Beaver Builder WordPress Plugin Guide og gjennomgang

Sidebygger har vært snakk om WordPress-samfunnet i en stund nå. Disse verktøyene har vært populære i lang tid, men med introduksjonen av den nye Block Editor har mange lurt på hvor relevante de fremdeles er.


Mens Block Editor er en spennende ny funksjon, slår ingenting imidlertid sidebygger-plugins når det kommer til utforming av tilpassede sider og innlegg. De Beaver Builder WordPress-plugin er et perfekt eksempel på fordelene denne typen verktøy gir – å være både enkel å bruke og overraskende kraftig.

I dette innlegget skal vi se nærmere på Beaver Builder. Vi vil diskutere nøkkelfunksjonene og prisene for dem, og deretter vise deg hvordan det fungerer i aksjon, slik at du selv kan bestemme om dette er den rette sidebyggerløsningen for nettstedet.

La oss hoppe rett inn i vår nye og forbedrede, oppdaterte guide til Beaver Build WordPress-sidebyggeren!

Hvorfor du kanskje trenger en WordPress-sidebygger

Med mindre du er helt ny på plattformen, er du sannsynligvis kjent med Classic WordPress-editoren:

Den klassiske WordPress Editor

Selv om det var funksjonelt, var dette alltid et bare bein-system. Nesten alt innholdet ditt ble lagt til i et enkelt felt, inkludert tekst, media og så videre. Å lage unike oppsett og legge til kule funksjoner var mulig, men ofte krevde kodingskunnskap og / eller noen tilleggsprogrammer.

Nylig la imidlertid WordPress-utviklere ut en helt ny versjon av redaktøren som nå er drevet av Gutenberg:

WordPress Gutenberg Editor

Denne endringen var lenge på vei, men den er heller ikke noe særlig nytt. Block Editor er en strømlinjeformet versjon av en sidebygger – en løsning som har vært populær blant WordPress-brukere i noen tid.

Mens hver WordPress-sidebygger er forskjellig, er de nesten alle basert på det samme grunnleggende konseptet. De gir deg et utvalg av forhåndsbygde elementer, og lar deg bygge innhold ut av disse brikkene. Målet er å gjøre det enklere og mer intuitivt å bygge innhold med unike oppsett og funksjoner, selv om du ikke har noen design- eller kodingserfaring.

Det er imidlertid verdt å merke seg at Block Editor er en veldig begrenset funksjon. Den lar deg designe innlegg og sider på en mer visuell måte, men tilbyr et lite bibliotek med blokker og lite støtte for komplekse oppsett. Dette er grunnen til at det fortsatt er verdt å se på de andre sidebyggeralternativene dine – for eksempel pluginen vi skal diskutere gjennom resten av dette innlegget.

Beaver Builder Basics

Beaver Builder for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Beaver Builder er en av de mest populære sidebygger plugins der ute, og med god grunn. Det er enkelt for nybegynnere å hente, men har likevel et bredt spekter av alternativer å leke med. På et grunnleggende nivå er det et dra-og-slipp-system for å lage innlegg og sider – akkurat som enhver annen sidebygger. Imidlertid tilbyr det mye ekstra funksjonalitet også.

Noen av nøkkelfunksjonene til denne pluginen inkluderer:

  • Et stort bibliotek med innholdsmoduler, alt fra grunnleggende alternativer (for eksempel tekst- og bildemoduler) til mer avansert funksjonalitet (Call To Action, kart og gallerimoduler osv.).
  • Et tilpasset redigeringsgrensesnitt som lar deg lage sider, innlegg og tilpassede innleggstyper visuelt, og se endringene dine umiddelbart.
  • Muligheten til å lage komplekse layouter med flere kolonner og justere størrelser, avstand og mer.
  • Forbygde seksjoner og sidemaler som lar deg starte designprosessen, som du kan endre etter behov.
  • Alternativet å lage og lagre dine egne maler for senere bruk.
  • Alternativer for å legge til tilpasset HTML og dine egne CSS-klasser, for mer avanserte brukere.

Selvfølgelig kommer all denne funksjonaliteten til en pris. Mens det er en Beaver Builder Lite versjonen er gratis tilgjengelig, den tilbyr bare noen få grunnleggende moduler, og inkluderer ikke mange kjernefunksjoner for eksempel maler og import / eksportalternativer. Lite-versjonen er imidlertid nyttig for å gi denne sidebyggeren en testkjøring, og se om du liker hvordan den fungerer.

Hvis du planlegger å bruke Beaver Builder for alvor, vil du hente en premium-lisens for å få tilgang til hele pakken. Disse starter på $ 99 for bruk på ubegrensede nettsteder, og ett års støtte:

Beaver Builder Priser

Dette spesielle verktøyet gjør krever en forhåndsinvestering. De opprinnelige kostnadene kan betale ut på spart tid og et mer effektivt nettsted på lang sikt, så det er ikke en dårlig avtale hvis det er innenfor budsjettet.

Slik kommer du i gang med Beaver Builder

Når du er på gjerdet om du vil hente en ny plugin til nettstedet ditt, er det beste å gjøre alt du kan om det. Når det gjelder sidebygger, inkluderer dette hvordan de ser ut, hvordan de jobber og hvilke alternativer de gir.

La oss ta en tur gjennom hvordan det er å hente Beaver Builder, og begynne å bruke det til å lage innlegg og sider. Naturligvis er denne første tingen du trenger å gjøre å installere og aktivere plugin-modulen.

I tillegg vil du aktivere lisensnøkkelen din hvis du kjøpte premiumversjonen (som vi bruker i denne opplæringen). Deretter kan du få rett til å jobbe.

Trinn 1: Åpne Beaver Builder Editor

Når du installerer plugin-modulen, ser du en ny Beaver Builder-fane i oversikten. Det er her det tilpassede innholdet ditt blir lagret – for eksempel hvis du lager dine egne unike maler.

Du kan også lage innhold med sidebyggeren ved å gå til Beaver Builder> Legg til nytt. Alternativt kan du ganske enkelt gå til Sider> Legg til nytt (eller tilsvarende for innlegg og tilpassede innleggstyper). Du ser et nytt alternativ:

Lansering av Beaver Builder

Dette betyr at du enten kan opprette innholdet ditt i standard WordPress-redigereren, eller i sidebyggeren. La oss treffe Start Beaver Builder knapp:

Beaver Builder Page Editor

Som du ser, vil du bli ført til et helt nytt grensesnitt. Her kan du lage innhold og se nøyaktig hvordan det vil se ut på siden.

Trinn 2: Velg en startmal

Det er verdt å merke seg at du ikke trenger å bruke maler hvis du ikke vil. Du kan bygge sidene og innleggene dine helt fra grunnen av ved å legge til hvilke moduler du vil. Den enkleste måten å lære på er å starte med en mal, men det er det vi skal demonstrere her.

I menyen til høyre for redaktøren velger du maler -fanen øverst, så ser du mange alternativer. Bare klikk på en mal eller dra den til siden, så ser du hele versjonen:

Beaver Builder Maler

Dette gir deg et startoppsett, sammen med plasseringstekst og bilder. Heldigvis kan hvert element her erstattes og modifiseres når du vil, slik at du kan lage noe unikt på nettstedet ditt.

Trinn 3: Rediger individuelle moduler

Hvert enkelt element i Beaver Builder-redaktøren er en selvstendig modul. For å se hva vi mener, kan du holde musepekeren over et stykke tekst, et bilde eller en funksjon på startmalen. Du vil se modulen skissert i blått, og hvis du klikker på den, vil du se en ny meny:

Beaver Builder Module Settings

Dette er innstillingsboksen for den modulen. Den inneholder alle tilpasningsalternativene for det valgte innholdet. Nøyaktig hva det inkluderer vil avhenge av typen innhold du jobber med.

For eksempel Bilde modul lar deg endre hvilken fil som brukes, og legge til en overskrift og / eller lenke. Du kan også bytte til Stil fane for å endre bildets justering, kantlinje og mer:

Beaver Builder Style Settings

De fleste moduler har også en Avansert -fanen, der du kan finjustere marginene, gjøre den bare synlig på visse typer enheter, legge til tilpasset HTML og så videre:

Beaver Builder Avanserte innstillinger

Som du kan se, er det en liten idé å tilpasse Beaver Builder-modulene. Det vil ta litt erfaring å bli kjent med alternativene hver type modul tilbyr, men når du først gjør det, vil du finne deg selv å legge til ditt eget innhold på kort tid.

Trinn 4: Tilpass innholdet ditt organisasjon og layout

Sammen med å gjøre endringer i individuelle moduler, kan du også tilpasse siden som helhet. En av måtene å gjøre dette på er ved å legge til og fjerne moduler. Hvis du vil legge til en modul, velger du bare en fra redaktørens hovedmeny og drar den på plass på siden:

Beaver Builder kontaktformuleringsmodul

På den annen side kan du fjerne moduler ved å trykke på X som vises når du svever over dem. Du kan også dra moduler opp og ned eller fra side til side for å omorganisere dem når du vil.

I tillegg kan du endre sidens samlede utforming. For å se et eksempel på dette i handling, hold musepekeren over en modul og trykk Rediger kolonne> Kolonneinnstillinger:

Beaver Builder Colonner

Her kan du finne alternativer som gjelder alle moduler i den aktuelle kolonnen. Du kan for eksempel endre kolonnens bakgrunnsfarge og -avstand og til og med legge til en ramme.

Hold musepekeren over sidens bakgrunn, og velg Radinnstillinger i øverste høyre hjørne:

Beaver Builder Rows

Du vil se en lignende meny, men denne gangen gjelder alternativene for den aktuelle modulen. Du kan stille raden til fast eller full bredde, tilpasse farger og gjøre mange av de samme endringene du har tilgjengelig med kolonner.

Til slutt, velg redaktørens hovedmeny igjen og naviger til rader tab:

Beaver Builder Column Options

Det er her du kan legge til nye rader og kolonner på siden din, slik at du kan endre utformingen dramatisk. I tillegg er dette det første stedet du vil gå hvis du lager en side eller et innlegg fra bunnen av. Du kan bestemme innholdets layout først, og deretter legge til moduler hvor du vil.

Trinn 5: Utvid sidebyggerens funksjonssett (valgfritt)

Det er verdt å merke seg at det finnes det mange andre funksjoner og alternativer i Beaver Builder – vi har bare klødd på overflaten her. Vi har imidlertid gått gjennom nøkkelfunksjonaliteten du trenger å forstå for å komme i gang. Etter dette er hands-on-tilnærmingen den beste måten å lære tauene på.

Før du pakker sammen, bør vi imidlertid påpeke at det er noen måter du kan få mer ut av denne spesielle sidebyggeren. For det første er det en tjenestemann Beaver Builder-tema, som du får gratis med de to beste lisensnivåene:

Beaver Builder Framework Theme

Du kan bruke Beaver Builder med hvilket tema du vil. Imidlertid er denne bygget fra grunnen av for å fungere sammen med sidebyggeren. Det gir et grunnleggende rammeverk som du kan forme til mange forskjellige typer og stiler av nettsteder.

Det er også et valgfritt tillegg, Beaver Themer:

Beaver Themer Addon

Med denne ekstra plugin-modulen kan du også bruke Beaver Builder-dra-og-slipp-sidebygger på nettstedets topptekster og bunntekst, arkivsider, 404- og søkesider og mer. Dette lar deg designe nesten hele nettstedet ditt ved hjelp av det samme systemet.

For $ 147 passer det kanskje ikke til hvert budsjett, men det er et nyttig tillegg for et nettsted du har tenkt å tjene penger på, eller for utviklere og designere som jobber på flere nettsteder..


Å velge en sidebygger for nettstedet ditt er et stort engasjement. Å endre måten du oppretter og designe innhold underveis, kan forårsake kompatibilitetsproblemer, så det er best å starte med et verktøy du vet at du gjerne vil bruke på lang sikt.

Heldigvis, Beaver Builder er et solid alternativ for både nybegynnere og mer avanserte brukere. I tillegg er det enkelt å komme i gang med som du har sett ovenfor.

Har du noen gang brukt Beaver Builder, og hvordan var opplevelsen din? Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me