Begrens Content Pro WordPress-plugin

Hei igjen venner! Vi er tilbake med en annen fantastisk avtale for deg. Denne gangen er det for Restrict Content Pro WordPress-plugin fra Pippins plugins, som lar deg enkelt opprette et medlemskapsside. La oss undersøke hvorfor denne pluginen er så fantastisk!


Årsaker til å legge til medlemskap på nettstedet ditt

Det kan være grunner til å legge til et medlemssystem på nettstedet ditt. Her er et par av grunnene til at du kanskje vil eller trenger å legge til kun en medlemsdel på nettstedet ditt.

Start din egen nettbutikk

Begrens alternativer for innholdsplaner

Medlemskap er en flott måte å tjene penger på nettstedet ditt, og hvis du vil selge produkt- eller servicepakker på nettstedet ditt, vil du integrere din egen medlemsplattform. Restrict Content Pro kommer med full støtte for planer med mange tilpasningsalternativer, slik at du kan redigere pris, varighet, tilgangsnivå og mer. Og pluginen har til og med tilleggsmoduler som kan integreres med Download Monitor (slik at du kan administrere dine egne nedlastinger fra ditt eget nettsted) samt AffiliateWP (hvis du vil starte ditt eget tilknytningsprogram).

Utvikle din virksomhet

Begrens innhold Pro Begrenset innhold

Du kan også tilby gratis medlemskap, noe som er en fin måte for deg å utvide virksomheten på. Med en medlemsdel kan du gi mer verdi og få flere lesere. Her på WPExplorer har vi brukere pålogging for våre eksklusive gratis temaer som du bare kan finne på siden vår. Hvis du vil tilby noen form for eksklusivt innhold eller kun for medlemmer, er Restrict Content Pro en fin måte å gjøre det på.

Legg til medlemskap med begrensende innholdspro

Å legge til medlemskap på nettstedet ditt trenger ikke være vanskelig – Restrict Content Pro gjør det veldig enkelt! Bare installer plugin-modulen og konfigurer alternativene for abonnementene dine, administrer medlemmene dine, eksporter økonomiske data og mer.

Begrens innholds-pro-abonnementer

Alt er tilgjengelig fra WordPress-oversikten og er tydelig merket (med beskrivelser) for å hjelpe deg med å forstå og utnytte hver av funksjonene til fingerspissene. Og du kan legge til flere nivåer, oppgraderinger og til og med rabattkoder.

Begrens innholdsrapportering

Oh, og det er en ganske fantastisk rapporteringsdel også. Du kan se grafer for inntektene og registreringene dine (som begge kan filtreres etter abonnementsnivå og tidsperiode, slik at du kan overvåke fremdriften).

Hva som angir Begrens innhold Pro bortsett fra konkurrenter

Vi vet at det er mange gratis og premium alternativer å vurdere, men for mange WordPress-bloggere og gründere er Restrict Content Pro på det beste alternativet. For det første kan du det prøv plugin-en gratis ved å laste ned Begrens innholdsfri WordPress-plugin fra WordPress.org. Når du vet at det er riktig plugin for deg, er det like enkelt å oppgradere til Pro-versjonen som å velge planen din.

Plugin har det også vært kodet med et formål. Vi har kjent Pippin på veldig lenge og vi vet at han er en av de beste plugin-utviklerne, nedover. Hvorfor ellers ville WordPress.org stole på ham til å gå gjennom innleveringer? Når han oppretter en plugin, som Restrict Content Pro, velges hver kodelinje og hver plugin-funksjon nøye og med hensikt. Dette gir en sterk, pålitelig og sikker plugin.

Men backend av plugin-en er ikke den eneste viktige faktoren, Restrict Content Pro er også veldig lett å bruke. Alle alternativene og funksjonene er tilgjengelige rett fra WordPress-oversikten (som inntekts- og påmeldingsrapporter, pdf-fakturaer eller eksportalternativer til medlems- og betalingsdata). Og det er kortkoder slik at du kan sette inn skjemaer, begrense innhold, legge til abonnementsdetaljer og mer hvor du måtte trenge dem.

I tillegg, hvis du har et spørsmål, kan du sannsynligvis finne svaret i omfattende online dokumentasjon. Alt er der fra installasjon og bruk av snarveier, til utviklerfokuserte dokumenter om handlingskroker og funksjoner. Enda bedre, det er videoer og skjermbilder som kan lede deg gjennom hvert trinn i hver guide, slik at du kan følge med. Og av sjansen for at du ikke finner noe svar, eller hvis du har en funksjonsforespørsel, Restrict Content Pro supportteam hjelper deg gjerne. Bare send inn en forespørsel så vil en teknologi komme tilbake til deg så snart de kan.

Å, og selv om det ikke er spesifikt for Restrict Content Pro, gir et premium-plugin-medlemskap for en av Pippins kraftige plugins deg tilgang til eksklusive opplæringsprogrammer og ressurser på nettstedet hans. En flott ressurs for enhver WordPress strømbruker!

Og begrense Content Pro kan gjøre så mye mer, med tillegg

Begrens Content Pro-tillegg

Vil du ha enda mer? Det er mange funksjoner du kan legge til i installasjonen av Restrict Content Pro med tilleggsprogrammer. For øyeblikket er det 12 gratis og premium tilleggsprogrammer opprettet av Pippin, for nedlasting Monitor, AffiliateWP, WP Job Manager, MailChimp, Braintree Payment Gateway, Campaign Monitor, Wysija Add On, Math Verification, bbPress integration, CSV User Import, EDD Member Rabatter og håndheve sterke passord.

Og det er ytterligere 9 tilleggsutstyr for tredje part å starte opp, for ActiveCampaign, ConvertKit, iDevAffiliate, MailChimp Pro, BuddyPress, taxamo, GetResponse, Vilkår og betingelser og EDD-rabatter. Du kan se og lære mer om alt dette Begrens Content Pro-tillegg på nettsiden.

Begrens Content Pro, et topp hakk-plugin

Vi gir Restrict Content Pro 5-stjerner for enkel bruk, tilgjengelighet av tillegg og utvidelser og kvaliteten på dokumentasjonen. Det er en flott plugin for nybegynnere siden alternativene er enkle å forstå og konfigurere, men det er like godt egnet for avanserte utviklere som vil dra nytte av actionkrokene, malfiler og mer.

Få begrensning av Content Pro i dag

Vi ser frem til å se deg tilbake i morgen for nok en helt ny eksklusiv avtale fra en av våre favorittressurser for WordPress – Might Deals!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me