WordPress temapakke / medlemskapssider er en flott måte å skaffe et knippe premium-temaer til en fornuftig pris. Individuelle temalisenser kan løpe alt fra noen få dollar til hundrevis av dollar bare for det ene temaet. Det fine med bundle- og medlemsnettsteder er at du mottar alle temaene deres for en månedlig eller årlig avgift, samt støtte og oppdateringer for disse temaene..


Vi har satt sammen en liste over noen av de beste WordPress-temabuntene / medlemskapene på nettet. Dette er bare en liten brøkdel av tilgjengelige bunter, men de er alle fra pålitelige og pålitelige temaforfattere. Listen vår representerer høykvalitets og nyttige WordPress-temabutikkbunter, og forhåpentligvis vil du dra nytte av noen få snart!

Temaer Kingdom – $ 129 per år

temaer-rike-wordpress-bundle

Dette er et rimelig alternativ for et temabuntside, men de har topp temaer og støtte for prisen. Ikke la den lave prisen lure deg – Themes Kingdom tilbyr kvalitetstemaer (41 for øyeblikket) for forretninger, blogger og porteføljer, samt flere nisjetemaer som magasin, restaurant og e-handel. De tilbyr mye for $ 129 per år.

Besøk Temaer Kingdom

Elegante temaer – $ 69 per år

Sannsynligvis et av de mest kjente nettstedene for WordPress-temapakker. Elegante temaer har bygget et sterkt rykte på temaerike og enkle å bruke temaer til en lav årlig pris. De har for tiden 87+ WordPress-temaer i en rekke nisjer (blogg, magasin, e-handel, portefølje, etc.) og gir ut et par nye hver måned. For bare $ 69 per år er dette en utrolig verdi.

Besøk elegante temaer

ThemeFuse – $ 17 per måned

ThemeFuse tilbyr høykvalitets WordPress-temaer i en rekke stiler og oppsett. De har for tiden 23 temaer som er fantastiske temaer for real eastate, restauranter, advokatfirmaer, kunstnere, medisinske kontorer, sportsnyheter og mye mer. Få tilgang til alle WordPress-temaene deres for $ 17 per måned (pluss 199 engangsavgift).

Besøk ThemeFuse

StudioPress – 399,95 dollar for livet

StudioPress er en kjent WordPress-temabutikk med et antall på 47 imponerende temaer for deres navn. Alle temaene deres kjøres på Genesis Framework – en SEO-vennlig, superfleksibel og enkel å tilpasse WordPress-temarammen. For $ 399,95 kan du kjøpe “Pro-Plus All Themes Package” som inkluderer alle StudioPress ‘temaer for livet pluss støtte og oppdateringer.

Besøk StudioPress

Themify – $ 79 per år

Med mange e-handel-, flerbruks- og responsive WordPress-temaer er dette et flott medlemsalternativ hvis du er (eller jobber med) små bedrifter. Themify har 31 temaer for øyeblikket, og de er alle profesjonelle, enkle å bruke og veldig allsidige. Hver temalisens koster $ 49 – så det årlige medlemsavgiften på $ 79 er en stjeling hvis du planlegger å bruke 2 temaer i året..

Besøk Themify

Theme Furnace – $ 99 per år

Relativt nytt i spillet, Theme Furnace tilbyr temaer av høy kvalitet som er bygget på UpThemes Framework. Temaene deres inkluderer også andre pene funksjoner, for eksempel glidebryteren Nivo og tilpassede widgeter for Flickr, Twitter og andre sosiale medier. Få alle de 9 flotte temaene deres for bare $ 99 per år.

BizzThemes – $ 99 per år

BizzTemas medlemskap er stort, ettersom de hovedsakelig tilbyr forretnings- og nisjevirksomhet (neglesalong, advokatfirma, restaurant, hosting osv.) WordPress-temaer. Deres samling av 24 flerbruksnæringstemaer er perfekte for oppstartsbedrifter som ønsker å gjøre et flott førsteinntrykk på besøkende på nettstedet. Medlemskapet er bare 99 dollar per år (pluss en engangsavgift på 100 dollar), og er en god investering i virksomhetens fremtid.

Besøk BizzThemes

WPZoom – $ 19 per måned

WPZoom har en solid portefølje av moderne, men likevel profesjonelle WordPress-temaer. De har temaer for virksomhet, magasin, nyheter, respons, portefølje og multimedia, alt sammen med WPZoom Options Panel og en levetid på støtte. Du kan få deres fantastiske liste over 56 temaer for bare $ 19 i måneden (pluss en gang du kan registrere deg gratis på $ 199).

Besøk WPZoom

VivaThemes – $ 129 pakke

Dette WordPress-temaet medlemskap nettstedet tilbyr 38 enkle og profesjonelle temaer. Temaene deres dekker en rekke standard- og nisjesider, inkludert CMS, portefølje, fotografering og blogger. “All Themes Pack” på 129 dollar, som inkluderer alle gjeldende Viva-temaer, er et minimalt beløp når du vurderer hvor mange nettsteder du kan bygge ved å bruke tilpassede versjoner av Viva-temaer..

Besøk VivaThemes

Organiske temaer – 249 dollar for livet

Organiske temaer utvikler unike og profesjonelle temaer. Alle de 19 rene temaene deres er komponert med omhu, og er enkle å bruke og tilpasse. Få “Developer Pack” for $ 249, som har alle temaer for organiske temaer inkludert (tidligere, nåværende og fremtidige temaer alt inkludert).

Besøk organiske temaer

PremiumPress – 249 dollar for livet

Denne temabutikken utvikler WordPress-temaer av høy kvalitet. PremiumPress spesialiserer seg på SEO optimaliserte temaer perfekte for online virksomheter. Deres 11 detaljerte temaer er for nisjer som auksjoner, kuponger, klassifiserte, handlekurver og mer. Alle temaene har også imponerende kundestøtte døgnet rundt. Investering i “VIP Collection” sikrer at du har tilgang til alle PremiumPress ‘nåværende og fremtidige temaer for bare 249 dollar.

Besøk PremiumPress

AppTemas – 249 dollar første året

Kanskje de mest tekniske temaene tilgjengelig, AppTemas WordPress-temaer er ekstremt verdifulle. Deres 5 temaer for rubrikkannonser, stillingsannonser, kupongstyring, et hjelpeforum og en bedriftskatalog er alle eksepsjonelle. Hvert monumentale tema inkluderer en enorm mengde funksjoner og enestående støtte, og hvert tema går for $ 99 per pop. Den opprinnelige årskostnaden på $ 249 (og fornyelseskostnad på $ 79 per år) for et medlemskap betyr at du får halvparten av de virkelige kostnadene for temaene.

Besøk AppThemes

Hva er ditt favoritt medlemskap nettsted, hvis noen?

Det er mye tema medlemskap / bunt butikker! Er du for øyeblikket medlem av noen, eller hvis du er gal, alle sammen? Gi oss beskjed om tidligere erfaringer med noen av disse temabutikkene (gode eller dårlige) vi og leserne våre vil gjerne vite om du har noen positiv eller negativ opplevelse med disse temaene..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me