BAVOKO SEO Tools WordPress Plugin Review

Et av de aller første spørsmålene som kommer opp i tankene når du vurderer en ny SEO-plugin, er at det er levedyktighet. Trenger vi virkelig enda en SEO-plugin i WordPress-markedet? La oss finne det ut.


Før vi begynner, må du vite at formålet med denne gjennomgangen ikke er å overbevise deg om at denne pluginen er bedre enn de veletablerte løsningene i markedet. Jeg har brukt noen dager på å studere programtilleggets USP-er. Det jeg har funnet, kan bare være interessant for deg.

Det koker ned til dette – BAVOKO SEO Tools WordPress-plugin fokuserer på forbedre SEO-arbeidsflyten din. Du kan være trygg på at denne plugin-en har alle funksjonene som tilbys av de ledende SEO-plugins. I tillegg har disse funksjonene blitt finjustert for å være mer intuitivt og raskere å bruke. Plugin gir deg en sentralisert utsikt av alle din SEO data samlet fra flere dashboards. Disse inkluderer søkeordrangering, søkevolum, CPC og klikkdata fra Google Search Console; trafikk fra Google Analytics og backlink-data fra BAVOKO API.

De BAVOKO SEO Tools WordPress-plugin er designet for å hjelpe innhold og SEO-team til å effektivisere arbeidet. Med bare noen få klikk kan pluginen gjøre store endringer i SEO-beskrivelsene av alle innlegg og sider på nettstedet ditt. Som et resultat, hvis nettstedet ditt har massevis av innhold, vil denne pluginen hjelpe deg spare mye tid.

SEO-byråer, lytt opp!

De fleste SEO-byråer ser mange kundesider med helt grunnleggende SEO-feil. De kan ha mye bra innhold, men ikke alle kan være optimalisert rundt de riktige nøkkelordene. Noen er kanskje ikke koblet ordentlig sammen med det eksisterende innholdet. Få kan ha optimalisert beskrivelsene sine for deling av sosiale medier.

Individuelt kan disse faktorene ikke virke veldig viktige. Kombiner dem, og de legger opp for å danne ryggraden i SEO-strategien din.

Hvis du er et SEO-byrå, kan BAVOKO SEO Tools-plugin spare timer fra klientprosjekter og betraktelig forbedre behandlingstid.

En guide til gjennomgangen

BAVOKO-teamet har en detaljert opplæring på alle funksjonene som tilbys av plug-in for BAVOKO SEO Tools. Siden denne plugin utvikles aktivt, vil jeg anbefale å lese den – etter at du har lest denne anmeldelsen.

Målet mitt med denne gjennomgangen er å gi deg en oversikt over alle funksjonene BAVOKO SEO-pluginen har å tilby. Noen få av skjermdumpene er hentet fra demoversikten da jeg ønsket å opprettholde personvernet til nettstedets søk / trafikkmengder. Et demo WordPress-nettsted ville heller ikke fungere her, siden demodata ikke indekseres av søkemotorene.

Jeg har testet både gratisversjonen og premiumversjonen av programtillegget for denne vurderingen. Imidlertid har jeg gjennom hele anmeldelsen eksplisitt nevnt om en funksjon er premium. På den måten kan du anta at funksjonene er tilgjengelige i gratisversjonen av programtillegget, med mindre det er nevnt.

Komme i gang med BAVOKO SEO Tools WordPress Plugin

Gratisversjonen av BAVOKO SEO Tools-plugin-en kan installeres direkte fra WordPress-dashbordet. Gå over til Plugins> Legg til nytt. Søk etter BAVOKO og installer og aktiver plugin-modulen.

Hvis du har kjøpt premiumversjonen av plugin-modulen, vil du få et ZIP-arkiv med plugin-modulen. Gå over til WordPress dashbord> Plugins> Legg til nytt> Last opp. Last opp arkivet for å installere og aktivere plugin-modulen.

Når du har installert plugin-modulen, kan du starte med installasjonsprosessen.

bavoko wordpress seo pro første oppsett 1

Installasjonsprosess av premiumversjonen av BAVOKO SEO Tools

For å få ting i gang, må vi koble BAVOKO API, Google Search Console API og Google Analytics API til plugin-modulen. Dette vil gjøre det mulig for plugin-en å lese SEO-data fra de respektive verktøyene og vise dem i et sentralisert dashbord. I gratisversjonen av plugin-modulen kan du imidlertid bare koble til Google Search Console API.

I tillegg, hvis du har installert en tidligere SEO-plugin, kan BAVOKO importere SEO-dataene fra den plugin-modulen.

I det siste trinnet må du velge innlegg og sider du vil ha inspisert for SEO på siden. Her er et skjermbilde av installasjonsprosessen for den gratis versjonen av plugin-modulen.

bavoko wordpress seo gratis oppsett 1

Installasjonsprosess for gratisversjonen av BAVOKO SEO-plugin

Detaljert SEO-analyse

bavoko wordpress seo dashbord pro

BAVOKO SEO Tools Dashboard (Premium versjon)

Etter den første installasjonsprosessen, skanner pluginen ditt eksisterende innhold og henter data fra Google Search Console, Google Analytics og BAVOKO API. Resultatet er et dashbord som gir deg et fugleperspektiv over WordPress-nettstedets SEO-status.

Du kan filtrere dashbordet for å vise oversiktsmålinger fra søk, SEO på siden, tilbakekoblinger eller ytelse – for en gitt tidsperiode. Den gratis versjonen av plugin-en er begrenset til søke- og on-page-beregningene. Tilbakekoblinger og ytelse er forbeholdt premiumversjonen av plugin-modulen.

SEO Content Optimization

Som vi alle vet, er godt innhold hjørnesteinen i SEO. Men når du har mye innhold å administrere, har ting en tendens til å bli rotete. Det er her BAVOKO SEO-pluginen begynner å skinne. Den tilbyr en omfattende liste over alternativer for innholdsoptimalisering for hvert innlegg og side. Videre kan du redigere disse optimaliseringsfeltene i bulk for å spare tid (mer om dette senere).

bavoko wordpress seo content score pro

Alternativer for innholdsoptimalisering

BAVOKO SEO Tools-plugin tildeler a innholdsscore (kalt CS) til hvert innlegg og side basert på SEO-informasjonen. Den inkluderer innholdsparametere som H1-H6-tagger, tittellengde, meta- og kodebeskrivelse og søkeordtetthet.

Søk på meta og sosiale medier

bavoko wordpress seo sosial utdrag om innholdsoptimalisering

Snippet for søk og sosiale medier

Bortsett fra metatitler og beskrivelse for søkemotorer, kan du angi kodetittel, beskrivelse og bilde for Facebook og Twitter. I likhet med de fleste SEO-plugins bruker den i utgangspunktet Open Graph-metadata og Twitter-kort, noe som muliggjør sømløs tilgang til alle viktige sosiale medienettverk. Forhåndsvisningen av fragmentet viser nøyaktig hvordan innlegget ditt ville se ut når det ble delt på sosiale medier.

Analyse av søkeord og rangering

bavoko wordpress seo søkeord for optimalisering av innhold

Søkeordanalyse og rangering

Innholdsoptimereren tilbyr også nøkkelordanalyse for det bestemte innlegget eller siden. Det gir deg gjeldende søkeordrangering og rangeringshistorikk – inkludert klikk, CTR, plassering og visninger. Disse dataene hentes fra Google Search Console. I tillegg kan du utføre søkeordundersøkelser direkte fra denne widgeten og oppdage nye nøkkelord inkludert lignende og relaterte nøkkelord.

Interne lenker

bavoko wordpress seo interne koblinger for optimalisering av innhold (pro)

Data om interne koblinger (Premium-funksjon)

En viktig faktor i SEO-ytelsen din er interne lenker. BAVOKO SEO Tools-pluginen grupperer alle interne lenker basert på nøkkelord og foreslår nye interne lenker basert på innholdet ditt. Den viser også en historisk liste over alle innkommende og utgående lenker (på nettstedet ditt) for det innlegget / siden.

bavoko wordpress seo tilleggsoptimalisering tilleggsalternativer

Avanserte SEO-alternativer

Bortsett fra utdrag av sosiale medier, kan du endre avanserte alternativer som kanoniske koder, omdirigering eller inkludering av nettstedskart.

SEO Performance Monitoring

søkeord for bavoko wordpress seo dashbord

Data om nøkkelordrangering fra Google Søkekonsoll

Innholdsoptimalisering er en viktig del av en vellykket SEO-strategi. Det er like viktig å overvåke effekten av SEO-innsatsen din. BAVOKO SEO WordPress-plugin har verktøy som lar deg spore SEO-ytelsen din, direkte fra WordPress-dashbordet. I skjermdumpen over får vi en oversikt over søkeorddata trukket fra Google Search Console.

Søkeordovervåking

bavoko wordpress seo dashbord søkeordovervåking

Bruker Søkeordovervåking -funksjonen, kan vi gruppere de viktigste rangeringsordene for å overvåke klikk, visninger, CTR og deres gjennomsnittlige søkemotorposisjon i en oversikt.

Søkeordforskning og konkurrentanalyse

bavoko wordpress seo dashbord søk konkurrenter 2 pro

Konkurrentovervåking

Med pro-versjonen av plugin-modulen kan du gjøre flere ting som å overvåke konkurrentene, utføre nøkkelordundersøkelser og fordele søketrafikken etter land og enheter.

bavoko wordpress seo dashbord søkeord forskning pro

Søkeordforskning

Men etter min mening, selv om dette er en “god å ha” -funksjon, gir den deg ikke all informasjonen du trenger for å gjennomføre en vellykket søkeordforskningsstrategi. Verktøy som Ahrefs eller Majestic SEO gir deg rikere informasjon om søkeordrangeringene og hvordan du kan forbedre dem.

Som vi har sett før, presenterer BAVOKO SEO Tools informasjon fra forskjellige datakilder som Google Analytics eller Google Search Console. Imidlertid bør man ikke undergrave viktigheten av god søkeordforskning og implementere dem i nettstedets innhold.

On-Page SEO Optimization Features

metavitler for bavoko wordpress seo onpage

Dette er en av favorittdelene mine i BAVOKO SEO Tools. Du kan få en “SEO helse” -rapport av alt innholdet på nettstedet ditt fra et enkelt dashbord. Dette inkluderer blant annet metatitler, metabeskrivelser, overskrifter og innholdslengde. Du kan deretter velge hvert innlegg og fikse dem én etter én i samme visning.

Oversikt for prioriterte nøkkelord og sosiale utdrag kan luke ut dårlig optimaliserte innlegg, slik at du kan optimalisere dem for bedre rangering av søkemotorer.

bavoko wordpress seo prioriterte nøkkelord på siden

Rapport om prioriterte nøkkelord

For eksempel gir SEO-nøkkelordrapporten ikke bare en oversikt over de tilordnede nøkkelordene dine, men lar deg også finne ut sidene der de mangler..

bavoko wordpress seo onpage indekserbarhet pro

Indekserbarhetsrapport

Premium-versjonen av plugin gir deg ekstra helsekontroller som kanoniske, indekserbarhet og statuskoder. Indekseringsverktøyet viser innlegg som kan indekseres eller ikke indekseres av Google. Du kan bruke kanoniske verktøyene for å sikre at WordPress-nettstedet ditt ikke blir straffet for duplikatinnhold ved å stille inn kanonikaler for identiske eller veldig like sider.

Backlink-analyse, overvåking og avvise verktøy

bavoko wordpress seo backlinks dashbord pro

Å bygge og vedlikeholde tilbakekoblinger er nøkkelen til en vellykket langsiktig SEO-strategi. Å bygge tilbakekoblinger, ellers kjent som linkbygging, er et helt annet tema som vi ikke vil diskutere her. I stedet fokuserer vi på vedlikeholdsaspektet.

Den premiumversjonen av BAVOKO SEO Tools-pluginen kommer med et verktøy for overvåking, analyse og avvisning av tilbakekobling. La oss utforske det her.

bavoko wordpress seo backlinks avvis verktøy pro

Ett klikk på Disavow Tool

For det første er det veldig viktig å unngår tilbakekoblinger av dårlig kvalitet til nettstedet ditt. Med plugins disavow-verktøy fjerner du hvilket som helst domene med et enkelt klikk. Alle tilbakekoblinger fra det avvist domene blir behandlet som NoFollow-koblinger etter innsending til Google Search Console.

bavoko wordpress seo backlinks domener analyse pro

Tilbakekoblingsdomeneanalyse og overvåking (Premium-funksjon)

BAVOKO SEO Tools-pluginen kommer med backlink-analyse- og overvåkingsverktøy som hjelper deg med å kontrollere backlinkene dine direkte fra WordPress-dashbordet. Du kan analysere tilbakekoblinger gruppert etter domener eller individuelle sider.

Andre SEO-verktøy fra BAVOKO

metabeskrivelser for bavoko wordpress seo-verktøy

Dynamiske metabeskrivelser

Bortsett fra funksjonene som er nevnt over, har BAVOKO SEO Tools en håndfull enormt nyttige SEO-verktøy, som sparer mye tid på SEO. Vi skal raskt dekke dem under følgende:

 • Dynamiske metatitler og beskrivelser: Disse verktøyene lar deg endre metatitler og beskrivelse av hele innleggstyper (for eksempel innlegg og sider) ved å velge ønsket attributter. For eksempel kan du generere metas ved hjelp av postnavnet og postutdraget. Du kan også bruke tilpassede felt for å generere metatitler og beskrivelser mer fleksibelt!
 • Metas Bulk Editor: Dette er et av de mest tidsbesparende verktøyene i plugin-settet. Det lar deg raskt endre metas for alle innleggene dine, manuelt, uten å åpne hvert innlegg i en ny fane / vindu.
 • Viderekoblingsansvarlig: Dette verktøyet lar deg legge til SEO-vennlig viderekobling for enkeltsider og kataloger, for å bevare SEO-saften deres.
 • XML Sitemap Generator: Dette verktøyet lar deg generere et tilpasset nettstedskart for ditt WordPress-nettsted. Du kan enkelt inkludere spesifikke sider, taggkategorier og mer. Når den er lagret, sender den automatisk sitemap til store søkemotorer og oppdaterer dem med jevne mellomrom.
 • .htaccess & robots.txt Editor: Mens du kan endre disse filene via en filbehandling eller via FTP, gir plugin-en deg direkte tilgang til dem. Det er imidlertid veldig viktig at du endrer disse innstillingene med ekstrem forsiktighet, siden enhver feil kan styrte SEO-resultatene dine.

Den premium versjonen av BAVOKO SEO Tools WordPress-plugin kommer også med en ytelsesoptimaliserings- og overvåkingsfunksjon. Nettstedets hastighet er en veldig viktig faktor for SEO, og vi har dekket det i dybden i vår WordPress ytelsesoptimalisering og WordPress image optimaliseringsserie. Jeg foreslår at du leser dem for en bedre forståelse.

Oversikt over BAVOKO Premium-funksjoner

BAVOKO SEO Tools kommer med mange flotte gratis og premium funksjoner. Følgende er premium-funksjonene som tilbys av plugin:

 1. Flere SEO-data: Til å begynne med, får du koble Google Analytics og BAVOKO API til plugin-modulen. Dette lar deg trekke mer data og se dem direkte i WordPress-dashbordet.
 2. Søkeordforskning: Med søkeordoppdagelsesverktøyet kan du se søkevolumer og gjennomsnittlig CPC for relevante søkeord. Imidlertid vil jeg på det sterkeste anbefale avanserte verktøy som Ahrefs eller Majestic SEO for utdypende søkeordforskning.
 3. Interne lenker: Dette er en fin premiumfunksjon som hjelper deg å spare mye tid på sammenkoblede relaterte artikler.
 4. koblinger: Igjen kan verktøy som Ahrefs gi deg bedre tilbakekoblingsdata. Imidlertid er avvisningsverktøyet med ett klikk veldig nyttig for å fjerne dårlig kvalitet eller spammy tilbakekoblinger.
 5. Indekserbarhet og kanonisk verktøy: Dette er verktøy på siden som gir deg en statusrapport om hvordan nettstedets innhold presterer i forhold til disse beregningene. Disse er flotte for å opprettholde SEO-hygiene.
 6. Opptreden: Ytelsesverktøyet gir deg sidehastighetsinnsikt av alle sidene på nettstedet ditt, samt detaljerte forespørseldata for CSS, JS og bildefiler.
 7. SEO-rapportering: Hvis du er et SEO-byrå, kan rapportgenereringsverktøyet direkte sende SEO-rapporter til kundene dine via e-post hver uke eller månedlig.

Pakk inn

Som vi alle vet, er en vellykket SEO-strategi et langsiktig spill. Det krever mye tålmodighet og strukturert vedlikehold. Men ved å utnytte en SEO-plugin tilpasset dine behov, kan du spare tid og sikre at nettstedet ditt holder seg i rute.

Jeg tror at BAVOKO er mest nyttig når du må administrere mye innhold. Premium-versjonen av plugin-modulen er ikke nødvendig når du nettopp begynner. På det tidspunktet har du det mye bedre å bygge innhold av høy kvalitet. Når du først har et korpus med godt innhold, kan du imidlertid bruke denne pluginen til å overvåke og opprettholde din SEO-helse på siden.

For å sette det på et nøtteskall, er BAVOKO SEO Tools for WordPress en flott plugin for bloggere og SEO byråer – spesielt de som administrerer mye og mye innhold.

Hva er tankene dine om BAVOKO SEO Tools plugin? Har du et forslag om funksjonen? Gi beskjed om kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me