Amelia Plugin Review: Enkel avtale om bestilling for WordPress

Ikke alle WordPress-bookingsprogramtillegg er alt de er laget for å være. Noen av dem mangler funksjonene som trengs for at du skal kunne utføre en effektiv avtaleoperasjon, mens andre ser gamle og utdaterte. Du vil ikke ha noen av disse, men det ser ut til at Amelia booking plugin ønsker å sikre at alle brukere er fornøyde med både funksjonalitet og stil.


I denne gjennomgangen av Amelia-reservasjonsprogrammet, vil vi snakke om de beste funksjonene, hvorfor vi synes det er en av de beste WordPress-plugins-programvarene som er tilgjengelige, og hvordan det er en svært tilpassbar bookingmotor for mange typer virksomheter..

LÆR MER OM AMELIA

Hva gjør Amelia Booking Engine Different?

Amelia regnes som et bestillingsprogramtillegg for bedrifter. Derfor kan hele teamet ditt logge seg på motoren og administrere avtaler som kommer inn. Det er et ganske lett system, men du får fremdeles en komplett pakke med verktøy for ting som å administrere tjenester, lokasjoner, kunder og betalinger.

Alt dette gjøres gjennom WordPress-dashbordet, der alle Amelia-innstillingene og verktøyene er samlet i ett elegant brukergrensesnitt..

Så hvis jeg skulle krangle om de to tingene som gjør at Amelia-reservasjonsmotoren skiller seg ut, ville jeg si grensesnittene bakover og foran. Vi har allerede snakket litt om backend, men det er viktig å innse hvor jevn bestillingene går gjennom plugin-modulen.

Først av alt kan Amelia booking-plugin tilpasses for flere typer bransjer. for eksempel vil en advokatkonsulent ikke ha noe problem med å lage en kraftig modul for å få inn nye kunder.

Her er noen av de andre virksomhetene som er kjent for å få Amelia-plugin:

  • Spa og salonger
  • Treningssenter og personlige trenere
  • Reparasjonssentre
  • Private klinikker
  • Skjønnhetssalonger
  • psykologer
  • Reiselivsnæringen
  • Enhver type lege
  • Mange flere

Amelia Booking Plugin Review: Demoer

Og det er det som er flott med Amelia. Du begynner med å ta en mal og legge til feltene som trengs for din reservasjonsmotor. Deretter kan du tilpasse merkevarebyggingen slik at den passer til det nåværende temaet, alt uten å måtte kode modulen selv. Dette er en trinn-for-trinn-reservasjonsveiviser som guider kunder gjennom avtaleprosessen for minst mulig forvirring.

De beste funksjonene fra Amelia

Med Amelia bookingplugin kan du tilpasse reservasjonsmotoren for din egen virksomhet og integrere et betalingssystem for kundene dine for å sende deg penger med en gang. I tillegg er det rikelig med informasjon på bakenden for deg å se hvor mange avtaler som har kommet gjennom og hva du trenger for å administrere.

Hva annet kan du forvente av Amelia?

Flere ansatte, timer og lokasjoner

Amelia-motoren er ganske fleksibel med dine timer og ansatte. For eksempel gir det mulighet for bestillinger med flere ansatte. Plugin-enheten har alternativer for å selge flere tjenester eller dele dem inn i kategorier.

Jeg liker også forretningslokalitetens funksjoner, noe som betyr at et treningsstudio kan samle avtaler basert på lokasjonen nærmest kunden.

En enkel kalender å administrere

En kalender er synlig på fronten og baksiden. Bruk innstillinger for å se og vise filtre basert på bemanning, lokasjoner og tjenester. I tillegg inkluderer Amelia en felles kalendervisning med alternativer for å avsløre forskjellige visninger som månedlig eller daglig visning.

Amelia felles kalender

Et bestillingsgrensesnitt med søkeverktøy

Amelia tilbyr en søkefelt, som har blitt normen for mange bestillingsnettsteder. På denne måten kan brukeren skrive inn noen få nøkkelord som samsvarer med søkeinnstillingene. Etter det bestemmer bookingmotoren hvilke resultater som er de mest relevante for kunden.

Amelia Booking Plugin Review: Bestillingsgrensesnitt med søkeverktøy

Et flott eksempel på dette vil være for en personlig trener i et treningsstudio. Det spesielle treningsstudioet kan ha dusinvis av trenere på staben, men jeg personlig bare liker to av dem for mitt treningsregiment. Derfor vil jeg fortelle bookingmotoren at jeg vil ha John som trener på en bestemt dato.

Amelia-bestillingsprogrammet vil da levere alle tilgjengelige tidspunkter for John på den datoen.

En katalog for tjenester og kategorier

Tjenester deles ofte inn i spesielle kategorier. For eksempel har et yogastudio alle slags klasser, hvorav noen ikke passer for alle kunder. Så du kan ha et vakkert nettbasert galleri for å vise frem alle disse tjenestene. Dette fungerer med en kortkode, slik at galleriet kan settes inn hvor som helst på nettstedet ditt.

Amelia Booking Plugin Review: Tjenester og kategorier

Kombiner dette med trinnvis-reservasjonsveiviseren og søkefeltet, og Amelia gir et fantastisk brukergrensesnitt.

Hvor mye koster det?

De Amelia booking plugin selges av TMS plugins. Den individuelle nettstedlisensen (fra mai 2019) er $ 59 per år for et enkelt nettsted, noe som er en utrolig pris for en så kraftig avtalsplugin. Denne lisensen er til bruk på et enkelt nettsted – enten det er ditt eget nettsted eller en klient. Dette gir tilgang til alle plugins fantastiske, kraftige funksjoner for å bestille og lade sluttbrukere (med det ene unntaket er begrensede områder på nettstedet ditt, for eksempel når brukerne først må betale før tilgang til bestillingsskjemaet).

Så, som du kan se, prisene er ganske rimelige. Dette inkluderer til og med et helt år med kundestøtte som gjør at prisen er verdt det etter vår mening.

Som med alle CodeCanyon-plugins, er det ingen krav om å utvide støtten din. Avgiften på $ 59 er en engangsbetaling som gir plugin-en oppdateringer for livet.

Kundestøtte fra Amelia-utviklerne

Amelia Booking Plugin Review: Support

Kundesupport for Amelia leveres av TMS-plugins, som er kjent for responsive og nyttige svar. Dette er viktig når virksomheten din er avhengig av en reservasjonsmotor for å forhindre at kunder kommer gjennom dørene dine.

Som nevnt i prissnittet, får Amelia-brukere støtte i seks måneder med vanlig lisens. Du kan utvide denne støtten til 12 måneder og fortsette å betale hvis du ønsker enda mer enn det.

TMS-plugins har en billettsystem på sin egen hjemmeside slik at du kan samhandle direkte med supportgruppen. Ut fra det jeg har opplevd, er supportteamet veldig responsivt og kunnskapsrikt for denne spesielle plugin-modulen.

Det er også hyggelig å se at kommentarene er fylt med svar fra utviklerne. Dette er flott for alle forhåndsalget spørsmål. Totalt sett ser det ut til at du ikke skal ha noe problem med å komme i kontakt med kundesupport hvis du betaler for Amelia.

Hvem bør vurdere Amelia-bestillings- / avtale-plugin?

Jeg vil hevde at hvis du trenger en bestillings- eller avtalemotor for virksomheten din, kan du vurdere Amelia som et av valgene dine som nummer én. Det er risikabelt å installere en gratis plugin og prøve å drive hele virksomheten rundt den. Det er ingen garanti for kvalitetsstøtte, og hvem vet om pluginen kommer til å være i løpet av to år?

Med Amelia får du et utmerket supportteam, en reservasjonsmotor med mange funksjoner, og tilpasningsalternativene du trenger for å passe bestillingsverktøyet til din nåværende webside.

I tillegg fungerer pluginen med et bredt spekter av virksomheter og bransjer som leger, treningssentre og salonger. Så prøv Amelia og sjekk ut demoene før du kjøper.

Lær mer om Amelia

Hvis du har noen spørsmål om denne gjennomføringen av Amelia-reservasjonsprogrammet, kan du gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Eller hvis du har brukt programtillegget og vil dele, vil vi gjerne vite hva du synes om dette kraftige bookingprogrammet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me