WooCommerce, bbPress og Profilbygger, noe som betyr at du kan supercharge ditt nettsted for medlemskap som en proff
 • Opprett medlemsrabatter – Du kan opprette medlemsrabatter per produkt eller abonnementsplan
 • E-postpåminnelser – Du kan konfigurere flere e-postpåminnelser som automatisk sendes til brukere på visse triggerhendelser
 • Betal det du vil – Dette tillegget lar medlemmene dine betale det de vil abonnere
 • reCAPTCHA – Sikre skjemaene og forhindre ekle spam-registreringer
 • Integrasjon med flere betalingsportaler inkludert PayPal Standard, PayPal Express og Stripe slik at du kan samle engangsbetalinger og tilbakevendende betalinger uten hikke
 • Innhold drypp – Du kan sette opp innholdsplaner som hjelper deg å gi ut innhold til brukere bare etter at en viss periode har gått
 • fakturaer – Du kan generere fakturaer for abonnementsplaner dynamisk
 • Flere abonnementer per bruker – Brukere kan registrere seg for mer enn en abonnementsplan

Som du kan se, er plugin-programmet for betalte medlemsabonnementer full av funksjonene du trenger for å opprette et kraftig nettsted for medlemskap uten å bryte banken. Med funksjonene ute av veien, la oss konfigurere plugin-modulen.

Slik installerer du plugin for betalte medlemsabonnementer

Med en gang du kjøp betalte medlemsabonnementer, vil du motta en e-post med kontoinformasjonen din, samt nedlastingslinker for plugin. Alternativt kan du laste ned plugin og tillegg fra Cozmoslabs-kontoen din.

betalte medlemsabonnement kjøpskvittering

Last ned programtillegget og tilleggsprogrammene til datamaskinen din, så la oss komme i gang. Naviger til i WordPress admin-dashbordet Plugins> Legg til nytt.

hvordan du legger til en ny wordpress-plugin

Deretter treffer du Last opp plugin , velg hovedplugin og trykk på Installere nå knappen som vi markerer nedenfor.

laste opp plugin for betalte medlemsabonnementer

Vent på installasjonen for å fullføre, og klikk deretter på Aktiver plugin knapp.

aktiver abonnement på betalte medlemmer

Hvis du gjør det, blir du omdirigert til installasjonsveiviseren for betalte medlemsabonnementer vist nedenfor.

Installasjonsveiviseren hjelper deg å konfigurere et par alternativer. Du kan for eksempel velge å opprette medlemssider automatisk, logge på brukere automatisk etter registrering og forhindre deling av kontoer rett utenfor flaggermus. I tillegg kan du sette opp betalingsportene og valutaen.

Du kan hoppe over installasjonsveiviseren

Du kan også hoppe over installasjonsveiviseren og gå tilbake til WordPress admin-dashbordet, der du vil merke det nye menypunktet Betalte medlemsabonnementer som vist nedenfor.

Klikk på menyelementet ovenfor (dvs. abonnement på betalte medlemmer) for å starte følgende Grunnleggende informasjon skjerm. Denne skjermen inneholder all informasjonen du trenger for å konfigurere abonnement på betalte medlemmer.

Bortsett: På dette tidspunktet må du gjerne installere og aktivere tilleggene dine. For å glede deg over tilleggene dine, må du først aktivere lisensen ved å navigere til Betalte medlemsabonnementer> Tillegg som vi fremhever nedenfor.

Du finner serienummeret i ditt Cozmoslabs-konto.  Kopier og lim inn lisensnøkkelen din og klikk på Lagre endringer knappen som vist over.

Konfigurere abonnement på betalte medlemmer

Når lisensen din er aktiv, er det på tide å sjekke ut de andre menyelementene for betalte medlemsabonnementer. La oss finne ut hva pluginen har å tilby.

Abonnementsplaner

Betalte medlemsabonnementer lar deg lage abonnementsplaner enkelt. Bare naviger til Betalte medlemsabonnementer> Abonnementsplaner og klikk på Legg til ny knappen som vist nedenfor.

Legg til de nødvendige detaljene og treff til slutt Lagre abonnement som vi detaljer nedenfor.

Når du har laget en abonnementsplan, kan du legge til en oppgradering eller nedgradering, noe som kommer godt med hvis du vil lage en gratis prøveperiode. Se bilde under for illustrasjon.

Fortsetter raskt.

medlemmer

For å se medlemmene dine og redigere medlemsabonnement, naviger bare til Betalte medlemsabonnementer> Medlemmer som vist under.

betalinger

Navigere til Betalte medlemsabonnementer> Betalinger for å se betalingsdetaljene dine som vi fremhever nedenfor.

WooCommerce produktbegrensning

Plugin med betalte medlemsabonnementer lar deg begrense WooCommerce-produkter, noe som er nyttig hvis du ønsker å opprette bare produkter. Denne funksjonen lar deg begrense begge produktene visning og innkjøp, som gir deg god kontroll over butikken din.

Men hvordan oppnår du dette ved å bruke plugin-modulen for betalte medlemsabonnementer? For det første må du installere WooCommerce-plugin. For denne delen av opplæringen satte jeg opp en dummy WooCommerce-butikk, la til et par prøveprodukter og laget tre (3) abonnementsplaner, dvs. Gold, Silver og Free, hvor de to siste var nedgradering av Gold-planen.

Nå, hvis jeg navigerer til Betalte medlemsabonnementer> Abonnementsplaner, Jeg får følgende skjermbilde.

abonnements-planer

Deretter befolket jeg testen WooCommerce-butikken med et par dummy-produkter. For å se alle produktene på WooCommerce-butikken, naviger du ganske enkelt til Produkter> Alle produkter på din WordPress admin-meny som vist nedenfor.

woocommerce-alle-produkter

Begrense WooCommerce produktvisning og innkjøp

For å begrense ethvert produkt – si fidget-spinneren som vist ovenfor – klikker du bare på Redigere lenke til det aktuelle produktet som vi fremhever nedenfor.

begrense-produkt innbetalt medlems-abonnementer

Når produkteditoren er lastet, blar du mot bunnen, så ser du en Innholdsbegrensning metakasse som vist nedenfor.

begrense visning og kjøp av woocommerce-produkter

Som vi fremhever på bildet over, kan du begrense hvilke medlemmer / abonnementsplaner som kan se og kjøpe et gitt produkt (i vårt tilfelle fidget-spinner). Alt du trenger å gjøre er å krysse av for Innloggede brukere avkrysningsruten og enhver annen passende avkrysningsrute (f.eks. Gullplan), og arbeidet ditt er gjort.

Merk: Med mindre du definerer tilpassede innstillinger, bruker plugin-modulen for betalte medlemsabonnement standardinnstillinger for begrensning. Du kan tilpasse begrensningsreglene og meldingene dine ved å navigere til Betalte medlemsabonnementer> Innstillinger> Innholdsbegrensning som vi fremhever nedenfor.

innstillinger for begrensning av innhold for abonnement på betalte medlemmer

Skjermbildet over gir deg mange tilpasningsalternativer for forskjellige typer innholdsbegrensning, inkludert tilpasset melding, mal og viderekobling. Lek med alternativene og se hva du kan komme på.

Rabatter for bare medlemmer

For å tilby kundene bare rabatter eller rabattkoder for kunder når de registrerer seg for en konto, må du først installere tillegget Rabattkoder, som du kan finne på Cozmoslabs-kontoen din som vist nedenfor.

rabattkoder legges på

Når du har lastet ned tillegget, installerer og aktiverer du det på WordPress-nettstedet ditt som en vanlig plugin, dvs. naviger til Plugins> Legg til nytt> Last opp plugin. Velg deretter .zip-filen fra systemet ditt, og trykk på Installere nå knappen som vist nedenfor.

installere betalte medlemsabonnementer rabattkoder legg til

Etter prosessen ovenfor, klikker du bare på Aktiver plugin knappen for å få ballen til å rulle som vi fremhever nedenfor.

aktivering av rabattkodetillegg

Når pluginen er aktivert, naviger du ganske enkelt til Betalte medlemsabonnementer> Rabattkoder som vist under.

betalte medlemsabonnement rabattkode menyelement

Å gjøre det fører deg til Rabattkoder skjermbildet nedenfor.

Siden vi ikke har noen rabattkoder, la oss lage en slik at du kan få et innblikk i hva du kan forvente. Klikk på Legg til ny -knappen som vi detaljerer i øyeblikksbildet nedenfor.

legge til en ny rabattkode med plugin for betalte medlemsabonnementer

Slår den Legg til ny knappen tar deg til den brukervennlige Legg til ny rabattkode redaktør, der du kan legge inn detaljer om den spesifikke rabatten. Du kan til og med velge abonnementene som rabatten skal brukes til. Se bildet nedenfor for mer informasjon.

Fyll ut kortformen på riktig måte, og når du er ferdig, trykker du ganske enkelt på Spar rabatt -knappen som vist på bildet over. Brukerne dine kan bruke rabattkoden på kontoen sin, liste over skjema for abonnementsplaner og på registreringsskjemaet.

Når vi snakker om registreringsskjemaer, la oss legge til et på nettstedet ditt.

Registreringsskjema

Et registreringsskjema lar brukere registrere seg på nettstedet ditt. Betalte medlemsabonnementer gjør det enkelt å lage et registreringsskjema som A, B, C takket være [PMS-register] kort kode.

Bare naviger til Sider> Legg til nytt som vi illustrerer nedenfor.

Dette fører deg til Legg til ny side redaktør. Navngi siden på riktig måte, f.eks. Registrere, skriver [PMS-register] kortkode inn i redaktøren, konfigurer andre sidealternativer om nødvendig, og treff til slutt publisere knapp. Se bildet nedenfor for detaljer.

Og nedenfor er hvordan registreringsskjemaet vi nettopp opprettet ovenfor ser ut på testnettstedet vårt.

Ser ikke dårlig ut, ikke sant? Leveres komplett med Rabattkode felt. Og alt du måtte gjøre er å legge til [PMS-register] kortkode og trykk på publisere knapp.

rapporter

Rapporteringsskjermbildet nedenfor viser deg et fugleperspektiv av hvordan medlemsnettstedet ditt fungerer. Du får tilgang til siden ved å navigere til Betalte medlemsabonnementer> Rapporter som vist.

innstillinger

Innstillingssiden lar deg konfigurere betalte medlemsabonnementer slik du ønsker. Navigere til Betalte medlemsabonnementer> Innstillinger for å få tilgang til siden som vist nedenfor.

På siden over kan du konfigurere et par alternativer som:

 • Velg om du vil bruke Betalte medlemsabonnementer CSS for å style frontend
 • Logg inn brukere automatisk etter registrering
 • Sett opp medlemssidene dine, dvs. register, pålogging, konto, registrering av suksess og tapte passord-sider
 • Sett opp betalingsportaler
 • Aktiver og konfigurer innholdsbegrensning
 • Opprett e-post, dvs. en vellykket registrerings-e-post, e-post for aktivering av abonnement og så videre

Betalt medlemsabonnement er et flott medlemskaps-plugin, og det er utrolig enkelt å bruke. Jeg forventer ikke at du får problemer.

Priser

Cozmoslabs tilbyr deg to prispakker, Pro ($ 149) og Hobbyist ($ 69) som vist nedenfor.

Vi oppfordrer deg til å gå for en prispakke som passer dine forretningsbehov. Bare sørg for å dobbeltsjekke funksjonene først. Hovedsakelig legger Pro gratis forsøk, støtte for påmeldingsgebyr, 5 tillegg (tilbakevendende betaling, PayPal-ekspress, Strip, fakturering, drypp av innhold og flere abonnement per bruker) og en lisens for ubegrenset bruk. Og både Pro og Hobbyist inkluderer 1 års støtte og oppdateringer.


Så hva er vår endelige beslutning? Hvis du leter etter et fullt utstyrt medlemskapsplugin som er enkelt å bruke, anbefaler vi påregning om betalte medlemskap av Cozmoslabs. Denne WordPress-medlemskapsprogrammet leveres med alle alternativene du trenger for å lage et kraftig og lønnsomt nettsted for medlemskap.

Har du et spørsmål eller et forslag? Del gjerne tankene dine i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me